سلام دوستان
اگه من گوشی گارانتی دار بخرم بعد ROOT یا تعویض رام کنم گارنتیش میپره؟؟
راهیی هست که بشه گارانتی رو دور زد و دوباره بعد از تعویض رام دوباره رام قبلی رو ریخت که گارنتی متوجه نشه؟؟
ممنون میشم منو در این ضمینه همراه با آموزش راهنمایی کنید
سلام دوستان
اگه من گوشی گارانتی دار بخرم بعد ROOT یا تعویض رام کنم گارنتیش میپره؟؟
راهیی هست که بشه گارانتی رو دور زد و دوباره بعد از تعویض رام دوباره رام قبلی رو ریخت که گارنتی متوجه نشه؟؟
ممنون میشم منو در این ضمینه همراه با آموزش راهنمایی کنید
نقل قول:
وقت بخیر برو تو کارش پشیمون شدی با من:46:
شاد باشین دوستان:40:
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیهای پیشنهادی برای اجرای این بازی:
- Best: All Tegra 2 Based Devices
- High-End: Nexus S, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy S phones
- Mid-Range: T-Mobile G2, Droid X, Droid 2
مینیمم سخت افزار مورد نیاز:
- 512MB RAM (256 free at runtime)
- GPU capable of OpenGL ES 2.0
- Android 2.1
- 800Mhz CPU or greater recommended
- SD card with at least 600 MB free storage
کد:http://androidandme.com/2010/12/games/first-unreal-engine-game-dungeon-defenders-now-available/
میگم صفحه گلکسی ضد خش هست؟
من یه محافظ صفحه خریم 15 تومن الان روش یه خط افتاده که رنگ اون قسمت تغییر کرده...
میگم ممکنه این خط ها روی صفحه بیفتن؟
ممممنقل قول:
ضد خش که نیست ولی نسبتا مقاوم تره .من خودم یه چسب ضد خش برای صفحه نماشی و پشتش گرفتم خیلی چیزخوبیه یکم از لغزندگی دراومده و مطمئن تر میگیرمش توی دستم و باهاش کار میکنم در ضمن برعکس صفحه خودش که فقط جای انگشت و چربی روش میموند این هیچی به خودش نمیگیره و هیچ تاثیری توی تاچش نداره قیمتش هم 35000 .
وقت بخیرنقل قول:
میشه لطف کنید بگی از کجا گرفتی یه عکسی چیزی هم بذاری بد نیست تو شهر ما که خبری از این چیزا نیست
اگه سایتی تو ایان هم میفروشه بذاری که دیگه کلی مدیونیم:10::40:
پیروز باشید:11:
نقل قول:
اره دوست عزيز بعد از روت گارانتي گوشي ميپره .
شما ميتوني از رام گوشيت بك آپ بگيري تا بعدا اگه به مشكلي برخوردي و خواستي به گارانتي مراجعه كني دوباره گوشي را با بك آپ به حالت اول دربياري و همچنين آنروت هم بكني.
توي صفحه هاي قبل اگه بخوني دوستان در اين مورد توضيح دادن كه اگه بگردي پيدا ميشه.
سلام.نقل قول:
شما وقتی رام گوشی رو عوض کنی با بکاپ که به حالت اول برنمیگرده باید دانگرید کنی.:11:
كسي ميتونه يه پلير خوب معرفي كنه كه ويديوهاي HD720 رو بتونه پخش كنه و زيرنويس رو هم ساپورت كنه ؟
پلير خود گوشي HD پخش ميكنه ولي زيرنويس رو نشون نميده
ROCKPLAYER رو هم امتحان كردم كه زيرنويس داره ولي فيلمهاي HD رو نميتونه پخش كنه
من با rock player خفن ترین HD هارو اجرا کردم.احتمالا مشکل از فایلتونه که کدینگش ساپورت نمیشه.از لحاظ ساپورت rockخیلی بهتره و فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنه.نقل قول:
سلام.
دوستان جایی سراغ ندارید invisible shield برای گالکسی بفروشه؟!
کل پاساژ قائمو پایتختو علاءالدین و بازار موبایلو زیرو رو کردم! برای آیفون و اچ تی سی ها هست ولی برای گالکسی نیست که نیست!
هرجا بود کسی سراغ داشت قیمتشم مهم نیست!
پیغام خصوصی بدید!
شمارش معکوس برای نسخه PMPی Galaxy S
سلام
بچه ها معلوم نیست 2.2.1 فارسی رسمی کی میاد ؟
من این رو جایی ندیدم از آمریکا سفارش دادم اومد ..نقل قول:
نقل قول:
دوست من فکر کنم تا یه چند هفته دیگه آندروید ۲.۳ فارسی میاد برا این گوشی
:8:
من يه رام 2.2.1عربي نصب كردمxxjp arabic كه به لطف يكي از دوستان سايت هندهلد مشكل فارسيش با نصب فونت فارسي 100درصد حل شده(دقيقا مثل رام هاي رسمي فارسي)؛از لحاظ سرعت و افكت بي نظيره؛بنچ ماركش هم با لگ فيكس حدود 1800 هست.نقل قول:
يه سر كلوب گالاكسي اونجا بزنيد خيلي رام توپيه.
بر اساس رتبه بندی گوشی های هوشمند در مجله Consumer Report گوشی Galaxy S سامسونگ نسبت به آیفون اپل برتری دارد.
بر اساس رتبه بندی مجله Consumer Report، دو مدل از گوشی Galaxy S که یکی با نام Captivate توسط AT&T و دیگری با نام Vibrant توسط T-Mobile به بازار آمریکا عرضه شدهاند عنوان بهترین گوشیهای هوشمند را هر کدام با 76 امتیاز ازآن خود کردهاند.
هر دو مدل این گوشیها از سیستم عامل اندرویید گوگل بهره برده و بر اساس کیفیت صدا، سهولت استفاده، عمر باتری، کیفیت دوربین و دیگر ویژگیها انتخاب شدهاند.
بر اساس این گزارش، پس از گوشیهای Galaxy S سامسونگ رتبه دوم با امتیاز 75 به گوشیهای Droid X و Droid 2 موتورولا که از طریق ورایزون به بازار آمریکا عرضه شدهاند، تعلق میگیرد.
پس از آنها گوشیهای iPhone 3GS و HTC Aria با امتیاز 74 جایگاه سوم را به خود اختصاص میدهند که همه گوشیهای مذکور، غیر از آیفون مبتنی بر اندرویید گوگل هستند.
بر اساس گزارش Consumer Reports، گوشی های هوشمند مبتنی بر اندرویید هر روز در حال پیشرفت هستند و نسبت به سایر گوشی ها رشد فوق العادهای داشتهاند.
در رتبههای بعدی گوشی HTC Droid Incredible با 73 امتیاز و Ally الجی و MyTouch 3G با 72 امتیاز قرار میگیرند.
البته این آمارها در حالی ارایه شده که هنوز گوشی آیفون 4 مورد بررسی قرار نگرفته است.
اوایل تابستان امسال Consumer Reports گزارش داد که در بخش سخت افزاری گوشی آیفون 4 اشکالاتی به لحاظ طراحی آنتن وجود دارد که به این ترتیب این گوشی جایگاه خود را از دست داد.
مجله Consumer Reports اعلام کرده اگر دست کاربر روی بخش سمت چپ گوشی آیفون قرار گیرد ارتباط و مکالمه قطع میشود.
سلام
دوستان یکی از دوستای من Galaxy S خریده گوشی خوب کار میکنه ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنی گوشی هنگ میکنه کسی میتونه در این مورد راهنمایی بکنه؟
در ضمن با چند تا کامپیوتر مختلف هم امتحان کردیم
نميدونم مشكل از كجاست ولي فيلمها مشكلي ندارن چون پلير خود گوشي به راحتي اجراشون ميكنه ولي rockplayer كند پخش ميكنه (فيلم هاي HD مختلف رو تست كردم)نقل قول:
يعني هيچكس مشكل منو نداره و همه ويديو هاي HD رو با زيرنويس بدون مشكل تماشا ميكنن ؟
Vplayer رو هم امروز تست كردم اون هم كند اجرا ميكنه
لطفا راهنمايي كنيد
توینقل قول:
settings-- application --- >development
اگر گزینه ها تیک خوردن تیکشون رو بردارید ببینید چی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه که عموما ویدئوهای با فرمت H264 رو پشتیبانی میکنه بخوبی روی گالاکسی اس کار میکند.
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=883500
کد:http://www.xda-developers.com/android/vidtrim-a-video-editor-for-android/
کمپانی سامسونگ در حال آماده سازی خود برای عرضه گوشی آندرویدی بسیار جدیدی است که آن را در کنگره جهانی موبایل در فوریه 2011 معرفی خواهد کرد هرچند که در حال حاضر اطلاعاتی درباره ویژگی های این گوشی از سوی سامسونگ اعلام نشده است.
اما این احتمال وجود دارد که مبتنی بر آندروید 2.3 بوده و مجهز به قابلیت NFC و پردازنده دوهسته ای نیز باشد. نسخه بعدی Galaxy S از قابلیتهای بسیار پیشرفته ای برخوردار خواهد بود که باعث فروش چشمگیر و محبوبیت آن خواهد شد که این موضوع در مورد Galaxy S کنونی به اثبات رسید.
دقیقا" تائید میشه! :13: rockplayer خیلیا رو پخش میکنه ولی کند میشه ویدیو و صوت و تصویر با هم نمیخونه...نقل قول:
Vplayer خیلی جلوتر از rockplaye هستش... البته به نظر من...:31: توش آپشنی داره که میشه تا حدی این سرعت ویدیو و صوت فیل رو باهاش بازی کرد... من خودم با Vplayer بهتر کنار اومدم ولی....
به نظرم خب هنوووووووز جایه یه player درست حسابی که روون کار کنه تو برنامه های آندروید خالیه....:11:
برای دانلود Vplayer هم از مارکتی که senaps عزیز معرفی کردند میشه هم میشه اینو گوگل کنید:
vplayer apk site:mediafire.com
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
چقدر یاد این جمله میوفتم : با کیفیت HD فیلم برداری ویرایش و قسمت کنید....:27: :27:نقل قول:
با استفاده از این برنامه میتونید SMS هاتونو زمان بندی کنید که به چه کسی و در چه زمانی فرستاده شوند.
پیامکهاتون در زمان تعیین شده فرستاده میشن و وضعیت دلیوری اونو میتونید پیگیری کنید.
با این برنامه به هیچ وجه فرستادن sms های مهم رو فراموش نمیکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://dailymobile.se/2010/12/30/android-app-sms-scheduler/
یه چیزیس بگم برا کسایی که میخوان از اینترنت گوشی رو کامپییوتر استفاده کنند{البته شاید خیلی ها بلد باشند ولی خوب خیلی ها هم بلد نباشند}:31:
تو بعضی رمها تو قسمت تنظیمات usb گذینه ای برای وصل کردن هست ولی بعضی رمها اون رو حذف کردن
تو اون رمها که نیست تو seting تو قسمت اینترنتش گذینه ای هست به اسم tetring که با اون میتونید وصل شید و حالشو ببرید
يه پلير قوي براي اندرويد پيدا كردم كه تمام فرمتها از جمله MKV, Xvid , DiVX رو با زيرنويس پخش ميكنه ولي خودم نتونستم دانلود كنم چون گوشي من اندرويد ماركت نداره :-(
كسي ميتونه راهنماييم كنه كه چطور ميتونم اندرويد ماركت رو به گوشيم اضافه كنم ؟
اينم لينك دانلود arcMedia
اگه كسي فايل اين قابل نصب اين برنامه رو داره به منم بده . يا بهم كمك كنيد تا بتونم با باركد اسكنر دانلودش كنمکد:http://www.androidfreeware.net/download-arcmedia.html
نقل قول:
سلام دوست عزيز
اول برنامه باركد اسكنر را از لينك زير بگير :
بعد به وسيله دوربين باركد را از روي سايت مورد نظر اسكن كن تا بتوني نرم افزار را دانلود كنيکد:http://www.mediafire.com/file/b8udddv8bj64iyb/BarcodeScanner3.51b1.apk
سلام میخواستم بدونم مشکل سه دکمه قابل حله؟؟ من خودم یه گلکسی دارم بی مشکل یکی میخواد رفیقم بفروشه مشکل داره راهی داره برای حلش یا نه
فکر کنم شما مشکل منو متوجه نشدید . نرم افزار بارکد اسکنر رو گوشیم نصبه ولی وقتی بارکد برنامه رو اسکن میکنم لینک دانلود از مارکت رو بهم میده و گوشی من اندروید مارکت نداره .نقل قول:
حالا اگه میتونید راهنماییم کنید . ( V*P*N هم دارم)
نقل قول:
بله میشه مشکلشو حل کرد
اگه خواستی بگو تا برات راه درست کردنشو بذارم:10:
سلام دوستان من هم به کهکشانی ها پیوستم.گوشی من آندروید مارکت نداره چیکار کنم؟
مبارکه.نقل قول:
از اندروئید مارکت که نمیشه به راحتی دانلود کرد .. از این برنامه استفاده کن:
کد:http://www.mediafire.com/?eo9o84f1jua5tu0
نقل قول:
سلام دوست من اگه برام پی ام کنی ممنونت میشم
سایت یا مارکتی مثل این معرفی میکنین؟واسه دانلود از android market چیکار باید کردنقل قول:
نقل قول:
واست پی ام زدم برو ببین :10:
این برنامه خودش مارکت هست .. تازه برنامه و بازیهای پولی رو هم رایگان می تونید دانلود کنید:46:نقل قول:
واسه دانلود از مارکت باید وی پی ان داشته باشید
این سایت هم خوبه .. احتیاج به رجیستر کردن هم نیست:
کد:http://download.pandaapp.com/
دوست من این یکی از بهترین مارکتهاست شما هر چی بخوای توش هست ولی برا استفاده از android market باید v.p.n داشته باشی برو سایت آندروید فارسی دقیق توضیح داده نمیشه که همه آموزشو براتون برارن اینجانقل قول:
Main Features:
- Customise counter location, size, transparency etc!
- Touch fireworks to make sound!
- Shake phone for new year greetings!
کد:http://dailymobile.se/2010/12/31/android-2011-countdown-live-wallpaper/
لینک برنامه arcmedia:5:کد:www.mediafire.com/?2m802f5w383zo2g
این lock رو چجوری ببندیم ؟
کیبورد لاک رو می گم . تا آدم 10 ثانیه می خواد دستشو از صفحه برداره زود می ره به قفل .