دوستان مگه امتحان 17 خرداد هم مثل اون جریان 26م که تعطیل بود، تاریخش عوض شده؟! الان تو سایت رفتم که تغییری نبود...
Printable View
دوستان مگه امتحان 17 خرداد هم مثل اون جریان 26م که تعطیل بود، تاریخش عوض شده؟! الان تو سایت رفتم که تغییری نبود...
سلام
ایا راسته که در ازمون فراگیر نمره ها را می برن روی نمودار و بر اساس بالاترین نمره تا جایی که ظرفیت داشته باشن قبول می کنن و یا تغییر نکرده و شرط معدل بالای 12 است
باتشکر
نقل قول:نقل قول:
بله برادر . توجه کن من که فکر میکنم هر مسئله ای رو چندین بار در این تاپیک توضیح دادم .
بله مطمئنم که همین هست روش انتخاب دانشجو در فراگیر . خودم شرکت کردم میدونم .
دوستان من نمیدونستم شنبه و یکشنبه تعطیل هست، هنوز هم شهریه رو ندادم، حالا اگه دوشنبه شهریه رو بدم، اجازه میدن که فرداش (سه شنبه) سر جلسه شرکت کنم؟! سنتی - ترم آخر هستم!
یامه میگفتم بعد از 48 ساعت یوزرتون باز میشه .نقل قول:
شما دوشنبه صبح واریز کن سریع ببر دانشگاه بگو واست باز کنن . که سر جلسه اذیت نشی .
امتحان اول رو معمولا سخت نميگيرن واسه كارت ازمون.نقل قول:
دوستان من نمیدونستم شنبه و یکشنبه تعطیل هست، هنوز هم شهریه رو ندادم، حالا اگه دوشنبه شهریه رو بدم، اجازه میدن که فرداش (سه شنبه) سر جلسه شرکت کنم؟! سنتی - ترم آخر هستم!
كسي نمي دونه كارت ازمون رو كي مي خوان بزارن؟
ترماي قبل 4-5 روز قبل از امتحانا ميزاشتن كارتا رو ولي الان....
سلام دوستان
من روز پنج شنبه شهریه دانشگاه رو دادم.ولی الان پعد از 3 روز هنوز کارت ورود به جلسم نیومده
حتی قسمتهای اطلاعات جامع دانشجو هم نیست!!
نقل قول:
منم همینطور پنج شنبه واریز کردم هنوز نمی تونم کارت بگیرم ولی دوشنبه صبح زنگ میزنم امور مالی شما هم همین کارو بکن یا فیش واریزتو ببر
برنامه امتحانات از کجا دانلود کنم هر چی میگردم نیست
اگه کسی برنامه امتحانات حسابداری رو هم داره بزاره ممنون میشم
تاریخ امتحانات رو روی کارت ورود به جلسه و برگه انتخاب واحد مینیویسن!نقل قول:
سلام دوستان
اونایی که تا امتحانات کارت ورود به جلسه رو نگرفتن میتونم از فیش پرداختی که از بانک گرفتند استفاده کنند!!
نقل قول:
خودم میدونم اما فعلا کارت ورود به جلسه نمی تونم بگیرم میخواستم بدونم فردا امتحان دارم یا نه ؟
واقعا از نظر به روز بودن سایت پیام نور خیلی مزخرفه
برو یوزر رو باز کن قسمت نمایش وضعیت شهریه (چیزی شبیه این بود )
اونجا نشون میده .
اون موقع که سایت نداشت رو چی میگین. هر روز باید میرفتین دانشگاه نقطه به نقطه ی برد رو نگاه میکردین که یه موقع تاریخ امتحان عوض نشده باشه!نقل قول:
یادمه اون سالی که تو استان گیلان برف سنگینی اومد، خیلی از دوستام ( از جمله خودم ) از چندتا امتحان افتادیم ( سر جلسه حاضر نشدیم ) از بس که تاریخ امتحان رو جلو عقب کردن و ما آخر سر نفهمیدیم چی به چی شد.
