این ارور برای اینه که ای پی شما با ای پی سیستم دیگه ای یکی شده!!نقل قول:
قدیما که صبا داشتم برای من هم اینجوری میشد!
شما باید تیک (internet protocol(tcp/ip را بردارید یادم نیست در Local Area Connection یا Connection البته فکر کنم در Connection بود
Printable View
این ارور برای اینه که ای پی شما با ای پی سیستم دیگه ای یکی شده!!نقل قول:
قدیما که صبا داشتم برای من هم اینجوری میشد!
شما باید تیک (internet protocol(tcp/ip را بردارید یادم نیست در Local Area Connection یا Connection البته فکر کنم در Connection بود
از دوستان محترم کسی از خدمات شرکت رایان سما استفاده میکنه؟
اگر کسی استفاده میکنه نظرش درباره خدمات و پشتیبانیش چیه؟
سلام به دوستان عزیز
من میخوام یه adsl محدود 128 بگیرم قیمتش هم زیر 20 تومن باشه مرکز مخابراتی نهری شهرک غربیم.کدوم شرکت بهتره به نظر دوستان؟ صبانت راستی کلا این 128 تاش چطوره؟؟شباش از کی تا کی رایگانه؟ممنون عزیزان.
دوستان کسی از adsl شرکت کاوش استفاده کرده؟! تنها شرکتیه که قیمت هاش مثل داتک انگار!!! ببینم جای دیگه رو می شناسید که 512 نا محدود بده با قیمت حدود 50 تومان؟!
سلام من هر دو اشتراك شاتل و صبانت را دارم. صبانت سرعت دانلودش عاليه ولي پشتيبانيش سطح پائينه.
شاتل سرعتش خيلي كمه ولي تقريباً همشيه پشتيباني خوبي داره.
براي استفاده از ساعتهاي سرويس رايگان صبانت بايد با يك user و password غير از حساب خودت وصل بشي. پس بايد تا ساعت يك شب بيدار باشي تا بتوني از سرويس رايگان ضبانت استفاده كنيد. (البته در شرايط خاص ميتونيد اين كار را خودكار هم انجام بدين)
شاتل هميشه از 1 تا 7 صبح با حساب خودتون رايگانه.
در ضمن ميزان مصرف در صبانت به نظر من هم بيشتر از حد مصرف واقعي ميياد!!!! چرا؟ نميدونم.
توی سرویس های حجمی بعد از تمام شدن حجم چه اتفاقی میوفته؟
1-اصلا چراغ adsl مودم روشن نمیشه.
2-چراغ روشن میشه نمیتونی کانکت بشی.
3-وصل هم میشه ولی نمیتونی چیزی دانلود کنی.
عزیز صبا که میگه رایگان شبها از 3 تا 7 صبح هستش شما که میگی1 به بعد بالاخره از چند تا چنده؟نقل قول:
گزینه شماره 2 صحیح است.نقل قول:
مدير عامل شركت فناوري اطلاعات:
ظرفيت اينترنت كشور به 23 هزار مگابيت رسيد
خبرگزاري فارس: مدير عامل شركت فناوري اطلاعات گفت: با تلاشهاي صورت گرفته و بر اساس آخرين آمار موجود، ظرفيت اينترنت كشور به حدود 23 هزار مگابيت بر ثانيه رسيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس به نقل از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، سعيد مهديون ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: از ابتداي سال جاري تا كنون بيش از 10 هزار و 878 مگابيت بر ثانيه بر ظرفيت اينترنت كشور افزوده شده است .
وي با اين مطلب كه آمار گيري كاربران اينترنت به صورت ساليانه و در بهمن ماه انجام مي شود، افزود: بر اساس آخرين آمار رسمي موجود، ضريب نفوذ كاربران اينترنت 27/5 درصد است كه تا پايان برنامه چهارم بايد به 30 درصد برسد.
وي ادامه داد : هماكنون متوسط زمان انتظار دريافت ارتباط پرسرعت داده به حدود دو هفته رسيده كه نسبت به سال گذشته دو هفته بهبود يافته است.
مدير عامل شركت فناوري اطلاعات تصريح كرد: در بخش توسعه پورت دسترسي ديتا نيز بيش از 696 هزار پورت توسط بخش خصوصي نصب شده كه از اين تعداد بيش از 300 هزار پورت داير شده است.
