با این خبرهای خوب دلم میخاد زودتر تحویل بگیرم منم بیام محاسن و معایبش رو بگم. احساس میکنم بین ماشینهای زیر 40 میلیون بهترین انتخابه. راستی فاصله بین صدور دعوتنامه (تسویه حساب)و تحویل خودرو عملا چنده روزه؟ خیلی وقته ماشین صفر نخریده بودم.نقل قول:
Printable View
با این خبرهای خوب دلم میخاد زودتر تحویل بگیرم منم بیام محاسن و معایبش رو بگم. احساس میکنم بین ماشینهای زیر 40 میلیون بهترین انتخابه. راستی فاصله بین صدور دعوتنامه (تسویه حساب)و تحویل خودرو عملا چنده روزه؟ خیلی وقته ماشین صفر نخریده بودم.نقل قول:
دوستان من امروز رفتم رینگ و لاستیک بگیرم
یارو اومد عقب ماشینو یکم فشار داد گفت کمک راستت مشکل داره لاستیک قبلیت پله شده
میشه تستش کنم خودم؟راهی هست بفهمم مشکل داره یا نه؟
درودنقل قول:
بزرگوار تشكر ويژه
عالي بود
تقريبا 90 درصد صداش افتاد
چطوري ممكنه، به اين سادگي
سپاس فراوان:n16:
و اما يك سوال مهم
امروز داشتم ماشين رو بررسي مي كردم، تو رادياتور روغن ديدم (منظورم آب رادياتور) طبيعي هستش؟
1- از اگزوز دود خارج نمي شه
2- حرارت نرمال هستش
3- روغن يا آب به طور محسوس كم نكردم
به نظرتون داستان چي هستش؟
واشر چسبوندم؟:n28::n19::n04::n03:
دوستان ماشین من حدود 24 هزار تا کار کرده
کی باید برای سرویس دوره ای ببرم؟
الان یه سری مشکلات مثل قفل صندوق عقب و روشن نشدن مه شکنهای جلو رو داره..کارت طلایی هم دو ماه اعتبار داره
میتونم ببرم همرو با هم انجام بدن برام؟
قابلي نداشت دوست عزيز.نقل قول:
صداي تسمه ها به علت عدم كيفيت جنس تسمه ها و همچنين عدم انطباق درست با فولي هاست.
مطمئني كه روغن وارد آب شده؟ اگر آب و روغن قاطي بشه ، روي در رادياتورت مقدار زيادي رسوب شبيه شيركاكائو جمع ميشه .
من فكر ميكنم اون چربي مال ضديخه يا احياناً ظرفي كه باهاش آب ريختي توي رادياتور قبلا چرب يا روغني بوده .
بهتره كه آب رادياتورت رو عوض كني و اونو شستشو بدي و محلول جديد بريزي و دوباره اوضاع رو بررسي كني .
درودنقل قول:
متاسفانه صدای تسمه ها دیروز که ماشین رو روشن کردم باز هم میومد (در صورتی که روز قبلش با فرمایش شما خیلی بهتر شده بود)
در رادیاتور رو که باز می کنم، لبه گلوییش، یک جرم به رنگ شیر کاکائو هستش، :n19:
در ضمن روی سطح آب رادیاتورم با لایه روغن پوشیده شده:n28:
حالا چی با این تفاصیر چه کنم؟
چندپيشنهاد:
- گيج روغن رو بكش و ببين آب قاطي روغن نشده و اينكه چقدر روغن كم كرده .
- كل اب رادياتور رو تخليش كن و بعد از شستشوي مسيرها ، مجداداً آب بدون ضد يخ بريز و يه روز باهاش رانندگي كن و ببين دوباره روغن توي آب اومده يا نه ؟
تا زمانيكه روغن شير كاكائو نشده و دماي آب نرماله و بالا نمياد ميتوني باهاش راه بري ولي بايد دائم آب و روغن و چك كني .
اين كار ها رو انجام بده و نتيجه رو بگو .
