بسیار مناسبه..نقل قول:
میخوام کم وزن باشه ولی ایا صفحه 14 اینچی واسه فیلم دیدن مناسبه؟؟
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
سوال چی بود؟:31:نقل قول:
من چی؟!
بسیار مناسبه..نقل قول:
میخوام کم وزن باشه ولی ایا صفحه 14 اینچی واسه فیلم دیدن مناسبه؟؟
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
سوال چی بود؟:31:نقل قول:
من چی؟!
منظور از bright screen و backlit چیه؟؟
پس شما این مدلی رو که گفتم توصیه میکنید؟ CW21FX
استاد من یه لپ تاپ برای کارهای گرافیکی میخوام. OPEN_GL Technology هم داشته باشه. قیمت حدود 1 تومن چی پیشنهاد میدی؟
5010
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده: Intel CFI i5 430M Core i5 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی -
چطوره؟
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
5010 که هاردش 320 میشه و قیمتش کمتره چطوره؟
کمککککککککککککککککککککککک ککککک لطفانقل قول:
سلام. من يه لپ تاپ ميخوام كه
- كارهاي عادي رو بخوبي انجام بده (اينترنت و ...)
- قدرتش در حدي باشه كه فيلمهاي blu ray رو به راحتي پخش كنه (از اين فيلما كه در حد 8 يا 10 گيگ حجم دارن)
- ترجيحا كيفيت مانيتورش هم خوب باشه
- آهنگ گوش ميدم ولي به خاطر آهنگ يا فيلم لزومي نداره صداي اسپيكرش بلند باشه.
چون معمولا از گوشي استفاده ميكنم.
تو اين رنج قيمت چزي هست؟
اگه هست بگيد بهترين ها كدومن؟
نقل قول:
bright screen دیگه چیه ؟ منظورتون Brightness هست >؟ یعنی میزان روشنایی صفحه نمایش. نور صفحه
کلا این رو بخونی متوجه میشی :
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Backlight
نقل قول:
ACER ASPIRE 5741G
CORE I5-430M
4 GB
640 GB HDD
Geforce 320
15.6"
DVD-RW
DOS
دو نکته:
کارت گرافیک این مدل برای بازی مناسب نیست.
برای دیدن فیلم های فول اچ دی و لذت بردن از آنها مسلما صفحه نمایش فول اچ دی هم لازمه ...
اگر هر دو رو با هم می خواهید باید بیش از این هزینه کنید.خیلی بیشتر ! یعنی دو برابر !
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
مدل پست بالا پیشنهاد میشه 5741Gنقل قول:
این مدلی که گفتم چطوره؟ قیمتش نمیدونین چه حدودیه؟نقل قول:
اپ تاپ خوبیهنقل قول:
هار د مهم نیست چون به راحتی قابل ارتقاست مهم کارت گرافیک وcpu است چقدر قیمت پیدا کردی بهم بگو تا شاید بتونم راهنمایی ات کنم
;کسی نیست جواب من بده دوستاننقل قول:
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
نقل قول:
نقل قول:
شما مشکل داری؟
سوال خودتون رو در تاپیک مطرح کردین و در اون تاپیک هم جواب گرفتین.
چرا با پست های زیاد نظم انجمن رو بهم می زنید؟
من نظرم عوض شد روی پروژه زیر 600 تصمیم گرفتم بیام لپ تاپی بگیرم که 2سال دیگه با چندتا برنامه روز مشکل نداشته باشه :دی
الان نظرم اومده روی 1557 از :40:
به نظر شما توی این رنج قیمت یه 60 70 تومن بالاتر از یک یا زیر یک انتخاب بهتری از :40: هست ؟
مشکل ندارم دوست عزیز خواستم نظرات دیگران هم بدونم در ضمن من اول سوالم اینجا مطرح کردم اما جواب ندادن که به اون تاپیک پست دادم
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
مشکل ندارم دوست عزیز من اول سوالم تو این تاپیک مطرح کردم اما جواب ندادن خواستم نظرات دیگرانم بدونمنقل قول:
سلام دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام Sony VAIO CW21FX بخرم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ملاک انتخاب من وزن سبک و قابلیت های خوب دستگاهه (البته اون چیزی که فعلا روی کاغذ میبینم!)