وي ادامه داد: 47 هزار پورت از مجموع 145 هزار پورت نصب شده توسط بخش دولتي نيز داير و مورد بهرهبرداري قرار گرفته است.
مهديون درباره وضعيت خانههاي متصل به شبكه اطلاعرساني نيز گفت: با تلاشهاي صورت گرفته بيش از 31 درصد از خانههاي شهري به شبكه اطلاعرساني متصل شدهاند كه اين شاخص در طول دولت نهم بيش از 100 درصد رشد داشته است.
وي در خصوص پروژه ICT روستايي نيز اظهار داشت: تعداد هفت هزار و 750 روستا به اين امكانات تجهيز شدهاند كه از اين تعداد هفت هزار و 337 مركز ICT روستايي در سراسر كشور به بهرهبرداري رسيدهاند.
وي تاكيد كرد: با تحقق 274 درصدي برنامه ايجاد دفاتر خدمات ارتباط شهري، تعداد اين دفاتر به دو هزار و 930 دفتر رسيده است.
نقل قول:سلامنقل قول:
ولی من فکر کنم گزینه 3 صحیح باشه
چون وقتی حجم من تموم میشه هم چراغ روشن میشه و هم میتونم کانکت شم ولی صفحات وب برام نمیاد و نمیشه کاری کرد
ممنون:11:
برای شاتل به این صورت هست:نقل قول:
ابتدا گزینه 3 که فقط میتونی سایت شاتل و ایرانسل و بعضی از این جور سایتها را باز کنی و بعد از استفاده از چند مگابایت گزینه 2 اجرا میشه:31:
اشتباه تایپی بوده با شاتلنقل قول:
صبا از 3 تا 7 هست
سلام. بچه اين شركت صبانت adsl با سرعت 512 و محدوديت 2g رو ميده ماهي 13600 تومن. (البته با سهم دزديه مخابرات) ولي يه شركتي مثل آسياتك سرعت 128 رو با ماهي 1ْ ميده 15000 تومن. فرقشون چيه؟ صبا اينترنتش در پيته تا آسياتك خيلي خوبه يا اينكه آسيتك خيلي گوش بره؟ والا يك ماهه دنبال يه سرويس با كيفيت خوب و قيمت مناسب ميگردم ولي همش به مورداي اينجوري ميخورم. يه راهنماييه تپل كنيد كه از اين سردرگمي دربيام. دمتون گرم.
آره ، اما اگه خلاف اش ثابت شد ، بدونید ایراد از سیستمه ، برای من همین طوری که حمید گفت باید می بود ، اما وقتی زنگ زدم پشتیمالی !! طرف مونده بود که من چرا نمی تونم کانکت شم ، هیچ کاری هم نتونست بکنه و با یه عذر خواهی خشک و خالی سر و ته قضیه رو هم آورد .... :13: :10:نقل قول:
حمید ، اسپم نکن :31: :10: :46: :11:
دوستان سرویسهای تک کاربره با چندکاربره داتک چه فرقی داره؟
یعنی مثلا من اگه تک کاربره بگیرم نمیتونم هم با pc هم xbox هم mobile و... ازش استفاده کنم؟
تا انجا که من میدونم تک کاربره یعنی یک خط را رانژه کنن و از یک خط استفاده کرد و چند کاربره هم بیشتر از یک جا رانژه بشه و استفاده کرد.نقل قول:
اره مشکلی نداره ......
