نقل قول:نقل قول:
منظورتون از اینکه میگید پایین صفحه نشون میده اینجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منظورتون از اینکه میگید پایین صفحه نشون میده اینجاست؟
سلام دوستان
من چرا نمیتونم با یاهو مسنجر وصل بشم ؟
یعنی چند ثانیه تو این صفحه میمونه ....
بعد این پیام رو میده
در ضمن ورژنش هم اینه
مرسی
این پیام وقتی میاد که پسورد یا یوزر نیم رو اشتباه وارد میکنید
با سلامنقل قول:
به نظر میرسه یوزر و یا پسوردتون رو دارید اشتباه وارد میکنید
حتما یه دور مطمئنید باشید که درست میزنید امتحان کنید
موفق باشید.
آقا درست شد ممنوننقل قول:
نقل قول:
سلام عزیزان!
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم!
چندین صفحه قبل مطرح کردم به نتیجه نرسیدیم!!!
هنوزم مشکلم برقراره!
چون من با چندین ورژن با وی پی ان و ..... تست کردم!
اما مشکل همچنان هست!
باز اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنه!
ممنون
دقیقا مشکلم همینهنقل قول:
ok
یاهو مسنجر رو باز کنید
از منوی Messenger گزینه Performance رو بزنید
از منوهای ستونی سمت چپ گزینه Messages رو انتخاب کنید
در این قسمت تنظمات رو به شکل زیر در بیارید:
منم این مشکل دارم روش بالا رو انجام دادم نشد....ورژن دیگه هم امتحان کردم نشدنقل قول:
تنظیمات پیام ها تو این بخشهنقل قول:
اگه با این تنظیمات هم نشد و با نصب ورژن های جدید مثل 11 هم مشکل رفع نشد احتمال داره ویندوز دچار مشکل شده باشه
از نرم افزار TUne Up Utility 2011 استفاده کنید و سیستم رو بزارید کامل آنالیز و رفع عیب کنه بلاخص رجیستری و پاک سازی و دیفراگم اون
عزیزم شما که میدونی با این چیزی که گفتی مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو حل نمیشه...نقل قول:
از شما که تو این چند مدت در جریان جدی بودن این مشکل لعنتی هستی، اینجور راهنمایی ها بعیده!
نقل قول:
دقت نکردی
این موردی که گفتم برای سفید بودن صفحه نبود و مشکل چیز دیگه ای بود که اگه بخونی متوجه میشی:46:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:قبل از هرچیز بهتون بگم این مشکل اینجور که پیدا س حالا حالا ها با کاربرها هست و حل هم نشده به صورت رسمی! راه حلی که من اینجا گفتم هم بگیر نگیر داره! واسه خودم که یه مدت درست شد الآن دوباره صفحه چت یاهو م سفیده و هیچ پی امی دیده نمیشه!نقل قول:
دوست عزیز ship storm پست های این دو نفر رو بخونی (شمام اون پیشنهادت به همین دوستان بود دیگه!) متوجه میشی که مشکل اینها هم سفید بودن صفحه چت یاهو هستش نه دیده شدن پی ام، پایین سمت راست دسکتاپ ویندوز!:10:
دوستان من خودم اين مشكل رو داشتم.. نه با حذف درست شد نه با تست ------ نه با هيچ چيزه ديگه!
خودكار اُوكي شد.. به نظر مياد كه يه پروسه رو مي خواد كه درست شه..
ولي بهتره همه اين كار كه گفته شده و دوستان گفتن تست شه..
توي ياهو انسور مطرح مي كنم شايد كيس را حلي بلد بود..
من گاهی اینجوری میشه ولی میبندمش دوباره باز میکنم خودش درست میشه
بچه ها یه سوال داشتم:
وقتی که با یاهو مسنجر آنیم و مثلا داریم با فایر فاکس کار میکنیم یکی پی ام میده اون گوشه بالای ساعت برای چند ثانیه پی ام رو مینویسه.راهی هست که کاری کنیم که مدت طولانیتری نشون بده؟
پست 3081 و 3082 خود کاربران با توجه به متن ارسالی من در پست 3076 تایید کردن که مشکل همینهنقل قول:
دوست عزیز پست 3082 ادامه ی پستی هست که مشکل اصلی ش تو پست 3072 مطرح شده!نقل قول:
اون رو نخوندی؟ تو پست قبلیم هم اورده بودم ش.
