من خیلی وقته که idm استفاده میکنم ولی اپدیتش نکردم تا حالا.،اپدیتش کنم کار میکنه با کرک قبلی؟
چون هی پیام اپدیت میده،منم کنسلش میکنم
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
من خیلی وقته که idm استفاده میکنم ولی اپدیتش نکردم تا حالا.،اپدیتش کنم کار میکنه با کرک قبلی؟
چون هی پیام اپدیت میده،منم کنسلش میکنم
اگه آپدیت کنید باز دوباره باید پچش کرد!نقل قول:
کلن آپدیت خوب نیست، اگه خواستید تغییر ورژن بدید، یدور پاکش کنید، دوباره ورژن تازشو نصب کنید...
من idmام.،16تا کانکشن بیشتر نداره،چه جوری میتونم بکنم ۳۲ تا
شما رو همون 16 هم میزاری دانلود رو 9 تا قسمت بیشتر نمیکنهنقل قول:
چه کار کنبم که این پیام آپدیت دانلود منجر نیاد؟ آنتی ویروس شید دارم.
با تشکر؟:n16:
توی فایروالت دستور فقط خروجی برای دانلود منیجر ایجاد کن.نقل قول:
سلامدوستان خسته نباشید یه سوال داشتم من وقتی با خود مرورگر کروم دانلود می کنم مثلا یه فیلمی رو میشه تا نصقه دید و نگاه کرد ایا توی idm روشی نیست که بشه این کارو کرد ؟مثلا فیلم تا نصفه دانلود شده و به هر دلیل قطع میشه ایا میشه کاری کرد که فیلم رو دید تا همون نصفه که دانلود شده ؟
در IDM فکر نکنم ولی با نرم افزار FlashGet میشه.:n02:
چرا ، میشه ، برید اینجا ، اول هیدن هاتون رو باز کنید (Hidden)، سپس appdata -> Roaming -> DwnlDataنقل قول:
اونجا فایل مورد نظرتون رو پیدا می کنید.
پنجره Run را باز کنید. (با کلید های Win+R) - دستور regedit را تایپ کرده و اینتر بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.نقل قول:
- از پنجره سمت چپ در ویرایشگر رجیستری، به این مسیر بروید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager
- در سمت راست پنجره، به دنبال عبارت LastCheck بگردید. سپس روی آن دوبار کلیک کنید.
- در پنجره ای که باز میشود و در کادر Value data ، یک تاریخ میلادی نوشته شده است. (مثلا 01/09/13)
(این تاریخ، نشان دهنده آخرین تاریخی است که IDM سرور خود را چک کرده است. به صورت سال/ماه/روز)
نرم افزار IDM در هر بار اجرا این تاریخ را میخواند و اگر یک هفته از آن گذشته باشد، سرور خود را چک کرده و سپس تاریخ روز را ثبت میکند.
حالا برای اینکه IDM را گول بزنیم، تاریخی را وارد میکنیم که هنوز نیامده است.
- رقم سمت راست که مربوط به سال است را 10 سال جلوتر ببرید.
(مثلا در مثال بالا، عدد 13 را به 23 تغییر دهید)
- روی OK کلیک کنید.
- در همان قسمت سمت راست ویرایشگر رجیستری و در زیر عبارت LastCheck ، عبارت LastCheckQU قرار دارد. روی آن کلیک راست کرده و Delete را بزنید تا حذف شود.
- از ویرایشگر رجیستری خارج شوید.
مقدمه :
بنده خودم از دانلود منجر 6.7 بویلد 7 استفاده می کنم. پچشم عالی بوده و تا حالا تو نت از کار نیافتاده و هر وقت پیام آپدیت داده کنسل کردم اما
همین نرم افزار رو تو وین 8 برای فامیلم نصب کردم. برای فعال کردن پچشم از run admister و ... استفاده کردم ولی نمی دونم چه کار می کنه میزنه پچ رو می پرونه. دو بار از اول پاک و نصب کردم و دوباره براش پچ کردم. سیستم رو ریست و با نرم افزار تو نت کار کردم ولی نمی دونم این چه بلایی سرش میاره و بازم پچ رو به فنا داده.(البته همون پچ رو و پچ دیگه براش تست نکردم)
میگه که سیستم خاموش و روشن میشه ، اینجوری میشه و نرم افزار بالا نمیاد و از نو رجیستری میخواد.
لطفا یکم بیشتر توضیح میدین. تو وین 8 به چه شکل باید این کار رو انجام داد؟نقل قول:
تو دانلود براش مشکل ایجاد نمیکنه به خصوص در حالت download later
-اگر دوباره نرم افزار رو پاک کنم و دوباره همین نسخه رو بنصبم و با همین پچ فعالش کنم و روش های شما دوستان رو اعمال کنم دیگه پچش از کار نمیفته مثلا حتی با خاموش و روشن کردن سیستم؟نقل قول:
- آیا پچ ورژن ها بالاتر برای این نسخه عمل می کنه ؟ چون شنیدم ورژن های بالاتر مشکل در cpu پیش میاره بدین شکل که بیخود cpu رو به کار میگیره و رو 100 درصد نگه میداره. چون از نت محدود استفاده می کنه دانلودش تو ساعات رایگانه و لپ تابم هست.
:n16:
نقل قول:
این مسیر رو از کجا باید برم ؟ چیزی پیدا نکردم !!
مای کامپیوتر رو باز کنید و بالای صفحه روی Tools کلیک کنید و Folder options رو انتخاب کنید.
به تب View برید.
گزینه ی Show hidden files and folders رو انتخاب کنید.
برای ویندوز XP:
اکنون به درایوی که ویندوز رو نصب کردید برید و وارد پوشه ی Documents and settings بشید.
وارد نام کاربری خود بشید.
به پوشه ی Application data برید.
وارد پوشه ی IDM شید.
به پوشه ی DWNData برید و وارد نام کاربریتان شوید.
اینجا میتوانید دانلود های ناتمام را ببینید.
برای ویندوز 7 و 8:
به درایوی که ویندوز رو نصب کردین برید و وارد پوشه ی Users بشید.
وارد نام کاربریتان شوید و به پوشه ی AppData برید
به پوشه ی Roaming برید و سپس به ترتیب به پوشه ی IDMو DWNdata و نام کاربریتان برید.
آقا شما از کدوم پچ استفاده میکنید ؟ من خودم هر 5 - 6 روزی یه بار دستی میزنم که ببینم براش آپدیت اومده یا نه (بغصی موقع ها هم خودش میگه) ، تا حالا یه بار هم از کار نیفتاده ، ورژنی هم که استفاده میکنم 6.17 بیلد 11 هست، کلا هر چی جدیدتر رو داشته باشی خیلی بهتره (مثلا تو تغییرات این نسخه مشکلات دانلود از بعضی از سایت های ویدیویی رو حل کرده) ، ویندوزم هم 8 هست ، در هر صورت اگر خواستی پ.خ. بده بهت میگم بری از کجا بگیری.نقل قول:
با سلام
قبلا وقتی تو یوتوب میخاستم فیلمی ببینم گوشی فیلم یه لینک دانلود برای برنامه idm یا همون برنامه اینترنت دانلود منیجر میداد که میتونستیم با اون لیک جدا گانه میشد فیلم رو دانلود کرد الان برنامه idm هم نصی و درست هم هستش تو تنظیماتش هم فایرفکس فعاله ولی نمیدونم چرا اصلا دیگه این لینکو نمیده حتی رو ie هم نمیده شدیدا لازم دارم ممنون میشم کمک کنید
یا افزونه یا پیزی برا اینکار وجود نداره؟
برای فایرفاکس این افزونه رو نصب کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قاعتا با این کار نباید پچ از کار بیفته رجیستری رو کامل پاک میکنید؟ یه بار نصب و رجیستر کنید بعد سیستم رو خاموش روشن کنید ببینید واقعا پچ میپره؟ راستش طبیعی به نظر نمیاد. من میگم هر بار که میپرسه آپدیتش میکنه (ورژن رو چک کنید ببینید همونه یا ارتقائ پیدا کرده)نقل قول:
اگر میخواهید از پچ جدید استفاده کنید پس برنامه رو هم آپدیت کنید که بهتره.
از اونجایی که برنامه کم حجمی هستش فکر نمیکنم حجم زیادی از cpu رو اشغال کنه.
موفق باشید
درایو c رو باز کنید پوشه users رو باز کنید اسم یوزرتون رو انتخاب کنید و باز کنید حالا appdata داره. البته hidden هستش از هیدن دربیارید تا ببینید.نقل قول:
يه فيلم دانلود كردم كه 4 تيكس- آخر فايلا .avi.001 .avi.002 .avi.003 و... هست- اينا رو چه جوري يكي كنم
یه برنامه هست به نام AVI/MPEG/WMV/MP4/FLV Video Joiner که دقیقا کارش همینه یعنی فیلم با فرمت avi رو بهم میچسبونه.نقل قول:
خوب من همون مسیر رو میرم ولی مشکلی هست که اصلا فایل ها نیست و همه پوشه های 1 کیلو بایتیه..
حجمشون بر اساس همون حجم دانلود شده است هنگام دانلود فایل ها به چند تکه تقسیم میشن و هر فایل در این جا یک تکه است البته در هر پوشه.