+
امیدوارم همه امتحاناتتون رو خوب بدین. واسه امتحان شنبه 8 صبحم تا ساعت 3 صبح بیدار بودم! به امید خدا این ترم تموم میکنم و از شر این پیام نور راحت میشم.
فقط لطف کنین به هیچ کس این دانشگاه رو پیشنهاد نکنین:دی هرچند الان با حذف نمره منفی و ترتیب اثر دادن نمره استاد (میان ترم)، اوضاع نسبت به اون 2 سال اولی که درس میخوندم خیلی بهتر شده!
نگران نباشيد از ترم بعد محاسبه نمرات ميان ترم هم تغيير ميكنه و باز احتمالا" بدتر خواهد شد.نقل قول:
هرچند الان با حذف نمره منفی و ترتیب اثر دادن نمره استاد (میان ترم)، اوضاع نسبت به اون 2 سال اولی که درس میخوندم خیلی بهتر شده!
سلام
من به علت مشکلات پزشکی که برام پیش امده می خوام انتقالی همراه با تغییر رشته به دانشگاه پیام نور بدهم دانشگاه مبدا با انتقالی ام موافقت کرده ولی من الان در ترم 6 هستم امروز که رفتم از پیام نور پرسیدم گفتند چون 3 سال از معافیت تحصیلی تو باقی مانده بعید است پیام نور موافقت کند ایا امکان قبول کردن پیام نور است یا نه(الان روزانه هستم) ؟ایا قبول می کنند از این 3 سال باقی مانده استفاده کنم و سال اخر را همزمان با خدمت تحصیل کنم ؟کلا امیدی به موافقت پیام نور است ؟:41:
باتشکر
بنظرم شما الان زنگ بزن با سازمان مرکزی صحبت کن .
و یا از دوست پیام نوری مون سوال کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوستان روش تست شد و 100 درصد هم موفقیت امیز بود
حال بحث مجدد رو ندارم فقط همون طور که گفتم اگه واقعا مثل من نمی تونید توی این 6 سال نجس معافیت تحصیلی کارشناسی رو تموم کنید و چوب این نظام اموزشی رو خوردید هنوز راههای فوق العاده ساده کم هزینه و پربازده ای واسه تقلب توی پیام نور هست که تکنولوژی ضدتقلب فعلی توان مقابله با اون رو نداره
نکته اصلیش استفاده از این روش در امتحاناته میان ترمه چون سوالات تشریحی رو نمی تونید جواب بدید و لازمه نمره میان ترم بالایی داشته باشید
من به دلیل منافع خودم هیچ وقت روش خودم رو تا اتمام تحصیلم افشا نمی کنم اما بدونید راه تقلب وجود داره فقط کافیه شما هم یکم فکر کنید اگه روشی هم یافتید همه جا جار نزنید چون روش برخورد باهاش رو خیلی سریع منتشر می کنن
به امید موفقیت همه دوستان گلم.... :40:
شروع ثبت نام ترم تابستون چه تاریخی هست؟
امتحانانت پیام نور تموم شد یا هنوز ادامه داره؟
تا 13 تير ك مطمئنم ادامه داره چون دوستام تا اون موقع امتحان دارننقل قول:
زمان ثبت نام و کنکورهای فراگیر تغییر کرد/ تقویم جدید کنکورهای فراگیرمعاون آموزش و سنجش دانشگاه پیام نور گفت: زمان ثبت نام و برگزاری کنکورهای دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور بر اساس پیشنهاد این دانشگاه و موافقت اولیه سازمان سنجش آموزش کشور از سال جاری تغییر می کند اما تغییری در آزمونها نخواهیم داشت.
عبدالله معتمدی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس پیشنهادی که دانشگاه پیام نور چندی پیش به سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص تغییر در زمان ثبت نام و برگزاری کنکورهای دوره های فراگیر مطرح کرد سازمان سنجش موافقت اولیه خود را با تغییر زمان ثبت نام و برگزاری این آزمونها اعلام کرد.وی افزود: طبق موافقت سازمان سنجش، ثبت نام داوطلبان دوره های فراگیر پیام نور در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و همچنین کارشناسی ارشد در نیمه نخست مهر ماه سال جاری صورت می گیرد.وی در ارتباط با زمان برگزاری آزمون گفت: زمان برگزاری آزمون دی ماه خواهد بود اما جزئیات آن طی ماههای آینده اعلام می شود.معتمدی تاکید کرد: همزمان با تغییر زمان آزمون، هیچ تغییری در نحوه برگزاری آزمونهای فراگیر به وجود نخواهد آمد و همانند سایر آزمونهای فراگیر دوره های قبل برگزار می شود.کد:http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=30&nid=7575
کسی اینجا فرهنگ و تمدن اسلامی امتحان داده؟
من احساس میکنم یادم رفت کد سری سوال رو پر کنم برای همین هنوز نمرم درج نشده و خطای خراب بودن کلید میده.
http://pnuna.com/newstext/1390/NewsID=8995.html
آره من امتحان دادم،چقدرم سخت بود. نمره من كه اومدهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان چند تا سوال دارم
اول اينكه طول مدت دوره تحصيل براي كساني كه معافيت دارند و 10 سال بيشتر شده چجوريه؟
دوم اينكه كارشناسي ارشد مجازي پيام نور چحوريه؟
بدون كنكوره؟ شهريش چحوريه؟
نقل قول:
برای کد سری سوال نگران نباشید خودشون قبل اینکه بذارن رو دستگاه همه رو چک میکنن اگه نداشتته باشه میزنن .
اما واسه ارور نمیدونم
شما از قسمت اعلام نتایج امتحان میری ؟ اونجا که کد نداره کنار کد درس علامت سوال رو بزن لیست دروست میاد رو درس کلیک کن نمره ات ممیاد
سلام
دوستان من امروز کارت آزمون سراسریم رو پرینت گرفتم
من علاقمندی های پیام نور و غیرانتفاعی رو هم انتخاب کرده بودم و کارتشو دارم اما کارتی که فقط برای من پرینت گرفتن کارت ورود به جلسه ی سراسری بود.نباید کارتی در رابطه با پیام نور بهم بدن؟همین کارت کفایت میکنه؟تو نتیجه گیری نهایی پیام نور رو خودشون اضافه میکنن؟یعنی بعد اینکه نتایج کنکور اومد خودشون پیام نور و غیرانتفاعی رو اضافه میکنن و تاثیر میدن؟؟
ممنون میشم یکی جواب سوالام رو بده:10:
دوستان عزیز اگه من امسال کنکور پیام نور قبول بشم و از معافیت تحصیلی استفاده کنم میتونم سال بعد سال بعد کنکور بدم و سراسری قبول بشم و همزمان هم سراسری دولتی و هم پیام نور بخونم؟
ممنون :40:
نه نیاز نیست . اون واسه اینکه در زمان انتخاب رشته مطمئن باشی پیام نور هم جزو علاقمندی هات هستنقل قول:
دانشگاه پیام نور کارت و امتحان جداگانه ای نداره. بعد از اینکه توی آزمون سراسری مجاز شدی میتونی از بین رشته های دانشگاه پیام نور هم توی صد تا انتخابت داشته باشی. معمولا توی اولویت بندی اول رشته های روزانه رو انتخاب میکنن بعد شبانه بعد پیام نور و بعد غیر انتفاعی.نقل قول:
اره فکر میکنم بشه ولی اگه از پیام نور انصراف بدی دیگه نمیتونی ادامه بدی. تاجایی که میدونم به طور همزمان مشکلی نداره با این حال یه پرس و جویی از خود آموزش دانشگاه بکن چون ممکنه که قوانین عوض بشن!نقل قول:
ببخشید میخواستم بدونم این مجاز شدن حکمتش چیه؟
یعنی اگه مثلا درسارو خیلی پایین هم بزنی مجاز میشی؟
و یه سوال دیگه داشتم.میدونم اینجا جاش نیست ولی گفتم بپرسم.اینجور که من فهمیدم و پرس و جو کردم نمیشه بدون مدرک پیش دانشگاهی پیام نور ثبت نام کرد و بعد پول 1ترم رو ریخت تا دی ماه مدرکتو ببری.میخواستم بدونم اینکارو میشه تو غیر انتفاعی انجام داد؟من خونم تهرانه میتونم برم مثلا دانشگاه غیرانتفاعی شهرستان دیگه؟مثلا زنجان؟درومدنش راهته؟چه ترازی میخواد؟چه رتبه ای؟
این شبانه قضیه ش چیه؟چیه اصلا؟پولیه؟و اینکه تو شبانه هم میشه پول 1ترم رو ریخت تا مدرکتو ببری؟و اینکه تو اینم میشه برم تو شهرستان دیگه بخونم؟چه ترازی میخواد؟چه رتبه ای؟
معذرت میخوام سوالا زیاد شد
ممنونم:11:
سلامنقل قول:
سوالاتون خیلی زیاده و بنظرم شما اول دفترچه کنکور رو مطالعه کنید که وضعیت مدرک پیش دانشگاهی و شهریه دانشگاه غیرانتفاعی و پیام نور اونجا قید شده سپس به یکی از سایت های معتبر مثه گزینه2 مراجعه کنید که سوالات مربوط به رتبه و محل قبولی احتمالی رو متوجه بشید اونجا کامنت زیاد میذارن و همه بچه کنکوری هستن حتما سوالاتون رو جواب میگیرین .
هرچند توضیح دادن اینها کار سختی نیست اما وقت گیره و درحوصله و گنجایش این صفحه وب نیست .
کد:http://www.gozine2.ir/
گلستان 2 روز بسته است وضعیت شما چیه میتونید وارد سیستم بشید؟
نقل قول:
واسه من مشکلی نداره.سایت بازه،آخرین بار1ساعت پیش رفتم
:5:
نقل قول:
میگم چرا این نمره بنده خدا نمیاد !!!
روز دوم تیر امتحان داده هنوز نمره رو نزدن !
آخه بقیه نمره هاش رو دقیقا روز بعد امتحانش میزدن .
خوب پس گلستان ایراد داره . باز میشه ها اما اطلاعاتش واسه چند روز پیشه .
دوستان یه سوال داشتم. برای قبول شدن رشته مهندسی نرم افزار پیام نور تهران کنکور حداقل رتبه چند باید بیارم؟ اصلا درصد هام حداقل باید چند باشه؟
سلام دوستان
من میخوام از دانشگاه پیام نور فوق دیپلم بگیرم بعد امتحان بدم برم دانشگاه آزاد رشته مترجمی زبان یا بالاخره یه رشته دیگه
من تو پیام نور IT میخونم ولی دیگه نمیتونم ادامه بدم جونم به لب اومده از این همه بی نظمی و حجم زیاد دروس و...
میخواستم بدنم این کار امکان پذیره یا نه؟پایان خدمت هم ندارم در واقع از معافیت تحصیلی استفاده میکردم تاحالا
آره میشه . شما باید 75 واحد پاس کنید مطابق سرفصل دورسی که اعلام شده واسه ترم ها .نقل قول:
بعدش میری آموزش میگی میخوام فوق دیپلمم رو بگیرم ولش کنم و اونا هم درخواستت رو میزنن مرکز و بررسی میشه و .......... تمام .
هیچ مشکلی نداره .
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
نقل قول:
تهران رو شرایطش رو نمیدونم . اما واسه مهندسی پیام نور معمولا بین 30 هزار تا 50 هزار
سلام
میخام بدونم اگه از طریق کنکور سراسری برم پیام نور چقدر شانس قبولی دارم. بعد میخام مدرک کاردانی بگیرم چند سال طول میکشه.