نقل قول:!?نقل قول:
Res Rune 15D رفته بالای 160 و 180
بعیده / بعضی گرون فروش ها چنین قیمتی میدن ولی من دیروز هم 120 میل دیدم.
قیمت ها کلا اصول ثابتی نداره و نمیشه گفت یه شبه قیمت ها بالا رفته.
Printable View
نقل قول:!?نقل قول:
Res Rune 15D رفته بالای 160 و 180
بعیده / بعضی گرون فروش ها چنین قیمتی میدن ولی من دیروز هم 120 میل دیدم.
قیمت ها کلا اصول ثابتی نداره و نمیشه گفت یه شبه قیمت ها بالا رفته.
قسمت ما 5 نفر داشتن 160 mil میفروختن یکی دیگه هم داشت 180 Mil می فروخت .......نقل قول:
Noss هاتون PVP رو ترکوندن .............................
پیغام نمی فرسته ... فکر کنم صندوق پر شده آقای alizshah
همش تقصیر PW شد دیگه / PW ثابت کرد بدونه noss تو pvp فقط میشی feederنقل قول:
الان حتی rank پایین های ما هم noss می کنن و بعد بازی رو شروع می کنن .
حتی بعضی از rank پایین های شما هم noss می کنن . رسما noss تو pvp جا افتاده.
الهه nosser های ما Ione هست / یه pagan خفن درست کرده . لایت های بیچاره رو با AoE گروهی می فرسته هوا.
این شکلی اتفاقا بهتره که هر دو طرف nosser داشته باشن. حالا میشه nosser ها رو کشت.
قبل از این وقتی یکی noss می کرد میامد تو pvp هیچ کس حریفش نمیشد. حالا میشه denoss کرد .
اینم لیست nosser هایی که تو 3 روزی که من با sin تو pvp بودم و پایه ثابت noss از طرف شما یعنی لایت ها بودن.
PW + WD + King ..
Blazy و sweety هم بعضی موقع ها noss می کردن.
این promotion event مربوط به چیه؟
اینا با لباس های 20_ وسط FL چیکار می کنن؟ اصلا ّFL هست یا جای دیگست؟کد:http://shaiya.aeriagames.com/cse/PAX
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا NightKiller برای کی بود ؟
lolنقل قول:
مجتبی رو نمی شناسی ؟
به کی پس تبریک گفتی صفحه قبل که rank 8 شد ؟!
مشکل از احسان نیست من یکم ریز دیده میشمنقل قول:
تبریک ویژه به علی/
ranking سایت رو تازه دیدم و دیدم که لول 58 شد. سرعت لول کردن علی خیلی خوبه / همینطوری بازی کنی 20 روز دیگه فکر کنم لول 60 بشه.
کلا واریر های HM +55 خیلی active شدن !؟ تا 1 هفته پیش اصلا لول 60 نداشتیم الان 3 تا لول 60 داریم !؟
علی با اینکه 58 شده باز نفر 14 هست.
===
کسی میدونه لول 60 ها رو بر چه اساسی رنک میدن و یکی رو اول میگن یکی رو دوم و ..
به طور منطقی باید بخاطر رنک pvp اونا باشه ولی رنکینگ وار های um این رو نقض می کنه.
البته منظور من بیشتر این بود چون دیشب Nightkiller با OS باهم تو بازی بودن ..... چون فکر کنم آقا مجتبی Noss زده بود .... تازه آقا مجتبی شما Rank خیلی تو چشمه :31:نقل قول:
دیشب که تو DD2 بودم چند تا light جلومو گرفتن.معلوم بود لول بالا بودن.ازم پرسیدن OS رو می شناسی؟
نمی دونم از کجا می دونستن.گفتن تو PVP یکی BlackDragon رو کشته.علی هم این وسط Goddess Protector طرف رو برداشته.
اینطور که صحبت کردیم armor خیلی ردیفیه.ele داره و با لول 5 و 6 لینک شده.
BlackDragon پیشنهاد داده که دوباره این armor رو بخره.وظیفه ی من بود این اطلاعات رو برسونم.باقیش با خودشه.
خیلی از darky ها مثل Zex می گفتن نباید بهش بده.تصمیم با خودشه.
من خودم با Blackdragon صحبت کردم ظاهرا یکی دیگه برداشته انداخته سر من یا من drop کردم و دوباره مردم یه light دیگه drop کرده ( که احتمالش بیشتره)
من خودم خیلی دلم واسه Blackdragon میسوزه حتی اگه برداشته بودم همینطوری میدادمش چون میگفت که bug pid بود ( لعنت به بازی )
اینطور که معلوم بود لباس قمیتش بیشتر از 7 bil میشد و از خدامه که چنین پولی رو بگیرم بدم
تو اون پارتی 7 نفر بوده حالا من بدبخت اینگلیسی بلد نیستم که به این توضیح بدم من drop نکردم همه انداختن سر من
الان اون 6 نفر یکیشون drop کرده میندازن سر من
حالا اگه دیدشون بگو که من این رو نگرفتم یا توسط یه light دیگه دوباره از من drop شده ...
اگه اینطور میخواد باشه باید برم فروم gulid شون تا اونجا بگم
ممنون محمد جان :40:نقل قول:
اقا الان با وار رفتم تو بازی دیدم همه دارن پیام میفرستن در مورد لباسه xD
BD هم یه اکانت drak درست کرده هر جور شده میخواد لباس رو از من بخره
HOLLY SHIT
همین الان از یه DOU برگشتم و در حال مرگ هستم.lol
4 ساعت داشتم با یه گارد لول 57 jungle رو dou می کردم.لول هم شدم.الان هم 57 هستم. D:
بخش دیوانه کننده ی ماجرا اینه:
ما رو هم 65 تا dual گرفتیم...31 dual من و 34 تا اون.
الان هم برم ناهار(ناهار که چه عرض کنم عصرونه) رو بزنم که شارژ بشم.فعلا
oopsنقل قول:
Gratz
با کی رفتی؟ عجب توانایی اون داشت! :8:
صبر کن من بیام 100 تا 100 تا فارم می کنیم :8:
wis ها رو هم نگه دار برای من :31:
ولی فارم lvl 5 یه چیزه دیگست ! سخت تر و تاکتیکی تر :18: و پر درآمدتر :5:
قربونت.نقل قول:
اتفاقا یه سری dual wis واست گذاشتم تو WH.بیا تو بازی تقدیم کنیم.
58 بشم با هم می ریم فارم لول 5
راستی احسان جان کلی هم mystic گرفتیم.اگه خواستی بیا bootleggy بهت بدم.
این event رو ببینین حالش رو ببرید:
اگه کسی برنده بشه بهش یه Level 51 Legend Helmet میدن . فکر کنم قیمنش بالای بیلیون باشه
کد:http://shaiya.aeriagames.com/node/1826
نقل قول:
ممنون .. اگه Int / Wis هست می خوام
فکر کنم 3 یا 4 تا dual mystic باشه و یه mystic level 5 هم هست که وقتی گرفتم گفتم میدم احسان.نقل قول:
هر وقت که خواستی PM بده با هم تو bootleggy قرار میذاریم.در ضمن legendary Immortal Pain و Legendary Ohgerton
هم خریدم.دیگه زحمت اونا رو نکش عزیز.
شما هم اگه چیزی نیاز داشتی بگو.من هر روز یه سر به Lailah میزنم.اگه چیزی که می خواستی بود می خرم.
اونجا armor های خوبی داره.نسبتا ارزونه.
نقل قول:
این موضوع برای کی ( لباسش کی اوفتاد ) ؟
اوووووووه...
امروز عجب روزی بود.34 تا dual فارم کردم.
الان هم تو bootleggy هستم و تا حالا 40 میلیون dual فروختم.الان هم خسته ام در حد مرگ.
ما رفتیم بخوابیم.شب همگی خوش.موفق باشید.
legendary Immortal Pain هم پیدا کردم تو سرور 2 قیمتش هم 40 mil
دستت درد نکنه عزیز.من تو lailah گرفتم 10 میلیون.نقل قول:
اگه می خواید armor یا سلاح ارزون بخرید برید Lailah.اونجا چیزای خوبی با قیمت مناسب پیدا میشه.
اگه Fragments of King's Wrath هم دارید اونجا بفروشید. بین 20 تا 30 میلیون فروش میره.
گرچه احسان جان واسه EPICلول 60 می خواد.من یکی دارم.خواستی حتما بگو تقدیم کنیم احسان جان.
همون طور که می دونید EPIC لول 60 یه سلاح Goddess میده.
گرچه فکر نکنم کسی اینجا EPIC 52 رو هم انجام داده باشه.
quest برای لول 60 اون که برای UM هست چون من لول 60 هیچ quest نداشتم .........نقل قول:
شما EPIC 60 ندارید چون EPIC 52 رو انجام ندادید.نقل قول:
اگه EPIC های لول قبل رو انجام ندید EPIC های بالاتر فعال نمیشن.
مثلا اگه EPIC لول 35 رو انجام ندید EPIC لول 43 فعال نخواهد شد.
همین موضوع برای لول 52 و لول 60 هم صادق هست.
