نقل قول:
این brain عجب چیزایی می خواد ... ترکونده این تاپیک رو ... :31::46:
Printable View
نقل قول:
این brain عجب چیزایی می خواد ... ترکونده این تاپیک رو ... :31::46:
یه سوالی برام پیش اومدهنقل قول:
ارتباط این سوالت و درخواستت با شاتل در چیه؟؟:دی
اینجا درخواست کن
شاید هم اگه اینجارو خوب بگردی بتونی یه چیزایی پیدا کنیکد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=153
ها ؟ خب راست میگی .... :31:نقل قول:
یه سوالی برام پیش اومده
ارتباط این سوالت و درخواستت با شاتل در چیه؟؟
sorry ..... میخوای ربطش بدم ؟
دیدی :31: (شوخی)نقل قول:
ببین برنامه ای سراغ ندارید که بشه کل سایتو (تمام چیزاشو) دانلود کنه ...بی کمو کاست ....
و همینطور اگه بشه مشخص کرد چه فایل هاییشو بگیره هم بد نیست ووو مثلا فقط jpeg هاشو بگیره ..... نیازه فوری دارم بهش ...
در ضمن با تمام سرویس های شاتل هم ساز گاری داشته باشه :31:
thx
دستت درد نکنه
هان..:18:نقل قول:
این روش را که من اختراع نکردم :31:
خوب اگه این مشکل را نداشتی چرا نصبش کردی:27: :18:
یک بار دیگه نصبش کن اگه نشد ویندوز عوض کن ترجیحا سرویس پک3 اگه داشتی:13:
آره اتفاقاً خودم هم به خودم کلی فحش دادم :41:... ویندوزم سرویس پک 2 ست ولی اون پک 316 مگی سرویس پک 3 رو از سایت مایکروسافت گرفتم ... اون رو نصب کنم همۀ اطلاعات من می پره ؟؟ یعنی درایو C ؟؟ با repair چی ؟؟ درست میشه ؟؟نقل قول:
ربطی به شاتل ندارهنقل قول:
شما اکانت رپیدشر ندارین خود سایت رپیدشر ارتباط را قطع میکنه
شما يه چك كن ببين لحظه اي كه سرعت صفر ميشه يكي از چراغ هاي مودم خاموش نميشه؟ IP عوض نميشه؟نقل قول:من مشكل عوض شدن IP رو چنديدن ماه با شاتل تجربه كردم كه از خدا بي خبر ها آخر گردن نگرفتن مشكل خودشون بود. من از تك تكشون نميگذرم... :8:کد:http://www.whatismyip.com/
جدی جدی این دوستمون Shatel Technical Support هست؟! آقا یه چند گیگ اضافی مرامی به من بده هم فرومی عزیز!! :31:نقل قول:
تازه شما کم داری دانلود میکنی، 512 های این تایپک کمه کمش رو 1300-1400 دانلود دارند!!:31:نقل قول:
نه دیگه، تقریبا نرماله، یعنی متوسط سرعتت رو 18-19 هست،البته به سرورهایی که ازشون دانلود میکنی هم بستگی داره.نقل قول:
دوست عزیز، منم هم اوایل که اکانت رپید نداشتم همین مشکل رو داشتم، حتی به 2-3 مگ هم نمیرسید و قطع میشد، این ایراد فکر نکنم از شاتل باشه، شما یه اکانت رپیدشر بگیر یا از طریق سایت های لیچ کردن، لینک رو مستقیم کن و تست کن،البته اکانت واقعی یه چیزه دیگست، چون سرعت فایلهای مستقیم شده با سایتهای لیچ چنگی به دل نمیزنه، ولی بهتر از free هست. امتحان کن و نتیجه ش رو بگو.نقل قول:
نقل قول:خوب اسمش که معلومه دیگه!!! اهریمن: یعنی کسی که وسوسه های شیطانی میکنه! این پیشنهاد ها رو میده که ویندوز برو بچس رو بپوکونه تا نتونن کانکت بشن و در نتیجه سرعت دانلود شبانه خودش بره بالا!(شوخی):31:نقل قول:
بلی مگه نمیدونستی؟؟نقل قول:
جدی جدی این دوستمون shatel technical support هست؟! آقا یه چند گیگ اضافی مرامی به من بده هم فرومی عزیز!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:تشکر از همه دوستان.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با این حساب پینگ 512 باید بین 250 تا 350 باشه یا حداکثر 400....
من الان پینگ گرفتم 352 بود اما روزا تا بالایه 700 میره!
