اگر حوصله داری save های بازی رو بکاپ ازش بگیر. بعد بازی رو دوباره نصب کن... البته ممکنه مشکلت حل نشه چون شاید تویsave های بازی ذخیره شده باشه خرابکاری های ترینر. در این صورت نیاز به از اول رفتن بازی داری.نقل قول:
Printable View
اگر حوصله داری save های بازی رو بکاپ ازش بگیر. بعد بازی رو دوباره نصب کن... البته ممکنه مشکلت حل نشه چون شاید تویsave های بازی ذخیره شده باشه خرابکاری های ترینر. در این صورت نیاز به از اول رفتن بازی داری.نقل قول:
مشکل با یه ترینر خوب دیگه حل میشه . اما ترینر خوب برای 1.1 نیست . مثلا از اینایی که بزنی SET Money 1000 .
دوستان یکی لطف کنه سیو سکانس 6 تا 12 باشه موردی نداره....
ممنون میشم یکی بزاره
لطفا بهم کمک کنید من تازه بازی رو گرفتم و موقع اجرای بازی پیغام unable to find game launcher میاد بعدش پیک پوشه ایجاد میشه که فایل اصلی با تقریبا 12 گیگ هستش چیکار کنم که این مشکل حل شه بعدش نسخه 1.2.2 فکر کنم باشه و چون توی همه بازی ubi یه luancher داره ولی ماله من ندارم کلا HELP ME
من الان وینزم هیچ ماموریتی نرفتم. فقط یک ماموریت مخصوص به بلک ادیشن رو رفتم. میخوای بدم؟:46:نقل قول:
کسی میتونه سیو قبل اون مرحله که باید Uberto (اون قاضی که پدرتو کشت (دوستشم بود)) بده ؟ قبل اون مرحله رو میخوام .
من سکانس 9 رو تموم کردم.
کد:http://rapidshare.com/files/387547605/SKIDROW.rar.html
سلام!
من رفتم و آخرین Assassins seal رو گرفتم اما وقتی که میخوام بیام بیرون از مقبره میپره تو سوراخ و بعدش صفحه سفید میشه و دیگه چیزی نشون نمیده!
خیلی تو صفحه ها گشتم, value 1906 رو پیدا کردم بازم همینجوریه! یه کمکی بکنید منم لباس الطائر رو بگیرم!!:46:
من بازی رو روی ویندوز ایکس پی تموم کردم بدون هیچ مشکلی
حالا روی 7 نصب کردم
پوشه سرور رو هم کپی کردم اما وقتی فایل سرور رو اجرا کنم تا برم داخل بازی این فایل باز میشه و خودکار بسته میشه
کسی میتونه کمکی بکنه ؟
خب چرا ؟؟؟؟نقل قول:
چي ميگه ؟؟؟
كدوم كرك ؟؟؟
سلام ...اون كرك skidrow رو بريز ...با اونم همينجوريه ؟؟؟؟نقل قول:
مشکل از کرک نبود حلش کردم
سلام من انجا گیر کردم که باید مسابقه بدی انجا که باید پرچم ها رو بگیری پرچم سوم رو می گیرم ولی قبول نمی کنه ان یارو ناپدید میشه ولی هنوز یکی از پرچم هات میمونه
پرچه سوم رو اول هرچقدر سعی کنی اول اون سربازه پرچم رو میگیره تو باید قبل از اینکه از ساختمون بپری پایین بری سمتش و بعد بپری پایین و بدویی دنبالش تا پرچم رو بگیری.:46:نقل قول:
من پرچم سوم رو هم میگیرم چون بعدش یارو میاد دنبالم
آره منم این مشکل رو داشتم 2 تا راه داره 1 از امضا SKIDROW رو بگیری 2 اینطوری مسابقه بدی پرچم اول تو دوم رقیب سوم تو چهارم رقیب پنجم تو اینطوری رد میشه ولی من میگم کرکو عوض کن چون تنها تو این مورد باگ نداره و مراحل بعدی باگ های دیگه رو هم میبینینقل قول:
این پست رو کامل بخون راه حل دادمنقل قول:
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
شما هم باید کرکتو عوض کنی skidrow بریز از آدرس زیرنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
شما هم باید کرک رو عوض کنی از همون کد بالانقل قول:
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
شما هم از همون کد بالا کرک رو عوض کننقل قول:
اینا که همه باید کرکشون رو عوض کنند :دی خب یه نقل قول میزدی همشون کرکشون رو عوض کنند دیگه چرا چند تا پست دادی
حجت جان اینم save بازی که میخواستی!:31:
کد:http://www.2shared.com/file/owFnhM2H/storage.html
ما بی عقلی کردیم شما به بزرگیت ببخش ولی دلیل اصلی این بود که هر صفحه ای میزدم سوال یه نفر بی جواب بود واسه همین اینطوری شد ولی همش تو یه پسته نه چند تا!!!نقل قول:
میرم بالا یه برج بیرون شهر سوار ماشین پرنده میشه جای خاصی رو هم نشون نمیدهنقل قول:
خب مشكلتون چيه ؟؟؟
لااقا بگيد و توضيح بديد تا بشه كمك كرد ....ممنون...
