باید سوال کنم ازش،اگه بشه که خودمم کاستوم میخوام:8:
Printable View
باید سوال کنم ازش،اگه بشه که خودمم کاستوم میخوام:8:
اگه بشه هارد اس اس دی بشه و مانيتور hi res antiglare که عالی ميشهنقل قول:
هارد اس اس دی که حجمش کمه!بنظرتون کافیه برای کارتون؟!:13:
آنتی گلاسوری هم دورش مشکی نیست و من خودم شخصا نمیپسندم!:5:
کمه ولی اختلافش بيش از حد زياده و در همه موارد تأثير داره
شايد از اين نظر حق با شما باشه
ولی در محيط آزاد 100 درصد حق با منه و عجيب تأثير داره
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
باز شما بپرسين و اطلاع بديد
ممنون
هارد اس اس دی کم نیست
128 و 256 و 512 داره
که البته قیمت هاش خیلی می ره بالا
اما اگه تو دبی عوض بشه به اندازه ی سایت گرون تر نمی شه
اگه یه قیمت از 256 بدی خیلی خوب می شه
چون 512 خیلی گرونه و 128 هم خیلی ظرفیتش کمه
در مورد امکان ارتقاء سی پی یو هم بپرس
مرسی عزیز
سعید خان باید خدمتتون عرض کنم که استور دبی راه نیافتاد و ظاهرا قرار هم نیست راه بیفته، اون فروشگاهی هم که توی اخبار از نام برده شده و عکس ش هست یه فروشگاهه مثل صدها فروشگاهی که ما توی همین مجتمع پایتخت خودمون داریم.نقل قول:
پس در نتیجه نمیشه کاستوم سفارش داد، راستی اگر هم اون فروشگاه بتونه نمایندگی اپل رو بگیره باز هم نمیشه چون یه Retail Store یا به اصطلاح خودمون خرده فروشی هست، اما عوض کردن هارد و جایگزینی دیسک جامد کار ساده ای هست و توی تهران هم میشه به راحتی انجامش داد.
در مورد چینی بودن هم بذارید موضوع رو روشن کنم، تمام لپ تاپ های اپل در حال حاضر پشتشون نوشته Designed in Apple California , Assembled in China یعنی طراحی شده در اپل واقع در ایالت کالیفرنیا و اسمبل شده در چین، و شما هیچ جا نمیتونید اپل ساخت امریکا پیدا کنید، حتی در خود امریکا، اونها هم براشون از چین میاد.
شما مدل ۲۰۱۰ میخواهید یا ۲۰۱۱؟ اگر ۲۰۱۱ میخواهید بهتره کمی صبر کنید برای خرید چون قیمت ها هنوز غیر واقعی هستن.نقل قول:
سلام
لطفا بهترین مدل (ها) توی رنج قیمت 1.5 تا 2 تومن رو برام معرفی کنین. اگه میشه با کانفیگ.
خیلی ممنون.
شاهین جانم خیلی اخباری بوده که گفته شده تو دبی داره سنتر رسمی افتتاح می شه یعنی همش کشک؟
آخه این جریان رو یکی از فروشنده ها گفت که خودش به صورت کلی از دبی وارد کرده و اگه سفارش بدیم می تونه با هارد اس اس دی بیاره به صورتی که پلمپ و با شماره سریال رسمی و ثبت شده تو خود سایت اپل ارائه بده
یعنی شماره ی هارد جدید با بقیه ی قطعات هماهنگ باشه
خیلی هم قاطع می گفت یعنی اینم خالی می بست؟
اصلا این هارد اس اس دی رو بدون اینکه باز بشه چطور می شه تشخیص داد؟
درسته اخبار زیادی بوده و هست، اما طبق همون اخبار تاریخ اگر اشتباه نکنم ۱۴ مارچ برای این کار معین شده بود که الان خیلی وقته که از اون تاریخ میگذره و یکی از دوستان من در دبی میگفت که هیچ خبری نیست.نقل قول:
خب اون فروشنده که حتما از اپل استور دبی نباید اون لپتاپ رو بیاره، مثل خیلی از این شرکت ها که نام نمیبرم مدل کاستوم کانفیگ سفارش میده، یا اینکه اصلا مدل های کاستومی رو که توی دبی موجود هست وارد میکنه.
حافظه ی اس اس دی ظرفیتش معلومه دیگه، هارد با ظرفیت ۱۲۸ یا ۲۵۶ که نداریم، در ضمن توی سیستم پروفایل و خیلی جاهای دیگه مثلا داشبورد میشه نوع هارد رو فهمید.
آره همون 14 مارچ رو منم شنیدمنقل قول:
تو خیلی از سایت ها هم هست
خب شاید به تاخیر افتاده؟
یعنی الان از چه طریقی و از کدوم کشور سفارش می دن که مدل تغییر کرده میارن؟
اصلا کلا اینکه تو دبی سنتر رسمی ایجاد بشه نفعی به حال ما داره؟
در مورد هارد نفهمیدم یعنی سایزش فقط یکیه؟
یعنی فقط 512 داره؟ چون 512 رو می دونم که داره
نه، امکانش خیلی ضعیفه، آخه اپل که یه شرکت کوچیک نیس که کاراش به عقب بیفته، ولی بازم هیچ چیز غیر ممکن نیست.نقل قول:
از کشورهایی که اپل استور دارند، مثل خود شیطان بزرگ یا انگلیس، البته سفارشهای ایران معمولا از امریکا و کاناداست اما یه سری هم با پارت نامبر مالزی یا هنگ کنگ بود که وارد کرده بودن و قیمت کمتری هم داشت.
آره خب ، چون دبی نزدیک ماست مسلما قیمت ها ارزونتر میشه.
نه ، هارد رو بذار ۱ بار دیگه توضیح بدم، شما وقتی لپ تاپ میخری ظرفیت حافظه رو چک میکنی اگر مثلا ۱۲۸، ۲۵۶ یا ۵۱۲ باشه که S.S.D یا همون حافظه ی جامده.
اما اگر ۲۵۰، ۳۲۰ یا ۷۵۰ باشه خب معلومه که H.D.D یا هارد دیسک ه.
به غیر از اون هم توی System profile و گجت های داشبورد میتونی نوع هارد رو ببینی.
و البته مهمتر از همه ی اینها اینه که حافظه ی جامد چرخش و صدایی نداره.
سلام میخواستم بدونم قیمتهای سری air به این زودیها افت میکنه یا نه؟
دوست من سری ایر مدت زیادی از انتشارش میگذره و قیمتش معقوله، اگه منظورتون اینه که کی به پایین ترین قیمت ممکن میرسه باید بگم که چند ماه دیگه صبر لازم داره.نقل قول:
ممنون.. من قصد خرید لپ تاپ دارم به نظر شما سری جدید چند ماه طول میکشه به قیمت درست برسه؟ خرید 374 در حال حاضر به صرفه هست یا با افت قیمت سری 2011 اون هم افت قیمت پیدا میکنه؟نقل قول:
13 اینچی ایر هم مد نظرم بود به خاطر اینکه خیلی وقته تو بازار هست..
2010 اگه بخوام، چی بگیرم؟نقل قول:
لطفا مدل دقیق با کانفیگ و قیمت بهم بدین.
سپاس
نقل قول:
به نظر من حيف که مدل 2011 رو ول کنيد و 2010 بگيريد
سلام عزیز خبر گرفتی؟نقل قول:
منم با نظر دوستمون موافقم.مدل 2011دارا كارت گرافيك و cpuقوي تر هست.نقل قول:
همچنين داراي پورتthunderboltهست كه سرعتش 2 برابر usb3.اگه مدل 15اينچ يا 17 رو بگيري كه ديگه نور علي نور.چون از دوتا كارت گرافيك بهره ميبرن و سرعت سي پي يوشون خيلي بالاست.البته اين امكانات كمي مشكل ايجاد كرده.البته فقط كمي كه اونم اينه كه عمر باطري رو از ده ساعت به هفت تا هشت ساعت كاهش داده.كه به نظر من با اين امكانات مي ارزه تازه هفت تا هشت ساعت هم چيز كمي نيست و از خيلي از لپ تاپاي امروزي هم بيشتره.در كل به نظر من اگه بموني تا قيمت2011به اعتدال برسه بهتره.به اين زوديا سنتر دوبي راه ميوفته و فكر كنم قيمتا معتدلتر بشن.
نه دوست عزیز ۳۷۴ دیگه کمتر از اینی که هست نمیشه، ۳۷۴ در حدود ۱۴۵۰ باید باشه و اگه قصد خرید ۲۰۱۰ دارید زودتر بجنبید چون با ورود سری های جدید این مدل ها تموم میشن.نقل قول:
ایر هم خوبه ، بالاخره باریک ترین لپ تاپ ه اما شما باید بگید کاربری تون از لپتاپ چی هست تا بشه درست راهنمایی کرد. موفق باشید.
دوست عزیز شما از مدل های ۲۰۱۰ میتونید مدل ۳۷۱ با قیمت ۲۱۵۰ و کانفیگ:نقل قول:
2.4 GHz Corei7
4 GB Ram DDR3
Geforce 320 GT
320GB H.d.d
15" glossy LED Backlite
را بخرید یا اینکه با قیمت های فعلی از مدل های ۲۰۱۱ پارت نامبر MC700 با قیمت حدودا ۱۹۰۰ و کانفیگ:
2.2GHz Corei5
4GB DDR3
Intel HD 3000 384MB GPU
320GB H.D.D
13.3" glossy LED Backlite
رو انتخاب کنید، اگر قصد خرید سریع رو دارید بهتره ۲۰۱۰ بگیرید چون حداقل ۱۵ اینچی میتونید بخرید، اما اگر عجله ندارید توصیه میشه صبر کنید تا قیمت های ۲۰۱۱ بیاد پایین و کانفیگ بهتری خریداری کنید.
سلام من میخواستم مک بوک پرو mc723 بخرم لطفا راهنماییم کنید که باید به چه مواردی در موقع خرید و بعد از خرید توجه کنم که سرم کلاه نره. با تشکر
امروز پرسیدم گفت نمیشه کاستومایز آورد،فک کنم بخاطر اینکه نمیصرفه و سخته برای وارد کردن
قیمت ها هم اینجوریه
قیمت سایت اپل+(200 تا 250 دلار)*قیمت دلار
مثلا 723 درمیاد حدود 2600
البته یه اتفاق جالب رخ داده!علاوه بر اینکه نصف بیشتر سیستما رو گمرک تلخیص نمیکنه،اون تعدادی رو هم که تلخیص شده اجازه فروش نمیدن و نمیذارن فعلا بارکد بزنه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی پیگیرشه تو این چند روز حل کنه
قیمت دقیق بعد تلخیص کامل مشخص میشه اینو حدودی گفت،احتمال داره پایینتر هم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی سفارش هم قبول نمی کنه؟ چون به هار حال کسی که سفارش بده یه مقداری از هزینه رو از پیش می ده دیگهنقل قول:
و 723 فکر می کنم 2199 دلاره که حتی اگه 250 دلار بهش اضافه بشه می شه 2449 دلار
و مشکل ترخیص چیه الان؟ چون خیلی های دیگه هم تو گمرک گرفتار شدن و همینه که باعث شده قیمت هنوز بالا باشه
2600 تومن منظورم بوده یعنی 2 ملیون و 600 هزار تومن
بحث سفارش هم چون وقت میبره و احتمال پشیمونی داره و این حرفا یکم سخته ولی اگه بشه حتما بهت میگم
موضوع تلخیص هم انگار برمیگرده به بازار طلا!!!!آخه قراره از 20 ام این ماه به نشانه اعتراض ببندن دوباره و این باعث شده که کلا جنسای گمرک رو تلخیص نکنن چون جنسای گلد سوییس ایتالیا خیلی حیاتیه تو بازار طلا و بخاطر اینکه یکم اذیت کنن و تابلو هم نباشه خیلی سخت جنس تلخیص میکنن.ولی اینکه چرا اجازه بارکد زنی و فروش نمیدن رو خودش هم مونده بود و اعصابش کلی بهم ریخته بود!:41:
الان تو سایت اپل داشتم یه مدل کاستومایز میساختم با هارد اس اس دی!:8:
خیلی گرون در میاد 512 اش!حدود 1100 دلار میاد رو قیمت کلی!:19:
بنظرتون ارزش داره؟:13:
من که شخصا نمیام نزدیک به 4 تومن خرج لپ تاپ کنم!:5:
پس به نظرتون خرید فعلا صلاح نیست...؟ چون ظاهرا قیمت ها می خواد افت کنه! من واسه اول اردیبهشت می خوام یه 723 بگیرم، به نظزتون تا اون موقع قیمت ها متعادل خواهند شد؟!!نقل قول:
من که خودم میخرم،چون تا بخواد قیمت ها از این هم ارزونتر بشه مدل های جدید میاد!!!:31:نقل قول:
توجه داشته باشید که تو بازار ایران این قیمت ها نیست و قیمت ها بالاتر هستند و این هم یه استثنا هست
منم تا اول اردیبهشت یه 723 برمیدارم:8:
سلام.ميخواستم بدونم اگه مدل723روبا هارد مثلا 320ssd يا500ssdبخوام حدودا چند ميشه.ممنون
اگه از خود سایت سفارش بدی هارد 500 اس اس دی 1100 دلار اضافه می کنهنقل قول:
اما اگه از بازار عادی بگیری خیلی ارزون تره
چطور میشه بازار آزاد از خود اپل ارزونتر درمیاد؟نقل قول:
نکنه جنس بد میذارن؟
امروز با 134 سونی سری z دوستم کار میکردم،هاردش 256 اس اس دی هست و قیمتش 2400،تازه اصل ژاپن هم هست.چیز جالبی بود:46:
آخه این سری از هارد تازه اومده و به خاطر همین یه خورده گرون تره
اپل به هر شکل یه مقداری هم پول مارکش رو می گیره
چون من تحقیق کردم و گفتم هاردی که تو ایرانه زیاد جالب نیست اما گفتن حتی از اون بهترشم هست
و حتی اگه بشه از سنترهایی غیر از خود امریکا سفارش داد از 1100 دلار هم ارزون تر می شه
در مورد سونی خب درسته اونم لپ تاپ های خوبی داره اما صرفا با هارد نمی شه 2 تا لپ تاپ رو مقایسه کرد
چون فقط قالب آلومینیومی یا همون یونی بادی اپل 250 دلار به قیمتش اضافه کرده که خب چون هم از نظر ظاهری متمایزش کرده هم از نظر وزن و استحکام از بقیه بهتره پس ارزش 250 دلار تفاوت با بقیه رو داره
اما مثلا لپ تاپ های سونی با اینکه اسم همچین برند معتبری روشونه از نظر ظاهری به نظر من اصلا زیبا نیستن
اما 90% ما اپل رو بیشتر از کاربردش واسه خوشگلیش پسندیدیم
البته در هر صورت کلا محصولات اپل گرونن و تمام سایت هایی که لپ تاپ هارو برسی و طبقه بندی می کنن قیمت زیاد رو یکی از معایب اپل ذکر می کنن
بله خوب،اصلا بحثی تو برتری اپل نیست
منم قصد مقایسه نداشتم منظورم این بود که با هارد اس اس دی و وزن پاین و . . . سونی خوب تونسته سری z اش رو تولید کنه
البته این سری نسبت به سری های دیگه خوشگلتره ولی خوب عمرا بتونه به پای اپل برسه!
همون سیب پشت اپل کل سیستمای دیگه رو میخره و آزاد مینکنه!
هارد اس اس دی خیلی خوبه مخصوصا سرعتش و اینکه موقع تکون خوردن مشکلی براش پیش نمیاد
ولی خوب اگه پول دستمون اومد بعد از به تعادل رسیدن قیمت اس اس دی به تعادل رسید، میدیم همینجا برامون عوضش میکنن!
پس ميشه همينجا يه هارد اس اس دي خيلي خوب گير آورد؟و رو اپل نصب كرد؟
آره می شه اما پلمپ دستگاه از بین می ره و باید پشتش رو باز کرد
به هر حال هر چیزی به هزینه ای داره دیگه:19:
ولی اگه نخوای بفروشی ایرادی نداره که بازش کرده باشی:8:
خب می شه این هزینه رو به کسی داد که بتونه از یه سنتر رسمی خرید کنه و یه لپ تاپ با هارد اس اس دی و شماره سریال رسمی و ثبت شده و هماهنگ با سایر قطعات بیاره که باز هم نشده باشه
با اینکه هزینش بیشتر می شه و حتی خودمم می تونم بازش کنم و هاردشو عوض کنم اما من که اینو ترجیح می دم
چون کسی که 1100 دلار پول نمی ده، پس در هر صورت باید یه هارد اکسترنال هم باهاش گرفت
پس مثلا یه هارد 256 آدم می گیره که هم سریع باشه هم ارزون
بقیه اش رو هم رو اکسترنال
هرچند که کلا جالب نمی شه و اگه قیمتش این همه بالا نبود خیلی خوب تر بود
سلام . شما نمیتونی هاردو عوض کنی ! تنها راه کاستوم هست !نقل قول:
اینجارو ببین: ( بدون فاصله )
h t t p : / / w w w . i -p h o n e . i r / fo r u m s / p o s t 3 5 9 1 9 0 -1 0. h t m l
چرا آدرسو اینطوری فرستادی
عادی هم بذاری مشکلی نیست
نمی دونم چون اکثرا گفتن می شه و حالا اگه یه جا بگه نه، نمی شه قطعی رو حرف هیچکدوم حساب کردنقل قول:
چون کلا فکر نمی کنم نوع هارد به مادربرد ربطی داشته باشه
چون اگه اینطور باشه یعنی هیچکی رو مادربرد فعلیش نمی تونه اس اس دی بذاره و این به ضرر سازنده ی هارده
اگه قرار باشه با یه هارد مجبور شیم مادر برد هم عوض کنیم و واسه خودشم اون همه پول بدیم خب مسلما هیچکی همچین هاردی نمی خره
پس شرکت سازنده هم میاد هاردشو یه طوری طراحی می کنه که مشتری عام داشته باشه
البته در هر صورت چه بشه و چه نشه من همچین کاری نمی کنم
آخه من ssd مک بوک ایر رو دیدم شکلش مثل رم های ddr هست ! اما هارد مکبوک پرو تقریبا شبیه هارد های کامپیوترهنقل قول:
تقریبا هم منطقیه که نشه تو ایران عوض کرد!!!
اگه بخوايم كاستوم شده با هارد 250 يا 320 اس اس دي بگيريم چي؟منظورم از سنتر دبي هست؟