اخه جالب اکثر بچه ها این دو تا رو با هم ست می کردند!!!
Printable View
اخه جالب اکثر بچه ها این دو تا رو با هم ست می کردند!!!
حتما به حرف فروشنده ها خريدن.نقل قول:
جريان نداره 308
نقل قول:
اینارو من تو صفحه های قبل گشتم و پیدا کردم. در مورد قیمتش اطلای ندارم .دوستان حتما توضیح میدن. اما همون حدود 500 باید باشه . من به یکی از دوستای خودم که برای اطاقش یک سیستم خوب و جمع و جور برای game و فیلم و موزیک در حدود 500 تومن میخواست اینارو پیشنهاد کردم
کد:http://www.intl.onkyo.com/products/system_components/home_theater/ht-s5305/index.html
کد:http://usa.denon.com/us/Product/Pages/Product-Detail.aspx?Catid=cc7dfcda-d437-4d6e-a0ac-c30d24b2a940&SubId=&ProductId=cee5855f-0e05-454b-bee2-4009dddcf46d
کد:http://www.intl.onkyo.com/products/system_components/home_theater/ht-s3305/index.html
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
این سیستم تو ایران اومده ؟ قیمتش چنده ؟ سیستم جمع و جور و خوبی به نظر میاد.نقل قول:
پس قاعدتا محدود هست فرمت هاشنقل قول:
پس سنترش كو؟ 4.1نقل قول:
اینجور سیستم ها dual center هستند.نقل قول:
با درود
از دوستان کسی در مورد مدل جدید فلیپس HTS3540 اطلاعاتی داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني چي؟ اين كه كلا چهار تا بلندگو داره!نقل قول:
نكنه از اين بلندگو مجازي ها هست؟ مثلا سنتر مجازي سازي ميشه و از اين صحبت ها!
آقا من یک سیستم می خوام که حداقل دوتا ورودی optical داشته باشه باند عقب هم بیسیم باشه بلوری بود چه بهتر نبود هم باز چه بهتر چون ارزونتره و من هم زیاد استفاده از دیسک بلوری ندارم قیمت هم بین 500 تا 800
یعنی در واقع دوتا center وجود داره.اسپیکرهای front از دوتا اسپیکر تشکیل شده.یکی front هست و یکی center.تو عکس هم کاملا مشخصه.نقل قول:
نقل قول:
جناب رایان، بی زحمت یه قیمت از این مدل در ایران بدین.
از کجا میشه خرید ؟؟؟
خیلی مدل جالبیه.
سری جدید HTP پایونیر در رنگ سیاه عرضه شده که با تلویزیون های 3D و دستگاه های Blue Ray سازگاری کامل دارد و دارای 3 ورودی HDMI ورژن 1.4 سه بعدی می باشد.
این سری شامل مدل های :
5 تکه : HTP-710 و HTP-610
3 تکه : HTP-SB510
2 تکه : HTP-FS510
------------------------------------------------------------------------
Pioneer HTP-710 3D home theater system :
Pioneer HTP-610 3D Home Theater System :
Pioneer HTP-SB510 3D Home Theater System :
Pioneer HTP-FS510 3D Home Theater System :
جناب رایان میشه این مدل ها رو مستقیما به sattelite reciever وصل کرد ؟
:20:
من درست متوجه نميشم! سنتر كه مياد وسط اين دو جفت بلندگو رو گذاشته روي هم و هر دو كنار تي وي قرار ميگيره و باز كانال مركز خالي ميمونه؟نقل قول:
خودش هم نوشته 4 surround satellite speakers بلندگوي پنجم وجود نداره؟ ميشه همون مجازي سازي ديگه؟ از كنارها مثلا مركز ايجاد ميكنه؟
كار مسخره اي
طبق مطالبی که در مورد اینچور بلندگوها تو سایت های سازندش نوشته شده بلندگوی front دو تیکه هستش و یا به عبارتی دو طبقه که یک تیکش center هستش بتابراین دوتا center یا همدیگه یک کانال مونو به وجود میارن.نقل قول:
البته من نمی دونم دلیل طراحی اینجور سیستم ها چی هستش،به نظر منم خیلی مسخره میاد.فکر کنم فقط بخاطر بوجود آوردن یک دیزاین جدید اینجوری طراحی کردن.
