من الان توشیبا دارم خیلی خر جون هست اما بالا تر از 4 گیگ رم نداره !
من الان توشیبا دارم خیلی خر جون هست اما بالا تر از 4 گیگ رم نداره !
دوستان یه سئوال داشتم ...
فرق F136 FG , F137 HG با هم تو میزان هارد و رم و نوع اپتیک درایوشونه اگر چیزی رو از قلم ننداخته باشم
.
بعد اینکه هارد 136 برام کافیه و 250 گیگ بیشتر تو مدل 137 خیلی به کارم نمیاد
ولی رم ... هر چی بیشتر بهتر ... میخوام بدونم اگر 2 تا رم 2 گیگ دستگاه 136 رو با 2 تا رم 4 گیگ مثل مدل 137 عوض کنم درست در هنگام خرید، مشکلی برای لپتاپ پیش نمیاد؟ منظورم اینه که چه تاثیرات منفی می تونه روی لپتاپ داشته باشه؟ گارانتی رو می تونه باطل کنه؟
یا تو مصرف باطری یا داغ کردن می تونه تاثیر داشته باشه؟
با این کار با توجه به تغییرات سخت افزاری فکر می کنین با یه کار سنگین لپتاپ چقدر می تونه گرمای بیش از حد تولید کنه؟
احتیاجی به آپدیت بایوس نمیشه؟ (مثل سری f11 سونی که با آپدیت بایوس مشکل تولید حرارتش حل میشد)
کلا از حالت اورجینال کارخونه خارج کردن فقط تو افزایش رم اصلا توصیه میشه یا نه؟
ممنون
دوستان من یه سئوالی پرسیده بودم کسی تا الان جواب نداد، ممنون میشم جواب بدین ... علاوه بر سئوال قبلی یه سئوال دیگه هم داشتم ...
RGB 100% coverage چقدر تفاوت با مدل های معمولیه ال سی دی های سونی داره مثل 136 که اون هم فول HD هست ولی RGB 100% coverage نیست
ممنون
اقــــــــــــا یون اينا سوالاي منم هست
مخصوصا اقایbiostar
لطفا جواب بدهيد
نقل قول:
سلام.
میزان رم تاثیری در مصرف و همچنین ولتاژ و گرمای تولیدی نداره پس اگر رم رو عوض کردین هیچ فرقی از نظر دما با قبل نداره ،
البته باید توجه کنید که رم اورجینال و خوب رو استفاده کنید و فرکانس رم ها 1333 باشه
حداقل 200 تومان هزینه ی رم جدید میشه اما 4 گیگ خود لپتاپ رو نمی دونم چقدر می خرند
و اینکه این لپتاپ اصلا داغ نمی کنه پس خیالتون راحت
در مورد LCD هم من تفاوتی که شما می گید رو ندیدم... کجا نوشته ؟
نقل قول:
میشه مدلشو بگید؟
ساخت کدوم کشوره؟
کیفیت ساختش خوبه؟
من مدلهای f137 و f136 رو تو سایت سونی پیدا نمیکنم فقط 13bx و 13fx هست توی سایت سونی
سلام
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم نیاز به کمک دارم
اول گرافیک واسم مهمه
ترجیها 14 اینچ
سنگین نباشه
حدود 2 میلیون باشه
یکم بیشتر باشه اشکال نداره
ممنون
نقل قول:
کد:http://www.sony-asia.com/productcategory/it-pc-series-vpcf#IT+PC+Series+VPCF
نقل قول:
اگر از سری HP EnVy 14 گیر آوردی خیلی خوبه
ASUS A42JA-VX085
CORE I7-1.7-740QM
6GB DDR3
640 HDD
ATI 5730 2G DDR3
14"
DVD-RW
WIN 7
2.4K
1,480,000
مدلش سری ساتلایت هست و اینکه ژاپنی هست زده made in japan خودم بازش کردم حتی روی سلول های باطری و فن توی لپ تاپ هم زده ژاپن!نقل قول:
این مدل ها چینی هستند تو سایت اصلی سونی که امریکایی است پیدا نمیکنی برو سایت اسیایی سونینقل قول:
به نظر من Apple Mc371LL/A مناسب شماست اگه میتونین بودجه رو یه کم افزایش بدین و Apple MC372LL/A زو بگیرینقل قول:
ن موفق باشین
زیر 2میلیون بهترین گرافیک رو کدوم مدل لپ تاپ داره؟
یعنی کدوم مدل واسه بازی بهتره؟
نقل قول:
آدرسش چیه؟
نقل قول:کد:http://www.sony-asia.com/
نقل قول:
ادرس رو تو چند پست قبل نوشتم
اینم دوباره
مدل های 137hg و 136fg رو می تونید پیدا کنید.کد:http://www.sony-asia.com/productcategory/it-pc-series-vpcf#IT+PC+Series+VPCF
درضمن شماره های سه رقمی سونی چینی و دو رقمی امریکایی هستند. شماره های سه رقمی رو می تونید تو سایت اسیا سونی پیدا کنید.