من این نوت بوک رو برای بازی نمیخوام.برای همین گرافیکش زیاد برام مهم نیست... کارم بیشتر با افیس هست و خوندن ایبوک و پی دی اف و تایپ کردن و البته فیلم دیدن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایا صفحه نمایش 14 اینچ برای فیلم دیدن (به تنهایی) مناسبه؟؟ کیفیت تصویر چطوره؟؟ ایا مناسب برای خوندن مطالب هست؟؟ چشم رو اذیت نمیکنه؟؟؟ زود داغ نمیکنه؟؟؟ ایا به نظر شما موقع خرید یه فن هم بگیرم بزارم زیرش خوبه؟؟؟ مصرف باتریش چطوره؟؟ سیستم وایرلسش چطوره چون از اینترنت ADSL با مودم وایرلس استفاده میکنم...به خدا شرمنده که این همه سوال میکنم ...ولی بحث یه ملیون پوله...واسه همین به کمک شما نیاز دارم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه توصیه ای هم در مورد خرید..گارانتی و...دارید لطف بفرمایید بگید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات سیستم :
مشخصات کلی :مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرمپردازنده: Intel Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHzحافظه: 4 GB DDR3هارد دیسک: 500 GB 5400RPMکارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 256 MB UpTo 1790 MBصفحه نمایش: 14.1" - Bright LCDامکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Portسایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر نظر دوستان عزیز هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز آخه من به شما چی باید بگم؟
دو تا تاپیک جداگانه ایجاد کردی اینجا هم پست میدی ؟
اگر منتظر جواب های جدید هستی با همون یک پست هم میشه منتظر موند !
دو تاپیک بسته خواهند شد.
خواهشا رعایت کنید
deleted........
سلام این مدل تقریبا داره از رده خارج میشه ولی بد نیست؛ حالا چه رنگیش رو میخواید سفیداش ارزونتره.موفق باشیدنقل قول:
من تو سايت cnet.com دو تا از اينا پيدا كردم كه از نظر cpu و گرافيك با هم فرق دارن.نقل قول:
لطفا مشخص كنيد منظورتون دقيقا كدومه؟ و قيمتش چنده.
دوتاي سمت چپي هستن. در صفحه فوق ميتونيد مشخصاتشون رو مقايسه كنيد.کد:http://reviews.cnet.com/laptops/acer-aspire-as5741g-5062/4540-3121_7-34139009-4.html?tag=rnav
ضمنا من احتمالا بطور روزانه زياد استفاده خواهم كرد.
ميخوام يه چيز خوب باشه. جوري نباشه كه بعد يه مدت تقش در بياد :31:
+
امكان اتصال به اينترنت يا به مودم كامپيوتر از طريق وايرلس هم داشته باشه.
نقل قول:
من نظرم عوض شد روی پروژه زیر 600 تصمیم گرفتم بیام لپ تاپی بگیرم که 2سال دیگه با چندتا برنامه روز مشکل نداشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نظرم اومده روی 1557 از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما توی این رنج قیمت یه 60 70 تومن بالاتر از یک یا زیر یک انتخاب بهتری از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ؟
دوستان نظری گاهی :دی
شرمنده بابت اسپم شدن
آ روي 5738 ايسر هم فكري بكن و يه ديدي بهش بزننقل قول:
چيز خوبيه
میشه درمورد امضاتون توضیح بدین؟ منظورتون از قیمت "قیمت همکار" چیه؟نقل قول:
دوست عزیزم قیمت همکار یعنی قیمتی بدون واسطه دلالنقل قول:
یعنی قیمت مستقیم
قیمتی که هر فروشنده جهت سود روی اون میکشه سود منطقی است ولی تا چقدر؟
با سلام به همگی دوستان و اطلاعات جالبی که توی این سایت هست
نمی دونم تا چه اندازه ای با لب تاپ جونیپر آشنا هستید
من خودم یک لب تاپ جونیپر خریدم و الان چند ساله که از اون استفاده می کنم و راضی هستم
اگه فکر می کنید براتون جالبه می تونم اطلاعات لب تاپ های این مارک بهتون بدم
نقل قول:
همه ی نوت بوک ها قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کارت شبکه و وایرلس رو دارند و در این زمینه هیچ مشکلی نیست.
این مدل با پردازنده های متفاوتی عرضه میشه. اکگه دقت کنید من به شما با کارت گرافیک 320 رو پیشنهاد دادم و نه 5470
فکر کنم بهترین مدل در این محدوده قیمت با گرافیک 320 و پردازنده core i5 430 باشه
نظرتون راجع به dell vostro 3500 چیه؟ارزش خرید داره؟معایبش چیه؟
cpu core i5 3MB cashe
Ram 4GB DDR3
Graphic Geforce 310m 512MB
سلام به همه دوستان
من لپ تاپی میخوام که کارت گرافیکش نسبتا قوی باشه و رم نسبتا بالایی هم داشته باشه
من کارم طراحی مدل های سه بعدی با یه نرم افزار مهندسیه ( مکانیکال دسکتاپ) و میخوام بازی های روزم بتونم بازی کنم با لپ تاپ
اگر ممکنه راهنمایی کنید که چه مدلی و از چه برندی برای من مناسبه
ممنون
نقل قول:
توقع شما کمی بالاست.
تمامی لپتاپ های این قیمت 4 گیگ رم دارند و نه بیشتر.
مدل های Acer 5741G و ASUS K52JR و LEnovo G560 رو به شما پیشنهاد میکنم.
مشخصاتشون هم بار ها ذکر شده/
اگر تاپیک رو مطالعه می کردین دیگه این پست رو نمی دادید
مدل پست بالا هم هست
سلام
مدل asus K52JK برای خرید خوبه؟مشکلی نداره؟
درخواست راهنمایی برای خرید dell vostro 3500
کسی با vostro 3500 کار کرده؟معایب خاصی داره؟
مشکل صدای فن داره؟
داغ میکنه؟
من می خوام بخرم.لطفا کمک کنید.
نقل قول:
آ روي 5738 ايسر هم فكري بكن و يه ديدي بهش بزن
چيز خوبيه
نگاه کردم 5738G رو به 900 نمیرسید قیمتش ولی تکنولوژی cpu که کور2دو هستش که برای 2سال پیش به قبل هست الان دیگه اکثرا ای 3/5/7 هستن نظر شما چیه دوستان من در برابر 1557 دل چه چیز خوبی میتونه باشه که به جاش اونو بگیرم ؟؟؟؟
سلام من يه لب تاب ميخوام كه
١.براي كار با 3D MAX و نرم افزاراي عمران و رندر كرفتن مناسب باشه؟
٢.قيمت حداكثر تا ١ ميليون اكه صد بالاتر شد كه مي ارزيد اشكال نداره
یکی از دوستان ASUS N61Jv پیشنهاد دادن کسی دیکه نظر نداره لطف کنه بهم بگه
رنک سیاهنقل قول:
قیمتش چقدره تو پایتخت؟
کسی نیست که vostro 3500 داشته باشه؟
کسی با این مدل مشکلی نداره؟
سلام دوستان
من به دنبال یک لپ تاپ تا 1100000 میگردم که بتونه نیازم رو بر طرف کنه (من برنامه نویس هستم (.NET.))
اول از همه CPU پر قدرت باشه (بین 2.3 تا 2.6)
بعد رم (4 گیگ باشه)
گرافیک هم مارک دار باشه (یعنی nvidia یا ati)
ال سی دیش هم 15.6 باشه (کمتر نباشه)
هارد هم یا 320 یا 500 (زیاد فرق نداره ، ولی بیشتر بهتر)
من این مدل ها رو انتخاب کردم و مد نظرم هست :
HP Pavilion DV6-2140
2.26 core i5 m430 / 3GB DDR3 / 320GB HDD / Geforce G105 2.8GB / 15.6" LED / DVD-RW / 2.4kg / win7 / BT-Web-HDMI
860 000
895 000
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ASUS K 25 JC
2.26 core i5 m430 / 4GB DDR3 / 500GB HDD / Geforce 310 2.8GB / 15.6" LED / DVD-RW / 2.6kg / dos / BT-Web-HDMI
990 000
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DELL Inspiron 5010 A
2.4 core i5 m450 / 4GB DDR3 / 500GB HDD / ATI HD5470 2.8GB / 15.6" LED / DVD-RW / 2.6kg / dos / BT-Web-HDMI
885 000
920 000
DELL Inspiron 5010 D
2.4 core i5 430m / 4GB DDR3 / 500GB HDD / ATI HD 5470 DDR3 1GB-4GB / 15.6" LED / DVD-RW / 2.8kg / dos / ALL (-1394)
910 000
قیمت هم در پایان زدم
اگه همین لیست رو قبول دارید ، بهترینش رو برام بگین و اگر چیز دیگه ای میدونید بهم بگین
ممنون
سلام دوستان
من به دنبال یک لپ تاپ تا 1100000 میگردم که بتونه نیازم رو بر طرف کنه (من برنامه نویس هستم (.NET.))
