با نامه دانشگاه میتونی هر سرعتی خواستی بگیری.نقل قول:
مودم معمولی همون کله قندی های معروفه.
Printable View
با نامه دانشگاه میتونی هر سرعتی خواستی بگیری.نقل قول:
مودم معمولی همون کله قندی های معروفه.
من یزد هستم.
گوش شیطون کر این هفته و هفته قبل جمعه ها نسبت به قبلا بهتر شده بود و سرعت نصف روزهای عادی بود (هفته های قبلش در حد دایل آپ بود).
آقا از دیروز هر چی می زنم این چیز پی ان وصل نمی شه. دیگه دارم قاطی می کنم!!! مگه مبین چه کرده با اینترنتش
دیروز جمعه وضعیت اینترنت منم در تهران خیابان آزادی شادمان بهتر از هفته های قبل بود ولی باز هم مثل روزهای عادی نبود شاید بشه گفت میانگین سرعت دانلود روی 10 بود (128)نقل قول:
امروز هم مبین نت خیلی مشکل داشت. قطع و وصلی و کندی سرعت تاخیر زیاد در وب گردی و الان هم سرعت دانلود کمتر از 20. وی پی N هم کار میکنه اما سرعتش به خاطر همون کندی سرعت کم شده. در واقع وقتی سرعت همینطوری کند باشه از این هم که استفاده کنیم کند تر هم میشه. مسافت زیاد میشه. میزان پکت لاست هم بالا میره.
سلام دوستان
شرمنده در مورد شکل زیر به من توضیح میدید که چطوریه؟]چقدرش مصرف شده ؟چقدرش مونده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هم اینترنت وایمکس مبین نت گرفتم -مشهد وسط شهر-البته در طرح ویژه و با مودم usb فروشنده می گفت که این مودم زیاد خوب آنتن نمی دهد همانجا لپ تاپ را درآوردم و گفتم راه اندازی کن اول با سرعت بسیار پایین هم وصل نمی شد اما وقتی که کنار پنجره رفتیم وصل شد و تمام
حال روی سیستم منزل که کنار پنجره است هم امتحان کردم به راحتی جواب می دهد و تا این لحظه مشکلی نیست فقط تنها مشکل آن محدودیت دانلود یک گیگ در ماه است
دوستان توجه کنید در روزهای خاص کلا اینترنت مشکل دارد.
دوستانی که 512 دارن تو تهران سرعتشون تو روز چنده ؟
اون که درست اما دیروز هر چقدر گشتم فقط این مناسبت توی تقویم بود:نقل قول:
- لغو امتیاز تنباکو به فتوای آیت الله میرزا حسن شیرازی (1270 ه ش)
کلاً همه ی روزها خاص شدند.
Expiration Date: تاریخ اتمام سرویسنقل قول:
- Service Package: نوع سرویس
- Amount: مقدار ترافیک اولیه به مگابایت
- Used Amount: مقدار ترافیک مصرف شده
- Remaining: مقدار ترافیک باقی مانده.
- Unit: واحد اندازه گیری
شما حدود 1 مگابایت مصرف کردی و 40 گیگابایت باقی مانده.
سلام.
سرعت دانلود سرویس های 128 چجوریه؟
سرعت دانلود 128 با دانلود منیجر 16 هست.
هر سرعتی را تقسیم بر 8 کن سرعت دانلود بدست میاد
256-32
512-64
1024-128
سلام بچه ها همین الان برای من مودم اورد ولی مودم از طریق lan به کامپیوتر وصل نمیشه اصلا نمیخونه نمیدونم شاید پورت خودش مشکل داره باید تنظیمات خاصی انجام بدم لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
من از کسی که این مدم رو خریده و داره استفاده میکنه میخوام کمی منو راهنمایی کنه من امروز برام نصب کردن مدم
greenpacket رو هم آوردن برام لپ تاپ من dell xps l502 من چطوری میتونم تنظیمات بی سیم رو انجام بدم یعنی اینکه
الان من با کابل لن وصل شدم باید چیکار کنم ؟؟؟ چچون بدون کابل وقتی میخوام سرچ کنه این پایین کنار ساعت که وایرلس
رو نشون میده ضربدر خورده و مودم رو نشون نمیده راه حل چیه؟؟
پلن B15 با 50 گيگ ميشه 70000 تومان يا با 40 گيگ؟؟؟؟
تو اين صفحه زده با 50 گيگ:اما تو صفحه در خواست اشتراك :کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
وقتي ميخاي پلن رو انتخاب كني واسه B15 زده 40 گيگکد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=3&ContentID=31
كدوم درسته؟ و چرا اينطوري زده ؟
صفحه بروز نشده الان ۴۰ گیگی نمدیند اصلانقل قول:
وقتي ميخاي پلن رو انتخاب كني واسه B15 زده 40 گيگ
دوستان بالاخره بعد از 5 ماه سختی کشیدن و با 1 آنتن و نوسانات زیاد اینترنت، مبین نت BTS نزدیک مارو فعال کرد و من الان با 100% سیگنال و 5 چراغ روشن به اینترنت وصل شدم. خ کارون خ طوس
واقعاً دستشون درد نکنه.
