دنبال حجم پایین تر نباشید چون اونها خیلی فشره بشن 50 مگ کمتر میشن
درغیر اینصورت دستکاری شدن
Printable View
دنبال حجم پایین تر نباشید چون اونها خیلی فشره بشن 50 مگ کمتر میشن
درغیر اینصورت دستکاری شدن
بعد از چندین ساعت بازی:
بازی کلا تغییر یافته و هنگام بازی هیچ شباهتی با 2009 احساس نمیشه.
استایل حرکتی بازیکن ها بهبود یافته و دروازه بان ها بهتر عکس العمل نشان می دهند. البته بازم جای کار دارن.
چمن بازی عالیه و هر ورزشگاه چمن مخصوص خودشو داره.
زمان بازی کمه و تا میای به بازی مسلط بشی بازی تموم میشه(پیشنهاد میکنم اون پچی رو که دوستان چند صفحه قبل برای اضافه کردن تایم گذاشته بودن رو دان کنید. حجمش خیلی کمه 13 KB)
بازم response time. اولش که بازی میکنی هی توپو از دست میدی. اما کمی که به بازی تسلط پیدا میکنی دیگه response time برات معنایی پیدا نمیکنه.
منو زیبا و عالی طراحی شده.
دیگه نمیشه با سانتر کردن به گل رسید. فقط پاس پاس پاس
فیزیک توپ بسیار عالیه و هنگام شوت به خوبی خودشو نشون میده.
تور دروازه واقعا عالیه. من که توش هیچ عیبی نمیبینم.(این نظر منه)
بریم بازی.........................
مال من نیم ساعت مونده تموم شه ، فقط یکی بگه دونفره میشه یا نه ؟ اگه نمیشه آیا پچ دونفره کردنش وجود داره؟
پس به نظرت این چیه؟؟؟؟؟ فایل سالمه عزیزمنقل قول:
من تصمیم گرفتم با ایت سرعت فضایی دانلودش کنم!!!کد:http://img.-------.com/images/jrzuwp8d3ir5yfroa1yl.jpg
عکسه که باز نمیشه
به جا نقطه چین بزار -------نقل قول:
کد:http://img.-------.com/images/jrzuwp8d3ir5yfroa1yl.jpg
بازی فوق العاده جذاب شده
دیگه حس راحت گل زدن رو ندارم
واسه گل باید برنامه داشته باشی چون دفاع حریف واقعا عالی کار میکنه
تک به تک ها واقعا عالی کار شدن
فقط مشکل عکس العمل بازیکنا نسبت به فرمان ورودی یا همون RESPONSE TIME هستش که میگن تو کد نهایی حل شده
من اولین گلم رو از روی یه ضربه شروع مجدد با یه قیچی زدم
اینم 2تا شات از این گل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی:
نقل قول:
کد:http://img9.imageshack.us/img9/1233/pes20102009091812070298.jpg
نقل قول:
کد:http://img183.imageshack.us/img183/8493/pes20102009091812063921.jpg
اميدوارم 2010 اينقدر خوب باشه كه اين ضرر وقت رو جبران كنه... :13:نقل قول:
دارم دانلودش ميكنم با همين لينكايي كه داديد پارت يكش تموم شد...!!!