دوستانی که صفحه ی یاهوشون سفیده به این عکس توجه کنن .. تو این عکس برنامه سمت چپ یه برنامه س که کلاس هر کنترلی که روش میبرید رو نشون میده .. این برنامه همونطور که میبینید پنجره پی ام یاهو رو از نوع InternetExplorer_Server نشون میده یعنی یه جورایی به اینترنت اکسپلورر و کامپوننت ها و اجزائی که با اینترنت اکسپلورر نصب میشن ارتباط داره (از اون خانواده س) .. برای امتحان شما ورژن فعلی اینترنت اکسپلورر رو کلا از بیخ uninistall کنید و ورژن جدیدش رو دانلود و نصب کنید .. امتحانش ضرری نداره ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:https://docs.google.com/leaf?id=0B28BL_L_DlEoZjdlNGM3ODctMzA5Yy00MTdlLWJlZjktNWFkZWE5ODlhNWRj&sort=name&layout=list&num=50
تو بخش Message تنظیماتش هست که فقط امکان حذف و یا فعال نمودن اون رو قرار داده و تعیین زمان برای نشون دادن این قسمت ندارهنقل قول:
سلام
چه جوری میشه رفت تو یه اتاق پر
mer30
سلام
دوستان چطوري ميشه بيشتر از 1000 نفر به ليست اضافه كرد ؟
سلام
مدتیه به محض ورودم به روم مسنجر هنگ میکنه
اول فکر کردم کسی داره اینکارو میکنه ولی با هر روم دیگه ای هم امتحان کردم همینطور بود
اگه راهی برای حل این مشکل میدونید بگید ممنون میشم
پچه ها فکرمیکنم علت سفید بودن صفحه چت ویندوز هست ، ویندوز من سونه البته من نمیدونم شما ازچه ویندوزی استفاده میکنید، بعد از اینم که دیدم این مشکل مثل اینکه راه حلی نداره VirtualBox رانصب کردم بعد یه ویندوز Xp روش ریختم فعلا تو اون به مشکل برنخوردم و راحت دارم کار میکنم
هنوز کسی راهی پیدا نکرده برای نشون ندادن پیغاما؟
نقل قول:
سلام..
نمي دونم اين ترفند هنوز جواب ميده يا نه..
برای ورود به چت رومی که پر است یعنی 40 نفر در آن آن لاین هستند مراحل زیر را طی کنید:ابتدا یک چت روم بسازید تا هیچ کس داخل آن نباشد.
کد روبرو را در قسمت پیغام تایپ کنید [*] join/ ﴿که بجای [*] باید نام چت رومی که پر هست و قصد ورود به آن را دارید را وارد کنید.﴾
ممکن است با پیغامی که می گوید این چت روم پر است مواجه شوید. یک مدت صبر کنید دو باره کد بالا را وارد کنید این بار وارد چت روم پر خواهید شد!
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
نقل قول:
دوست من ؛ من هيچ جايي هيچ راه حلي براي اين كار نديدم..
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
نقل قول:
دوست من اطلاعات شما خيلي كمه..
شما يه ورژن ديگه رو تست كنيد.. و با يه آيدي ديگه بعيد مي رسه كه كسي شما رو بوت كنه..!
دیگه نمیشه تو یاهو روم ساختنقل قول:
برای ورود به چت رومی که پر است یعنی 40 نفر در آن آن لاین هستند مراحل زیر را طی کنید:ابتدا یک چت روم بسازید تا هیچ کس داخل آن نباشد.
کد روبرو را در قسمت پیغام تایپ کنید[*] join/ ﴿که بجای[*] باید نام چت رومی که پر هست و قصد ورود به آن را دارید را وارد کنید.﴾
ممکن است با پیغامی که می گوید این چت روم پر است مواجه شوید. یک مدت صبر کنید دو باره کد بالا را وارد کنید این بار وارد چت روم پر خواهید شد!
سلام به همگی دوستان...
دیگه دارم از دست یاهو مسنجر دیوونه میشم !
دیشب رفتم یه وبکم خریدم ! مدل: A4TECH PKS-732k
حالا وقتی که میخوام وب بدم برای طرف هیچ تصویری نمیره ! فقط یه صفحه سیاه نشون میده ! بعضی وقتا هم وقتی که طرف مقابل accept میکنه ، یاهوش ارور میده و میپره !
