من با فونیکس کار نکردم راستش .... ولی هــادی یه بار کمکم کرد به راحتی با JAF تونستم برای یکی از دوستام رو درست کنم :)نقل قول:
فکر نکنم با اپدیت فریمور درست بشه .... مگر اینکه با باکس بخوای آپدیتش کنی ...
Printable View
من با فونیکس کار نکردم راستش .... ولی هــادی یه بار کمکم کرد به راحتی با JAF تونستم برای یکی از دوستام رو درست کنم :)نقل قول:
فکر نکنم با اپدیت فریمور درست بشه .... مگر اینکه با باکس بخوای آپدیتش کنی ...
سلام
یه سری تلویزیون هستند که وایرلس دارند مثل ال ای دی ها ولی می دونید که تو ایران از این چیزا خبری نیست
می خوام بدونم که میشه اینترنت موبایل رو کاری کرد که بشه به تلویزیون وصلش کرد و یا شبیه یک سرور اینترنت بی سیم باشه
گوشی من هم x6
یه چیز دیگه اینکه میشه تصویر تلویزیون رو گوشی فرستاد و یا ضبط کرد با گوشی
دوست عزیز با باکس NSS میتونی رمز رو بدست بیاری و نیازی به فلش نیستنقل قول:
نرم افزارش کم حجمه و کاربردی
من مال 10 الی 12 گوشی رو بدست آوردم
باکس NSSرو سرچ کن
دوستان کسی میدونه که چرا مصرف رم من در حالت عادی 90 مگ هست با اینکه هیچ نرم افزاری در حال اجرا نیست؟؟؟
کلا این گوشی چفدر کنده،کلافم کرده.نرم افزاری واسه افزایش سرعتش هست؟؟؟
سلام راه های زیادی دارهنقل قول:
یکیش استفاده از پش fusion mod هستش
کش گوشی رو از درایوC به e تغییر می ده
زبان های بی کاربرد رو حذف می کنه
وکلی کار دیگه :40:
ممنون مهران جان بابت راهنماییتنقل قول:
فقط این کار رو چجوری میتونم روی گوشیم پیاده کنم؟
همچنین مصرف بالای رمش چطور؟؟؟کمتر میشه؟؟؟؟
من موندم بخرم نخرم:41:
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
منظورم :31:گوشی x6بخرم یا wave II
نقل قول:
ویو امروز دستم بود گوشی خوبه به خصوص صفحه بزرگش :20:
:27:از نظر من عمر ایکس 6 تموم شد
باید به فکر گوشی های جدید تری باشیم :18:
دوستان عزیز هر کاری می کنم نمی تونم با بلوتوث کامپیوتر دیکشنری روی موبایل نصب کنم . گاهی ارور erro copying file میده و اصلا کپی نمی شه . گاهی ارور invalid FTP request میده و باز هم کپی نمی شه . در موارد نادری پیش اومده که کپی شده ولی باز ارور می ده که فورمتش ناشناخته است . می شه دوستان راهنمایی کنن چجوری باید نصب کنم ؟
سلام من برنامه Mobiola Web Camera v3.0.19 رو گرفتم و نصب کردم که تبدیل دوربین به وبکم هست ولی هرکاری کردم ارتباطش با کامپیوتر برقرار نشد . چی کارش کنم
و اینکه یه برنامه بگید که گفتگوی اینترنتی باشه یعنی وقتی به کسی زنگ می زنیم از پول شارژمون نره از پول اینترنت جی پی آر اس کم بشه . من یدونه پیدا کردم ولی رو این گوشی نصب نشد و کار نکرد .
سلام
چکار کنم sms ها به ترتیب بیاد؟تنظیمات خاصی داره؟
نقل قول:
تنظیمات ساعت و تاریختون درست باشه
درست میاد :40:
آقا دیشب یه اتفاق خیلی عجیب افتاد
دست زدم زیر بالشتم دیدم گوشیم داره بخار میشه :31:باور کنین دماش نزدیک 60 70 شده بود
فکر کردم الانه که بترکه پرتش کردم اونور
بعد یه مدت رفتم برش داشتم دل و روده (باتری) رو درآوردم دیدم وای چقد توی گوشی داغه
نمیدونم چرا اینطوری شده بود
گوشی هم کاملا استندبای بود نه چیزی بهش وصل بود نه هیچی...
نقل قول:شاید از طریق وایر لس یا بلوتوث یا EDGE بهتون وصل یا بهشون وصل شدی این 3 گزینه در مورد های نرم افزاری بیشترین علت داغ شدن برد را ایجاد می کنند به خصوص وایرلس
سلام
گوشی حین مکالمه خاموش میشه؟مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری؟
بچه ها من وقتی با گوشی میام اینجا یا فروم های دیگه نمیتونم پست بزنم ؛ شما هم این مشکلو دارید ؟
نه رفیق هیچی وصل نبود اون موقع هم دیدم اصن هیچ برنامه ای باز نبود باور کن هیچینقل قول:
تازه دماش خیلی غیرعادی بود اصن گرم نبود داغ بود گفتم الانه که بخار شه....
خیلی گیج شدم:13:
شاید شما وصل نشده باشی ولی بهتون با نرم افزار های جاسوسی وصل شده باشند و یا دستگاه اتوماتیک به یه منبع وایر لس وصل شده باشدنقل قول:
آخه زمانی که به وایر لس وصل می شوید و اطلاعات رد و بدل میشه برد دستگاه داغ می کنه
یا زمانی که دستگاه به شارژر وصل بوده که شما میگی وصل نبوده
شاید هم در مناطق با دسترسی کم به آنتن بوده که دائم در حال پیدا کردن سیگنال بوده
به غیر از این موارد فکر نکنم راه دیگری وجود داشته باشه
نگران نباش:20:
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
نقل قول:
فقط در حین مکالمه ؟؟
اول این که پین های باتری رو با یه پنس سفت کنید
به آخرین ورژن فلش کنید اگه درست نشد
بازهم اگه درست نشد اطلاع بدید تخصصی تر جواب بدیم :31:
چرا من هرچی سوال میپرسم بی جواب میمونن ؟نقل قول:
بچه ها من وقتی با گوشی میام اینجا یا فروم های دیگه نمیتونم پست بزنم ؛ شما هم این مشکلو دارید ؟
دوست عزیز این جا هر چی که پرسیده میشه نمیشه جواب کامل داد چون اطلاعات همه کامل نیست حتی مدیر ها بعضی وقت ها جواب یه سری سوال ها رو نمیدن (زیاد دیده شده):20:نقل قول:
این سوال شما هم شاید به خاطر این هستش که مرور گرتون زیاد این سایت رو کش کرده و راحت باز میشه و پست میدی:21:
هزار تا دلیل دیگه هم هست :18:
خوب من میخوام وقتی با گوشیم میام اینجا بتونم پست بدم :41:نقل قول:
دوست عزیز این جا هر چی که پرسیده میشه نمیشه جواب کامل داد چون اطلاعات همه کامل نیست حتی مدیر ها بعضی وقت ها جواب یه سری سوال ها رو نمیدن (زیاد دیده شده)
این سوال شما هم شاید به خاطر این هستش که مرور گرتون زیاد این سایت رو کش کرده و راحت باز میشه و پست میدی
هزار تا دلیل دیگه هم هست
شما تا حالا امتحان نکردید ؟
لطفا" کمک کنید بتونم راحت با گوشیم پست بدم ..
سُلام دوستان کی بازی انگری برید رو برای X6 رو داره من هرچی دان کردم باز نشد کل تهرون رو هم گشتم این بازی رو برای X6 پیدا نکردم pLz کمک کنید.
من بار برنامه Opera 11.1 خیلی راحت پست میدم و مشکلی هم نداشته تو سایت های مختلف هم تست کردم و خود برنامه رو هم از سایت Opera میتونی بگیری رایگان هستنقل قول:
خوب من میخوام وقتی با گوشیم میام اینجا بتونم پست بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تا حالا امتحان نکردید ؟
لطفا" کمک کنید بتونم راحت با گوشیم پست بدم ..
نسیت نگرد فقط جاواش هست که رو S60v5 جواب میده که فقط اسم انگری بیرت رو یدک میکشه واصلا حال نمیدهنقل قول:
سُلام دوستان کی بازی انگری برید رو برای X6 رو داره من هرچی دان کردم باز نشد کل تهرون رو هم گشتم این بازی رو برای X6 پیدا نکردم pLz کمک کنید.
سلام
پلاستیک پاور گوشی x6 گم شده آدرسی برای خرید سراغ دارید؟
هیچ وقت نمیاد ؟ بابا این گوشی به زیبای مشکلش چیه ؟
اینم لینک Opera 11.1
[PHP]http://www.opera.com/download/get.pl?sub=true&id=33897&location=360¬hanks=yes[/PHP]
مگه به زیبایی هست ؟ : دینقل قول:
این گوشی RAM و CPU لازم رو نداره واسه اجرای Angry Birds ـه اصلی ... !
البته ورژن جاوا با رزولوشن 640x360 هست ... !
اصلا در كل گوشي مانند x6 با وجود سيستم عامل اندرويد اصلا به درد نمي خوره زيرا الان تمام گوشي ها تقريبا اندرويد هست (البته حرف نداره)ودر حال حاضر من به شخصه با گوشي هاي نوكيا مخالفم زيرا نه اندرويد روي گوشي نصب ميكنه وفقط رو آورده به ويندوز فون اين اصلا براي يك شركت بزرگ خوب نيست.
کلا من ناراضی هستم ازش 300 تومن دادم ! همون 5800 است فقط میشه یکم سرعتش زیاد شده بعد دوربین همین کلا گوشی بعد حتما ازشرکت اپل خواهد بود حتما !
آقا تنها چیزی که نمیذاره من از این گوشی دست بکشم gpsشه
هیچ چیز جذاب دیگه ای نداره :(
سلام دوستان
من گوشیم مشکلی که داره اینه که وقتی حتی یه خاموش و روشن ساده بکنی دیگه هروقت اس ام اس بیاد فقط notification light چشمک میزنه و نه روی صفحه میاد new message و نه بالای صفحه علامت پیام جدید میاد و زنگ اس ام اس هم نمیزنه!! یا مثلا بعضی وقتها اس ام اس کسی که واسم میفرسته بهم نمیرسه تا اینکه مثلا برم sent رو کاملا خالی کنم یهو اس ام اس های نرسیده میاد واسم!!
یکی از دوستان گفت از تعداد زیاد اس ام اسهای تو گوشیته(حدود6500تا اس ام اس دارم توش!!)
اگه شمام نظرتون همینه چجوری میشه اس ام اس های تو گوشی رو بریزم تو لپ تاپ؟(میشه اینو کامل توضیح بدید؟)
به عنوان یه سوال دیگه میشه تو گوشی یه کاری کرد که مثلا زبان قسمت contacts انگلیسی باشه و قسمت messaging فارسی باشه و لازم نباشه بین این دو قسمت زبان عوض کنیم؟!
ممنونم
متاسفانه من هم نظر شما رو دارم! ولی تاچ مناسب و سرعت بسیــار خوبی داره :20: جالبه بدونی که دیــگه تولید نمیشه! ولی مثلا 5800 هــنوز داره تولید میــشه!نقل قول:
در رابطه با اس ام اس ها احتمالا درست گفته! برای خالــی کردن اس ام اس ها به احتمال باید از برنامه OVI استفاده کنید و Back up بگیرید.. باز هم پرس و جو کنیــد تو فروم :) تا مطمعن بشین :)نقل قول:
برای اون مشکل زبــان هم نمیــشه کاریش کرد متاسفانه! من هم با 5800 دقیــقا همین مشکل رو دارم! کسی راهی میــدونه بگه ... خوشحال میشیم و استقبال میکنیم.:20:
سلام
ابن بخش فروشگاه که تو منوی اصلی هست چیه و چه چیزایی توش هست .رمز عبور و نام کاربریشو چی باید وارد کنیم .
یه برنامه هم میخوام واسه صحبت کردن با تلفن که از جی پی آر اس استفاده کنه و پول از اینترنت کم بشه . البته یه برنامه پیدا کردم ولی روی این گوشی نصب نشد .
سلام
در این گوشی با صفحه نمایش خازنی راهی برای یادداشت هست؟ یا این امکان فقط در گوشیهای صفحه مقاومتیه؟
قلم برای این تیپ گوشیها در بازار پیدا میشه که بشه باهاش یادداشت کرد؟اگر هست قیمتش چنده؟
نقل قول:
بله قلم های متفاوتی برای صفحه های خازنی هستش
قیمت رو دقیقا نمیدونم
یه وقت جو گیر نشی از قطب منفی باتری قلمی به جای قلم استفاده کنی :31:
خب یکی هم جواب منو بده
اولی رو که فروشگاه OVI باید باشه :20:نقل قول:
برای گوشی موبایل ببین اسکایپ برنامه اش رو داره
چون تلفون اینرنتی رو اسکایپ میده
شاید بتونی تو نیمباز یا یاهو مسنجر اینرنتی حرف بزنی
در کل این سرویس ها به درد ایران نمیخوره مثل سرویس های اپل :31::31::31::31::31:
همیشه :31: باشی
در مورد نرم افزار چی ؟