بعد رم (4 گیگ باشه)
من این مدل ها رو انتخاب کردم و مد نظرم هست :
HP Pavilion DV6-2140
2.26 core i5 m430 / 3GB DDR3 / 320GB HDD / Geforce G105 2.8GB / 15.6" LED / DVD-RW / 2.4kg / win7 / BT-Web-HDMI
860 000
895 000
ASUS K 25 JC
2.26 core i5 m430 / 4GB DDR3 / 500GB HDD / Geforce 310 2.8GB / 15.6" LED / DVD-RW / 2.6kg / dos / BT-Web-HDMI
990 000
DELL Inspiron 5010 A
2.4 core i5 m450 / 4GB DDR3 / 500GB HDD / ATI HD5470 2.8GB / 15.6" LED / DVD-RW / 2.6kg / dos / BT-Web-HDMI
885 000
920 000
DELL Inspiron 5010 D
2.4 core i5 430m / 4GB DDR3 / 500GB HDD / ATI HD 5470 DDR3 1GB-4GB / 15.6" LED / DVD-RW / 2.8kg / dos / ALL (-1394)
910 000
قیمت هم در پایان زدم
اگه همین لیست رو قبول دارید ، بهترینش رو برام بگین و اگر چیز دیگه ای میدونید بهم بگین
ممنون
درخواست راهنمایی برای خرید dell vostro 3500
کسی با vostro 3500 کار کرده؟معایب خاصی داره؟
مشکل صدای فن داره؟
داغ میکنه؟
من می خوام بخرم.لطفا کمک کنید.
ممنون از این که جواب دادی، مساله ای که هست اینه که این تاپیک 312 صفحه داره و من نمیتونستم بشینم همه اینا رو بخونم، فکر میکنم 4 گیگ رم برای کار من کافی باشه، میشه لطف کنی و بگی با این رم چه کارایی نمیشه کرد و کجا ها کم میاره؟نقل قول:
توی dell و sony یا hp مدلی که به این کانفیک بخوره نیست؟
DELL VOSTRO 3500
نکات مثبت:
طراحی زیبا(ساده وشیک)
استحکام در برابر ضربه(بدنه محکم)
قدرت محاسباتی بسیار زیاد
LCD بسیار عالی مات
پورتهای ارتباطی بسیار عالی
وزن مناسب(2.4)
نکات منفی:
اگه کسی نقطه ضعفی در مورد این لپ تاپ سراغ داره لطفا بگه
5741 ايسر هم مدل خوبيه...نقل قول:
سلام من يه لب تاب ميخوام كه
١.براي كار با 3D MAX و نرم افزاراي عمران و رندر كرفتن مناسب باشه؟
٢.قيمت حداكثر تا ١ ميليون اكه صد بالاتر شد كه مي ارزيد اشكال نداره
یکی از دوستان ASUS N61Jv پیشنهاد دادن کسی دیکه نظر نداره لطف کنه بهم بگه
5010 توي اينا خوبه ولي 5741 گرافيكش انويدياست و قوي تره...نقل قول:
سلام دوستان
بعد رم (4 گیگ باشه)
مطمئن باش خوبه من خودم دارم...نقل قول:
من تو سايت cnet.com دو تا از اينا پيدا كردم كه از نظر cpu و گرافيك با هم فرق دارن.
لطفا مشخص كنيد منظورتون دقيقا كدومه؟ و قيمتش چنده.
کد:
دوتاي سمت چپي هستن. در صفحه فوق ميتونيد مشخصاتشون رو مقايسه كنيد.کد:http://reviews.cnet.com/laptops/acer-aspire-as5741g-5062/4540-3121_7-34139009-4.html?tag=rnav
ضمنا من احتمالا بطور روزانه زياد استفاده خواهم كرد.
ميخوام يه چيز خوب باشه. جوري نباشه كه بعد يه مدت تقش در بياد
+
امكان اتصال به اينترنت يا به مودم كامپيوتر از طريق وايرلس هم داشته باشه.
از كجا به اين نتيجه رسيدين...؟؟؟؟؟نقل قول:
کارت گرافیک این مدل برای بازی مناسب نیست.
من كه باهاش بازيهاي روز را بازي ميكنم هيچ ايرادي نداره!
320 كه هارده!نقل قول:
گرافيك 320 نداريم.
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
من فكر كنم ايشون واسه اين به اين نتيجه رسيدن كه اوني كه به من پيشنهاد دادن گرافيكش 128 يا 512 بود.نقل قول:
در حاليكه اوني كه شما داريد گرافيكش يه گيگه. بايدم بازيها رو بياره.
حالا اين كه شما داريد با گرافيك 1 گيگ قيمتش چقدره؟
و كي خريديد؟