هی پرواز میکنیم
همون مشكل كرك است ! (تاكيد :فكر كنم ) اگر از دو كرك حدود 40 مگايي و 250 مگايي استفاده ميكني .
چند تا مرحله است ؟ من فكر كنم 5 هستم .
اصلا صدا نداره! و با برنامه RAD Video Tools هم ميشه تمام فيلم هاي بازي را و تمام بازي ها رو نگاه كرد . براي دانلود جست و جو بكنيد !نقل قول:
اون به خاطر اینه که قبلا ماموریتهایی که به شکل آرم اسسین بودن رو رفتی و دیگه لازم نیست خودتو به زحمت بندازی. حالا باید بری زیرزمین ویلای عموت و زره الطایر رو بگیری .نقل قول:
عزیزان من یه جایی گیر کردم که مثل قبرستون زیر زمینیه و دنبال به سر باز میکنم درو میبنده
میره پیش سه سرباز دیگه همشونو میکشم میرم روی یه طاقچه که یه کله اسکلت داره هرکای میکنم در باز نمیشه
دوستان کمک کنید؟؟؟
درود.
رفقا من تو یه مرحله ای که بصورت معما هستش و ماموریتی نیست (یه در با جمجمه هست و... بهد میریم تو) اونجایی که میرم؛ 4 تا شی طلایی رنگ هست که باید برم رو یکی از 4تا سنگ بعد زود به در و دیوار بپرم تا نزارم اون شی طلایی رنگ بره بالا.
"این از توضیحات"
حالا مشکلم اینه که وقتی همه راه رو میرم اون جای نقاشی شده میره زمین و یه راه واسه زیر زمین باز میشه اونجا هر کاری میکنم اصلا چیزی نمیشه (اصلا دکمه Shift کار نمیکنه)!
مشکل از باگه؟
باید چیکار کنم؟
بچه ها یه مشکل دیگه پیش اومد .
الان داره Venice رو Load میکنه . (میدونید که چیو میگم) وقتی که میخواد اون نوشته (اسم شهر و سال و آرم) بیاد بازی Close میشه .
باگه ؟ کرکم Skidrow هست ...
دوست من كركتون هست...نقل قول:
عوضش كنيد...توي امضاي دوستان صفحه قبل هست ...
سلام دومستان من سیو تقریبا 40 درصد بازی رو میخوام هر جا گشتم نبود اگه کسی داره لطف کنه بزاره ممنون!
سلام...نشنيده بودم واسه كسي همچين چيزي پيش بياد...نقل قول:
شما بازي ديگه كنار اين نصب نكردين؟؟؟مثلا sc ؟؟؟
اگه نه...از سيوهاتون بك اپ بگيريد و بازي رو پاك كنيد و نصب كنيد ... ببينيد درست ميشه ...
ميتونيد هم سيوتون رو بزاريد اينجا تا اگه دوستاني هستن كه بازي رو هنوز دارن واستون ردش كنن...من خودم پاك كردم ...
مشکلمو فهمیدم .
موقع نصب دی وی دی دوم این error رو داده بود :
CRC error: The file e:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II\DataPC_Venezia.forge doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are runnuing the setup may be corrupted; contact your software vendor
کسی این فایل DataPC_Veniza.forge رو میتونه بگه چند مگ هست ؟ اگه زیاد نیست میتونید آپلود کنید ؟
-------
DataPC_Venezia.forge رو که خودم دارم 665 مگ هم هست .
پس این ارور یعنی چی
آقا من مشکلم حل نشد
هر کاری میکنم از اونجا نمیپره اون قسمتی که دوتا سرباز پاسور بازی میکنن میرم دنبالش میکشمش بعد اهرمو میزنم وقت میده تو همون اولیش میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده یکی از بچه ها گفت باید از دیوار بدویی ولی نمیشه.
یه جایی هم سخته اونجایی هست که چهار تا مربع رو زمین هست باید بری روشون فشار میده اول باید کدومشو بزنم؟
من بازی رو تموم کردم ولی این دوتا مرحله مونده.
راستی اونی که تو کلیسا بود رو کشتم بعد شمشیرو چاقوشو انداخت زمین یادم رفت بردارم. حالا باید چیکار کنم؟
تو مغازه اسلحه فروشی هم نمیشه گرفت چون قبلا خریدم
اگه میشه کمکم کنید
مرسی
همچنان این مشکل پا برجاستنقل قول:
مشکلمو فهمیدم .
موقع نصب دی وی دی دوم این error رو داده بود :
CRC error: The file e:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II\DataPC_Venezia.forge doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are runnuing the setup may be corrupted; contact your software vendor
کسی این فایل DataPC_Veniza.forge رو میتونه بگه چند مگ هست ؟ اگه زیاد نیست میتونید آپلود کنید ؟
-------
DataPC_Venezia.forge رو که خودم دارم 665 مگ هم هست .
پس این ارور یعنی چی
اینم کل داستان به زبان فارسی
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4825673&postcount=931
نقل قول:
آخرای پست داستانهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4825673&postcount=931
نقل قول:
یه cd باید آپلود بشه 665 mb من گیگ ندارم کلن 100 mb مونده شبم مجانی نیست اگه کسی هست به دوستمون کمک کنه ولی شاید 2kb خرابی داره مثلا یه پنجره کل ونیزو پیچونده:31: یه پیشنهاد میدم مغازه رو تحریم کن اگه ac2 رو اینطوری بهت داده دیگه مابقی معلوم نیست دوباره dvd رو امتحان کن شاید درست شد
ترينر بازي چي رو دارين ؟
اینا هستننقل قول:
ترینر بازی برای ورژن 1.0 و 1.01
v1.0
کد:
کد:http://www.multiupload.com/WMBUNJQ4YZ
v1.01
کد:
کد:http://www.multiupload.com/M6M8QTGTH5
عزيز كار نميكنه چه كار كنم ؟ هر دو رو گرفتم ولي... اگر كار اينها مخصوص هست بگو چجوري اجرا ميشن .نقل قول:
شما یه عکس بگیر اگه ویستا یا سون داری تم ویندوز رو بیسیک کن و بعد تو بازی کلید Prt Sc Sys Rq روی کیبورد رو بزن و بعد نقاشی رو باز کن و Ctrl+v رو بزن بعد عکس رو سیو و یه جا آپلود کن بفهمیم کجا رو میگی اگه زیادی مبتدی گفتم شرمندهنقل قول:
من در 1 مرحله که گفته 3 بار با 1 نفر مسابقه میدی باید برنده بشه شما بالای خونه واسیتادی و باید بری یه چیزی شبیه کاز رو برداری نوشته flags captured 0/3 بعد من مسابقه میم بار اول برنده بار دوم و بار سوم که نوشته 2/3 میرم برنده هم میشم مینویسه you won اما دایره زرد گفته همون جا وایسا و علامت هخمون جاس منم همون جا وایمسم و فاصله هم 1 هست اما برنده نمیشه و نمیرخ مرحله ی بعد مشکل از کجاس؟؟ نکنه کرکم مشکل داره که فکر نکنم پس باید چی کار کنم ؟؟؟
سلام.شرمنده همه که سوال تکراری می پرسم.ولی اون اول که باباهه یه نامه میده میگه برو بده به یه یارو.این یارو کجاست؟من نمیتونم پیداش کنم.تو نقشه هم چیزی نیست.mer30
اقال ايراد از كرك هست...تو صفحه قبل ميتونيد سالمش رو پيدا كنيد ...نقل قول:
سلام به همه ی دوستان عزیز
من توی مرحله ای که باید برای بدست آوردن ماسک طلایی ( در جشنی که در ونیز برگزار میشه ) با یه سری مبارزه کنی و شکستشون بدی به مشکل برخوردم. وقتی دو نفرشون را شکست میدم دیگه هیچ اتفاقی نمیفته و دیگه نمیتونم از اون محوطه بیرون بیام.
اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.