نوع واسکازین یا به قول معروف روغن گیربکس خیلی توی نرم جا رفتن دنده ها تأثیر داره.نقل قول:
اگر سیم کلاچ درست ریگلاژ نشده باشه هم یه مقدار دنده بد جا میره.
Printable View
نوع واسکازین یا به قول معروف روغن گیربکس خیلی توی نرم جا رفتن دنده ها تأثیر داره.نقل قول:
اگر سیم کلاچ درست ریگلاژ نشده باشه هم یه مقدار دنده بد جا میره.
مشکل شما خیلیهنقل قول:
1- بیشتر این گیرباکس ها همینند مخصوصا در زمستان
2- دنده یک و دو سخت تر جا میرند مگه نه ؟
3- اگه در موقع ایست کامل ماشین هستید و باز هم سخت جا میره اول تنظیم سیم کلاچ - تا نشدن کفی لاستیکی زیر پا یه زیر پدال - دیسک و صفحه -
4- وقتی ماشین رو در دنده می ذارید چفدر خلاصی داره خود دسته دنده - معمولا خلاصی بالا میره و از لور دنده اهرم ان است
5- اگر واسکازین روغن دنده رو می خواید عوض کنید حتما از فورمول بالا استفاده کنید ( بهران بسیار رو غن خوبیه ولی فورمول 4 اگه فورمول 5 و روانی بیشتر یعنی شماره کمتر استفاده کنید با توجه به آب و هوای شیراز شهرتون بهتره)
با سلام
من پرایدم مدل 87 دو گانه سوز هست دو سال میشه که خریدم ماشین خوبی هست الحمدالله، اما مشکلی که هست در مورد تعویض دنده هست ؛ شوهر خواهرم ( یک راننده ماهر هست )از پارسال به من گفته بود برم نمایندگی خودرو و این مشکل رو رفع کنم میگه خیلی دنده ها بد جا میخورد یکی از برادرم و خواهرهام همینو میگه ؛ اما خودم لمش دستم اومده و راحت دنده رو تعویض میکنم گاهی اوقات که بد جا میخوره کلاچ ول میکنم و دوباره میگیرم . اما وقتی میخام دنده معکوس کنم و سرعت بالا هست و یکباره باید سرعتمو کم کنم دنده بد جا میخوره و همچنین بخوام برم دنده 5 مشکل هست و تو بزرگراه ها 110 تا را با دنده 4 میرم (حالا نمیدونم من بلد نیستم تعویض دنده کنم از 4برم 5 یا واقعا مشکل از ماشینمه) میخاستم برم این مشکل رو حل کنم اما یکی از داداشم میگه نرو بیشتر خراب میکنن و باهش بساز، حالا موندم برم نمایندگی و بدم درستش کنه یا نه؟ (در ضمن ماشین فقط دست خودم هست (خدارو شکر برادرهام ماشین دارن ) . روغن موتور رو تعویض میکنم میگم که همه چیز رو چک کنن) در ضمن ماشین خاموش هست بدون گرفتن کلاچ میشه دنده رو 1 و 2 عوض کرد .آیا قطعه ای از ماشین خراب شده؟
ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید.
خب گیربکس ماشین شما نیاز به تعمیر اساسی داره. احتمالا کشویی ها و یکی دو تا از دنده ها و برنجی ها باید عوض بشن و بهتره ببری برای تعمیر تا خرجش بالاتر نرفته. چون این وضعیتی که گفتی طبیعی نیست. حالا نمایندگی یا تعمیرکار بیرون تفاوتی نداره. اگه تعمیرکار آشنا و خوب سراغ داری بده بیرون برات تعمیر کنه.نقل قول:
شما یک چک کنید سیم کلاچتون رو بالاتر بیا رید ببینید بهتر نمی شه؟؟؟ الان کلاچتون در چه حدیه چون می گید دو کلاچه مشکل دارید و بعد ازون کی ئیسک و صفحه عوض کردید ممکنه با یه تنظیم کلاچ از سیم بهتر شهو اگه نه ممکنه فقط راد یا سر دنده باشه که از زیر ماشین قابل بازرسی و تعمیرهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من یه روآ مدل 87 دارم که ازش راضیم اما چند ماهی میشه که مشکل پیدا کرده و مشکلش هم اینه که دور موتور میره بالای 2000 و نمیاد پایین، حتی توی سرعت هم وقتی پدال گاز رو هم که ول میکنم باز هم دور موتور از همون جایی که هست پایین تر نمیاد و انگار که هنوز هم گاز میدی... اما کارایی که شده:
1. سیم گاز چک شده.
2. استپر تمییز شده و یک بار هم تعویض شده توسط متخصص.
3.برنامه ECU چند بار عوض شده توسط متخصص اما هر بار فقط 4 روز درست میشه اما دوباره مشکل...
4.دریچه گاز شسته شده توسط متخصص.
هر بار که کارای بالا رو انجام میدم فقط 4 روز ماشین درسته اما بعدش دوباره خراب میشه.
عقلم دیگه به جایی قد نمیده.... لطفا استادان و متخصصان راهنمایی کنن.
پیشاپیش ممنونم.
سلام.ما همين مشكل رو روي روا داشتيم تمام كارايي كه شما گفتيد انجام داديم به نتيجه نرسيديم بالاخره تو يكي از نمايندگي ها دريچه گاز رو كامل عوض كردن مشكل حل شد.سال 89.اين موضوع اتفاق افتاد كه 50اشلوغ هزينه برد وتا الان شكر خدا مشكلي نداشته.
سلام من یه پراید 82 دارم تا کولر رو روشن می کنم به 10 دقیقه نمیکشه که آمپر آب نزدیکه جوش می رسه.از ترسم کولرو خاموش می کنم.نمیدونم چیکار کنم.
اين موارد رو چك كنيد:نقل قول:
مقدار آب رادياتور كافي و تميز باشه، همچنين ضد جوش/ زنگ اون به اندازه كافي.
درب رادياتور ، لوله متصل به مخزن تبخير، و درب مخزن تبخير
ترموستات، درب ترموستات و كليه جنتهاي رادياتور
لوله برگشت آب بخاري و جنتهاي بخاري
فن رادياتور و كندانسور( منظور فن مربوط به راديات كولر كه جلوي ماشين قرار داره) از نظر به موقع روشن شدن و با سرعت مناسب چرخيدن.
فشنگي فن، آفتمات فن
همونطور که دوستمون فرمودند و بعد از اون از مقدار آب و تمیز کردن خود رادیاتور که مطمئن شدید اگر خنک کنندگی کولر در حد مطلوب هست این چک کنید که در موقع درجا بودن ماشین وقتی کولر رو روشن می کنید همون اول و تا چند دقیقه بعد چه مقدار از ماشین قدرت میگیره و بعد از چند دقیقه از گردش صحیح کمپرسور خنک کنندگی و هر دو فن اطمینان حاصل کنیدنقل قول:
باتوجه به مدل ماشین شما باید دارای کمپرسور دیوو قدرتمند باشه کهامکان جام کمپرسور گرفتگی لوله سفت بودن تسمه یا مشکل کلاچ کولر و در مرحله بعد موتور ماشین شما هم باشه
مشکل رادیاتور خود ماشین و آب زنگ زده در سر سیلندر که با فشار آوردن به ماشین خیلی داغ شه
پتانسیومتر دریچه گاز مشکل داره.نقل قول:
ممنون از دوستانی که پاسخ منو دادن.نقل قول:
heinrich عزیز شما مطمینید؟ چطور باید مطمین بشم؟ باید پیش کی ببرمش که الکی خرج نتراشه؟ دریچه گاز رو نمیخواد کلا عوض کنم؟
مشکل دیگه ای که داره توی سرعتهای زیر 5 کیلومتر زمانی که ترمز میگیرم صدایی نمیاد اما وقتی پدال ترمز رو که ول میکنم میگه تق و دیگه صدا نمیده، مشکل از چیه؟
باز هم تشکر
سلاممن یک سمند معمولی دارم ، چند روز پیش رفته بودم بیرون ، سر یه خیابون اومدم دور بزنم وقتی سرعت خیلی کم شده و رفتم تو دنده یک ، ماشین خود به خود خاموش شد ، مجبور شدم هلش بدم بره کنار خیابون ، 10 دقیقه خاموش بود استارت میزدم ، برق تو ماشین بود و استارت میخورد ولی روشن نمیشد، بعد از 10 دقیقه روشن شد! بیخیالش شدم ولی باز امشب تو خیابون (شانس آوردم خلوت بود) باز همین اتفاق افتاد! همیشه وقتی سوئیچ رو میبرم مرحله قبل از استارت ، یه صدایی فک کنم مربوط به پمپ بنزین میده ، ولی وقتی اینجوری که گفتم خاموش میشه اون صدا رو نمیده ، بعد از 10 -15 دقیقه خاموش بودن درست میشهراستش این تعمیرگاهی ها فقط منتظرن کسی ناوارد باشه حسابی از خجالتش در میان ، گفتم اینجا مطرح کنم اگر دوستان کمک کنن حداقل بدونم تقریبا مربوط به چی میشه
ببر نمایندگی. احتمالا پمپ بنزینت مشکل داره. و احتمال ضعیفتر سیستم سوئیچه. اونجا رسیدگی می کنن البته یه نمایندگی معتبر ببر.نقل قول:
مشکل از لق بودن لنته چک کنید ولی معمولا طبیعیه ممکنه شل شده یا کوتاه باشه اگه دیسکتون نازک کرده باشه خطر در رفتن دارهنقل قول:
تفاوت كوئل دوبل ساژم و زيمنس و سنسور دور موتور مربوط به هريك از آنها.
گاهي اوقات كه نياز به خريد سنسور دور موتور داريد، ممكنه به دليل تشابه نزديك ظاهري هردو نمونه و البته توضيحات ناكافي و عدم اطلاع خريدار و فروشنده، قطعه اشتباهي خريداري بشه.
براي همين بهتره قبل از خريد، دقيقا نمونه كوئل دوبل ماشين خودتان را مشخص كنيد و بعد سنسور مناسب با اون نمونه كوئل را بخريد،
كوئل دوبل ساژم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كوئل دوبل زيمنس
حالا تفاوت بين سنسور دور موتور مربوط به هر كدام از اين كوئلها رو ببينيد:
در نمونه مربوط به ساژم، سري مقداري باريكتراز نمونه زيمنس است، و همينطور بخش انتهايي آن بلندتر بوده و كاملا قابل شناسايي است.
سمت چپ نمونه ساژم ، و سمت راست نمونه زيمنس است.
بنابراين با نگاه به سري هركدوم متوجه خواهيد شد كه مربوط به ساژم است يا زيمنس.
تصوير جداگانه نمونه ساژم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوكت نمونه ساژم با زيمنس هيچ تفاوتي نداره و كاملا يكسان هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصوير نمونه زيمنس
سوكت نمونه زيمنس، كه كاملا با نمونه ساژم تشابه داره
[QUOTE=jesus11077;7724649]ممنون از دوستانی که پاسخ منو دادن.
heinrich عزیز شما مطمینید؟ چطور باید مطمین بشم؟ باید پیش کی ببرمش که الکی خرج نتراشه؟ دریچه گاز رو نمیخواد کلا عوض کنم؟
مشکل دیگه ای که داره توی سرعتهای زیر 5 کیلومتر زمانی که ترمز میگیرم صدایی نمیاد اما وقتی پدال ترمز رو که ول میکنم میگه تق و دیگه صدا نمیده، مشکل از چیه؟سلام.در ادامه فرمايشات اقاي هيملر ميتوني دريچه گاز رو با يك رواي ديگه عوض كني ببيني مشكل حل ميشه يا نه.معمولا پتانسيومترهاي بازار به سختي با ماشين روا هماهنگ ميشه.بايد پتانسيومتري كه نصب ميكني با دريچه ورودي هماهنگ بشه.(مچ بشه)وقتي كه دريچه كامل ميخري اين كار توسط توليد كننده انجام شده.
سلام دوستان
من تجربه ی زیادی تو ماشین و مشکلاته ماشین ندارم
ماشین هم 405 مدل 90
من بعد 20 تا 30 دقیقه استفاده از ماشین یه لحظه برای کاری نگه داشتم پیش دوستم
که دوستم گفت ماشینت چه قدر گرمه خیلی گرما از زیرش میاد
من خودمم چندبار برام پیش اومده امتحان کردم خیلی خیلی گرمه اگه کنار ماشین بمونی به طور واضح از زیر ماشین گرما رو حس میکنی
این حرفو چند نفر دیگه قبلا هم بهم گفتن ولی جدی نگرفته بودم ( آخه عادیه ماشین کار کنه خب گرم میشه دیگه)
ولی چون این چندمین باره که اینو بهم گفتن میخواستم از اساتید اهل فن بپرسم این قضیه عادیه؟
یا مشکلی هست؟
ممنون
+
بعضی از اساتید نیستن ؟
کجان؟
1- :n13:نقل قول:
2- آره همینطوره
3-کفی رو که اطمینان دارم مشکل ایجاد نمیکنه - دیسک و صفحه رو هم باید ببرم نگاه کنن + سیم کلاچ
4-اینم نمی دونم چطور باید بفهمم ؟؟ :n13:
5-بهترین پیشنهاد شما چیه واسه پارس ؟؟؟
دوستان من ماشینم پراید هستش چند وقت پیش تصادف کردم که باعث شد کامل رادیاتور آب و کولر را عوض کنم و کولر را مجددا گاز کنم حالا مشکلی که برخوردم باهاش اینه که زمانیکه کولر ماشین را روشن میکنم و روی درجه 2 یا 3 میگذارم اساس میکنم از قدرت ماشین کم میشه و همچنین از شتابش
و سرعتم افت پیدا میکنه ولی به محض اینکه خاموشش میکنم مشکل رفع میشه
چیکار کنم اساتید؟:n27:
دمای آمپر آبتون چقدرهنقل قول:
می تونید با دستگاه دیاگ دمای واقعی رو با دمای آمپر مقایسه کنید
وقتی ماشین کار می کنه فن روشن می شه و این گرما حس می شه در هر حال حتما مطمئن شید چون اگه ترموستات خراب شه واشر سر سیلندر کار دستتون میده
1- با 206و ... مقایسه کنید حتی پراید کشویی و ترمز دیسک این مدل ها همینه شما 206 رو با سرعت بالا هم دنده یک بذارید جا میره ( این کارو هییییییییییییییچ وقت امتحان نکنیدا)نقل قول:
2- وقتی اینجوری شد به ماشین فشار نیارید و اگه میشه با دنده دو به مسیر ادامه بدین تا اینکه به زور دنده یک رو جا بزنید
3-کفی بعضی وقتا حس نمیشه ولی کمک میکنه کلاچ ماشینتون کجا در گیر میشه یعنی چقدر بالا یا پایین عمل می کنه اگه سیم کلاچ موتاه با راد قابل تنظیم دارید اونو بالا تر بیارید تا شاید کمک کنه
4- ماشین رو خاموش در دنده یک بذارید و حالا دسته دنده رو تکون بدین ببینید بدون اینکه خلاص شه چقدر بازی می کنه ( در بعضی موارد حتی شبیه ماشین خلاص میشه)
5 - می گن توتال یا لیکومولی خوبه ببیند فورمولش W5 ؟؟؟؟؟ باشه نه 4 و مثلا 80-95 برزید نه 95-120
6- طبق تجربه با چندین تا از این مدل موتور گیرباکس بیشتر این مشکل رو دارند و با هزینه دیسک و صفحه و باز و بست گیرباکس خرج رو دست خودتون نذارید ( حتی ممکنه وقتی ماشین سرد تره دنده 1 به دو که عوض می کنید صدای تق تقی هم به گوش برسه)
7- خیلی حساس نشید
تنظیم موتور و فیلر گیرینقل قول:
چک کردن ف بنزین و شمع
اگر خنک کنندگی کولر به اندازه کافی هست یا نیست؟
ممکنه از سفتی تسمه گرفتگی لوله های گاز و یا جام بودن و سفتی کمپرسور باشه کولر سساز تست کنید
دوستان پمپ هیدرولیک ماشینمون (206 تیپ 3)خراب بود تو تعمیرگاه مرکزی عوضش کردن از اون موفع فرمون خیلی نرم تر شده
ولی الان از اطراف درب پمپ هیدرولیک یه کمی روغن میده،چند بار پاکش کردم بازم روغنی شده بود
آیا روغن هیدرولیک زیاد ریختن؟! یا در خرابه؟
چجوری این مشکل رو برطرف کنم؟
با تشکر
درب رو که باز کنی یه گیج اندازه گیری بهش وصله. یه حداقل و یه حداکثر روی اون گیج مثل گیج روغن مشخصه. روغن حداکثر باید تا اون علامت حداکثر باشه و اگه بیشتره پس روغن زیاده. اگه سطح روغن مناسبه دربش مشکل داره.نقل قول:
دمای آمپر آب معمولیه زیاد نیستنقل قول:
باشه باید ببرم واسه دیاگ
مرسی
اول بايد اندازه روغن رو ببينيد، اين كار رو زماني بايد انجام بديد كه ماشين مدتي حركت كرده و موتور و متعلقات اون( و البته پمپ هيدروليك فرمان) گرم شده باشه.نقل قول:
بعد در زمان توقف، فرمان را يكبار كاملا به چپ و راست بچرخانيد تا پمپ بيشترين مقدار روغن رو از داخل مخزن به مدار هيدروليك بفرسته، و سپس با باز كردن درب مخزن، و نگاه به گيج ، مقدار صحيح روغن را ببينيد.
درب داراي يك بخش لاستيكي گرد در قسمت پايين خودش است كه به نوعي مانع رسيدن و انتشار روغن به سمت بالا و محل درب ميشه. گاهي اين قسمت خراب و يا اصلا وجود نداره( ممكنه درب كهنه براي اون گذاشته باشن).
دوستان دوتا سوال اگه زود بهم جواب بدین ممنون میشم
من لنت هام تمومه دیگه
1 _ فردا میخوام برم لنت هامو عوض کنم یه لنت خوب برای 405glx چیه؟ + قیمتشو بگین که فردا زیادی بهم نگه
2_ لاستیک های فابریک که ایران خودرو رو ماشیناش میذاره ( بیشتر منظورم 405 ) تا چندهزار میشه ازش استفاده کرد؟ حدودا
من الان حدود 24 هزار رفتم 2 تا چرخ جلو زیاد ساییده شده ولی لاستیکهای عقب شرایط خوبی داره
(من فردا صبح میرم برای تعویض لنت اگه یکی امشب بهم جواب بده عالی میشه)
مرسی
معمولا لنت تکستار میندازیم حدود 80 تومن لنت جلو قیمتشه. حالا چیز دیگه هم شد اشکال نداره، در مورد لاستیک هم اگه حاد نیست میتونی جای لاستیکای جلو و عقبو عوض کنی و بازم کلی استفاده کنی اما اگه می خوای بخری استاندارد پژو 14/175 هست سایزش اما من معمولا خودم 14/185 میندازم. اگه وضعت خوبه می تونی لاستیک خارجی بگیری مثل مکسس یا اگه خیلی اوضات توپه میشلن. اگه نه من کویر و یزد تایر رو پیشنهاد میدم. بد نیستن. من خودم انداختم راضیم.نقل قول:
دوست عزیز بستگی داره کجا باشید یه زمان لنت تکستار خوب بود ولی نمی دونم یگه گیر بیاد یا نه من خودم آخرین باز لنت ایتالیایی خریدم که خوبهنقل قول:
مصرف لنت و لاستیکتون برا 24 هزار زیاد بوده احتمالا ترمز یاد می گیرید
من لنت رو حدود 40000 و لاستیک رو البته درست نیست ولی 5.5 سال بعد اونم بخاطر سفر عوض کردم مهم اینه که چه مارکی براتون گذاشته اگه بریجستونه که معمولا اون یا بارز میندازن تا 3 سال جواب میده اگه میگید خیلی ساییده شده میتونید یه جفت بگیرید مثل خودش عوض کنید
در ایرانی ها هم یزد از همه بهتره
لنتهاي زيادي در بازار وجود داره، از لنت پارس با قيمت حدود 25000 گرفته تا تكستار كه قيمت امروز رو ندارم.يك مدل لنت اسپانيايي هست كه در قوطيهاي خاكستري بسته بندي شده و كيفيت فوق العاده اي داره و حدود 50000 قيمتشه.
يك مدل ديگه ساخت شركت والو تحت ليسانس كره جنوبي كه اونهم 50000 قيمت داره و اينهم خوب جواب داده.
در مورد تاير، من تجربه خوبي با تايرهاي ايراني نداشتم و بيشتر آزار دهنده بودن تا كار راه انداز، اما خارجيها، بخصوص كره اي مثل هانكوك يا مارشال خيلي عالي جواب داده.
سلام
پراید 82 دارم
روغن سوزی داشت
دادم تعمیر شد و الان 3 روز از تعمیرش می گذره
اولا اوایل صبح گاز می دم دور موتور 3000 تا دود می کنه سفید
اتوبان هم وقتی گاز می دم بعضی وقتا دود سفید می کنه
سه روز قبل که مکانیک بهم ماشین رو داد گفت شنبه ببرم روغنش رو عوض کنه امروز عصر می برم مکانیک روغنش رو عوض کنه
این دودها عادیه؟
با تشکر...
تعمير موتور اگر به صورت صحيح و اصولي انجام شده باشه، تا چند روز اول دود آبي رنگ رو خواهيد داشت، چون معمولا مكانيكها براي آب بندي موتور مقداري روغن داخل محفظه سيلندر ميريزند تا رينگها با ديواره سيلندر اصطكاك كمتر داشته باشه ، و البته زمان جا زدن پيستونها به همراه رينگ، هميشه داخل ديواره سيلندر با روغن چرب ميشه تا راحت جا بره.نقل قول:
در حال حاضر ماشين شما حكم بيماري رو داره كه تازه از اتاق عمل بيرون آمده و نبايد بهش فشار بياريد.
زماني كه موتور سرده نبايد به اون گاز بديد، بخصوص وقتي كه تازه تعمير شده و اصولا دور موتور رو تا 1000 كيلومتر اول سعي كنين زير 2000 باشه.
سلام.در تكميل فرمايشات اقاي كامارو ال تي با مشخصاتي كه شما فرموديد فكر كنم مشكل از لاستيكهاي ساق باشه.از مكانيكتون سوال كنيد كه لاستيكهاي ساق رو عوض كرده يا اينكه همون قبلي ها رو دراورده و دوباره جا زده؟نقل قول:
نه اونقدرام ساییده نشده ولی نسبت به لاستیک های عقب یکم ساییده تر شدهنقل قول:
اگه من میخوام لاستیک هایی تا 450 جفتی بگیرم چی خوبه؟
یعنی شما از اول که ماشینو گرفتی تا 40000 عوض نکردین؟نقل قول:
من لنت های فابریکمه و قبلا ها که 8 هزار رفته بودم صدا میداد که رفتم ایران خودرو گفت جنسش داغونه صدا میده ولی الان 24 هزار رفتم دیروز داشتم تو سرازیری میرفتم یه صدایی خفت تری میداد و اینکه ترمز پایین تر میگیره
من امروز رفتم نشون دادم گفت داره هنوز و 4 هزار دیگه بری بیا عوض کن
لاستیکای زی ماشینم فابریکه کارخونه هست نمیدونم چه مارکی فقط مطمئنم خارجیه :n02: و چینیه :n08:
+
اگه بخوام لنت هامو عوض کنم تکستار (البته اگه گیرم اومد) اگه گیر نیومد اون ایتالیایی که گفتی مارکش چیه؟
لاستیکم یه چیز در حد 450 (آخرشه:n02:) چی خوبه؟
فقط قیمت بارز و میشلن و مکسسو بگین + قیمت همه ی لاستیک های پیشنهادیو و کیفیتشونو بگین
+
احتمالا جای لاستیک های جلو وعقبو عوض کنم که 4 تا رو بعدها باهم عوض کنم که یه دست باشه نمیخوام لاستیک هام با هم فرق کنن
خیلی خیلی ممنون
خنک کنندگی کولر خوبه ولی وقتی روی درجه 2 یا 3 میگذارم ماشین به لرزش میوفته و تازه از سرعت ماشین خیلی هم کم میشه که این مسئله واقعا مشهوده و باید حتما کولر را خاموش کنم تا ماشین تو سرعت بالا کم نیاره،:n21: ولی قبلا اصلا اینجوری نبود (قبل تصادف)نقل قول:
سلم دوستان...ی سوال داشتم...چرا وقتی با ماشین در حال حرکت هستم و پدال گازو نم نم فشار میدم ماشین خیلی خوب شتاب میگیره ولی اگر از ی حد بیشتر فشار بدم پدال گازو نتیجه عکس میده؟(پراید)
دوستان یه سوال دیگه امروز رفتم ایران خودرو چون بعضی اوقات استارت میزدم دیر روشن میشد گفتم یه نگاه به شمع ها بندازه ، نگاه کرد و گفت باید عوض شه
عوض کرد حالا 2 تا سوال
1- 50 تومن ازم گرفت هزینه ی شمع ها و دستمزد ، درسته؟
2- خیلیا بهم میگن زود عوض کردی حالا حالاها جا داشت بمونه درسته ؟ کارکرد 24 هزار پژو 405 glx
با سلام خدمت تمامی دوستان
من مشکلی داشتم در رابطه با پلوس که هنوز حل نشده ماشینم واشر سرسیلندر سوزوند...:n03:
آب و روغن قاطی کرد و...الان سر سیلندر باز شده
از چندجا خوردگی بهم زده رفته برای جوش آلومینیوم و سپس کف تراشی و بستن دوباره
واشری که تهیه کردم از مارک Elring هست که روش نوشته Engine Germany تهیه شده از نمایندگی ایساکو هست.
آیا واشر بهتری وجود داره توی بازار؟ هنوز سر سیلندر بسته نشده
ماشینم 206 تیپ 2 هست.
آيا با تعويض شمعها، مشكل دير روشن شدن حل شد؟نقل قول:
1. اين بستگي به مارك شمع داره، چه نوع شمعي استفاده كرديد؟ در مورد دستمزد اين كار به نظر من اونقدر ساده است كه نبايد بيشتر از 1000 تومان دستمزد گرفته بشه( گاهي اوقات براي مشتريها بطور مجاني انجام ميدم)
2.شمعها هم معمولا بر اساس كيلومتر كاركرد خودشون تعويض ميشن، كه حدودا ميشه گفت بين 40 تا 60 هزار كيلومتر متغيره.
البته ممكنه خيلي زودتر يا ديرتر هم نياز بشه كه اين بستگي به سالم ماندن شمعها و يا صدمه ديدن اونها داره.