این مدل ها فکر کنم اروپاییند،مدل های اروپایی پایونبر تو ایران نمیان.این مدل ها هم بعید می دونم بیان ولی اگه بیان مدل های جالبیه.نقل قول:
رسیورتون هم می تونید بهش وصل کنید.چون ورودی خروجی هاش کامله.
من هرچی گشتم مدلی پیدا نکردم که هم وابرلس باشه و هم دوتا ورودی اپتیکال داشته باشه.اگه دوستان دیگه اطلاع دارن لطفا کمک کنند.نقل قول:
مدل های وایرلس دار معمولا ورودی اپتیکال و HDMI دارند ولی از هرکدوم یکی.مدل هایی که وایرلس نباشند هستش که دارای دوتا ورودی اپتیکال هستش.
میشه سینماخانگی رو بدون پلیرش خرید
یعنی همین مدلا رو فروشندخ پول پلیرشو کم کنه
سونی دی وی دی پلیر 828 داره؟؟؟!!!
امروز فروشگاه اینترنتی چاره فیلیپس مدل HTS7540 با قابلیت پخش دیسکهای بلوری رو با 20 درصد تخفیف میفروشه.
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=36063&ddisc=1
كاملا درست ميگي. ولي باز مشه همون سنتر مجازي؟نقل قول:
به قول شما همون ديزاين جديد.
اون مدل بلندگوهاي ايستاده بايد خوب باشه. 5.1 واقعي
در كل لطف كردي:11:
خیلی ممنون که جواب سوالم را دادید.:37:نقل قول:
ارزش خرید داره؟نقل قول:
حتما كسي نميدونه كه نگفته! اينجا كه الكي چيزي نميگن:46:نقل قول:
كلا بهت پيشنهاد ميكنم براي اين مسائل پول نده! هيچ تصويري اچ دي واقعي جزء بلوري نيست.
دي وي دي اصل اگر تو پليرهاي خيلي گرون پخش كني نميتونه تصويري به دقت اچ دي واقعي بده.
منظور از upscale این نیست که تصویر SD رو HD بکنه.شما اگه دقت کرده باشید فیلم هایی توی نت واسه دانلود هستش که با رزولوشن HD هستند ولی با حجم مثلا 600 مگ.که وقتی نگاه می کنی تصویر رو شطرنجی می بینی.به نظر شما این فیلم HD هستش؟قطعا نه،فقط رزولوشن HD رو داره.نقل قول:
upscale هم فقط رزولوشن تصویر رو بالاتر میبره و می تونه تا حدی تصویر رو بهبود بده ولی نه اونجوری که شما مد نظرت هست.
---------- Post added at 04:20 AM ---------- Previous post was at 04:16 AM ----------
نه نمیشه.به جز سری های rs پایونیر که اونا هم عشقیند.یروز قبول می کنن یروز قبول نمی کنند.نقل قول:
سونی این مدل پلیر هم نداره من سرچ کردم فقط دوربین نصیبم شد.
سلام داوود جان .نقل قول:
آقا این پایونیر رو تو عکسی که از پشت همون ساب + آمپش انداخته یک چیزی داره مثل ووفر . اما فکر نکم ووفر باشه . آخه وقتی سابش باکش داره قاعدتا نباید ووفرش خارجی (اکسترنال) باشه . به نظرتون اون مثلا نمیتونه نقش سنتر رو داشته باشه ؟ که بازم در این حالت به نظر من محل قرار گیریش یکم غیر عادی و غیر معمول هستش .
حالا نظر شما و رایان و دیگر دوستان چیه در این مورد چیه ؟
تا اونجایی که من یادمه از بچه های این تاپیک کسی اونکیو 308 رو با جامو 606 ست نکرده بود.نقل قول:
بعضی از بچه ها با 426 ست کرده بودن که ترکیب خوبی هم هست.
تو بعضي از مدل هاي پايونر ووفر پشت كابينت ساب هست.نقل قول:
هيچ ربطي به ووفر بودن نداره.