سلام منم بازی رو گرفتم..اولین چیزی که واقعا حالمو گرفت setting بازی بود که با تغییر موتور گرافیکی انتظار داشتم اینو هم تغییر بدند ولی متاسفانه این کار رو نکردند..چون مانیتور من ال سی دیه بنابراین نمی تونم هرتزش رو دستکاری کنم پس اگه wait for vsync رو فعال بذارم شدیدا رو گیم پلی بازی تاثیر می ذاره(با این که 60 فریم رو هم می گیرم) زمانیکه این گزینه رو غیر فعال می کنم مثل سری های قبل پرش تصویر هست که تو 2010 بیشتر هم شده به هر حال بد جور حال گیری بود
اینا هم نکاتیه که بعد از 4 بازی اومد به دستم:
-گرافیک بهتر شده ولی واقعا نمی شه گفت عالی..چهره بعضی بازیکنا خوب طراحی شده یا مثلا چمن ورزشگاه که واقعی تره نور پردازی ها یکم بیش از حده یا درست کار نشده روش بعضی قسمت ها از شدت نور متمایل به سفید می شه یا چهره بعضی بازیکنا
-زاویه ای که اول بازی از ورزشگاه نشون می دن و همچنین موقع گل زدن اصلا خوب نیست
-تماشاگرها بهینه شدند یه کم هم رنگاشون شاد تر شده (انتظار من بیشتر بود) ضمن این که مشخصا عکاسی هم با این که تعدادشون زیاد تر شده ولی هم چنان دو بعدیند
-هنوز اون حالت گوژ پشتی یا همون ربات گونه تو بازیکنا هست(استایل بازیکنا موقع دویدن راه رفتن و دویدن اصلن خوب نیست)
-من همه بازی ها رو تو تاپ پلیر انجام دادم در مجموع گل هایی که رد و بدل شد 4 تاش دروازبان اصلن عکس العمل نداشت(شاید به حساب این می شه گذاشت که واقعا عکس العملی نمی شد داشت)
-دروازبان نسبت به 2009 زودتر جلو می کشه که گاهن خوب نیست
-بازیکنا توپ رو بیش از حد جلو می ندازند که اصلن خوب نیست (حتی بعضی مواقع موقع استپ کردن هم این کارو انجام می دند)
-چند انیمیشن جدید واسه دریبل اضافه شده که واقعن خوبه (تورس رو واقعن قدرتمند ساختند تو این نسخه)
-صدای تماشاگران اولش به نظر می یاد که نسبت به 2009 بهتر شده ولی بعدا می ره رو مخ تا حدی که من ازبازی سوم صدا رو قطع کردم
-پاس های هوایی بهتر شدند هم چنین سانترها هم تغییر کردند..انیمیشن هد هم تغییر کرده و بهتره
-با این که همه می گفتند گل زدن سخت شده ولی برا من فرقی نداشت(شاید به خاطر نوع بازیم) در مجموع 4 بازی 9 گل رد و بدل شد که سهم من 4 تا بود ولی باید قبول کرد که CPU قویتر شده که یه مقداریش هم بر می گرده به این که بعضی حرکات شما مثل تغییر جهت ناگهانی رو کندش کردن
-response time خوب نبود من هم موقع پاس دادن متوجه این موضوع شدم(البته می دونم که این موضوع درست می شه)
فعلن همینا ..شاید فکر کنید که من فیفا باز یا خیلی منفی نگر باشم ولی اینا واقعیاتی بود که واقعن وجود داشت من الان 8-9 سالی هست که با این بازی هستم فعلن که نمی تونم بگم کینگ برگشته شاید باید بازی های بیشتری رو انجام بدم
-
یعنی چه؟؟؟
چرا اسم سایت رو نقطه چین می زاره؟؟
i r a n -p s
اینم یه لینک مستقیم واسه دانلود پچ افزایش زمان بازی دمو:
کد:http://downloads.moddingway.com/download/index.html
دارین با دایال اپ دانلود میکنین با این سرعت فضایی پس بگو چرا می گفتیم کم حجم می خوهید
دایال اپ بد دردیه من مثل شمام
من تا حالا 3 بار لینک پنجمو دانلود کردم اما همیشه رو 33mb قطع میشه. لطفا بگید چیکار کنم؟
لینک:
http://rapidshare.com/files/281205936/PES10DEM_by_LOZ.part5.rar
این قدر سرمون گرم دمو شده اصلا یادمون رفته آدام میخواست دیروز پلی تست نهایی رو انجام بده!!!
حسین خان خبری نداری؟
خوب از سایتی که من دادم دانلود کنید مگه مجبورید از راپید دانلود کنید
من همین راپید ها رو انتقال دادم اونجا
پارت 5 رو از اونجا دانلود کنید
کدم قسمت رو باید دانلود کنیمنقل قول:
دوستان راه دیگه ای نیست که من این تیک تصویر رو حذف کنم؟
مانیتور من ال سی دیه 60 هرتز ..تو 2009 مثل این که اگه رفرش ریت رو می بردیم بالا درست می شد راه دیگه ای نیست؟
شما پارت پنجم رو از لینک زیر دانلود کن:نقل قول:
کد:http://s77.eu.rapidbaz.com/get/_1qYW/PES10DEM_by_LOZ.part5.rar
کسی این مشکل رو نداره من تو وینندوز سون واقعا نمی تونم بدون این لرزش بازی کنم و مجبورم با xp بازی کنمنقل قول:
منم دانلود کردم...تو شاهرود کسی خواست پی ام بده مجانی تقدیمش کنیم...
