بله دوست عزیز بدنه ی نسبتا خوبی داره یکی از اشناها با تیبا بلطف لاستیک بی کیفیتش که ترکید چپ کرد اما برای خودش و خانوادش اتفاقی نیفتاد...نقل قول:
Printable View
بله دوست عزیز بدنه ی نسبتا خوبی داره یکی از اشناها با تیبا بلطف لاستیک بی کیفیتش که ترکید چپ کرد اما برای خودش و خانوادش اتفاقی نیفتاد...نقل قول:
یعنی برتری محسوسی نسبت به پراید داره؟نقل قول:
برتری صد در صدی که نه اما محکمتره از ایکس 100...و خریدش منطقی تره.نقل قول:
خیلی زشت تیبا هاچ بک ! تازه اینجا با رینگه !! بدون رینگ که بدن بیرون چی میشه ! چرا سقفش انقدر بلنده آخــــــــــــــه !!!
سلام دوستان تیبا عمده مشکلش چیه یعنی شما با چه مشکلی تا حالا باهاش بر خورد کردی.
برتریش نسبت به پراید پیه یعنی می ارزه 3 تومن بیشتر داد برای تیبا .
من ماشینی برای توی شهر میخوام بنظرتون بدرد میخوره.
از لحاظ استهلاک و خرج چجوره؟
به عنوان کسی که 9 ماه تیبا داشتم ، مشکل عمدش اینه که لوازم یدکی اون به هیچ عنوان گیر نمیاد (نه در نمایندگی و نه در بازار آزاد) ، حالا شما از کمک بگیرد تا یه چراغ مه شکن سادهنقل قول:
یه نظر من نسبت به پراید سواری خیلی لذت بخشی داره و قابل مقایسه نیست و خیلی خیلی باهم فرق دارن.(الان فعلا 131 دارم)
از نظر خرج هم ماشین من گارانتی بود ولی مشکلاتی که داشت معمولا قطعاتش گیر نمیاد ، مثلا کمک های ماشین خراب بود که آخر هم گیر نیومد یا دیسک چرخ جلوش که بازم گیر نیومد..
آقا بنظر شما من 111 بگیرم یا تیبا ؟
برای من مصرف مهمه، میخوام بدونم تیبا تو شهر چند تا میسوزونه و اینکه هزینش چقدره ؟
ممنونم .
از نظر مصرف زیاد فرقی با پراید های جدید (همین خانواده X100) نداره و شاید بشه گفت مصرفش کمتر هست.(البته به نوع سوخت و نوع روغن و ... خیلی حساسه)نقل قول:
کلا پیشنهاد من اینه که به نظر ما با اختلاف قیمتی که داره ، 100% تیبا بهتره .(فقط بحث لوازم یدکی هست که لوازم پراید توی هر سوپری پیدا میشه ولی لوازم تیبا خیر)
من تیبا را فروختم و به امید اینکه خودروی خودم رو ارتقا بدم ، برای زیر پا یک 131 صفر خریدم ولی با کیفیت خودروهایی که الان دیدم ، خودم کم کم دارم فکر می کنم که دوباره همین تیبا را بخرم...
من نمایندگی سایپا بودم
گفت به جز کمک، همه ی قطعات یدکی تیبا موجوده
موجود هست دوست مننقل قول:
اما تو دسترس عموم و بازار نیست.
همه محصولات ایرانی تمام قطعاتشون هست
اما گاهی اوقات شاهد کمیاب شدنش هستیم.
متاسفانه پخش لوازم یدکی خودروها در کشور اونطور که باید انجام نمیشه
واسه همین برخی قطعات تو برخی شهرها و نمایندگی ها گیر نمیاد اما جاهای دیگه هست.
من بين انتخاب رنگ نوك مدادي و مشكي واقعا گير كردم.
مشكي متاليك به نظرم خيلي قشنگه اما مي گن ممكنه مات بشه، اين حرف درسته؟
در مورد نوك مدادي چي؟ اون هم مات ميشه؟ و اين مات شدن زير آفتاب ايجاد ميشه يا به چه شكل هست؟
من جفت اين رنگ ها رو بيرون ديدم به نظرم مات بودن يا اينكه كثيف بودن. به هر حال اونجوري كه تو عكس ها ديدم نبود. تو نمايندگي ها هم اكثرا سفيد هست.
دوست من این رنگ ها متالیک هتسن و اصلا مات نمیشننقل قول:
در ضمن شما که جنوب کشور زیر آفتاب های طاقت فرسا زندگی نمیکنید.
هر کدوم از این رنگ هارو خواستین راحت به سلیقه خودتون انتخاب کنید .
امروز رفته بودم نمایندگی سایپا دیدم تیبا یورو 4 رو 700 تومن گرون تر زده بود، 19,490.
این یورو 4 فقط شامل استاندارد آلایندگی اینا میشه؟ چه توجیهی داره آدم 700 تومن بیشتر بده برای یورو 4؟
یورو 4 مربوط به میزان آلایندگی و محیط زیست و این مسائل میشه.نقل قول:
دوست من توجیهی نداره چون وقتی اجبار شد همه مجبورن این 700 تومان رو اضافه پرداخت کنن
پس تا این مبلغ بیشتر نشده بهتره خرید رو انجام داد
توجیه داره حتی اگه 5 میلیون هم بدین. چون بیماری و آلودگی محیط زیست خرج های بیشتری روی دست بشریت خواهد گذاشت. فلذا خیلی زودتر از اینا باید این اتفاق میوفتاد. در هر حال مجبورید این پولو پرداخت کنید. چون بزودی دیگه ماشینی که یورو 4 نباشه شماره نمی شهنقل قول:
خوشبختانه تیبا به دلیل اینکه دو ایربگ داشت و euro3 هم بود فقط 700 تومن گرون شد اما ایران خودرو هر ماشینی رو حداقل 3 میلیون افزایش دادهنقل قول:
اینکه دوستان گفتن درسته.عامل اصلی ام اس,سرطان پوست,سکته قلبی و ... همش تو اگزوز همین خودروهاست اما سوال شما هم درسته منم برام سواله با این بنزین و گازوئیل کدوم یورو ٤????!
آقا بگذریم از این حرفا، ما که یورو 3 نوشتیم :n02:
برای بیمه بدنه خودرو چه بیمه ای رو پیشنهاد می کنید؟ خود سایپا بیمه بدنه می کرد و 360 تومن میگرفت، اما من شک کردم و فعلا بیمه بدنه نکردم.
بیمه خود سایپا خوب هست؟ و اینکه بیمه بدنه برای تیبا چقدر در میاد؟
بیمه بدنه خود سایپا چند حالت داره و فکر کنم نوع معمولیش 250 در بیاد و سایر بیمه ها هم با تخفیف صفری و ... هم همین مقدار در میاد.نقل قول:
به نظر من همون بیمه کارت نارنجی سایپا را بگیرید. هم اینکه فرانشیز نداره و هم اینکه وقتی خدای ناخواسته چیزی بشه ، راحت میری ماشین را تحویل نمایندگی می دهید و بعد سالم تحویل می گیرید و دردسر نداره
تیبا های تحویل شهریور قطعا یورو 4 خواهد بود؟؟
اگر باز به خودرو ساز ها دوباره مهلت ندهند از ابتدای تیر ماه به بعد یورو 4 خواهد بودنقل قول:
در انتخاب رنگ تیبا موندم!
نوک مدادی یا بنفش متالیک ؟؟؟
محیط اینجا کمی گرد و خاکیه.
اگه گرد و خاک زیاد باشه، رنگهای روشن و یا نوک مدادی خوبننقل قول:
فقط سراغ مشکی نرید
بین دو رنگ نوک مدادی و بنفش میخام یکی رو انتخاب کنمنقل قول:
خوب انتخاب کنید دیگهنقل قول:
اینکه پرسیدن نداره
رنگ کاملا سلیقه ایه
رنگ نوک مدادی باب پسند عموم هستنقل قول:
میگن در خودروهای تیبای جدید که سایپا تحویل میده، نمای عقب کمی تغییر کرده!؟ درسته؟ چه تغییری کرده؟
بله کمی تغییر کرده. چراغاش عوض شده.نقل قول:
نخیر هیچ تغییری در تیبای معمولی ایجاد نشدهنقل قول:
فقط یک محصول جدید به اسم تیبا هاچ بک یا تیبا 2 قراره تولید بشه
که فعلا چیزی درباره ی فروشش معلوم نیست
نه منظورم تیبا هاچبک نیست.
همین تیبا معمولی را شخصی میگفت سپر عقبش تغییراتی کرده!
نخیر هیچ تغییری نداشتهنقل قول:
ولی فروشگاههای اسپرت خودرو
یکسری سپر و زیر سپری برای تیبا اوردن شاید
اون رو دیدن و منظورشون همون بوده
فرمانش هم عوض شده است.
کدوم؟نقل قول:
هاچ بک؟
بله، جدیدا یک زیر سپری بوسیله خود سازنده نصب میشهنقل قول:
ضمنا فرمان هم تغییر کرده
اگر لطف کنید و تصویر بزارید ممنون میشیم.نقل قول:
سلام
دوستان قیمت مه شکن تیبا چنده؟
اگر از نمایندگی بتونید گیر بیارید و به قیمت شرکتی فکر می کنم دو نوع باشه که یکی 35 هست و یکی حدود 60 ولی بازار آزاد تا 200 تومان با بالا هم هست.نقل قول:
ممنوننقل قول:
همه ی تیباهای تحویلی اینگونست یا سفارشی هست؟
فرمان چه تغییری کرده؟
اصولا باید همه شون همینجوری باشن، سفارشی نیستنقل قول:
اینم فرمون جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]