نقل قول:کد:http://www.sony-asia.com/productcategory/it-pc-series-vpcf#IT+PC+Series+VPCF
نظر دوستان در مورد f13afx/b چیه؟
یعنی امریکایی هاش بهتره؟
فرقی نمی کنه هر دوتاشون چینی هستن فقط اینها یه made in usa پشتشون نوشتهنقل قول:
بعضی از مدل های سرزمین رایانه نوشته به سفارس آمریکا . ساخت چین
یعنی چی؟
خوبه؟
بعضی ها رو هم فقط نوشته ساخت چین
کلآ سری f خوب هستن مشکلی ندارننقل قول:
مشکل باطری شون رو چکار کنیم؟نقل قول:
نقل قول:
من فکر کنم منظورش سری سفارش آمریکا هست که فقط هم در سایت آمریکا سونی میشه پیدا کرد
مثلا مدل f13afx/bنقل قول:
میشه گفت سفارشی ها بهترن؟
سرزمین رایانه کلآ چرند زیاد مینویسه مثلا نوشته همه مدل های F دارای USB 3 هستن که چرنده مثلا مدلF13LGX/Bنقل قول:
کلآ تا انجایی که من میدونم روی سری f امریکاییهاش usb3 نیست این چینی هارو نمیدونم "از این چینی ها هیچ چیز بعید نیست"کد:http://reviews.cnet.com/laptops/sony-vaio-f-series/4014-3121_7-34407679.html
نمیدونم این سایت این لپتاب هاشو از کجا می یاره!!!. با توجه به اینکه این شرکت در اهواز است
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
هیچ کار!!!!!!نقل قول:
تنها عیبی که می شه روشون گذاشت همینه البته با توجه به قدرتشون نباید عیب دانست البته میگن تا 2 ساعت باتری شون میره "بااخره یا خدا رو بخواه یا خرما رو"
االبته این باتری، باتری خودشون هست بعدآ می تونی باتری با توان بالاتر روشون گذاشت
نقل قول:
سرزمین رایانه خودش بازرگانیه
باتری چقدر پامون آب میخوره؟
نمی دونم تو بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسنقل قول:
تا انجایی که فهمیدم لپ تاب های سونی یا ساخت آمریکان یعنی made in usa و یا ساخت چین ، که باز روش نوشته ساخت چین. ولی چینی ها یه جمله اضافه دارند (یعنی به دو دسته تقسیم می شن) یا برای بازار امریکا (for usa)یا برای بازار اسیا و اروپاست که انوم به دلیل تفاوت های سلیقه ای و امکانات اجتماعی که مشتری های امریکا یی دارند.نقل قول:
تفاوت تشخیصی اونا اینکه ، لپ تاپ های چینی سه شماره دارند مثل F136 fx ولی امریکایی ها دو شماره ای هستند مثل F12 KF.
اما چیزی که مهمه اینه که چین خودش قطعات اصلی مثل هارد، LCD و .... رو نمی سازه و فقط اونا رو اسمبل می کنه هر چند قطعاتی رو هم که می سازه بهترین کیفیت رو دارند اخه اونارو که واسه ایران نمیزنه (امان از قطعات اشغال چینی که میان تو ایران و ما فکر می کنیم اجناس چینی همینه که ما می بینیم).
