راستی جریان این تاریخ امضات چیه ؟
قرار تو اونروز اتفاقی بیفته؟ اگه آره برام ایمیلش کن!!!
[PHP]m.saadat73@gmail.com[/PHP]
Printable View
راستی جریان این تاریخ امضات چیه ؟
قرار تو اونروز اتفاقی بیفته؟ اگه آره برام ایمیلش کن!!!
[PHP]m.saadat73@gmail.com[/PHP]
ممنون.نقل قول:
چرا؟ چطور با قرار دادن فشفشه ی سبز روی کاخ سفید خاک امریکا به طور قطعی از تصرف روس ها خارج می شه؟نقل قول:
تنها راه تمام کردن ماموریت
قرار دادن فشفشهی سبز روی پشتبام کاخ سفیدیست که تحت کنترل نیروهای
روسی قرار گرفته. رامیرز و گروهش راه خودشان به سمت کاخ سفید را هموار
میکنند و فشفشهی سبز را در حداقل زمان ممکن در محل خود قرار میدهند. با قرار
گرفتن فشفشه ی سبز روی کاخ سفید خاک آمریکا به طور قطعی از تصرف و کنترل
روسها خارج میشود.
چرا مثلا پرچم آمریکا رو اونجا قرار ندادن؟
اگه دقت کرده باشین همون لحظه هواپیماهای آمریکایی از بالای سرتون رد شدند.در واقع با روشن کردن فشفشه حمله اون هواپیماها رو به کاخ سفید لغو کردید.روشن کردن فشفشه هم به خاطر تاریکی هوا بود.نقل قول:
خوب لابد پرچم تو دست و بالشون نبوده از فشفشه استفاده كردند :31:نقل قول:
دركل من چيزي رو نوشتم كه ديدم :10:
من مشکلم با اجرا نشدن بازی حل نشد بیشتر راهنمایی کنید!
سلام من داشتم بازی می کردم نمی دونم مرحله چندم بعد از اینکه هلیکوپترم سقوط کرد نزدیک کاخ سفید یه نور سفیدی میاد بعد مرحله تموم میشه ولی لود بعدی بالا نمیاد؟؟؟
میشه راهنماییم کنید یا دست کم save مرحله بعدش رو برام بزارید؟
عزیزم بهتره یک نسخه دیگه از این بازی تهیه کنی آخه برای منم یک بار اینجوری شد وقتی DVD بازی رو عوض کردم و دوباره ریختم همه چیز درست شد!!!
هنوز با این بازی مشکل دارید....:18:..... بعد از این همه مدت هنوز هم نسخه های خرا از این بازی توی بازار است !:41::18::9:!!!!!!!!!! بابا اینو دیگه همه می دونن نسخه سالم بازی 4 تا دی وی دی هستش به همراه یه پچ که مرحله های آخر بازی رو که مشکل داشت رو برطرف می کرد ..........من دی وی دی هاش رو دادم به بچه خواهرم بعد از اینکه 3 بار تا تهش رفتم.......
منم دقیقا تا همین جا میرسم و بعدش هم یه نور سفید میاد ؛ ولی مرحله بعد نمیره!نقل قول:
چیکارش باید بکنیم ؟
نقل قول:خوب اين مشكل از بازي هست همونطور كه دوستمون گفتند شما بايد نسخه 4 دي وي دي كه شركت بويس تيم زده رو بگيريد همين نسخه اي كه گفتم هم يه ايراد هايي داره كه با پچ حل ميشهنقل قول:
موفق باشيد
این پستو دوباره گذاشتم:نقل قول:
دقیقا اون نسخه مشکل دارشه برای همین هست که پچ باهاشه :دینقل قول:
نسخه اصلی 3 عدد dvd هست بدون هیچ پچ اضافه و...
عزيز نسخه 4 دي وي ديم دوتا داريم يه بويس تيم زده يه دونرم نميدونم كدوم شركت زده كه بچه ها باحاش مشكل دارند :10:نقل قول:
آره در جریان شاهکار اولی هستمنقل قول:
ولی دومی همین که میگن یه پچ توشه برای فیکس یکی از مراحل همین نشون میده که بعد از انتشار بازی بوده که پچ براش اومده و طبیعتا نمیتونه اورجینال* باشه
*اون اورجینال نه! این اورجینال! :دی
سلام دوستان ميشه آخرين پچ كه مشكل مرحله آخر رو رفع كرده بهم معرفي كنيد نميتونم همه ي صفحات رو بخونم.مرسي
نسخه ای هم که من باهاش مشکل دارم 4 DVD هست؛ از یه شرکت بی نام.نقل قول:
حالا اگه برای رفع این مشکل هم پچ وجود داره ،لطفا معرفی کنید.:10:
اينو دانلود كن ببين درست ميشه بايد نصبش كني طبق آدرسي كه خود پچ بهت ميدهنقل قول:
کد:http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
دانلودش کردم ولی موقع نصب اینو میگه:نقل قول:
the destination directory does not contain any files to update
شماnext رو بزن بعد ادرس رو بده بعدشم بزار بريزهنقل قول:
آدرس :
Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
وقتی که این آدرس رو می دادم اون پیغام رو میداد!:19:نقل قول:
دوست گرامی این آدرسی که مهدی عزیز داد فرضیه و شما باید پوشه zone/english در محل واقعی بازی نصب کنی...نقل قول:
آقا شرمنده درست شد.من چون هنوز Call of duty5 رو سیستمم هست اشتباهی رفته بودم اونجا می خواستم نصب کنم!نقل قول:
مرسی از کمکتون
من یه پچ توی یکی از سایتها دیدم که دیگه این همه دردسر نداشت!
راحت بازی رو ردیف میکرد!!
سلام رفقا یه مسئله :
آخر سر ماکاروف چی شد ؟ هیچی ازش نگفتن و هیچ اتفاقی هم نیافتاد . آخه الان چند جا خوندم که دیگه mw رو ادامه نمی دن اگه اینجوری باشه که داستان رسما نیمه کاره می مونه . نکنه ماکاروف مرد من نفهمیدم ...
نه عزيز Mw3 ساخته ميشه ولي نه به دسته استديو اينفينيتي واردنقل قول:
بايد بشينيم ببينيم Activion چه خاكي تو سرش ميريزه
من خودم قول ميدم activion اگه هفت هشتا ديگه جنگ هاي مدرن بسازه بازم ولش نميكنه با اين همه مخاطب و اين همه شهرتي كه به دست آورده :27:
دوستان کسی این بازی رو روی dell 1555 اجرا کرده؟
یکی جواب منو بده 3 روزه معطلم مردم از بس اینو اون از این بازی تعریف کردند!!!:41:
ببینم می تونی دی وی دی بازی رو برای دانلود برام بزاری آخه بنظرم توی تهران این نوع DVD وجود نداشته باشه من حتی به پاساژ های سی دی هم رفتم ولی...
در ضمن فایلی که برای دانلود گذاشتی جواب نمی ده فکر کنم مشکل داره آقا/خانم...
بچه ها توی موزه کسی چیز باحالی ندیده؟
اگه ندیدید بگید که من بگمتون.:21:
اين چيزه باحال كه ميگيد چي هست؟ باگهنقل قول:
اگه ماكت ها و اسلحه هارو ميگي كه همه ديدن
نه باگ نیست،نقل قول:
اين چيزه باحال كه ميگيد چي هست؟ باگه
اگه ماكت ها و اسلحه هارو ميگي كه همه ديدن
یه دکمه هست.
برید پیداش کنید
همون دکمه قرمزه که همه رو تو موزه زنده می کنه میریزن سرت؟اون اخه باحاله؟(به چه چیزای میگید باحال.)
موفق باشید.
پیدا کردن نداره وقتی بازیو شروع میکنی دقیقا جلوتهنقل قول:
من که والا ندیده بودمش...تازه فهمیدم!!
البته همچین بدم نبود یه خورده ای هیجان داشت:31::27:
نقل قول:خیلی هم باحاله،اصل هیجان هم هست:19:نقل قول:
دستت درد نکنه!!نقل قول:
من همشون رو کشتم ولی چیزی نشد(یکیشون هست لباس فضا نوردا رو پوشیده .مرد میخاد تا بکشتش)
من act I و act II رو تموم کردم ولی وقتی میخوام سومیشو شروع کنم با ارور مواجه میشم و از بازی میاد بیرون. متاسفانه متن ارور هم معلوم نسیت.
چه باید کرد؟
:41:
روی pc چیزی نمیشه ولی فکر کنم برا 360 اچیومنت باشه(باس امتحان کنم):10:نقل قول:
هه چیزای باحال تر هم دیده بودم مثلا تو حموم ماکارو :دی