دوستان نظرشون راجع به 512 پارس انلاین چیه ؟
تا اونجایی که من میدونم ! تفاوت این دو سرویس در تعداد آی پی استاتیک است که به درد کارهای اداری میخوره! و اون هزینه ی اضافی برای یه کاربر خانگی هیچ نتیجه ی خاصی نداره و توصیه نمیشود مگر اینکه طرف امکانات این سرویس را بداند و نیاز داشته باشد !نقل قول:
الان ارزونترین و بهترین سرویس ماله کجاس ؟
من با مودم symphony کار می کردم که ماله پارس ان لاین بود
اگه سروییس رو عوض کنم مودم هم باید عوض شه ؟
يعني سزويس اختصاصينقل قول:
چند كاربر يعني سرويس اشتراكي
نيازي به تعويض مودم نيستنقل قول:
از همه دوستانی که کمکم کردن ممنونم!:11::40:
پس در نهایت من اگه تک کاربره بگیرم میتونم با xbox هم وصل شم!درست فهمیدم؟:31:
بازم سلام. يعني كسي نميتونه منو راهنمايي كنه...؟!نقل قول:
بله ميتونيدنقل قول:
كسي كه راهنماييمون نكرد. امروز از طرف صبا برام پيك فرستادن و مدارك و هزينه هاشو گرفتن. ولي يه چيزي ذهنمو مشغول كرده. آدرس اين سايته، SabaAdsl.com بود و لي آدرس صبانت چيز ديگه ايه. دوباره بهش زنگ زدم و موضوع رو گفتم ، طرف گفت ما نمايندگي تهرانيم. بعدش رفتم تو سايت اصليش و ليست نمايندگيهاشو ديدم، بين اونا نبود. اين چه معني اي ميتونه داشته باشه؟نقل قول:
زنگ بزن به خود صبانت سوال کننقل قول:
دعا کن کلاه بردار نبوده باشن
کسی راجع به adsl شرکت قاصدک اطلاعی داره ؟ میخوام 256 چند کاربره (فکر کنم 4 کاربره باشه) بگیرم ماهی 45 تومان !
عزیز قاصدک نمایندگی چند شرکت از جمله صبانت و داتک و اوراکل و یکی دیگه هستنقل قول:
حالا این نمایندگی خوبه ؟نقل قول:
عزیز قاصدک نمایندگی چند شرکت از جمله صبانت و داتک و اوراکل و یکی دیگه هست
یه موضوعی که هست پیش شماره ما 8892 به همین علت کمتر شرکتهایی اینجا پورت میدن و فقط شاتل 128 میده با حجم 10 گیگ دانلود ماهی 30 تومان و قاصدک مدعی که 256 نامحدود میده 45 تومان.
شما اگه بودید کدوم میگرفتید؟ (با این فرض که من adsl میخوام بگیرم فقط برای دانلودش)
نقل قول:
شما قاصدک بگیر با این اوصاف
خودشون توي سايت چيزايي از شركت نوشتن مطالعه كني خوب هستنقل قول:
سلام.
کسی میدونه چرا adsl تو شهر ما چرا اینقد گرونه؟!
چالوس -
مثلا 256 نامحدود 80 هزار تومان!!!!!
شبکه هم از یزد هستش : PISHGAMAN KAVIR YAZD COOPERATIVE
برای اینکه ظاهرا همین یه شرکته تو شهرتون. به همین دلیل جون بازار انحصاریه گرون قیمتهنقل قول:
نقل قول:واقعا تاسف آوره ، و البته شرم آور .نقل قول:
شنیدم خود مخابرات هم به بعضی مناطق تهران adsl میده.واقعیت داره؟
سلام.نقل قول:
مودم رو تحویل گرفتم مارک مودمش Symphony مدل SY602 است. چطوره ؟!
نصبش که خیلی راحت بود ! خودم نصب کردم ، فقط یک سری تنظیمات IP داشت مثل شبکه بود !
فقط آیا من باید User و password از شرکت دریافت کنم !؟
البته میتونم از بخش فنی شرکت بپورستم ولی اینجا میگم چون بچه ها شاید سوال مشابه سوالی من داشته باشند !!!:20:
اره دیگه از شرکت بگیرنقل قول:
سلام :دی
من وقتی وارد گیم سرور میشم اگه اونجا شلوغ باشه پینگ میره بالا ! خیلی بالا :دی
من از داتک سرویس دارم !
من نمی دونم به چه امیدی اسم این تاپیکو گزاشتن اینترنت پر سرعت.....
مثلا ما اینترنت پرسرعت داریم....
مثلا ما adsl داریم ....
فقط اسمش adsl
پس از Mohsen khan خواهش می کنم اسم این تاپیکو عوض کنه بزاره مثلا اینترنت پر سرعت
سلام به همگی
من adsl دارم ولی چون ویندوزم رو از اول ریختم نمیدونم چه جوری باید connection براش درست کنم
منتظر راهنماییتون هستم
اینجا زودتر به جوابت میرسی دوست عزیزنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418