با سلام خدمت دوستان عزیز من یه لپ تاپ HPحدود قیمتش 1200 تا1300باشه برای برنامه نویسی(mat lab,...)و کاراهای روتین معمولی میخواستم بگیرم راسستی میخوام سبک باشه نظرتون چیه به نظرتون چی بگیرم بهتره ؟؟؟
Printable View
با سلام خدمت دوستان عزیز من یه لپ تاپ HPحدود قیمتش 1200 تا1300باشه برای برنامه نویسی(mat lab,...)و کاراهای روتین معمولی میخواستم بگیرم راسستی میخوام سبک باشه نظرتون چیه به نظرتون چی بگیرم بهتره ؟؟؟
کلا رنگ صفحه Ge620 زیاد جالب نیست و فول اچ دی بودنش با وجود رنگ ضعیف و تو سایز 15.6 خیلی به کارتون نمیادنقل قول:
در ضمن گرافیک 6090 خیلی خیلی از ge620 بالاتره( 6770M تو رده بندی 44 هست و GT540 تو رده 69 -گرافیک 6770 تو رده high-end هست و GT540 تو رده متوسط و در ضمن 6770 DDR5 هم هست) همینطور رم و هارد بالاتر و کارت صدای حرفه ای beats رو داره
:46:
GT555
چطوره؟ بالاتره نسبت به 6770؟
میتونید تو لینک زیر مقایسه همه کارت گرافیک ها رو ببینیدنقل قول:
:46:کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
سلامنقل قول:
شما راه بنداز من پشت بندت میام:5:
6770 رده 44 رو داره و 555 رده 43 :31:
سلام دوستان من بین این ۲ لپ تاپ گیر کردم نمیدونم کدومشو انتخاب کنم!
که دوستان تو بخش مشاوره گفتن اگه مانیتور ایسوس full hd بود و از سری new revision بود ایسوس رو انتخاب کنم در غیر اینصورت hp رو انتخاب کنم شما چی پیشنهاد میدید؟کد:1)hp dv6 6070
2)asus n53sv
چی شد هیچ کس نظری نداره؟؟؟؟نقل قول:
بدون شک اچ پی.نقل قول:
سلام من میخواستم pavilion dv6 6090 رو بخرم چون شنیدم بهتر از بقیه مارکهاست.
خواهشا کسایی که این مدل رو دارن بگن تا حالا مشکلی با این مدل نداشتن؟موقع کارهای سنگین داغ نمیکنن؟مدلی از اون هست که کیبوردش فارسی باشه نه عربی؟
و مهتر از اون گارانتی معتبر لپ تاپ های HP کدوم شرکته؟
ممنون
6090 مدل فوق العاده ی هست و تا الان مشکل خاصی دوستان نداشتن !
+
hp در ایران گارانتی رسمی نداره !!
ایراد سخت افزاری نیستنقل قول:
شما ویندوز ایکس پی روی این لپ تاپ نمی تونید نصب کنید ! چون پردازنده های سری i ایکس پی رو حمایت نمیکنن
سلام ببخشید
بنده یک لپ تاپ hp 510 دارم نمیتونم با وایرلسش به نت وصل شم.یعنی اصلا نمیدونم چطوری باید وصل بشم.
میشه راهنماییم کنید؟
نه دوست عزیز این حرف شما درست نیست.مشکل اصلی نصب نشدن ویندوز ایکس پی بخاطر نشناختن و نداشتن درایورهای هارد ساتای سیستمه که البته اونم برای خودش راه حل داره. به رم و cpu ارتباط نداره.کمی توی گوگل بگردی متوجه میشینقل قول:
کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090112224415AArbEAc
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
توی سایت hp هم یه همچین چیزایی گفته.بگردی پیدا میکنی
ممنون بابت اینکه من رو روشن کردیدنقل قول:
من این مطل رو جایی خونده بودم..شاید من بد برداشت کردم
بازم ممنون
سلام
نظرتون در مورد dv7-4131sa Entertainment برای کسی که سرعت براش مهم هست و یکم بازی و استفاده زیاد در مسافرت مثل استفاده از wifi چطور هست؟
HP مدلی داره که سیمکارت بخوره؟
این مدلها چطوره؟
dv6-3110sa
dv6-3125sa
dv6-3119sa
کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟شاید مدلهاش کلا یا بعضیهاش در ایران هم نباشه....میدونم چون از ایران خرید نمیکنم
dv7-4295us از آمریکا خریدم راضیمنقل قول:
مدلی که سیم کارت بخور باید تبلت باشه آیپد۲ خوبه
آخه Ipad 2 مدل 32گیگش به درد میخوره که 3gش قیمتش 995 هزار تومانه نمی صرفه!
سلام من چطور میتونم تاریخ ساخت دستگاه های hp رو بدون باز کردن جعبه بفهمم آیا سایتی هست که از طریق سریال نامبر یا پروداکت کد بهمون مشخصات دقیق و تاریخ ساخت رو بگه ممنون مسشم سریع جواب بدید.
سلام دوستان من میخوام لپ تاب hp dv6-6070 را بخرم مغازه دارا دلمو زدن میگن داغ میکنه وقتیم داغ مرد هنگ میکنه و بدرد render کردن نمیخوره راست میگن ؟؟
آخه مدلهای قبلی hp خیلی داغ میکردن میخواستم بدونم این مدل جدیدشم اینجوریه ؟
کسی از دوستان نخریده ازش بپرسم کامل ؟؟
یه سوال دیگه باتریش برای فقط اینترنت با وایرلس چقدر نگه میداره ؟
و برای حمل و نقل سنگین نیست ؟
توروخدا زود جواب بدین گیج شدم ...
نقل قول:
فكر كنم اينجا ميتونى يه چيزاى رو پيدا كنى
[PHP]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/weInput?lc=en&cc=emea_middle_east&destPage=weInput &=[/PHP]
سلام ...نقل قول:
اتفاقا همین امروز قصد خریدش رو برای یکی از اقوام دارم !
بعید می دونم این حرف واقعیت داشته باشه ! همیشه این مسئله رو در مورد HP میگن که داغ می کنه و ... ! اما واقعیت اینه که درسته به نسبت سایر برند ها شاید کمی بیشتر داغ میشه اما این داغ شدن هیچگونه تاثیری بر روی عملکرد سیستم ( هنگ ؟!! ) نداره !
در مورد باتری فکر کنم تا 3 ساعت رو نگه داره برای اینترنت با وایرلس . البته به عوامل زیادی بستگی داره و دقیق نمیشه گفت .
برای حمل و نقل هم با توجه به نوع طراحی و صفحه 15.6 سنگین هست اما سنگین شاید برای من یه معنی داشته باشه و برای شما یه معنیه دیگه :31:
در ضمن ، شما می تونید یه پایه فن دار برای لپ تاپ بگیرید و بطور کل مشکل داغ شدن رو از بین ببرید !
سلام دوستان
به hp برای یه نفر گرفتیم مدل 6080se به قیمت 1365 با گارانتی خودشون نظرتون چیه در مورد مدل و قیمت؟
ممنون
مدل بسيار خوبي هست . قيمت مناسبي هم گرفتين . به نظر من تنها مشكلش دور هاردش هست كه ٥٤٠٠ هست .
سلام
بچه ها من چرا هرجایی میرم فروشنده ها از hp بد میگن..قضیه چیه...یکی یه نمودار نشون میده خرابی ها..یهو hp زده از همه برندها بالاتر...یکی داغ کردن دوباره hp رو فرستادن بالا..عجبببببب
با سلام
مشکل احساس ولتاژ ضعیف برق اطراف کیبورد 6090 از
چیست لطفا راهنمایی کنید
خوب بخاطر اینه که اطلاعاتشون به روز نیست !!!!نقل قول:
اچ پی قدیم ها خیلی داغ میکرد و مشکلات عدیده ای داشت اما الان دیگه اینطور نیست...فکر می کنم یه علت خرابی زیادش هم این باشه که مثلا لپ تاپ ایسوز نمایندگی رسمی داره و در صورت خرابی شما دستگاه رو می برید شرکت نه تعمیرگاه متفرقه پس کمتر تو دست تعمیرکارها میچرخه مگر بدون گارانتیش!!! اما مثلا اچ پی چون گارانتی نداره تو بازار ریخته و همه فکر میکنن خرابیش زیاده
زياد ديدم فروشنده هايي كه HP كار نميكنن دم از امار خرابي و ... ميزنن ! بگذريم از اينكه شايد امار واقعي چيز ديگه اي باشه اما اطرافيان رو كه ميبينم(از جمله خودم) هر كدوم HP دارن تا حالا مشكل خرابي نداشتن !نقل قول:
من خودم هم hp دارم و مشکلی نداشتم تا الان...ولی خیلی دیدم بد میگن از hp حالا موندم چرا
من از آمریکا خبر دارم همه از دل بد میگن HP مارک خوبی با خیال راحت بگیر . اگرم داغ کرد یه کول پد بنداز زیرش مثل من دماش از ۶۰ بالاتر نمیره (البته قبل خرید کول پد یه بر تا ۷۲ رفت که اونم چیز عجیبی نبود خیلی ازش کار گرفتم)
دوستان من 3052 دارم . توی دفترچه نوشته نور پس زمینه کیبورد داره ولی من که چیزی ندیدم البته کلید pause داره ولی من نمیتونم ونمی دونم چطوری فعال میشه . لطفا راهنمایی کنید .ممنون و تشکر .
ببخشید
نوت بوک hp 510 توی قسمت control panel روی گزینه hp assist wirless هرچی کلیک میکنم باز نمیشه!
مشکلش چیه؟ نیاز به درایور نصب داره؟
میشه راهنماییم کنید
ممنون
درایور رو آپدیت کنید !
کدوم درایور را؟
میشه لینک بدید
ممنون
از خود سایت hp دانلود کنید !
+
اون درایوری که گویا باهاش مشکل دارید !
یه ویدیو از g62 مشکی برای کسایی که میخوان بخرن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1285dx-dv7 میخوام بفروشم کاملا کم کار و سالم چند بدم خوبه؟
سلام دوستان یه سوال راجع به لپ تاپ hp Dv6 6080 داشتم آیا این لپ تاپ فقط با رنگ قهوه ای هست؟ چون من این رنگشو زیاد نمیپسندم ولی این لپ تاپ امکانات خوبی داره و میخواستم بخرمش ولی زیاد رنگشو نپسندیدم و بیشتر لپ تاپای اچ پی که با رنگ نقره ای بودن و طرح آبشاری روشون داشتنو بیشتر میپسندم! به نظرتون چیکار میتونم بکنم؟
با سلام
من hp6090 دارم و 6 دی وی دی ریکاوری از ویندوز اون دارم.
حالا تمام هاردم پارتیشن شده و بوت نمیشه .
لطفا راهنمایی کنید
سلام
مدل های probook بهتر هستند یا pavilion
کدام یک رو انتخاب کنم مشخصاتشان تقریبا یکی است
probook 4320
pavilion dv3