نقل قول:
خوب 52 خیلی سخته ........... نمیشه
کاظم چطوری بین سرور ها armor ها رو انتقال میدی؟!نقل قول:
با استفاده از Linked Iris و یه واسطه(مثلا یه دوست) میشه پول و item ها رو انتقال داد.نقل قول:
من الان تقریبا دارم PRO میشم توی Wow این 5 بار دانلود کردم موفق نشدم چطوریه ؟ رید داره ؟ باس میزنید ؟ باتل گراند داره ؟ آرنا داره ؟ سیستم هونورش چطوره ؟ از کجا آیتم جمع میکنید و ...
بله.raid هم داریم.اتفاقا امروز تو یه raid بودم و کلی کشتار کردیم.نقل قول:
بله boss هم داریم.از آسون گرفته تا خفن.
بله.یه مپ بزرگ داریم به نام D-Water که 1 دونه dungeon و 2 تا minimap داره.کلا PVP هست.
Arena هم داریم.از PVP و کشتن mob ها و boss ها میشه آیتم گرفت و معامله کرد.
احسااااااانننننننننننن با اعصاب من بازی نکن.اعصابمو خش خشی کردی اگه ez runet و دوست داری وقتی من یکی رو میخوام بکشم جون بهش نده وگرنه boom boom و میفرستم بیاد بکشتت.چند شب پیش که ترکوندت وقتی با میج بودی بازم میگم بترکونتت.منو میبینی برگرد تو بیستون یا اونی رو که میخوام بکشم رو بیخیال هیل کردنش شو.لامصب معلوم نیست چی بیلدته نه دمیج میخوری نه باmp shoot مانا هات رو نمیشه خورد.
درهرصورت اگه از من نمیترسی از boom باید بترسی اگه rez run ت رو دوست داری.
جالبه که یه میج با reg rune بازی می کنه.حتما کلی rec تو بیلدت داری و Enchant کردی.خوشم اومد.
از محمد شنیده بودم که اینجوریه.
کسی که از دست مجتبی در بره معلومه یه چیزی هست.
چیزایی که تعریف می کنید آدمو قلقلک میده یه کاراکتر واسه 15-1 بسازه بیاد اونجا حال کنه.
این لایت ها هم راه افتادن 2 ماه پیش full raid ون نمیتونست در برابر یه پارتی نصف تعداد ما مقاوت کنه الان راه افتادن
5341265467 تا هیلر دارن 7632467145 فایتر که همشون سونیک هستن خر جون.بقیه هم که پخن تمام کار ها رو این دو دسته میکنن.یه لول 10 nm رو تا میریم بزنیم هنوز بهش نرسیدیم 732874687 تا هیلر شروع میکنن به هیل کردنش همشون هم جون دارن اساسی فایتراشون کشتنشون راحت تره.حق دارن با نرمال رز بیان.چند تاشون رو میشناسم همین کارو میکنن یکیش احسانه.
تازه من دوتا از لباسم lapis نداره صبر کن یه کاری میکن که BOOM هم نتونه منو بکشه .....
حالا من گفتم بوم نمیتونه بکشتت خالی بندی بود اون اگه بخواد سه سوته میکشتت.Purewis که خدای نوسرهاتونه 2 تا میخوره نصفه جون میشه تو که بدون noss میخوای امنیت داشته باشی.
الانم که شجاع شدی میای جلو منو با خنجرت میزنی mp sp ها رو میخوری ولی من از راه دور حالتو میگیرم تو باید بیای نزدیک ریسک کنی
Boom با 5 ضربه بدون Potion منو میکشه ..... وقتی من میگم یه کاری میکنم نتونه بکشه من هم Noss میزنم ... HAHAنقل قول:
یادم رفت بگم آدم وقتی قوی باشه میاد جلو میجنگه .....
با اون قدرت 2 شبانه روز طول میکشه منو بکشی فقط pm sp رو میخوری.همه هیلر هاتون رو وقتی میزنم همین کارو میکنن تو فقط نیستینقل قول:
اگه اون دفعه از دست بوم در رفتی به خاطر این بود که اون fox شده بود تو هم تو بیستون بودی درضمن 82556376 تا هیلر داشتن بهت جون میدادن ولی تا دم مرگ رفتی.
مشب تو بتلفیلد چه حالی داد.
جاتون خالی من لیدر بودم یه نوسر بود تو ریدمون خیلی هواشو داشتم بهترین هیلر ها رو گذاشته بودم تو گروهش خلاصه خیلی بهش حال دادم چند بار از مرگ نجاتش دادم اونم به عنوان تشکر بهم کلی noss از همه مدل بهم داد من شاخ در اوردم حالا از اون اصرار از ما انکار به زور گرفتیم و طعم لذید noss رو چشیدم باورتون نمیشه 2 بار tuki و کشتم یه بار هم gabrieel چه فازی داد.خودم باورم نمیشد که توکی رو 2 بار denossاز یه بارش عکس گرفتم بعدا میزارم