صبح ماشين راحت روشن ميشه؟
دوستان یه ef7 پایه گاز سوم مدل 89 مال یکی از آشنا هست،یکم دیر روشن میشه منظورم اینه زیاد استارت میخوره مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام
دوستان کسی میدونه پارکینگ شماره یک ایرانخودروکجاست؟
سلام صدای تسمه خودش خوب میشه ماشین من اولش همینطور بود حساس بودم ولی فایده ای نداشت تا اینکه بیخیالش شدم خود به خود خوب شد کارکرد 11000نقل قول:
سلام
يك سري شمع سوزني پايه بلند با آچارخور كوچيك با اين مشخصات برام آوردن:
NGK BKR6E GP
از اساتيد كسي ميدونه كه اين شمع بدرد سمنداي اف سون دوگانه سوز ميخوره يانه؟
ببندم؟ نبندم؟
شمع خوبیه . ببندشنقل قول:
چند؟
مدل ماشین شما چنده؟نقل قول:
چقدر کارکرده؟
تک سوز هست یا دوگانه؟
قابل شمارو نداره پيشكش قربان .نقل قول:
فكر كنم حدود 80هزارتومن باشه ، هنوز باهاشون حساب نكردم .
اگه قيمت داريد لطفاً بفرمائيد چنده؟
صاحبش لازم داره:n02:نقل قول:
قیمت ندارم حدودش همین هست که فرمودید. ولی شمع خوبیه مبارک باشه
آقاي گودرزي چه خبر؟ قضيه آب و روغن به كجا رسيد؟
شمع NGK BKR6E GPاین شمع از سری جی پاور NGK هستخرداد امسال قیمت گرفتم 58 تومن بود حتما گرون شدهضمن اینکه شمع پیشنهاد شده تندر هست و من هم برای تندر می خواستم بگیرمولی با وضع بنزین ایران نشستم حساب کتاب کردم دیدم با این بنزین ها ارزش خرید ندارند چون این شمع ها باید 50000 تا کار کنند ولی بعد از 20-30 هزار تا رسوب قرمز رنگ سطح الکترود را می گیرهمن هم با این تفاسیل مدل BKR6E خریدم 24 تومن (یک دست کامل) و دقیق سر 20000 تا تعویض میشه و از کیفیتش هم رضایت نسبی دارم و تا الان هم حدود 12000 تا بیشتر کار نکرده و 7-8- هزار تای دیگه تعویضش می کنم احتمالا با همین مدل
شمع های دو یا سه کنتاکت به این موتور میخوره؟
sent from my glx sky using tapatalk
بچه ها کسی خبر داره آیا میشه یه در مثل در باک بنزین برای گاز هم تعبیه کرد؟
درضمن من چندجا سراغ گرفتم تو اصفهان گل پخش کن برای سمند نیافتم کسی سراغ نداره؟
سوال بعدیم هم اینه که کسی میدونه آیا میشه برای صندلی شاگرد سنسوری وصل کرد که وقتی سرنشین میشینه و کمربند رو نمی بنده مالتی پلکس بوق بزنه؟ برای این کار اگه نظری دارین خوشحال میشم بشنوم
توي كاتالوگ نوشته كه شمع NGK BKR6E GP براي موتورهاي دوگانه سوزه و احتمالا با سوخت گاز سازگاري بهتري داره تا بنزين .نقل قول:
گپش چقدر باشه ؟
مورد اول نمیشهنقل قول:
باید بگردید زیاد مورد استفاده نیست به همین خاطر کم هست توی بازار
چیز زیاد جالبی نمیشه . نمیارزه خرج کنید
يكي از همكارام سمند اي اف دوگانه داره كه حدود 8000تا كاركرده.
ميگه صبح كه ميخوام روشنش كنم بعد از استارت اول ماشين سريع خاموش ميشه و با استارت دوم روشن ميشه و بعد از چند ثانيه نامنظم كاركردن رديف ميشه.(بدون پدال گاز)
فقط صبح كه هوا سرده اينطوريه و وقتاي ديگه همچي رديفه .