کسی نیست جوابی بده؟نقل قول:
یه سوال دیگه من با یه آی پی توی تنظیمات مودم رفتم و اونجا به اشتباه به جای دکمه ی لاگ اوت دکمه Rebot
رو زدم ایا موردی برای تنظیمات مودم که توسط شرکت انجام گرفته میافته؟؟؟
پس همون 50 گيگ درسته واسه پلن B15 ؟نقل قول:
اره درسته
نقل قول:
یرای وصل شدن به وایرلس مودم به دفترچه خود مودم نگاه کنی گفته پسورد wifi دستگاهتو باید از کجا نگاه کنی برای عوض کردن username و password مودمت هم داخل همون سایتی که با ip رفتی دوباره برو وبعد زنگ بزن به خود مبین نت تا راهنماییت کنن (الان با wimax به اینترنت وصل نیستم تا جای دقیق عوض کردن username و password بگم ):10:
سلام ...
دوستانی که مبین نت دارن پینگ هاشون و سرعتشونو هرچندوفت یه بار بزارن یا لطف کنن در مورد وضعیت سرعتش تو شهر خودشونن برای ما پست بزارن همینجا تا امثال من که همبن روزا میخوان بگیرن در مورده گرفتن و نگرفتنش به نتیجه برسن:10:
واقعا تبریک میگم. تقریبا نزدیک مایی ( آزادی شادمان) منم از روز اول تا همین الان با یک الی دو چراغ و سیگنال 10 درصد تا 30 درصد به شبکه وصل میشم که امیدوارم مثلا یک BTS ابتدای خیابان جیهون زده بشه که روی نت منم تاثیر داشته باشه. همین که الان برای شما BTS گذاشتن میتونه نویدبخش آینده روشنی برای ما باشهنقل قول:
من یه لپ تاپ قدیمی دارم می خواستم برای دانلود شبانه به جای اینکه سیستم رو روشن بزارم لپ تاپ رو بزارم دانلود کنه،
اما متوجه شدم که لپ تاپ زیادی قدیمیه و پورت LAN نداره، به جاش پورت خط تلفن هست و دو تا USB داره. مودم هم که خودتون می دونید کابل LAN داره فقط.
چه کار می تونم بکنم تا مودم رو به لپ تاپ وصل کنم، لطفا کمک کنید
مرسی میخوام بدونم من روی دکمه بوت کلیک کردم و 60 ثانیه بعد مودم ریست شد ایا این تو تنظیماتینقل قول:
که واسه مبین نت هست بهم میخوره.
باید تبدیل لن به usb بخرینقل قول:
با سلام
دوستان از2 تا 8 صبح که دانلود رایگان می باشد چقدر دانلود می کنند
و ایا بین سرعت دانلود 128 و 512 در هنگام شب تفاوت چشم گیری است
من حدود 300 مگ با 128 دانلود میکنم.نقل قول:
قطعا بین 128 و 512 تفاوت وجود داره. با در نظر گرفتن تمام نوسانات و مشکلات شبکه بازهم 512 خیلی بهتر از 128 هستش
من با یک مگ دقیقا ۲.۶ گیگ دانلود می کنم
اين جور كه من ميبينم ايران اخره كه !نقل قول:
کره جنوبی سریعترین اینترنت دنیا را دارد
لبنان ضعیف ترین
و ما با افتخار بالای سر لبنان ایستاده ایم (رتبه ماقبل آخر)
کد:www.netindex.com
کد:http://www.netindex.com/download/allcountries/
سلامنقل قول:
خوش به حالتون
من تقاطع یادگار با امام خمینی هستم.
متاسفانه هیچ آنتنی ندارم
شما خبر دارید این قسمت رو کی پوشش میدن؟
بله درسته. من هی یادم میره امضامو عوض کنم. همین الان این خبر شادی بخش رو میزنم تو امضام. با تشکرنقل قول:
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
نه متاسفانه خبر خاصی که اعلام نمیکنن ولی با توجه به اقدامی که برای محدوده طوس کارون انجام دادن شاید گذرشون به محله ما هم بیفتهنقل قول:
دوستان برای اینکه یه عکس از وضعیت اتصالمان بزاریم اینجا
باید کجا برم؟
آیا دوستانی که مبین نت دارند با اکانت خودشون تونستن با مودم دیگه ای (که اون هم برای مبین نت باشه ) به جز مودم خودشون وصل بشن ؟
با ایرانسل شما می تونید با یک اکانت با چند تا مودم وصل بشین (البته منظورم اتصال همزمان نیست). مثلا مودم معمولی برای خونه داشته باشید و مودم USB هم برای مواقعی که نمی خواین مودم رو با خودتون حمل کنید!
ولی ظاهرا با مبین نت نمیشه. کارشناس فروش مبین نت میگه که به ازای خرید هر مودم باید اکانت جداگانه داشته باشید که اگه اینطور باشه واقعا مسخره است.
با ایرانسل میشه همزمان با دو (شاید بیشتر) مودم وصل شد ولی مبین رو نمیدونمنقل قول:
برای پنجشنبه ساعت رایگان از 2 حساب میشه یا 12؟
روز جمعه چطور؟ تا ساعت 12رایگانه؟
از ساعات 12 شب پنجشنبه تا 12 شب جمعه رایگانه.نقل قول:
سلام توی این صفحه باید چه اطلاعاتی رو بدم تا وارد اکانتم بشم ببینم چقدر استفاده شده؟؟
میشه توضیح کامل بدین؟؟
دوست عزیزنقل قول:
پشت مودم یه نگاه بندازی تمام این اطلاعات را مشاهده خواهید کرد.