سلام
چطوری فرمتAPK اندروییدی رو به نرم افزار IDM اضافه کنم ؟ نمیخام فایرفکس داون کنه
تنظیمات > نوع فایل > توی کادر بالا APK رو اضافه کن !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چند وقتیه IDM بعضی لینکهایی رو که مستقیم کردم وقتی به انتهای دانلود میرسه تقریبا 2 ثانیه مونده قطع میشه و وقتی Resume رو میزنم بدون هیچ پیغامی میره دوباره از اول شروع به دانلود میکنه....الان 600 مگ رو مستقیم کرده بودم دوباره همین کار رو کرد....مشکل کجاست؟
مشکل از کرک برنامه هست !نقل قول:
یه سری بود که کلا ورژنش مشکل داشت ! با اینحال از نسخه 6.12 استفاده کنید و از نسخه های کرک شده استفاده کنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید قبلا میرفتم مثلا فیس بوک روی یک کلیپ کلیک میکردم پیغام برای دنلود با استفاده از دانلود منیجر میومد ولی الان هرچی میزنم کلیپ تا اخر نشون میداد ولی پیغام دانلود نمیاد مشکل چیه؟
این که یک پیغام برای دانلود میاد الیک افزونه هست که همراه IDM برای مرور گر نصب میشه.ممکنه این افزونه رو غیر فعال یا پاک کرده باشید یا IDM با مرور گر شما سازگار نیست.
حالا دوستانی که با دو نرم افزار کار کردن IDM بهتره یا FLASHGET ؟
چرا تو تاپیکی به این مهمی هیچکی جواب نمیده
منم با idm یه مشکل خیلی جدی دارم که خیلی رو اعصابه مشکل اینه که چرا من که extention idm رو کرومم نصبه چرا همه فایلارو خود این دانلود منیجر مزخرف کروم شروع به دانلودشون میکنه فقط خواهشا نگین که نمیدونم کلیک راست بزنم بزنم دانلود با idm تورو خدا یه راه حل درست بدین که دانلودام خودبهخود با خود این idm شروع شه تو قسمت اپشن idm هم تیک کروم رو که مربوط به دانلود اتوماتیک هست فعال واسه تنظیمات idm ingrection هم تیک alow in incogito هم زدم دیگه نمیدونم چه کنم تورو خدا کمک کنین ویندوز هم عوض کردم باز درست نشده اخه این idm چه مرگشه
چه ورژنی هستش؟نقل قول:
اخرید ورژن 6.17 build 11
برای من هم کار نمیکنه...waterfox نصب کردم ...صفحه دانلودام رو با اون باز میکنم....مشکل از افزونه اش هست که همچنان مشکل دارهنقل قول:
اخه چیکار باید بکنیم از بدشانسیمون فقط همین idm سرعت دانلودش خوبه
گفتم یه مرورگر دوم هم همیشه داشته باش، اگر سیستمت 64 بیتی هستش waterfox رو دانلود کن نصب کن اگر 32 بیتی هستی فایر فاکس...نقل قول:
یا دانلود منیجرهای دیگه رو هم امتحان کن Download Accelrator Plus یا Flashget به ما هم بگو خوب بودن یا نه از تو سایت میتونی آخرین ورژنشون رو بگیری....
سلام دوستان
من یه کرک دائمی دارم برای idm که هر ورژنی رو کرک میکنه
قضیه اینکه آخرین ورژن idm رو pc با وین 8 نصب کردم و با همین کرک اکتیو کردم ولی همین idm رو روی لپ تاپ با وین 8.1 نصب کردم هر کاری میکنم کرک نمیشه،خیلی عجیبه
چجوری کرک کنم روی 8.1.کسی کرک دیگه نداره؟
مشکل از افزونه است.من وقتی این مشکل رو با فایر فاکس پیدا میکنم روی منوی فایر فاکس (نارنجی بالای صفحه) کلیک میکنم و addons رو انتخاب میکنم و بعد از کلیک روی Extensions خود IDM یه پیغام میده مبنی بر اینکه با فایر فاکس همسان شد.نقل قول:
اينترنت دانلود منيجر ورژن 6.17 نصب كردم پچ كردم ولي سريال ميخوام و من ندارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
یعنی یه مدتی کار میکرده ؟ اگر اینطوره احتمالا آپدیتش کرده اید؟معمولا وقتی آپدیت میشه این مشکل پیش میاد اگر تازه نصب کردید و اینجوریه یعنی اینکه قبلا روی سیستمتون نصب بوده ولی کامل پاک نشده و حالا رجیستر قبلی که fake شده باقیمانده است.نقل قول:
بهتره با your uninstaller کامل پاکش کنید که از رجیستری هم پاک بشه و سپس دوباره نصب و رجیستر کنید
دوستان اطلاعات قسمت SIte logins تو IDM دقیقا کجا ذخیره میشه ؟
من یه سری یوزر و پسورد دارم و میخوام به یه شخص دیگه بدم که با جایگزین کردن فایلش تو کامپیوتر خودش از اون یوزر و پسوردها استفاده بکنه
نمیخوام پسورد رو بدونه :n02: