آقا من fifa 10 رو روی سون نصب کردم تو بازی پرش وجود داره یعنی وقتی بازیکن سریع میدود تصویر پرپر می کنه
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
Printable View
آقا من fifa 10 رو روی سون نصب کردم تو بازی پرش وجود داره یعنی وقتی بازیکن سریع میدود تصویر پرپر می کنه
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
من دو تا جوی استیک و جوی پد خریدم که وقتی وارد این بازی میشم.جفتشونو با یک کنترلز میشناسه و واز اونجایی که جای دکمه های این دو دسته با هم فرق داره نمیشه با هم دو دسته بازی کرد.یه بار این دسته رو تنظیم یم کنیم اون یکی خراب میشه اون یکی رو تنظیم یم کنی این یکی خراب میشه!
دوستان راهنمایی کنن.در ضمن یه فایل devdata هم ریختم بازم درست نشد!
مشکلم حل شد.
سلام بچه ها
بازی تحت xbox 360 واقعا کنترل مزخرفی داره
پاسام خیلی کم به مقصد میرسه
دریبل شاید بیشتر از 1-2 تا نزدم تو این چند مدت
تک به تک ها رو دروازبان میگیره
شوت ها جون نداره
و خلاصه خیلی سخت بوده
چطور میتونم این ایراد رو بر طرف کنم؟
ببخشید شما مگه بازیهای فوتبال PC رو با کیبرد انجام میدید؟من هم اولش برام سخت بود اما الآن با دریبل زدن حال می کنمنقل قول:
بازیهای شوتر با دسته ایکس باکس شاید کمی سخت باشه
چرا من نمی تونم با هیچ بازیکنی قرارداد ببندم؟پیغامی میاد که می گه شما fund کافی ندارید؟؟!!!!
این هم یه عکس تقریباً مرتبط:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
نقل و انتقالات جدید رو نمیشه وارد کرد؟
به صورت دستی نه
فن دیگه ای نمیشه زد؟
تنها راهش اینه که بری تو Club Transfer و اونجا نقل و انتقالات رو انجام بدی.نقل قول:
در کل pes خیلی بهتره
یه تاپیک بزینیم pes بهتره یا fifa?نقل قول:
اره چیز خیلی خوبی می شه.نقل قول:
نقل قول:
یه تاپیک بزینیم pes بهتره یا fifa?
یه گروه برای مقایسه این دو تا بازی وجود داره.نقل قول:
اره چیز خیلی خوبی می شه.
فکر نکنم اجازه زدن تاپیک اون داده بشه.
گروه که فایده نداره. هیچ کس توش نمیاد.نقل قول:
بهترین پچ چمنو می خواستم.
کلا پچ درست و حسابی و کم حجم برای بازی اومده که بیشتر به گیم پلی و گرافیک کمک کنه؟
با سپاس
حقوق هفتگی نداری بدی. یا باید صبر کنی اسپانسر ها بیشتر بدن یا بازیکنایی که حقوق هفتگیشون زیاده رو بفروشینقل قول:
در ابتدای مربی گری manu رو انتخاب کردم.اونجا گند زدم باخت پشت باخت،اخراجم کردن الآن اومدم تو یه تیم دسته2(دسته یک و لیگ برتر هم نه دسته 2)یه تیم در پیت بهم پیشنهاد شد و منم از رو ناچاری انتخاب کردم،مشکل اینجاست که بعد از 3 یا 4 بازی قدرت بدنی بازیکنان اکثراً زرد و قرمز شده دیگه بازی کردن تو نیمه دوم برام سخت میشه.حتی مجبور میشم از دروازه بانهای ذخیره در پستهای غیر تخصصی استفاده کنم
شما راهکاری نداری؟
جذابیت بازی به همینهنقل قول:
من تو شرابط شما اول واسه توان بازیکن ها برنامه ریزی میکردم البته باید مربی بدنساز هم استخدام کنی، دوم هم می رفتم سراغ استعداد یابی البته هزینه اش زیاده واسه تیمتون ولی اگه بتونی خیلی واست خوب میشه. یه راه دیگه ام داری تو فصل نقل و انتقالات بازیکنای در حد تیمت که free agent هستن بگیری
سلام..
میگم.. اینجا بچه هایی هستن که نسخه ی 360 رو به صورت آنلاین بازی کنن ؟
میشه قرار بذاریم ؟
خوب شما باید جاهایی که چند تا بازی تو هفته هست (که خیلی هم تو لیگ انگلیس بهش برمیخوری) رو یکی درمیون با بازیکن های ذخیره و اصلی بازی کنی. برای اینکه Stamina بازیکن ها بهتر بشه باید تیم مدرت staff رو قوی تر کنی.نقل قول:
سلام دوستان!!
من اين بازي و امروز خريدم واسه كمپاني BOYSTEAMPC هستش!!! اما موقع نصب رو فايل exe , ارور مي ده!!! نصب مي شه اما فايل exe و اجرايي نداره!! لطفا كسي اگه مي تونه فايل exe بازي رو up كنه لطفا!!!!
