نقل قول:بابا قبرستونو بزنین ، اگه برای ظرفیت پول کم بیاد هممون هستیم کمک میکنیم :10:نقل قول:
Printable View
نقل قول:بابا قبرستونو بزنین ، اگه برای ظرفیت پول کم بیاد هممون هستیم کمک میکنیم :10:نقل قول:
اقا شما فقط قبرستونو بزن اینجوری راحت با دوئل کلی پول جمع میکنیم و سه سوت بقیه ساختمونارو میزنیمنقل قول:
یکم روش فکر کن ...
یکم پول خرج میکنیم که قبرستون بزنیم بعدش با همین یکم پول که قبرستون زدیم میتونیم با دوئل میلیاردر بشیم:21::21:
پس اوکی ؟ :21:
آره دیگه مشکل استقلالیا سره اینه که پرسپولیس توی لیگه و نمی تونن هیج وقت قهرمان بشن ولی می دونی چیه ؟ پرسپولیس از این که استقلال تو لیگ برتر ه خیلی خوشحاله چون باعث میشه هی و هی الکی امتیاز بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
موافقم راست میگه اینجوری خیلی بیشتر پول بدست میاد:10::27:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همین قبرستون میتونیم هر چند دقیقه 100$ تا 100$ تا پول بدست بیاریم و خیلی سریع تر از اینی که هستش شهرمون رنک یک میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید به همه شهر ها حمله کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه 24 ساعت انلاین هم اعلام کنه که به عنوان مواظبت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهردا هم سردستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ما هم حسابی با این کارامون پولدار میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهرداد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه هم یه شکلک برای خودشون دست و پا کنن :31:
اینم اخر و عاقبت دوئل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من به صورت تصویری هم براتون توضیج دادم که چی میشه . بازم کسی مخالفت میکنه ؟
خب اگه اینجوریه سریع پول بدید
هر کی پول داره به من پیغام بده سریع پول بدید فردا قبرستون دارید
پس اینجا همه استقلالی اند؟؟؟
دیدم :27::27::27:نقل قول:
آره دیگه مشکل استقلالیا سره اینه که پرسپولیس توی لیگه و نمی تونن هیج وقت قهرمان بشن ولی می دونی چیه ؟ پرسپولیس از این که استقلال تو لیگ برتر ه خیلی خوشحاله چون باعث میشه هی و هی الکی امتیاز بگیره
من نمیتونم دوئل کنم چون واسه ساخت مجبور شدم اسکیل ساختو تا 16 بالا ببرم
الان تو انجام Q هامم موندم
["] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/] این بیشتر داره داغون می کنه تا ساخت
نقل قول:نقل قول:
حالا که town hall شصت درصد جلو رفته تمومش کنین.چند روز دیگه تموم میشه ؟
ولی بعدش اولین کاری که میکنید باید قبرستون باشه.
اگر امکانش هست همزمان قبرستون رو با تون هال بسازید
البته پاستوریزه :27:نقل قول:
شما هم فکر میکنید راحت همه رو تو دوئل میبرید؟
اینطوریا هم نیست.ممکنه شکست هم بخورید و پولتون بپره.
داش مهرداد بقیه که میتونن دوئل کنن
بیا و مردانگی کن و این قبرستونو بساز ثروتمند میشیما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول نیگا میکنیم اگه امتیازش پایین تر بود دوئل میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ربطی ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول نیگا میکنیم اگه امتیازش پایین تر بود دوئل میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابک با 5لول بالاتر از خودش دوئل کرد و برد
من پرسپولیسیم
یوزرن هم findi هست
بستگی به اسکیل داره مسلنه همه در حمله به من پیروز میشن
اما باید همه پولاتونو بریزید خزانه تا اگه شکست خوردید پول از دست ندید
اهان اره فکر خیلی خوبیهنقل قول:
3 شیف هستیم
هرکی شیفت خودش میشه همه پولشو میزاره توی بانک بعدش میره دوئل
اوکی ؟
بستگی به این داره لول خود را چی پرکرده باشن مثل دو تا
من تازه شهر رو پیدا کردم ولی اینگار برای خوابیدن پول می خواد بگیره
راهی هست ندممممممممممممممم:d
Town treasury $ 143
پول بدید واسه ساخت قبرستون
اخه چرا اینهمه پول جمع میکنید ؟؟؟؟
یکی هم بزنه همه اسکیل هاشو واسه دوئل
این خرو 100 تا حساب کنن مشتری می شم هاااااااا :ِd
نقل قول:
من نه همش ولی بیشترش برای دوئله :27:
چقدر پول برای قبرستون لازمه ؟ :31:نقل قول:
توی شهر زده هتل یک ستاره 10 دلار اون وقت نه ساعت بخوابم این وسط ساعتی 10 دلار است یا کلش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پولو همون اول میگیره پسم نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شهر رنک یک چقدر باحالههههههههه
نقل قول:
ااااااا عجب سرم و کلاه گذاشتن رفت پی کارش:46::10::18::31:
به امید این که بزنیم خرابش کنیم و خودمون جاش رو بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نامردا دیشب منو دعوت نکردن مبجور شدم پول هتل بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خوب خوابیدما ، بیرون ساکت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طبق این پولی که دادم دیگه به شهر کمک نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این خر هم چقدر گرون هستشا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی من پولی خوابیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یکم کمک کنین قبرستون رو بسازیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 380$ تا میخوادش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود شهر 300 تا می خواد ؟!!!!!!!!!!!!!!!
ولی ارزششو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای قبرستون میخوادش ولی بعدش میتونیم کلی پول از همین دوئل در بیاریم
380$ سریع کمک کنید کار تمومه ایشالا
چقدر کم هستتتتت؟!!!!!!!!!!!!!!