همون كه رايان گفت. از كانال اصلي به عنوان سنتر هم استفاده ميشه:41:
من هم منظورم همین بهبود تصویره نه HD کردن.نقل قول:
آخرش جواب سوالم را ندادید.
آیا راهی برای افزایش کیفیت شبکه های SD وجود داره؟ مثلا از طریق دستگاه AV Receiver PIONEER یا از راه دیگه؟
وقتی تصویر کیفیت نداره دستگاه که از خودش نمیتونه جزئیات به تصویر اضافه کنه و کیفیتش رو ببره بالا! ظاهراً اینا همش تبلیغاته! :13:نقل قول:
ممنون داوود جان . پس با این حساب همون 4.1 میشه ! خوب پس چه کاریه مینویسه 5.1 . اقلا بنویسن Virtual 5.1 منطقی تره.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند روزی میشه سینمای خانگی سونی مدل dz-810 رو گرفتم قبلا هم hd پلیر وسترن رو هم داشتم الان با کابل نوری وصل کردم به سینمای خانگی با هزار تا بدبختی راش انداختم جالبه حتی نمایندگی سونی هم نمیدونستن اینو چجوری باید وصلش کرد ولی الان اونطوری که انتظار داشتم صداش پخش نمیشه یعنی خودش یه حالت پرولاجیک مجازی داره که فقط تو اون حالت از بلندگوهای سوراندش صدا میاد من یبار همون اول صدای dts رو فعال کردم ولی نمیدونم چجوری تو دفترچشم هیچی نیست کسی از دوستان هست منو راهنمایی کنه
پايونر هم ناقولا شده:20:نقل قول:
نميدونه اينجا بچه ها حواسشون جم:46:
آره والا !!نقل قول:
فکر کنم از این چینی ها و کره ای ها یاد گرفته این کلک هارو :46::13:
av Receiver ای که قدرت upscaling داشته باشه می تونه تصاویر SD رو تا حدی بهبود ببخشه ولی شما باید برید و تست کنید و ببینید راضیتون می کنه یا نه.نقل قول:
بالاخره جوابمو گرفتم(نگرفتم).:wac:نقل قول:
بیخیال upscaling شو! ازش چیزی درنمیاد :31:نقل قول:
با درود
بهترین سیستم تا حدود 500 - 600 تومن چیه ؟
فرق HTP-RS30 با HTP-RS33 ؟؟
اینا برای بلندگو های عقب پایه ندارن ؟
من چندتا دستگاهی که چک کردم upscaling که انجام می دادن آنچنان تغییری که هوش از سره آدم بپرونه نداشتند. این دستگاه ها عمدتا زیر یک میلیون تومن بودن.... در مورد دستگاه های گرون قیمت هم خوب تا حالا امکانش پیش نیومده که تست بگیرم... ولی در هر حال اگه تلویزیونت خیلی اینچ بالا باشه نباید رو بهبود آنچنانی تصاویر SD حساب کنی (تجربه شخصی)نقل قول:
نقل قول:
دیگه این طوری ها هم نیست.... شما یه دی وی دی رو با یه پلیر قذیمی ببین... همون رو بذار تو یه پلیر جدید با پورت HDMI . با کابل HDMI هم وصلش کن. اگر تی وی یا پلیر قابلیت upscale داشته باشن، تفاوت تصویر کاملا مشخصه... من این کارو کردم... درباره AV receiver ها مطمئن نیستم و برای خودم هم سواله.... البته رایان یه بار به همین سوال من جواب خوبی داد... تو صفحات قبل می تونی ببینی...
سلام دوستان
تلویزیون 46 سونی براویا
فضای موجود 80 متر
چه پیشنهادی دارید برای سیستم خانوادگی تا 500 تومان؟
ترجیحاً باندهای عقب بیسیم و بیشتر استفاده هم موزیک و تا حدودی فیلم
نقل قول:
شما چه دستگاهایی رو چک کردید؟؟ من تی وی ام panasonic V20 42 هست. می خواستم یه پایونیر 920 بگیرم....
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من هم می خوام همین مدل رو بگیرم راضی هستید صداش چطوره ؟
منظورم بلندی صدا نیست کیفیت اون هست ممنون از راهنماییتون