شما که وضعت از من خرابتره!!:18:نقل قول:
میگم چرا سرعت من اینقدر به نسبت پایینه؟
64 Art 1 دارم ولی سرعت دانلود نرمالم 5 یا 4 هستش!
البته تا 13 14 هم میره ها ولی بیشتر از اونو تا حالا تجربه نکردم!!
اینقدر پشتیبانی زنگ بزن که بلاخره یه کاری واست میکنن !!!(تست شده)نقل قول:
خب همینه دیگه ...
art 64 سرعتش باید همیشه رو 10 باشه .... ماله دوستم همیشه 10 بود ....
دیگه بیشتر از اون میشه 128 :31:
ولی خوب بالاخره یه بالا پایینی نباید داشته باشه؟؟:دی
سرویس های art نوسان کمی دارن نهایتا 1 کیلوبایت بالا و پایین بشه شما زنگ بزن پشتیبانی اعلام کننقل قول:
اگه اکثر مواقع 6 باشه که اصلا ارزش ندارهنقل قول:
شاتل باشه حداقل 10
سلام دوستان
نمی دونم با FireFox چرا سند و ریسیو ندارم.
هر کاری کردم سند ریسیو نمی ده البته بعضی وقتا شانسی می ده. مثل الان که تونستم بیام اینو بنویسم.
سلام
یه سوال
من eco128 سه ماهه دارم
یک ماهش گذشته
میخام ببینم اگه الان برم 512 همه ی این ترافیک باقی مانده پر ؟!
نه بقیه ترافیک سر جای خودش باقی هست:31:نقل قول:
مگه میشه وقتی هنوز سرویس تموم نشده ، عوضش کرد .... آخه یکی از دوستان 128 یک ساله گرفته ، میخواد 64 آرت یا 512 اکو بگیره .... میتونه عوضش کنه ... ؟نقل قول:
نه بقیه ترافیک سر جای خودش باقی هست
اگه بخوای سرویست رو بالا ببری این امکان همیشه وجود داره چون داری پول بیشتری میدی، ولی برای پایین آوردن باید صبر کنی تا قرارداد قبلی تموم بشه بعد!نقل قول:
من قبلا که 128 اکو داشتم رفتم اخرهای سرویس تغیرش دادم به 512 اکو...نقل قول:
نمیدونم از خودشان بپرس:31:
هیچ وقت نباید اکانت یکساله گرفت :19:
من امروز اینترنتی شارژ کردم 2 الی 3 دقیقه شد که اکانتم فعال شد:20::40: لوووووول
دقیقا .... به خاطر همین من اشتباه دوستمو مرتکب نشدم .... :31:نقل قول:
هیچ وقت نباید اکانت یکساله گرفت
نه والا خبر نداشتم، آخه زیاد پست نمیزنن ایشون، برای اولین بار بود پستشون رو دیدم.نقل قول:
دوست عزیز آرت هوم 64 هست،Art یک 128 هست. اگر سرعتتون معمولا رو 4-5 هست غیرعادیه، حتما با پشتبانی تماس بگیر، احتمالا خطت نویز زیاد داره.نقل قول:
تبریکات فراوان برای تجدید میثاق با شاتل!!!:31::31::31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به تمام شاتلیان محترم
من میخوام سرویس 128 با ترافیک 10 گیگ ماهی 29400 از شاتل بگیرم. اول اینکه من چون دانلود زیادی میکنم ، آیا تایید میشه (البته چاره دیگه ای هم نیست لطفا کلا بگید سرویس خوبیه ؟)
دوم اینکه میگن مودم combo داریم یک پورت لن و یک پورت usb با اینها میتونم دوتا کامپیوتر رو ساپورت کنم؟ راستی میگن 69 تومن بخرم ؟
ممنون.
