ببر گارانتی برات عوض کنن من که مشکلی ندارم از وقتی اسپیکر عوض کرد شرکت گارانتی
ببر گارانتی برات عوض کنن من که مشکلی ندارم از وقتی اسپیکر عوض کرد شرکت گارانتی
نقل قول:
داداش میشه در مورد این مدل بیشتر توضیح بدی؟ sv داری یا jf ? می دونی فرقشون چیه ؟
راضی هستی؟ من در شرف خریدن هستم
دوستان من n43sl گرفتم فرقش به غیر از سایز و کیبورد با n53sv تو چیه است؟
ممنون
سلام
بعد از کلی جستجو واسه یه لپ تاپ خوب به k53 sv رسیدیم
بعد رفتیم سفارش بدیم گفتن قدیمی شده؟دوستان جریان از چه قراره واقعا اینجوریه؟نظرتون در مورد این مدل چیه؟
اگه قدیمیه میشه یه مدل با همین خصوصیات وقیمتی که کا 53 داره معرفی کنید
با تشکر
سلام به همگی...وخسسسته نباشید
میشه کسایی که n55دارن یه بررسی کلی بکنن....نقاط ضعف و قوت واینجورچیزا...
من یه مدت درگیر کارای دانشگاهم بودم دیدم گرون شده.....کسی قیمت روزوداره؟شنیدم 1و700 ایناست
---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
[/COLOR]تورو خدا راه حلشو واسم بگیدنقل قول:
---------- Post added at 08:07 AM ---------- Previous post was at 08:03 AM ----------
اینایی که گفتی نمیدونم چیه...ولی دستگاه خوبیه...نسبت به بقیه سبکتر وباتریش حدود 11 ساعت نگه میدارهنقل قول:
سلام دوستان...
من مدل n55sf رو یه ماهی میشه خریدم...ولی طرز به شارژ زدن لپ تاپ که آیا باطری رو در بیاریم یا نه..روش باشه همیشه یا نه؟اگه روش باشه چه جوری میشه کاری کرد که وقتی شارژش از حد معینی مثلا 90 درصد پایین اومد دوباره شارژکنه؟هر کسی یه چیزی میگه آخر من که ندونستم چیکار کنم که عمر باطریم زیاد باشه؟بطفا تایپیک معرفی نکنین چون همشو خوندم هر کدوم حرف خودشونو میزنن....اگه کمکم کنین سپاس فراوان....
خيلو خوبنقل قول:
اول درايور گرافيك اينتل و بعد درايور گرافيك جي فورس رو اپديت كن
بعد سوييچ كني رو جي فورس واسه اجراي 12 ديگه برنمگيرده رو گرافيك اينتل
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
عزيز من شما ميخواي طول عمر باطريت زياد بشه 2 راه دارينقل قول:
يا حدود 40 درصد شارژش كني بيرون بياري و از آداپتور استفاده كني و هر 3 هفته يا 2 هفته يه بار بزنيش به لپ تاپ و از شارژش استفاده كني و بزاري شارژ بشه و مصرف كني تا 40 درصد و بعد بيرونش بياري
كه در اين حالت اگه برق بره وسط كار خاموش ميشه لپ تاپ
يا بزاري باطري رو لپ تاپ باشه و در حالت فول شارژ ار آداپتور استفاده كني و هر سه هفته يا دو هفته يه بار از باطري استفاده كني و باز شارژش كني تا فول بشه
مزيت اين روش هم اينه كه وقتي برق بره يه دفعه خاموش نميشه لپ تاپ
به نظرم در باتری رو در نیاری خیلی بهتره چون فوقش دو سه ماه رو عمر باتری فرق می کنه(اونم معلوم نیست) من شنیدم دوستانی بودند که با رفتن برق لپ تاپشون از لحاظ سخت افزاری به مشکل خورده. اینم در نظر بگیر که تو وسط کار با یه نرم افزار وقتی برق بره ممکنه به مشکل بر بخوری و مجبور بشی دوباره از اول اون کارو انجام بدی. در مورد اون 90 درصد خیلی مهم نیست من خیلی از لپ تاپها رو دیدم که فول شارژ رو 100 نشون نمی دند.نقل قول:
خیلی ممنون که راهنمایی کردین.
من روش دوم بیشتر قبول دارم ولی وقتی باطری خود به خود شارزش به 95 درصد میرسه شارژ میکنه یعنی وقتی باطری یکم خالی میشه شروع به شارژشدن میشه که شنیدم این کار عمر باطری رو کم میکنه...می خواستم کاری کنم که وقتی به 95 رسید شارژ نکنه.وقتی که دشارژ کردم کامل خاموش بشه؟یا از حد معینی نذارم پایین بیاد و به شارژ بزنم؟
شما فول شارژ ار آداپتور استفاده كن تا 95 درصد نرسيده نميزاره باطري شارژ بشه
البته تنظيماتش هم هست كه ضرورتي نداره
سلام
لپ تاپم از وقتی باطریش کامل خالی شد و به hibernate رفت دیگه با باطری روش نمیشه،باطری دیگه شارز نمیشه؟باطری رو حدودا یک ماه پیش عوض کردم گارانتی معمولا تا چند ماه داره؟لطفا راهنمایی بفرمایید.
3 الي 6 ماه گارانتي دارهنقل قول:
سوالتونو تو بخش مشكلات سخت افزاري بپرسيد و خوب توضيح بديد كه آيا با آداپتور روشن ميشه يا نه
و آيا رو لپ تاپ ديگه امتحانش كرديد
ولي قبل از هر كاري ببريدش گارانتي بهتر جواب ميگيريد
با آداپتور روشن میشه باطری قبلی که خراب شده بود شارژ میشهنقل قول:
احتمال زياد مشكل از باطري هستنقل قول:
می خوام همین کار رو کنم ولی هر دفعه که لپ تاپ و خاموش میکنم یه درصدی کم میشه بعدش وقتی به 95 رسید شارژ میکنه..که من شنیدم اگه اینجوری شارژ بشه عمر باطری کم میشه...می خوام یه طوری بشه که تا یه هفته شارژنکنه تا وقتی که خودم دشارژش کنم...اگه جوابمو بدین ممنون میشم....نقل قول:
شما فول شارژ ار آداپتور استفاده كن تا 95 درصد نرسيده نميزاره باطري شارژ بشه
البته تنظيماتش هم هست كه ضرورتي نداره
شما باید وارد تنظیمات باتری بشید و این حالت رو فعال کنیدنقل قول:
در ضمن فک نمیکنم عمر باتری کم بشه!!!
من الان 3 4 ساله یه سونی دارم گاها بوده در حسن کار کردن شارژش کردم و اصلا یادم نمیاد تا حالا گذاشته باشم خاموش شارژ بشه مگه اینکه خواسته باشم برم جایی قبلش شارژش کرده باشم
بارها هم بوده یخورده شارژش کن شده بعد شارژ کردم گاهس هم بوده تا هفته ها شارژش نکردم
بچه ها میدونید چطور میشه تو ایسوس مثل سونی این 95 را کم کرد مثلا اورد رو 60؟
یه قسمت داره به اسم CUTOM اونجا باید دستی وارد کنید
دوستان یه سوال دارم: کیفیت برند asus خوبه؟؟ خرابیش مثل dell زیاده؟
فعلا مناسب ترین ارزان ترین ایسوس هست و همینطور با کیفیت ترین بعد سونی هم ایسوسهنقل قول:
شما بگو چه مدل هایی مد نظرته که دوستان بتون بهتر کمک کنن. اینطور خیلی کلی میشه.نقل قول:
بچه ها لپ تاپ من اسوس k53-sv هست core i7 با رم 4
به نطرم از رم زیاد کار میکشه مثلا وقتی سی پی یو رو 15 هست رم میره رو 60
این طبیعیه یا نه؟
رم برنامه های در حال اجرا روش هست و ربطی نداره ممکنه رم شما 100 بشه ولی پرداش تو cpu انجام نشهنقل قول:
بهتره شما وارد run بشید و از اونجا تایپ کنید
MSCONFIG
بعد اونجا برنامه هایی رو که لازم ندارید ببندید
n55sf این مدل تحقیق کردم مدل خوبیهنقل قول:
ولی شنیدم اسپیکر و باتریش مشکل داره
تو همون تایپیک خودت راهنماییت کردم.نقل قول:
سلام دوستان
من یه asus می خواستم تا 1 تومان
پردازنده ci5
می خوام از نرم افزارای گرافیکی هم ازش استفاده کنم
چه مدلی رو پیشنهاد می دین؟خیلی گیج شدم
تا 1 تومن چيز خوبي از اسوس دستگيرت نميشهنقل قول:
اچ پي 4530 يا ايسر
با سلام به همگي
يه لپ تاپ ميخوام با Corei7 و کارت گرافیک2 گیگابایت
قيمتش زياد مهم نيست اما حدود 1500 يا يك مقدار بالاتر
فقط يه چيزي خوب باشه
بعدش من يه برسي تخصوصي ميخوام از لب تاب ها به زبان فارسي از كجا متونم پيدا كنم كه جامع باشه ؟؟؟؟؟
دوسته عزیز شما میتونید بع مدل های :نقل قول:
MSI-GX680
ASUS-N55SF
فک کنید البته توصیه من اینه شما کمی صبر کنید تا بازار آروم شه و همه چیز ثبات خودشو پیدا کنه
در مورد بررسی تخصصی هم مقاله خاصی وجود نداره چون تو ایران وضعیت اقتصادی به گونه ای نیست که سازمان یا شخصی بخواد دست به این کار بزنه مگه اینکه ترجمه سای های خارجی باشه که به شما توصیه میکنم :
notebookckeck.net
این سایت رو ببینید بنچ مارها گویای هه چیز هستند
کی گفته کیفیت سونی بالاتره ؟؟؟ :13:نقل قول:
نگین توروخدا،سونی فقط یه مونتاژ کاره،چیزیش سونی نیست به جز مانیتورش
موفق باشین :11:
در همه موارد نگفتم ولی در کل اینجوریهنقل قول:
همون مانیتورش قسمت اصلیشه و سیستم داخلش وگرنه بقیش که یکیه بین لپ تاپ های دیگه
سلام
Zenbook یا همون مدل UX31 داخل بازار ایران اومده ؟؟ , چه حدود قیمتیه ؟ از Macbook Air گرون تره یا ارزون تر ؟
اره حق با شماست من فعلا ميخوام مدلش را انتخاب كنم و گرنه الان كسي تو اين وضع چيزي نميخرهنقل قول:
ASUS n43 و dell xps چطوري هستن ؟؟؟؟؟
بينه اينا و اونهاي كه شما گفتيد كدوم بهتره
دل رو که بهتون توصیه نمیکنمنقل قول:
لی تصور من بر اینه که فعلا باتوجه به این بازار نا آرام ایران بهترین گزینه خرید در رنج زیر 2 تومن n55 باشه
با تشكر از جوابتوننقل قول:
من خودم اول ميخواستم asus كلا هم دنباله اين مار ك بودم تا dell xps را ديدم روي كاغذ از هر لحاظ از n55 بهتر بخصوص طراحي بسيار زيبايي كه داره
اما بعضي ها dellرا تاييد نميكند نميدونم چرا ؟؟
مگه xps مشكله خاصي داره ؟؟؟؟ اگه كه داره بگين كه ما كلا بيخالش بشيم و همون بريم دنباله n55
بعدش كسي از بازار خبري نداره ؟؟؟ تا كي بايد صبر كردش ؟؟؟؟ قميتها باز مثله ثابق بشن يا حدقل يكم بهتر بشن ؟؟؟
سلام دوست من هر دو مدل رو من دیدم و پیشنهاد می کنم چون هر دو از بهترین مدل ها هستندنقل قول:
در مورد بازار هم باید چند روزی صبر کرد تا دوباره با این قیمت جدید دلار ثبات قیمت به بازار کامپیوتر برگرده
میشه بگی چطور حساب کردی که xps رو از هر لحاظ برتر از n55 دونستی؟؟؟نقل قول:
ببین دوسته عزیز من این مدل های که گفتی رو جزئیاتشو در جریانش نیستم ولی چیزی رو که میدونم در مورد سخت افزار این سری از دل :نقل قول:
****البته این نکته رو متذکر بشم که همه مدل های دل مشکل ندارن و بعضیاش واقعا جز بهترین ها محسوب میشه****
ولی چیزی که هست این سری به دلیل طراحی ضعیفی که داره پس از مدتی بعد از خرید بدلیل اجرای performance سنگین سیستم لپ تاپ نمیتونه بازدهی لازم رو داشته باشه دلیل افزایش دما و سایر موارد که باعث فشار اومدن به سیستم میشه و سیستم رو دچار مشکل میکنه
گارانتی خوبی داره و خوب بهش میرسن ولی چیزی که هست خود سیستم لپ تاپ ضعیفه و زیاد ممکنه براش مشکل پیش بیاد
ایسوز ایکس 44 چطور در اومده؟
حیف که ظاهر نداره !
با b950 و i3 و گرافیک اینتل قیمتش چنده ؟