به نظر شما قضيه چيه؟
طبیعیه ، منم داشتم همینجور بود ، البته وقتی هوا سرده ، حتی موتور لگدهای شدیدی به اتاق وارد میکرد . بگید قبل خاموش کردن ماشین روی بنزین باشه وقتی گرم میشه روی گاز بزاره مشکل حل میشه .نقل قول:
دوستان کسی نمیتونه پاسخ بده؟نقل قول:
گپش 1 میلیمتر هست
البته اندازه نگرفتم روی خود قوطیش نوشته بود
من باز هم میگم که با این وضع بنزینی که داریم دنبال شمع های با کیفیت بالا مثل انواع ایریدیوم رفتن فقط پول هدر دادن هست
سلام
قضیه ماشین های کارتکسی چی هست!!؟به غیر از نمایندگی آیا نمایشگاه ها هم از این دست ماشین ها دارن!!؟
درودنقل قول:
تير 93-- سورن ELX
اين ماشين بلائي سر من اورده كه نگو
زنگ زدم خير سر ايران فرغون دزد امداد، نهايت كاري كه كرد گفت اعزام به تعميرگاه
روي در رادياتور خمير شير كاكائو رنگ هستش
كاركرد 1750
نمي دونم داستان چي هستش، وقت هم ندارم برم دنبالش، ابعادش چقدر گسترده هست، نمي دونم
ولي انتظار از اين بدتر هم دارم
وقتي تا الان فقط 2 با گيربكس!!!!!!!!!!!!!!!! آوردم پائين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واشر چسبوندن ديگه خيلي برام دور از ذهن نيست
خيلي اشتباه كردم گرفتم
پ.ن1:
تو صفحات قبلي كه پست ميذارم ميگم نگيريد همه بهم مي توپن و توهين ميكنن و پستم حذف ميشه، من نميدونم من بيچاره اينقدر گرفتارم باهاش، يا همه اينقدر درگيرن منتها به شدت راضي هستيم!!!!!!!!!!!!!
پ.ن2:
يك خبر جالب امروز تو روزنامه (يادم نيست كدوم روزنامه) ديدم، راجع به ماشينامون كه الكي مهر يورو 4 خورده
ولي ظاهرا يورو منفي 4 هم ندارن
دلم نيومد نگم!!!!!!!!!!
سوخت سمن اوائل 100 به 10 هست یا ماشین من زیاد میسوزونه؟ef7
خيلي متأسفم وحيد جان كه اين همه بد آوردي . باور كن ماشيناي ايروني مثه لپ لپ ميمونه و واقعاً گزينه شانس توي اون نقش اولو بازي مي كنه .
بگذريم حالا خيلي ناراحت نباش بالاخره ماشينت گارانتي داره و قضيه روبراه ميشه .
اين روغني كه توي آب قاطي شده مقدارش خيلي زياده؟ اگه كمه بازم ميگم آبشو خودت تخليه كن و دوباره اب تميز بريز ببين بازم همينجوريه؟
آمپرت بالا نمياد و صبح راحت روشن ميشه؟
شما موارد زير رو براي ماشينتون بررسي كنيد:نقل قول:
اول شمع ها رو باز كنيد و از نظر سالم بودن مطمئن بشين و بهتره كه كلاً عوضشون كنين.
دوم هواكش ، فيلترهوا و دريچه گاز و بازكنين و تميزش كنين.
سوم سنسور روي منيفولد هوا رو بازكنين و با اسپري ناهيد تميزش كنين .
اگه اين كاراها رو انجام دادي و جواب نداد بايد بري سراغ كيت برقي پدال گاز و دمونتاژش كني و با اسپري ناهيد تميزش كني و بعد تست سالم بودن كوئل ها و مرحله بعدي چك كردن دسته سيم رابط بين كوئل ها و درخت سيم اصلي .
ظاهراً توي مدل ماشين شما مشكل (دسته سيم رابط )بيشتر رايجه .
اين كارها رو انجام بده و نتيجه رو هم اعلام كن .
موفق
نقل قول:
سلام اقا وحید. منم ماشین مدل EF7 هست و همین مشکل شما دقیقا واسه منم پیش اومد. ولی من تهران ندادم دست نمایندگی و نمایندگی کاشان بردم (چون اونجا اشنا دارم و کارشون هم بهتره). اول فکر کردم واشر ترکوندم. ولی گفتند اگر اب داخل مخزن روغن بیاد خطرناکه. خلاصه این که واشر اویل ماژول رو عوض کردنو یه سری کارای دیگه هم از این قبیل انجام دادنو همه چیز درست شد. یادمه گفتن که یه بست از رادیاتور هم جدا شده که باعث شده روغن داخل رادیات بیاد. البته الان داخل رادیات روغن شیری به دیواره چسبیده که مربوط به همون جریانه. میخواستم کامل رادیت رو بدم بشورن که بهم گفتن شستنش نمیصرفه و به مرور که اب عوض کنی روغنش هم پاک میشه. اگر لازم بود بازم علت دقیقش رو میپرسم بهتون میگم
اگه مقدار روغن توي آب زياد باشه موقعيكه آب موتور سرده باعث ميشه كه روغن توي كانالهاي موتور ،شبكه هاي رادياتور ، شبكه هاي بخاري بمرور رسوب كنه و ديگه توسط آب داغ كنده نشه و باعث كم شدن ويا مسدود شدن سطح مقطع عبور آب شود(مخصوصاً توي تابستون كه شير بخاري بسته است و آب توي رادياتور بخاري جريان نداره)نقل قول:
پس بهتره كه آب رادياتور رو عوض كنين و كل مسير رو شستشو بدين .
سلام
من امروز از کارخونه سمند ال ایکس ای اف7 و تحویل گرفتم.
دیروز نمایندگی گفت آماده است
پلاک و گرفتم و رفتم درب شماره 16 پارکینگ شماره 1
قسمت تحویل حضوری به مشتری کارا و انجام داد و گفتدمنتطر باش صدات کنم ماشین و تحویل بگیری
هرکه می اومد نهایتا 40 دقیقه بیشتر طول نمیکشید
واسه من حدود چند ساعت کشید
هروقت هم پرسیدم گفتن تو سالن تست داره تست میشه
آخر وقت نزدیک 3 یکی اومد و با کلی عذر خواهی گفت چراغ انژکتور ماشینت روشنه هرکاری کردیم خاموش نشده و نمیدونیم اشکال از کجاست
شماره داد گفت تماس بگیر فردا اگه آماده بود بیا ببر وگرنه باید برگرده قسمت تولید
من انقد حالم گرفته شد که نگو
خلاصه امروز زنگ زدم گفت حاضره
رفتم و گفتن که یه سوکت شل بوده ما چند ساعت کل ماشین و زیر و رو کردیم. طرف گفت خوب شد اتفاقا یه تست اساسی ازش گرفتیم
منم چک کردم مشکلی نداشت
بنزین که نصف بیشتر داشت و گاز هم پر بود
تو راه که اومدم واقعا خوشم اومد ازش
شتاب عالی بود چه با گاز چه بنزین
ترمز خوب
صدای موتور که تا 3.5 نمیومد و بیشتر از این تازه صداش تر میومد که زیاد نبود و طبیعی بود نسبت به پارس که داشتم
صندلی خیلی راحت بود
ضبطشم فابریک بود که واسه من بسه
اتاق هم صدا نداشت اصلا
کلا راضی بودم و امیدوارم تا اخر همینجوری باشه
دوستان میخوام روغن و آب رادیات و عوض کنم. موافقید؟
بعد چی بریزم روغن؟ پولش مهم نیست.
اگه کار دیگه ای هم مد نظرت؟ن هست بگید ممنون میشم.
