نقل قول:
شمامدت زمان شارژ اولیش رو چند ساعت گذاشتین ؟
شایدم باطریتون مشکل داشته باشه.
Printable View
نقل قول:
شمامدت زمان شارژ اولیش رو چند ساعت گذاشتین ؟
شایدم باطریتون مشکل داشته باشه.
2 ساعت گذاشتم.فول شارژ شدنقل قول:
اگه 10 ساعت هم بزارم وقتی فول شارژ باشه دیگه برق رو جریان نمیده که !
قیمت این گوشی الان چنده چینی مجارستان در ضمن این گوشی چینیش با مجاریش چه فرقی داره؟
چقدر با این گوشی مشکل دارین پس واسه من عالی در اومده هیچ عیبی نداره خیلی ازش راضیم
باتری رو با یه شارژر دیگه هم شارژ کردم.بازهم همونطوریه !
به این شکله که از 7 تا خط باتری کمی طول میکشه تا 1 خط کم بشه.ولی بعد خیلی زود خط های دیگه از بین میرن.
من ساعت 10 شب شارژ کردم و فول شد
از 10 شب تا 3 شب 20-30 تا sms دادم و 30-45 دقیقه موزیک تو هدفون گوش دادم که باعث شد 1 خط کم بشه.از ساعت 3 تا 3.30 بدونه اینکه استفاده ای بکنم 1 خط دیگه هم کم شد.
احتمالاً تا صبح بازم کم میشه !
دوست عزیز ورژن آپدیت گوشی شما چنده ؟نقل قول:
چون یادمه اول که این گوشی اومد ورژن 20 بود و خیلی ها این مشکل رو داشتن .
ولی وقتی به ورژن 21 آپدیت کردن این مشکل هم حل شد .
یه نگاهی بنداز ببین ورژنش چنده .
آقا اصلا مجار نداریم ... همه چینین و تحت لیسانس نوکیا و فنلاند ...نقل قول:
تو الان یه 5800 مجار بهم نشون بده من 4 تا فنلاندیشو بهت میدم :دی
نقل قول:
ولی شما باید 10 الی 12 ساعت میزاشتین شارژ اولیشو.
شما یه کاری بکنین , اینکه یه باطری از دوستانتون قرض بگیرین و باطریه اونو تست کنین ببینین مشکل از باطری شما هست یا نه.
آخه چرا 10 ساعت شارژ ؟ مگه وقتی فول شارژ میشه دیگه بازم شارژ میکنه ؟نقل قول:
ورژن گوشی 21 هستش !
یادم دیشب گفتم تا ساعت 3.30 شب 25 تا کم شده بود.
صبح که بیدار شدم دیدم چندتا sms اومده و 1 خط دیگه هم کم شده ! این طبیعیه ؟
دوست عزیز اشتباه نکنید.نقل قول:
من 2 بار تو همین تاپیک توضیح دادم که این چیزی که شما و همه فروشنده ها می گید اشتباهه. دلیل هم آوردم و لینک هم گذاشتم. حداقل اونارو مطالعه کنید بعد سعی کنید به دوستان کمک کنید.
باتری های لیتیوم یون شارژ اولشون با شارژ هزارم هیچ فرقی نداره و باید به محظ فول شدن، اون رو از شارژر جدا کنید.
به علما اختلاف افتاد.ما موندیم این وسط !
شما که دیگه آب از سرت گذشته! شارژ اول رو خوب زدی... ولی به نظرم باتری شما مورد داره. مخصوصا اینکه ورژن 21 داری... من که 30 هست دیرتر از شما خالی می کنه باتریم.نقل قول:
میرم پیش فروشنده ببینم چی میشه !
یعنی باید باتریشو عوض کنه !
ولی ایندفه میزارمش تو شارژ تا دیگه بهونه دسته باتری ندم !
دوستان سلام
من اومدم که از این گوشی هم دفاع کنم و هم چند تا سوال بپرسم.
اول از همه متاسفم که همه ما گوشی با برند نوکیا داریم.
اما این گوشی اگر به برند بدش فکر نکنیم خیلی خوبه مال من تا به حال هنگ نکرده و به دروغ هم نوشته فنلاندی !!!
الان حدود 6 ماه هست که این گوشی رو دارم از وقتی به ورژن 30 آپدیت کردم خیلی خوب شده به خصوص قسمت فیلمبرداری تمام صفحه شده و فاصله به لنز نزدیک تر شده و سرعت هم که حرف نداره اما حیف که اسم نوکیا روشه
اما گوشی من اولش فارسی داشت بعد از آپدیت پرید راهی هست که بشه به سادگی فارسیش کرد یا نه؟
نسخه جدید گوشی به زودی وارد بازار میشه!
Nokia 5800 Navigation Edition
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از شنیدن این خبر گفتم بهتره یک اطلاعاتی در مورد تفاوت های ظاهری این دو مدل بدم :
یکی تفاوت در رنگ های این دو مدل است
باتری این مدل جدید در حالت استند بای 2 ساعت بیشتر و در حالت مکالمه 15 دقیقه شارژ را بیشتر نگه می دارد.
با توجه به تفاسیر بالا که خیلی هم زیاد بود نتیجه میگیریم اتفاق خاصی نیفتاده حداقل از دید یک کاربر ساده نه دوربین تغییری کرده و نه موسیقی و نه ظاهر پس همون قبلی رو بخریم بهتره
راستی طبیعی که این مدل هم با برند بد نوکیا مطرح شده است:31:
این چه فرقی با همین 5800 که توی بازار هست داره؟؟؟!!!:13:نقل قول:
سبز باشین...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی پالونشو عوض کردن:38:
مثلا" شارژر فندکی تو پکش هست...چند ماه استفاده رایگان با راهنما و گویا از GPS با کلیه نقشه ها داره و ...نقل قول:
شاد باشی:40:
فکر کنم از این 5800 موجود یکمی ضخیم تر باشه . نه ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اینم اطلاعاتش از GSMArena :
نوکیا به جای اینکه یه هشت دیگه با زنون بزنه چه کارایی می کنه ...؟؟!!کد:http://www.gsmarena.com/nokia_5800_navigation_edition-2906.php
CPU ش قوی تر شده ... 434 شده
هم این هم 5800 معمولی قوی شدن!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4103691&postcount=3062
توی عکس که نوشته Xperss MUSIC .نقل قول:
نسخه جدید گوشی به زودی وارد بازار میشه!
Nokia 5800 Navigation Edition
پس این عکس مال همین هاست که داریم.
راستی یک سوال.
این نوکیا مپ چجوری کار میکنه.
تو گوشی من یک قسمت از ایران از بقیه جاها زوم بیشتری داره و جزییات بیشتری نشون میده.
با اینکه پروفایل اینترنتم هم تنظیمه و بقیه جاها جواب میده تو این برنامه میگه نمیتونه به اینترنت وصل بشه.
تو سایت نوکیا هم نقشه هاش پولی هست و نمیدونم نقشه ایران و شهرهاشو میشه از جایی تهیه کرد یا نه؟
سلام نوکیا مپس برای ایران به درد نمی خوره چون یه نقشه ناقص از راه ها رو داره فقط. ولی برای کشورهای دیگه خیلی کامله. من برای امارات رو دانلود کردم خیلی کامل بود.نقل قول:
با Nokia Map Loader می تونید نقشه هاش رو دانلود کنید. رایگان هستند.
کد:http://europe.nokia.com/explore-services/maps/download-maps/map-loader
آقا من پروداکت کد گوشیم رو عوض کردم ولی حالا که میخوام آپدیت کنم با خود گوشی میزنه هیچ آپدیتی وجود نداره چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
ببشخید من تازه گوشی رو خریدم اما این شتابسنج چیه و چطور برنامه هارو ساین کنم
ورژن گوشیت چنده ...؟نقل قول:
آقا من پروداکت کد گوشیم رو عوض کردم ولی حالا که میخوام آپدیت کنم با خود گوشی میزنه هیچ آپدیتی وجود نداره چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
شما هنگام تغییر پروداکت مگه آپدیت نکردی ...؟ پس چه حوری کد پروداکت رو تغییر دادی ...؟
نقل قول:
ببشخید من تازه گوشی رو خریدم اما این شتابسنج چیه و چطور برنامه هارو ساین کنم
برای فعال شدن شتاب سنج Rotate Screen رو باید فعال کنی ... برای دریافت Cert که برای ساین نیاز داری تو امضام هست برو اونجا ...!
ورژنش ۱۱ هست بعدش با برنامه nss پروداکت کدو عوض کردم ولی هرچی با خود گوشی سعی کردم آپدیت کنم نشد حالا اگر پروداکت کد بهتری هست بگید تا آپ کنم
خب به چه کد پروداکتی تغییر دادی ..؟نقل قول:
مشکلت رو دوباره اینجا مطرح کن تا همه چی سر جاش باشه و زودتر به جوابت برسی ::10:
[PHP]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=160561&page=133[/PHP]
درسته ...تو تاپیک اخبار اومدم بگم دیدم 5800 هم 434 مگاهرتز شده (تا اونجایی که یادمه 369 مگاهرتز بود) چون خودم داشتم....بعد فکر کردم اشتباه کردم...ولی الان متوجه شدم که درست فکر کردم:31:نقل قول:
شما متوجه شدین چی گفتم؟//:biggrin:
اینو دیدین؟؟ 434[2] MHz
تو قسمت جنرال....هر کی می دونه بگه ما هم بدونیم.کد:http://www.forum.nokia.com/devices/5800_XpressMusic
Rotate Screen این گزینه رو کجا باید فعال کنم؟
Tools>Settings>General>Personalisation>Display>Rot ate Screenنقل قول:
Rotate Screen این گزینه رو کجا باید فعال کنم؟
این مسیری رو که گفتم از روی S60V3 گفتم به احتمال زیاد همینه ...
جان ؟نقل قول:
شما فهمیدین چی گفتم؟//:biggrin:
ویرایش کردم بابا...عوض اینکه سوالو جواب بدی هی اسپم بده:13:نقل قول:
Tools>Settings>General>Personalisation>Display>Rot ate Screen
این مسیر رو رفتم نشد!؟
بابا چرا ناراحت میشی ... این که اسپم نبود ... نیمه اسپم بود...:دی چون با یه جمله ی مفید ( 100 البته ) تو یه پست بودش ...نقل قول:
ویرایش کردم بابا...عوض اینکه سوالو جواب بدی هی اسپم بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Menu --> Settings --> Phone --> Sensor Settingsنقل قول:
خب این به چه دردی میخوره تیک هاشونو بزنم و این چیکار میکنه؟
شتاب سنج هست دیگه اینم سوال داره ... گوشیت به صورت خودکار می دورانه ...نقل قول:
خب این به چه دردی میخوره تیک هاشونو بزنم و این چیکار میکنه؟
انقدر سرگرم اسپمینگ شدیم ( به قول تو البته چون من خودم مطمئنم اون پست 100% مفید بود : دی )نقل قول:
که یادمون رفت مهدی چی گفت ... : دی
فکر کنم برای همین ورژن جدید که برای GPS طراحی شده رو نوشته ... آخه CPUش 434 هستش..