دوستان نمیدونن دلیلش چیه ؟
از Windows 7 32Bit استفاده میکنم ! درایور و برنامه هاشم نصبه و مشکلی نداره ! حتی باهشم فیلم ضبط کردم و عکس گرفتم ! فقط توی یاهو مشکل داره...
ورژن یاهو هم 10.0.0.1270 هستش !
همگی موفق باشین...:11:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم زماني كه ميخوايد وبكم بديد بايد اول داخل كنفرانس بريد و از اونجا ارتباط تصويري رو برقرار كنيد
موفق باشيد.
با ورژن 7 و 8 بدون نیاز به کنفرانس رفتن هم میشه وب و ویس داد..
بستگی به آی اس پی هم داره
با سلامنقل قول:
اما دوستمون از 10 گفتن استفاده ميكنن
موفق باشيد.
خب الان به جای اینکه بره توی کنفرانس میتونه یه کار دیگه هم انجام بده:دینقل قول:
اما دوستمون از 10 گفتن استفاده ميكنن
یا ورژن قدیمی نصب کنه یا بره کنفرانس
که توی کنفرانس هم کیفیت صدا میاد پایین
سلام به همگی دوستان...
بابت راهنمایی ها ممنونم...
راستش با رفتن به کنفرانس مشکل حل نمیشه ! به محض accept کردن یاهو کسی که میخواد ببینه Dont Sent میزنه و هنگ میکنه ! مجبوره ببنده و دوباره آنلاین بشه !
ممکنه مشکل از وبکم باشه ؟ اینم بگم که هر کسی که بخواد وبم رو ببینه این بالا سرش میاد !
همگی موفق باشین...:11:
دوست من شما موقع وب انيوز نباشين.. و يا اين كه با يه آيدي ديگه وب خودتون رو تست كنيدنقل قول:
يعني با دو تا آيدي لوگين شين و بعد.....
سلام من YM نسخه 10 رو دارم چطور میتونم یه نفر رو IGnore کنم و دیگه به من پیام نده ؟
سلام آقا میلاد عزیز...نقل قول:
بابت راهنمایی ممنونم...:10:
راستش همین کارم تست کردم ! ولی باز نتیجه نمیه ! یه صفحه سیاه باز میشه و هیچ تصویری نمیاره ! حتی با وی+پی+ان هم تست کردم ! و برنامه آنتی ویروسم بستم که شاید مشکل از آیپی یا Firewall باشه... ولی مشکل پابرجاست !
این مشکل رو با Windows Live Messenger ندارم ! فقط با یاهو اینجوریه...:18:
موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
سلام دوستان من تاز اين تاپيك رو كشف كردم
با ياهو مسنجر مشكلي مشابه با بعضي از دوستان دارم
يعني خالي بودن صفحه چت
دليلشم مي دونم چيه
فعلاتنها راه حلي كه بتونه درستش كنه عوض كردن ويندوزه
اما كسي از دوستان راه حل ديگه اي داره كه نياز به عوض كردن ويندوز نباشه؟
چت ارزش تغيير ويندوز روداره
مشكل هم از اونجايي شروع شد كه اخرين نسخه يه اكسپلورر رو نصب مي كنيم
مناخريننسخه اپرا رو نصب كردم و اين بلا سرم اومد البته مشكل فقط سفيد بودن صفحه چت نبد ديگه با اينترنتاكسپلورر وارد اين فروم و يه تعدادي سايت ايراني ديگه هم كه عضوش بودم نميشد و فربيدن ميداد
از دستورات داس تا تغييرنسخه مسنجر وتمام انيستال كردنتمام اكسپلورر ها و و تعمير رجستري رو امتحان كردم حتي اخرين نسخه جاوا رو هم از سايتش دانلودكردم و باز دستوراتداس رو نوشتم اما نشد كه نشد
كسي مي دونه به چه قسمت از وندوز اسيب مي رسه كه اين اتفاق مي افته؟
میتونید از سایت های جایگزین استفاده کنید مثل وب مسنجر!
تا وقتی که مشکلتون برطرف بشه
چطوری میشه کاری کرد که بعد از عوض کردن ویندوز pm ها پاک نشوند ؟؟
بعید میدونم بشهنقل قول:
شما حتی از محتویات و فایل های مرتبط با مسنجر هم پشتیبان بگیری و روی سیستم عامل جدید کپی کنی جایی برای لود کردن محتوای قبلی تو مسنجر من ندیدم