اینجا امروز برق رفت نیم ساعت
کامپیوترم گیج میزد بعدش
دیگه تا 2 ساعت وصل نشد!××!
با اون سیستمم تست کردم روتر مشکلی نداشت ولی این نمیدونم چرا شبکش نمیشناخت دیگه روتر رو
usb ش روهم نمیشناخت
بعد خودش معجزه آسا!!! درست شد:27:گیری کردیم ها
Printable View
اینجا امروز برق رفت نیم ساعت
کامپیوترم گیج میزد بعدش
دیگه تا 2 ساعت وصل نشد!××!
با اون سیستمم تست کردم روتر مشکلی نداشت ولی این نمیدونم چرا شبکش نمیشناخت دیگه روتر رو
usb ش روهم نمیشناخت
بعد خودش معجزه آسا!!! درست شد:27:گیری کردیم ها
برادر همه گیر کردن:31:ماله من تا وصل میشه بعد از 1 دقیقه قطع میشه بعد درست میشه هر روز همین طوریه یعنی باید صبر کنم 1 دقیقه بشه قط شه بعد 2 باره وصل شم الان این یعنی چی:24::34:
شما دیگه گمونم شدید گیر کردی:31:تو مایه های لادر موندن
بهتره خدا رو شکر برای من
فقط 4 صبح اینا تا 5 قطع شد
ولی واقعا اگه بخوام هی قطع کنم و وصل کنم بیچاره میکنه آدمو
شما چی ریختی سر میکنید؟ باز همش وصله برای من زیاد اذیت نمیشم اینطوری
یه بار یه نیم ساعت دیشب، یه بار هم یه یک ساعت نیم امشب برق هامون رفت قطع شد:31:
برق ها که اومد وصل شد:31:!!!!
چند روزه سرعت بالا میره!! تا 25 هم میره اما ازا ونطرف تا 12 هم میاد:31: واسه شماها تغییری نکرده؟؟
من والا فایل تکی نمیزارم که بفهمم نوسان رو
کانکشنه ویندوز همون 16 تا 16 تا میندازه
شما متوسطش رو ببین که تو یه ساعت کانکشن ویندوز سند و ریسیوت رو هم چه قده
عجیبه ما دو تا تو یه منطقه ایم برق رفتن هامونم فرق میکنه!!!×!!!!
چی ریختیاس؟:27:
کاش برق رفتن هامون فرق داشت! آخه قطعی و سرعت هامون هم فرق داره:31:!نقل قول:
این جریان قطع برق گمون کنم بخاطر تونل نیایش-صدر باشه، توی این کی دو روز حسابی گرد و خاک بلند کردن با این ماشین هاشون:5:!!
یه چیزی هست؛ من اعتبارم داره تموم میشه، فردا آخرین روزه؛ اگر بعد از تمدیدم سرعتم مثل قبل شد نتیجه میگیریم یه کاسه ای زیر نیم کاسه است:18:! خبرشو اینجا میزارم.
درمورد تغییر سرویس به حجمی یا گرفتن از شرکت های دیگه یا وایمکس هم منصرف شدم شدید شدید شدید:2:
همینو دارم، غم ندارم، پولشم ندارم:31:
فقط یه فاز مونده:31: یه خط تلفن بخرم یا یکی که توی این منطقه دانلودیسمی باشه رو پیدا کنم ببینم مخابرات ما چطوری هاست؟! چون گویا مخابرات منطقه به منطقه هم فرق داره:5:
دانلودیسم: کسی که حرفه ای و دقیق دانلود می کند، به طور مستمر می داند چه دانلود می کند، چقدر حجم دانلودشه، سرعت دانلودش چنده، سرعت آپلودش چنده، پینگش چطوره، مزایا و معایب سرویسش چیه و...
خوب میگفتی داریوش خودتو خلاص میکردی چه کاریهنقل قول:
دانلودیسم: کسی که حرفه ای و دقیق دانلود می کند، به طور مستمر می داند چه دانلود می کند، چقدر حجم دانلودشه، سرعت دانلودش چنده، سرعت آپلودش چنده، پینگش چطوره، مزایا و معایب سرویسش چیه و..
من که 3 ماهه تمدید کردم اون موقع بیخه ریشه داتکم
سلام
با توجه به قیمت بالای برق که برای کسانی که دانلود میکنن خیلی زیاده.گفتم اینجا با دوستان مشورت کنم تا یه راه حل مفید رو پیدا کنیم.
من چند وقتیه دارم دنبال یه روتر خوب برای دانلود بدون نیاز به روشن نگه داشتن کامپیوتر میگردم.
دو مدل برای این موضوع پیدا کردم
RT-N16
وکد:http://www.asus.com/Networks/WiFi_Networking/RTN16/
من دو مورد دومی و اسم شرکت اطلاعات خاصی ندارم و نمیدونم که کار میکنه یا نهکد:http://leoxsys.com/leo-150n-bt.php
اما در مورد روتر ایسوس یه ریویو میخوندم که در مورد مزایا و معایبش حرف میزد:
در این ریویو در قسمت بدها به دو مورد اشاره کرده که خیلی به نظرم موارد مهمیه:کد:http://reviews.cnet.com/routers/asus-rt-n16/4505-3319_7-33855398.html#reviewPage1
با توجه به اینکه من قراره برای سال بعد یه موبایل به همراه یه تبلت و یا یه نوت بوک بخرم.ایا بهتره برای خرید روتر دست نگه دارم یا اینکه از همین الان اقدام به خرید روتر بکنم؟(چون درسته من سال بعد میخوام خرید کنم اما تا سال آینده من همینطور دانلود رو ادامه خواهم داد)نقل قول:
The Asus RT-N16 is bulky and doesn't support dual-band communication. Its USB ports don't provide enough power for bus-powered portable hard drives. When running Asus' stock firmware, the router is buggy and has an unstable wireless signal.
چون من سه تا قابلیت از روتر میخوام
1-پورت لن داشته باشه
2- قابلیت دسترسی به اینترنت از طریق وای فای رو داشته باشه
3- در حالت خاموش بودن روتر بتونم باهاش دانلود هامو انجام بدم.
من خدارو شکر مشکلی ندارم.
6-7 روز دیگه سرویسم تموم میشه اگه پارس وصل نشه تمدید میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادران داتکی (بجز یک معلوم الحال):
اوضاع شما خوبه؟ از ما که درام درامه-بنظرم 4-5 روز طرف خودش رو نتونه جمع و جور کنه.
نه برادر سو تغذیه نشه:31: فقط 1 بار میشه اونم اولش بعد تا ته خط میره:31:نقل قول:
رفیق این مشکلی که میگی خیلی بعیده از isp باشه.نقل قول:
با یه بار ریست یا اپگرید مودم حل میشه.:46:
پشتیبانی که کامل جواب نداد! شماها میتونید بگید چرا اینقدر تفاوت قیمت؟ دقیقا تفاوتشون در چیه؟نقل قول:
مشتری: سلام، تفاوت سرویس های dedicate (اختصاصی) یا share (اشتراکی) در چه چیزهایی هستش؟ برای مثال سرویس 128 نامحدود اشتراکی ماهی 42تومن، اما همین سرویس به صورت اختصاصی ماهی 220 یا 250 تومنه! چه تفاوت هایی جز ip static دارن؟؟!
کارشناس: با سلام ووقت بخیر مشترک گرامی سرویس اختصاصی پهنای باند فقط به شما اختصاص پیدا می کند. با تشکر
مشتری: یعنی سرعت دانلود بیشتر میشه؟! یا کیفیت بهتره؟! میخوام بدونم برای شرکت مقرون به صرفه هست یا؟ لطفا دقیق تر توضیح بدید
کارشناس: با سلام و روز بخیر مشترک گرامی در سرویسهای اختصاصی مشترک از پهنای باندی که ارائه می شود به صورت اختصاصی استفاده می کند و مشخصا سرعت دانلود ان بالاتر از سرویسهای تقسیم شده می باشد باتشکر
منم نمیفهمم . ما الان با همون 128 اشتراکی سرعتمون 95 درصد مواقع تا ته ته هست ، اونوقت این همه اختلاف قیمت ؟ شاید پینگش خیلی پایینه .نقل قول:
مگه به جز پینگ و سرعت و ip static ، چیز دیگری هم هست که بگیم کیفیتش بهتره ؟
جواب نداد:31:نقل قول:
داریوش از ریز مشخصات Downstream و... مثل من یه عکس بزار اینجا!!
شاید تا این اینترنت گهربار بهت برسه کلی افت میکنه!
پس حتما مشکل از خودشونه:13:نقل قول:
من با اینکه به 128 حجمی تغییر دادم و سرعتم دوبل شده ولی کما سابق down و up جفتش روی 606 بستن.نقل قول:
راستی من یه چیزی یادم افتاد در مورد پارس آنلاین:نقل قول:
قبلا وقتی کسی قرارداد میبست مدارک رو که میفرستادن مخابرات همونموقع واسش حساب کاربری باز میکردن ولی الان وقتی حساب باز میکنند که از مخابرات بهشون خبر بدن که خط رانژه شده که معمولا 1 هفته بعد از رانژه شدن مخابرات خبر میده واسه اون بابا هم همین اتفاق افتاد و اگه تو الان بری تو سایت پارس میبینی که حسابی واست باز نشده یوزر و پسورد هم 21 باضافه شماره تلفن هست امتحان کن.
هنوز نساختن:13:
فردا رفیقم میفرستم ردیفش کنه.
:31:اینا چیه خوردنیه؟نقل قول:
بابا من از این چیزا چیزی سرم نمیشه فقط سرعته کانکشن و دانلودم مهمه که فعلا خدا رو شکر میزونه
روزی 1.35 تا 1.30 داره میگیره بسه دیگه
اینا چی بود:18::31:
سرعت امروز یه مقدارم سکته زد:34::34:
توی 192.168.1.1 اون پایین صفحه این مشخصات هستش.نقل قول:
1.30 و 1.35؟!! مگه 128 نداری؟؟! اینا چیه؟ مگابیت داری؟
مگابیت نه گیگابایت برادر
1 گیگ و 300 مگابایت و همین حدود روزی دانلود دارم
اقا اوضاع کمی مشکوک میزنه .