آقا مبارکه. امیداورم لذتشو ببری و همینجور بی دردسر باشه. آب رادیات دیگه میخوای برای چی عوض کنی. تازه روغن هم فکر کنم فعلا لازم نیست. پولشو میتونی خرج امنیت ماشین کنی تا خدای نکرده چیزی از ماشین (زاپاس ، ecu باتری...)رو ندزدن. راستی مگه ماشین نباید بیاد نمایندگی و اونجا تحویل بگیری. اگر پیش ثبت نام کردی میشه بگی از صدور دعوتنامه چند روز طول کشید تا برای تحویل تماس بگیرن؟ آخه من هم تا چند روز دیگه عین ماشین خودت خواهم داشت اگه هه چی خوب پیش بره. ما رو از اوضاع و احوال ماشینت خوب یا بد بیخبر نذارنقل قول:
ممنوننقل قول:
29 مهر اومد دعوتنامه
شما هروقت مابه التفاوت و ریختی تو سایت چک کن و از نمایندگی هم.همینطور
هروقت پلاک آماده شد ماشین شما هم آماده هست و نمایندگی میگه کدوم پارکینگه
معرفی نامه میده و پلاک و هم میده
شما با مدرک شناسایی و معرفی نامه و پلاکدمیری ماشین و میگیری.
اگه هم نری میاد نمایندگی منتهی از چند رپز تا یک ماه ممکنه طول بکشه.
رایتی چجوری ecu و ایمن کنم؟
نقل قول:
آقا مبارك باشه .
به هيچ عنوان با آب و روغن كار نداشته باش فقط مقدارشو چك كن كه كافي باشه ضديخ هم داشته باشه .
با همين روغن ماشينت راحت 10هزارتا راه برو و حالشو ببر .
تا كيلومتر 3000 تا ، دور موتورت از 3500 و سرعتت از 110 بيشتر نشه .
بعد از طي 100 كيلومتر ، صبح كاملا زير ماشينتو چك كن كه نشتي مايعات نداشته باشي .
كل مهره هاي چرخهات رو هم خودت يه آچار بكش .
موفق باشيد
ممنون از راهنماییتنقل قول:
ممنون آخه من امروز دعوتنامه ام اومد توش نوشته 17 ام ماه بعد ماشیتون تحویل خواهد شد. یعنی 4 روز بعد از آخرین مهلت تسویه حساب. مگه میشه اینقدر سریع؟// راستی یه مساله خیلی مهم اینه که من کد 29110 یعنی همون مالتی پلکس ثبت نام کردم اما دعوتنامه کد 29111 نوشته و مالتی پلکس نوشته نشده قیمت هم 300 کمتر یعنی 30970000 زده شده. خیلی برام مهمه که مالتی پلکس باشه چون داخل ماشین ظاهر بهتری داره. خیلی اعصابم ریخت بهم نمایندگی میگه نمیدونم چکار باید بکنید. به نظرتون چکار کنم. شما چطور؟ ماشینتون چیه؟ همشون قفل مخصوص دارن زاپاس ، ECU و ...نقل قول:
واسه من همون مالتی پلکس هستنقل قول:
شما شماره تماستو به من ایمیل کن یه آشنا هست ببینم میتونم برات کاری کنم یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان همگی سلام. خواهشا اگر کسی میدونه راهنمای ام کنه. از همین اولش اوضاع طبق روال پیش نمیره.موضوع اینه که من کد 29110 یعنی همون سمند پایه گازسوزمالتی پلکس ثبت نام کردم اما دعوتنامه کد 29111 نوشته و مالتی پلکس نوشته نشده قیمت هم 300 کمتر یعنی 30970000 زده شده. چیزی از اینکه کد کلاس خودرو را تغییر دادن ذکر نشده. خیلی برام مهمه که مالتی پلکس باشه چون فارغ از سیستم برقی متفاوت داخل ماشین ظاهر بهتری داره. خیلی اعصابم ریخت بهم نمایندگی میگه نمیدونم چکار باید بکنید. به 096440 زنگ زدم گفت درخواست شما ثبت میشه . به نظرتون چکار کنم. کسی تجربه تطابق نداشتن قرارداد با دعوتنامه رو داره ممنون میشم راهنمایی کنه.