چی کار دارید میکنید
چند نفری دانلود میکنید
سرعتم از 38 اومد روی 15
دارم خودمم دان میکنم
من تو 7 نسخه 7100 بازی می کنم مشکلی ندارم.نقل قول:
این بازی واقعا آدم رو در وهله اول جذب می کنه! نور پردازی خیلی خوبه، اما هنوزم مشکل اینکه بازیکن یهو استارت می زنه و از تو شیکم اون یکی رد میشه، وجود داره. البته بازی سخت تر شده، ولی خب همیشه نسخه جدید که میاد بازی برامون ناآشنا و سخته، باید در طول زمان قضاوت کرد.
وضعیت ورزشگاه و تماشاگرها هم خیلی خوبه. سیستم جدید گرفتن پنالتی هم جالبه، ولی زاویه نمایشش یه کم سخته!
امیدوارم زودتر پچ هایی بیاد که زمان و پنالتی نداشتن بازیها و این جور چیزها رو ادیت کنه ...
چند روز پیش قرار بود انجام بشه که شد خبرشم من توی تاپیک گذاشتم شما مگه ندیدی؟ کلی درموردش حرف هم زدیم پس بزار من چند نکته مهمشو بگم .نقل قول:
اول اینکه آدام پلی تستو 15 سپتامبر انجام داد و روز بعدش اومد و خلاصه تغییراتو نسبت به کد 70 درصدی ارائه داد .این کدی که آدام بازی کرده 90 درصدیه این دمویی که ما داریم بازی میکنیم آدام با توجه به چیزایی که کاربرا براش تعریف میکنن میگه حدود 75-80 درصدیه ( خودش ps3 داره و کامپیوترش برای این بازی زیادقوی نیست که با کامپیوتر بازی کنه و دمو رو بازی نکرده ) .
مهمترین نکته ای که آدام بهش اشاره کرد مساله زمان تاخیر یا همون response time هستش که میگفت نسبت به کد 70 درصدی خیلی بهتره شده اما هنوز جا برای بهتر شدن داره .
نکات دیگه ای هم بود که الان دقیقا حضور ذهن ندارم اما توی تاپیک هست .
راستی چرا نمیشه توی دمو گل زد تا الان شما تونستی گل بزنی ؟به نظر من علت اینکه نمیشه گل زد چند تا چیز میتونه باشه که یکی از مهمترین علتهاش همین response time هستش ( از این نظر میشه گفت این تاخیر بد هم نیست ) که تا میخوای تغییر مسیر بدی ( به خصوص تغییر مسیر 90 درجه ) مدافعین توپتو میگیرن و یا تا میخوای شوت بزنی تاخیر زمانی یا همون ریسپونس تایم اجازه بهت نمیده و مدافعین توپو میگیرن .علت دیگش عملکرد خوب مدافعینه , سیستم دفاعی بازی خیلی فرق کرده و مدافعین بهتر پوشش میدن و یک علت دیگه هم اینه که شوتها مثل 2009 خیلی تیز نیست و سرعتش به نظرم کمتر شده به همین خاطر دروازه بان بهتر ضرباتو مهار میکنه علاوه بر اینکه خود دروازه بان هم بهتر کار میکنه.
چند تا نکته دیگه از دمو دیدم یکی اینکه انیمیشن والی ها یا همون شوتهای سر ضرب بازیکنان خیلی دیدنی و چشم نوازه . نکته دوم اینکه کمتر میشه از ریباندها استفاده کرد چون دروازه بان کمتر توپو دوضرب میگیره این مساله توی نسخه 2009 خیلی زیاد دیده میشد که واقعا آزار دهنده بود .
اجازه بدین باز هم بازی کنم اصلا دوست ندارم با عجله و احساسی نظر بدم حداقل باید چند ساعت بازی کنم .
با بیشتر نظرات شما موافقم . یک کم استارت دویدن سریعه و مساله اینرسی زیاد رعایت نشده .درمورد اینکه الان بگیم سخته هم حق با شماست حداقل باید 10 ساعت بازی کنیم بعد در مورد سختی حرف بزنیم .نقل قول:
زاویه دوربین توی پنالتیها که خیلی خوبه تقریبا مثل 2009 هستش .پچ هم که اومده و میشه زمانو عوض کرد .
در ضمن من توی ضربات پنالتی 5-4 باختم .
سلام دوستان
من 70 80 صفحه رو دنبال کردم.
یه خواهش داشتم از دوستان تهرانی.اگه کسی دانلود کرده , اگه امکان داره write کنه تا ما هم که اینترنت ذغالی داریم و امکان دانلود نداریم بتونیم بازی کنیم.
از خجالتش هم در میاییم.
بابت پروبازیم معذرت میخوام
ممنون
منم دانلود کردم ، یه دست بیش تر نزدم ، اما تو همین یه دست با مسی یه لایی زدم (دکمه ی عقب ؛ بعد جلو) !
فیلمش اینجاس : 2.5 مگ بیش تر نیست (با دوربین از صفحه مانیتور فیلم گرفتم !!:31:)
لینک :
کد:http://www.4shared.com/file/133546800/f2cc903a/Video006.html
یکی پچ دونفره و تایم رو بزاره
خوب بچه منم به قولم عمل کردم :21:
به نظر من گرافیک بازی پیشرفت قابل توجهی داشته و دروازبان ها هم خیلی پیشرفت داشتن .
ولی تنها چیزی که من بدم اومد این بود که داوری پیشرفت نکرده و بسیار حساس هست و تا می خوای توپ رو بگیری خطا میگیره .
این هم اولین اسکرین شات های من از بازی به صورت rar :
کد:http://vahid46.persiangig.com/pes%202010%20d.rar
سلام
من این پچ تایم رو ریختم و میشه با این پچ تایم رو تا 90 دقیقه افزایش داد . نمی دونم تو بازی اصلی هم میشه این تایم رو برای بازی در نظر گرفت یا نه؟ تو زمان ها 60 دقیقه و 90 دقیقه هم هستند که بالاتر از 30 دقیقه اند. البته وقتی گذاشتم رو 90دقیقه تو همون 4 دقیقه اول که تایم هم به صورت واقعی میره تونستم 3 گل بزنم. اگه قرار باشه اینطوری شه که تا پایان بازی بیشتر از 30 گل میزنم چون زمان به صورت واقعی حرکت میکنه.(این خوراک من و داداشمه که کل بازی داریم )راستی بازی همینطوری هم دونفره میشه فکر نکنم احتیاج به پچ باشه.
اینهم لینک مستقیمش چون خیلی ها با این اپلودر ها مشکل دارننقل قول:
http:/talar.andysheh.com/attachments/Video006.mp4
چقدر بده توی اینجا نمیشه اپ کرد
کدوم رو به ماهم لینک بدهنقل قول:
نقل قول:
درسته.منم خیلی کم میتونم گل بزنم. در واقع کونامی برای اینکه کمتر بشه توی بازی دریبل زد و همه ی بازیکن هارو یک تنه جاگذاشت, اومده Response Time رو کاهش داده ولی این اصلا سیاست جالبی نیست, دکمه رو فشار میدی بعد 2 ثانیه عمل میکنه :41:
راستی این پچ زمان هم ارور میده.من ویندوز ویستا هم ندارم که اول توی اون تنظیم کنم بعد بیام ایکس پی. مشکلش چیه ؟
آقا منم دانلود کردم در مجموع میگم عالیه:
1.میشه گفت بازی واقعا نسخه پیشرفته pes 6 است که عالیه.
2..حرکت توپ خیلی بهتر شده.
3. دروازبان ها خیلی بهتر شدن .قبلا حالت روبوتیک داشتن ولی الان بهتره
4.تور دروازه ه پیشرفت کرده.
5. alonso توی لیور پوله که میتونیم امیدوار باشیم هنوز تغییرات انجام میشه.
6. چمن خیلی خوب طراحی شده.
7. نورپردازی خوبه ولی طرف دروازه ها یکم زیاده.
8.مشکل اصلی همون زمان پاسخگویییه که ظاهرا توی کد های بعدی درست شده.
هیچ لینک کم حجمی پیدا نمیشه؟زیر 500 مگ؟
با این حساب باید فردا بازی رو بخرم
سلام
حالا واقعا fifa با pes چه فرقی داره.کمی توضیح بدین ما هم بفهمیم.میگن گیم پلیpes بهتره یعنی چی؟
:21:نقل قول:
آقا اين كه قابليت ريزوم نداره كه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 بار پارت 2 رو خواستم ريزوم كنم نشد و از دوباره دانلود كردم اما...
مثل اينكه قسمت نيست اينو بازي كنم... :13:
یه عکس از شب هم بزارید ببینیم
شب نداره...............
عزیز شب تو دمو آزاد نیست. فقط میتونی تو روز روشن بازی کنی.نقل قول:
کسی طرفای امام خمینی نیست (تو تهران)این بازی رو داشته باشه
اگه هست جواااااااااااااااااااااب
راستی بچه ها 360 درجه هم تو دمو هست