پس هیچ فرقی قابل توجهی بین کیفیت مدل ساخت چین و امریکا وجود نداره.
نقل قول:
پشت لپ تاپ های سونی سفارش آمریکا نوشته شده made in usa :18:
اره به من که طرف گفت همشون چینیه ولی روی یک سریشون میزنه امریکا اما اونم تو چین منتاژ میشه!
رفقا ؟ کسی Hp Envy 15 1104tx کار کرده؟
این مدل سری 15 hp گرمایشیش به چه صورته؟
داغ میکنه یا نه؟
دوستانی که از این مدل استفاده میکنن خواهشا اگر در این مورد لپ تا پ رو تست کردن ممنون میشم من رو راهنمایی کنن
مزایا و معایبش رو اگر بگید ممنون میشم
من بین Hp Envy 15 1104tx و Dell XPS L501x موندم!!!!!!!!!!!!
یه سوال دیگه اینکه....
مدل DELL xps L501X ? همشون مسئله جریان الکتریسیته پایین کیبورد رو دارن؟!!!
جوابتون رو میتونید در لینک های زیر پیدا کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
]
به نظرم اگر دل را بگیری بهتره من با دله کار کردم برق نداره اگر صورتت را بزنی بهش یا زبون بزنی متوجه میشی یکم برق داره در حد 9-10 ولته نه بیشتر!نقل قول:
امروز رفتم سرزمین رایانه بهش گفتم که نمیتونم به مارک توشیبا اعتماد کنم .
بهم گفت کمپانی های سازنده لپ تاپ از نظر کیفیت ساخت و فروش تو ی اروپا و امریکا
اول اپل
دوم توشیباست
سوم سونی
...............
از بین دو مدل
sony f13fx/b
toshiba satellite a665 3d
گفت توشیبا بهتره
دوستان قوی ترین performance سونی زیر 1.800 کدوم مدلشه.
ترجیحا hd
فکر کنم همین F13AFX باشه که دوستمون گفتن. آره؟
F13AFX با گارانتی رهجو قیمتش چنده؟
نه عزیزم f136fx بگیر منم گرفتم تا 2 روز دیگه دستمه از همه بالا تره صفحه هم فول اچ دی هست رم6 گرافیک 4 هارد 640 البته هم usa داره هم چین ولی قیمتا یکیه چون همشون تو چین ساخته میشن !
عزیزم اگه fx 'گرفتی رزولشنش 900*1600 هستش و در نتیجه HD میشه ، اون مدلی که FULL HD هست 136FG است.نقل قول:
به نظر من این حرف ها بیشتر بازاریابی هست. شما فقط با یه نگاه که به کارت گرافیک و رزولشن و رم و قیمت بندازی معلوم که سونی بهتره. سرعت هارد سونی 7200 ولی توشیبا 5400 دور هست. تازه اینچم بزرگتره.نقل قول:
البته اگه برات خیلی مهم باشه توشیبا 3d هست. معمولا لپتاب های توشیبا شکل ظاهری ندارند ولی سخت جون هستند اینو به این خاطر میگم که لپتاب برادم اسباب بازی بچه 2 سالشه ولی هنوز سالم مونده.
به نظر من فروشنده در کل تو مقایسه این دوتا تا حدودی چرت گفته.
به نظر من عالیست
کدوم مدل با این قیمت
بلو ری رایتر داره؟
مانیتورش 120 هرتز است؟
گرافیکش هم تو این کلاس باشه،
تو جعبه دستگاه nvidia vision هم باشه؟
کی گفته تمام مدل هی سونی 7200 دور است ،شاید کمتر از 15% داری این هارد باشد
نقل قول:
درود
مثل اینکه شما متن رو کامل نخوندید
من گفتم از نظر کیفیت ساخت و فروش توی اروپا نه از نظر کانفینگ.
فروشنده هر دو مدل رو داشت و اگر میخواست جنسش رو بفروشه ، جنس گرونترشو (سونی) پیشنهاد میداد .