امروز 2-3 دفعه dc داشتم و پینگم نوسان میزد شدید ولی سرعت سکته ندیدم.
تو مغازه سپنتا تست زدم اونم تعطیل تر از همیشه.
تاپیک پارس رفتم اونجام ملت مینالیدن.
داستان چیه.؟؟؟:13:
============================
راستی برادر reb این pass, user رو هم گرفتم الان راحت رفتم تو اکانتم .
ولی هنوز مودمم رو کانفیگ نکردم ایشالا فردا پس فردا میرم تو کارش.
اینم تست الانم شایدم تست آخر :
اپلودم نگا موشکه:27:
مبارکه پس آخرش پارسی شدی :31:نقل قول:
برای سرعت تا 40-50 موردی نیست بالاتر فعلا نمیره چون بعضیها احساس خطر کردن تا کی هم معلوم نیست.
الان که آخه خبری نشده هنوز چی احساس خطر کردن ؟! ای که بمیرن این بعضیها !نقل قول:
اون مثل معروفه: الخائن خائفنقل قول:
دوستان داتکی ما بالاخره سفر کردیم به پارس افلاین .
تو این یه ساعتی که وصل شده به نظرم خوبه .
با idm تست کردم تا 170 میره.
ولی روز که ملاک نیست اصله کار شبه که باید تست کنم ببینم چه جوریه.
تست الانم:
256
من فکر کردم 128 گرفتی :31:نقل قول:
256 سقفش 185 هست از اون بیشتر نمیشه.
نه با جواز کسب 256 گرفتم.
الان که تست زدم دیدم اختلاف IDM با فایر فاکس خیلی زیاده مثلا با idm تا 170 پر میکنه ولی بدون اون حداکثر تا 50 میره.
خوب برادر IDM چند تا کانشکن میچسبونه تنگه فایل موفعه گرفتن
به خاطره اونه
باز این دیوونه شد:34:
موجودی داره من نمیدونم چه مرگشه با هر 3 تا بانک امتحان کردم جواب نداد
پشت سر هم پرداخت نزن یهو به مشکل میخوری.
یه بار سره همین تمدید پولم به حساب داتک واریز نشد و به حساب خودمم برنگشت بعد از یه ماه دوندگی پولم زنده شد.
بده من به جات واریز کنم:21:نقل قول:
چی ریختی گرفتی پس برادر؟نقل قول:
برایم ن یه بار رفت 24 ساعت بعد برگشت تو حسابم خودش
اولش که رفتم بانک اصلا هیچ کس قبول نداشت و میگفتن نمیشه و امکان نداره.نقل قول:
من کارتم پاسارگاد بود و حساب داتک هم ملت بود منم 2-3 روز تو خط این دوتا بانک بودم تا اخر یه نفر انسان پیدا شد و کارم رو راه انداخت و بعد از یه ماه پول به حسابم برگشت.
مثه همه چیز دیگمون که باگ داره سیستم بانکی هم باگ داره خلاصه حواستون جفت باشه.
راستی داریوش اون اواتارت خیلی باحال بود حیف که ورداشتی:31:
ای بابا
شانسی داری ها:31:بد شانسیت تو مایه های خودمه یه کله ملق جلوتر:27:
اون دیگه خسته کننده شده بود بچه ها هم لقبه اجنه!!! داده بودن بهش دیگه گفتم عوضش کنم یه نمه انیمه ای شیم:31:
اوضاع خدا رو شکر مقادیری استیبل شده
ولی من یه نمه همچین نوسان داره دانلودم
نمیدونم از سایت آپلود باز هست یا داتک یا چیزپیان
راستی فیلمه کنیبالی کسی خواست بگه:21:
چه خاکی میخوره اینجا:31:
خوبه، درس بخونید؛ بعد 11تیر همه برمیگردیم اینجا دوباره ،هم همه، راه میندازیم:46:
داریوش هم که آواتارش رو عوض کرده! تبریک:10:
این هم از من داشته باشید:
منکه امروز درخواست جمع اوری دادم گفتم یهو زنگ نزنن طلب کار بشن:31:
انتقامات هم شروع شده و دریغ از یه ذره حس برا درس خوندن:19:
توی کدوم منطقه هستین؟ این مدت زمان جمع آوری رو لطفا بعدا اینجا بگو. ممکنه در آینده به درد بخوره:20: مرسی:11:نقل قول:
یهو دیدی خواستم 128رو جمع کنم برم یه چند گیگ اختصاصی بخرم:31::27:!!
شهید مفتح.
والا مرکز ما با کل تهران فرق میکنه.
اون زمان که از داتک گرفتم 2 روزه رانژه شد ولی الان که از پارس گرفتم 1 ماه طول کشید تا رانژه بشه.
خلاصه حساب کتاب اصلا نداره ولی ازاونجایی که دنبال پولن فک کنم 2-3 روزه جمع بشه که بدن به مشترک جدید.