من که یه ماهه گرفتم خوب بوده و راضی بودمنقل قول:
واسه مودم هم به طور همزمان نمی تونی از هر دو پورت استفاده کنی
یه کم گرون میدن من سیمفونی رو 40 تومن گرفتم اونم 2سال پیش
نقل قول:
اتفاقاً برعکس ... من الان asus 602 دارم و هم به لپ تاپم وصل کردم هم به PC ... میشه از هر دو پورت همزمان استفاده کرد ... مودم هم asus 602 بگیر به قیمت 46 تومن ... نه بیشتر ... با art1 بترکونی تو یه ماه می تونی 32 گیگ دانلود داشته باشی ... :8:
دوستان شما با صفحه Premium Zone Login سایت رپیدشیر مشکل دارین؟؟
موفق باشین
آرش :دی
نه من مشکلی ندارم فکر نکنم دوستان هم مشکل داشته باشن:20:نقل قول:
نه برای منم مشکلی نداره راحت باز میشهنقل قول:
این که ترافیکش 10 گیگ بیشتر نیست چجوری 32 گیگ دانلود ؟(منظورتون با شارژ مجدد است ؟)نقل قول:
مگه نمیگن که حتما باید از خود شاتل مودم بگیری ؟ پس جریان مودم asuz چیه ؟
در ضمن من از شرکتش پرسیدم گفت باید حتما یا کامپیوترت یا لب تاپت کارت شبکه داشته باشه که هیچکدوم برای من فکر نکنم کارت شبکه داشته باشه ! باید از کجا بفهمم ؟
ترافیک شبانه 1 تا7 و روز جمعه رایگان داره (البته فعلا پنجشنبه هم رایگان هست)نقل قول:
نه مجبور نیستی حتما از شاتل مودم بگیری.میتونی خودت تهیه کنی....
کامپیوترت احتمالا داره مگر اینکه خیلی قدیمی باشه اگه نداشته باشه هم میتونی جدا بخری کارت شبکه
خوب مشخصه یک جایی داره مثل جای فیش سیم تلفن احتمالا کنار usb البته بزرگتر...
با تشکر از اهریمن ... جوابش کامل بود ... مودم رو حتماً خودت بگیر ... بهترین هم asus 602 ست ... لپ تاپ که احتمال 90% داره ... آره یه سوکت شبیه به سوکت تلفن ولی یه کم بزرگتره ...نقل قول:
ان شاالله که همیشه 5 شنبه ها رایگان باشه ... :8:
سلام بچه ها!
نمیدونم چی شده وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم ارور 691 میده!
توی سایت شاتل هم وارد نمیشه با یوزر و پسوردم!!!!!!!!
چی شدههههههههه؟!!
ممنون از راهنماییتون .نقل قول:
مودم رو از بازار میشه تهیه کرد ؟ (یعنی مودم رو که خودم تهیه میکنم بگم آقا مهندسه نیاد دیگه ؟)
زنگ زدم پشتیبانی گفت پسوردتونو دزدیدن!!!!گفت الان سند و رسیو داره!!!منو میگی مثل چوب خشک شدم!گفت من اطلاعاتی ندارم ولی اینو بدونید کسی که الان کانکته از شماره های شهرکرده یعنی ویروس نیست!من فهمیدم کیه!بعد گفت الان تماس میگیرم با شمارش.بعد 10دقیقه زنگ زد گفت اون آقا هم میگه مال منه خط!!!!(چه فیلمی دارم من!!!)و بعد گفت تنها کاری که میتونم بکنم اینه که امروز اکانتتون رو غیر فعال کنم!غیر علنی بهم گفت که همون کسیه که اومده واسط نصب کرده خطو!فردا میرم سراغ پشنیبانی.میخوام شکایت کنم نه به خاطر پول فقط چون از اعتماد آدم سو استفاده کردند!اما خداییش شرکت شاتل خیلی خوب و متین باهام صحبت کرد.ایول دارن شاتلیها!!!!
انشاالله به سزای اعمالش برسه :دینقل قول:
البته زحمات من هم بی دریغ نبودا :دی
امشب هم سرعت من خوبه:40:
بله!!!!!!شما هم لطف کردید ایمیل زدید و راهنماییم کردید
ممنون
با سلام به دوستان اقا من یه سوال دارم و اون اینکهمنو دوستم هر دو از نمایندگی پارس انلاین یرویس گرفتم ولی نمی دونم اونا روی مودم دوستم پسورد گذاشتن یا نه چون من مودم خودم هریدم می دونم که پسورد نداره ولی وقتی می خوام وارد مودم اون بشم یک پنجره می یادکه از من یوزر نیم و پسورد می خواد البته من منظورم برای کانفیک نیستا منظورم از توی شبکه هست وقتی که ما کانکتیم و ای پی خودمونو به هم معرفی می کنیم وقتی من می خوام وارد بشم ازم یوزر و پسورد می خواد کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره که یوزر و پسورد پارس انلاین که روی مودم می زاره چیه
نکته1 منظورم یوزر و پسورد کانفیگ نیست
نکته2 منظورم یوزر و پسوردی که با اون وارد شبکه می شه نیست
ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید