تعداد دیسی های شما هم زیاد شده؟
Printable View
تعداد دیسی های شما هم زیاد شده؟
برای بقیه دوستان هم torrentz سرعت پایین هست ؟
درود !
بچه ها آسیاتک تو کرج چطوره ؟
کار من بیشتر وبگردیه ماهی 5 گیگ دانلود.مرسی.فوری کمک کنید لطفا.
دوستان سلام ایا کسی میتونه کلی اعدادی که باید در قسمت کانکشن اسیاتک وارد کنیم بگه ودر ضمن کسی اینجا مودم کرسس 6 چراغ سفید نداره؟
سرویس من که مثل قبل هستش و فرقی نکرده:11:نقل قول:
افت سرعتی تو تورنت نداشتم:11:نقل قول:
دوستان لطفا مناطق مخابراتیتونو بنویسید اونهایی که میگویند هم شب عالی هم روز ودر ضمن من یک مشکلی پیدا کردم کسی نتونست حل کنه من چراغ لینک مودمم بعضی موقعها بطور کلی میره ودیگه نمیاد علتش چیه؟
خب دیگه فکر کنم سرعت همه ی یوزرها که اومده بود بالای 100 عادی شده و 512 همون روی 50 ..60 میگرده
سرعت منم از دیشب ساعت 11 عادی شد، قبل از اینکه سرعت بره بالا قصد داشتم سرویس دهنده ام رو عوض کنم سرعت رو برده بودن بالا نظرم عوض شد :)) حالا دوباره ظاهرا باید همون پلن رو پیگیری کنیم.
اره برگشت سرعت عادی ولی عجب حالی میداد اینترنت یک مگ هم تجربه کردیم :دینقل قول:
ما رو به 1مگ معتاد کردن
الان بد جوری تو خماری هستیم
راستی چرا اسیاتک 1 مگ ارائه نمیده؟
شما صحبت از ا مگ میکنید والا ما که ندیدم سرعت 512 توروز شده بین 20 30 چه مناطق مخابراتی سرعتشون رفته بود بالا همه شبهاشونم خوبه منطقه ما افتضاح شد با 2 3 کیلو بایت میره
سلام
من دیروز زنگ زدم اسیا تک سفارش512 دادم
امروز پیکشون اومد مدارک و پولو گرفت ازش پرسیدم چقد طول میکشه وصل شه گفت حدود 10 روز
نظر دوستان چیه چقد طول میکشه وصل شه؟
مخابرات هم اشرفی اصفهانی هست.
بسته به مرکز مخابرات و اینها داره ممکنه بین سه تا ده روز باشه مودمت رو وصل کن هر روز چک کن هر وقت دیدی چراغ لینک ثابت میشه بدون خطت آماده است زنگ بزن واسه کانفیگش راهنمایی بگیر از پشتیبانی.نقل قول:
سلام
من دیروز زنگ زدم اسیا تک سفارش512 دادم
امروز پیکشون اومد مدارک و پولو گرفت ازش پرسیدم چقد طول میکشه وصل شه گفت حدود 10 روز
نظر دوستان چیه چقد طول میکشه وصل شه؟
مخابرات هم اشرفی اصفهانی هست.
کاش سرعت برگردونده بودن به قبلش
من 512 دارم قبلا حدود 60 دانلود می کردم و ثابت بود الان اومده بین 20 تا 40 نوسان میکنه.
هیچیز را بهتر نمیکنن همیشه درحال بدتر شدنه
کاهش سرعت تو تهران سراسریه و بزودی برطرف میشه
سرعت افتضاح شده کلا اینترنت ایران سایت ها هم که به سرعت هر چه تمام تر فی ل تر میشن
ایده ال ترین اینترنت در دنیا رو ایرانیا دارن :دی
از آخر اولیم از نظر کیفیت و سرعت.نقل قول:
سرعت افتضاح شده کلا اینترنت ایران سایت ها هم که به سرعت هر چه تمام تر فی ل تر میشن
ایده ال ترین اینترنت در دنیا رو ایرانیا دارن
باعث افتخاره تو یه جا صاحب رکوردیم :دینقل قول:
سلام دوستان الان آسیاتک واسه سرعت128 وترافیک 6یا5 گیگ چقدر میگیره مودم رو باید از خود شرکت گرفت یا خودمون؟
در کل چقد واسم در میاد با خرج هزینه وصل و غیره چقدر میشه؟
ممنون
ما که دیشب با سرعت30 دانلود کردیم امروز صبح 70..75 نگفتم یه کاری دارن میکنن
کلاً معلوم نیست دارن چیکار میکنن دیشب بین ساعتای 8 شب تا 12.30 الی یک سرعت دانلود روی 110 بود از ساعت یک که دانلود مجانی بود تا هفت صبح سرعت روی 30 الان هم که 8.30 صبح هستش برگشتیم به همون وضعیت اسفناک قبلی سرعت دانلود بین 14 الی 16 هست. ثبات در سرویس دهی به این میگن! :41:
تنها خوبیه آسیاتک سرعت ثابتش بود که اونم ریدن توش
این قضیه سرعت پارس آنلاین چیه همه تو تایپیکش از سرعت های نجومی حرف میزنن وسوسه شدیم
پارس آنلاین توی شهرستانها سرعتش رو روی دو مگ بسته ولی سرویس دهیش توی تهران خیلی خوب نبود اگر تهران رو هم مثل شهرستانها کرده باشه من یکی که راضیم برم ازشون سرویس بگیرم الن یکی از دوستای من تو یزد پارس آنلاین داره سرعت دانلودش روی 230 هست و دوست دیگه یی تو اهواز سرعتش روی 180 هست.
درود !
بچه ها آسیاتک تو کرج چطوره ؟
کار من بیشتر وبگردیه ماهی 5 گیگ دانلود.مرسی.فوری کمک کنید لطفا.
نقل قول:
با سلام شما میتونید اینجا ببینید
کد:www.asiatech.ir
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
ولی الن 6 گیگ سه ماهه 128 فکر کنم ماهی 10000 تومن در بیاد واقعا عالی از1 شب تا هفت صبح هم رایگان.
دوست عزیز مطمئنی که به زودی برطرف میشه ؟نقل قول:
خیلی رو اعصابه
جدی جدی سرعت شبانه رو اوردن پایینا :18:
ایشاالله که بزودی..اما اینجا ایران است
جالبه سمت شهید نهری هم سرعت تو روز رفته از 60 به80 شبا هم اومده رو 30..قبلا شبها تکون نمیخورد از60
دقیقا همینجوری شده درواقع سرعت شبانه رو نصف کردند یعنی 512 با 30 دانلود میکنهنقل قول:
زنگ زدم میگه پنجشنبه شبه واسه همینه سرعتا اومده پایین میگم چهارشنبه شبم که اینجوری بود میگه بررسی میکنم برطرف میکنیم! دروغ میگه کره خر
اگر مشکلی وجود داشت که دقیقا از ساعت 1 تا 7 سرعت ثابت نمیموند رو 30 !!!
من مجبور شدم ادامه دانلودم رو از 7 به بعد انجام بدم
اگه روز دانلود کنیم خیلی به نفعشون میشه اونام همینو میخوان
تائید میشود. من فکر نمیکنم که درست هم بشه. دقیقا همان کاری که صبانت کرد و باعث شد من و خیلیهای دیگه برن یک isp دیگه را داره این میکنه. یا باید یریم یه شرکت دیگه سرویس بگیریم یا به قول معروف همینی که هست. فقط باید پول بدی خدمات هر روز بدتر. جالب اینجاست که همه هم یاد گرفتن فکر میکنن همه احمق هستند: پنج شنبه است، یکی دیگه داره دانلود سنگین میکنه، تا فردا درست میشه تا هفته دیگه ...نقل قول:
من که به یکی هفته پیش پیشنهاد دادم که به خاطر سرعتش بیاد آسیاتک اونم رو حساب من داشت شرکتشو عوض میکرد. دیشب بهش گفتم که بیخیال شه. خوشبختانه دیروز خونه نبوده و پیکشون نتونسته مدارک را بگیره.
فعلا با این وضع من پیشنهاد نمیکنم کسی سرویسشو عوض بکنه بیاد اینجا. بیخودی پول رانژه دادن و معطل شدنه. من بدبختو بگو که درست 27 روز طول کشید تا اینا خطمو رانژه کنند آخرشم بعد از 1/5 ماه اینجوری شده ...
حالا که سرعت شبانه نصف شده دیگه چرا پول بدیم واسه 512؟
اونایی که 128 و 256 دارند تو این دو روز اخیر با چه سرعنی دانلود کردند؟ (شبانه)
1 مگ هم که نمیدن
خیلی افتضاح شده تو این 2 روز الان سرعت من روی 16 بیشتر نیست سه شنبه 110 بود شبها هم که کلا تعطیل 128 دارم . بعد از 3 سال استفاده از این شرکت باید بریم سراغ شرکتی دیگه
متاسفانه از چهارشنبه شب سرعت پایین اوردن و همینطور قطع شدن هم داریم.
شانس گند من تازه یک هفته است 3 ماهه 512َشارژ کردم
این هم کلاهبرداری آسیاتک
بهشونم بگی هزار تا حرف مفت میزنند
نقل قول:
دقیقا زر مفت میزنند البته پشتیبانی تقصیر نداره. مقصر خود شرکت که سرعت پایین اورده
یک چیز تبلیغاتی راه انداختنند حالا مثل خر توش گیر کردن
دوستان شاید تاثیر زیادی نداشته باشه اما به قسمت سرویس شبانه بروید و در قسمت نظرات اعتراض کنید شاید فرجی بشه و از کارشون خجالت بکشند اصولا فشار جمع تاثیر گذار
چرا شما لینکو برداشتی :31:نقل قول:
کد:http://1844.ir/fa/pages/sp8b2154/سرویس%20شبانه%20رایگان.html
متاسفانه هی نمیشه شرکت عوض کرد مگه چنتا شرکت ارتئه دهنده داریم...نصفشونون که تاحالا داشتیم نصف دیگشم میدونیم ازین بدتره پس کجا بریم.... فایده نداره این کارا...گند بزنن به این مملکت دزد
من نظرم را نوشتم و پیغام داد که ذخیره شد ولی نمایش داده نشد. ظاهرا بررسی میکنند اگه خوششون اومد میگذارن! عجب نظر خواهیه. آخرین پیام ماله 5 روز پیشه. ظاهرا واحد سانسورشون کندهنقل قول:
من 128 دارم روز که سرعت افتضاح شب فاجعه آمیز!
بله درستهنقل قول:
عوض کردن شرکت کار درستی نیست
به دلایل زیادی بستگی داره .منطقه مخابراتی یکیشه
ممکنه سرعت تو یه منطقه خوب باشه ولی تو یه منطقه دیگه نه