سلام. من می خوام FIFA 10 رو آنلاین بازی کنم. ظاهراً این امکان فقط توی نسخه اصلی وجود داره. دوستان اگر امکان داره یه راهنمایی کنن؛ یه خرده صفحات تاپیک رو گشتم چیزی دستگیرم نشد.
ممنون.
از دسته یک لیگ انگلیس چندتا تیم میان به لیگ برتر؟ببخشید آخه تو فیفا 10 چندتا بازی آخر فصل مونده و من هم سوم هستم
سلام. خسته نباشيد.
خيلي خلاصه بگم: اگه از دوستان کسي شيوه خاصي تو بازي براي رسيدن به گل (از ترکيب خاص گرفته تا نقاطي از زمين که شوت گل ميشه) ميدونه، خيلي ممنونش ميشم معرفي کنه.
:46:
سلام!
بچه ها میخوایم یک لیگ بین بچه های سایت برگزار کنیم که میاد؟
برای ثبت نام بهیا بهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5290040#post5290040
کد:http://fifaforever.blogfa.com/:27::27::27::27::10::10::10::27::27::27::27:
آقا ضربه چيپ چه جوري ميزنه؟!
کسی تمایل به شرکت در لیگ نداره؟نقل قول:
سلام دوستان
من لینک دانلود بازی:fifa world cup 2006 برای کامپیوتر را میخواهم ئ=دوستان ترجیحا world cup باشه
درت گلتون درد نکنه:11:
یه سوال:
آیا درجه سختی بازی که 5تاست یعنی (ٍٍٍEasy - simi pro - professional - world class - legendar) بین این World Class و Legendar موندم! تو هردو خیلی گل میزنم... و برام هیچ تفاوتی ندارن:31:
سخترینش همون Legendar هست دیگه؟
سلام دوستان
شرمنده من هر چی درخواستمو تو تایپیک های مختلف گذاشتم ولی کسی جواب نمیده ...خواهش میکنم شما لااقل جواب بدید...
من نسخه کامل fifa08 رو برای دانلود میخوام اگه کمکم کنید ممنون میشم...
آره سختترینش همونه.نقل قول:
شما با چه تیمی بازی می کنی؟به نظر من لذتش به اینه که یه تیم ضعیف را از لیگهای پایین کشوری بگیری و بیاری بالا.من میدلزبرو را گرفتم از لیگ 1 انگلیس آوردمش لیگ برتر با بدبختی سال اول تو لیگ یک نگهش داشتم و الآن هم هدفم قهرمانی تو اروپاست!!
امروز برای اولین بار تمام گزینه ها رو دستی کردم واقعا بازی خیلی جذابتر میشه اولش سخته ولی با پشتکار خیلی زود به این شیوه عادت میکنید به کسانی که تا حالا موفق به انجام بازی روی حالت دستی نشدن پیشنهاد میکنم حتما این حالت رو برای بازی انتخاب کنن
خیلی کار آسونیه!نقل قول:
چون خرید ستاره آسونه خیلی آسونه
لذتش به اینه که بازیکن نخری مگر اینکه ایمیل از باشگاه بهت بدن!
بعدشم یه تیم خیلی ضعیفتر بردار
من فیفا 10 رو نصب کردم بعدش الان دی وی دی های بازی نیستن و نمیشه بازی رو اجرا کنم
ببینید تو ریجستری HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE یک کلید یا به اسم FIFA 10 یا EA هستش میذاره میخواستم بگم کسی از دوستان میتونه اون رو برام بفرسته خب انتخابش کنید بعد از منوی FILE=>Export رو بزنید و اون فایل رو برام ارسال کنید یا هرجوری دیگه من بازیم کار بیفته
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/416417090/reg.rar
دوستان بازی فیفا 10 من هم نصب میشه وقتی میره بازی میاد بیرون این خطا رو میده خیلی کفم یک دست بازی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو پنج سیستم آزمایش کردم نصب میشه هیچ وارد بازی هم میشه ولی رو سیستم خودم الان نصب نمیشه قبلا نصب کردم یک ماهی میشه نصب نکردم حالا هرچی ویندوز رو هم عوض میکنم هیچی نمی بخشه
سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم، که انگار فارسی سازی هم شده (:13:)
دو تا dvd هست، بعد از نصب وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم، میگه دیسک دو رو بذار، میذارم اما هیچ اتفاقی نمیفته! انگار اصلا اجرا نمیشه.
ممنون میشم کمکم کنین :11:
کرک داره ؟!نقل قول:
اگه داره که باید جایگزین فایل اصلی بازی کنی وگرنه ...... :-؟
عزیزم شما کلا بازی رو پاک کن و برو فیفا 11 بخر
زمین تا آسمون به نسخه 2010 فرقمیکنه
نه نداره. اول نصب هم چندبار directx رونصب کرد.دیگه چه کار میتونم بکنم؟نقل قول:
کرک داره ؟! اگه داره که باید جایگزین فایل اصلی بازی کنی وگرنه ...... :-؟
آخه مشکلم اینجاست که اون به سیستمم نمیخورهنقل قول:
عزیزم شما کلا بازی رو پاک کن و برو فیفا 11 بخرزمین تا آسمون به نسخه 2010 فرقمیکنه