دوستان این آمپ ها کدوم قوی تره ؟
soundstream tarantula TRA340.2
یا
Boschman PCH 9000Z
دوستان این آمپ ها کدوم قوی تره ؟
soundstream tarantula TRA340.2
یا
Boschman PCH 9000Z
سلامنقل قول:
هم قيمتش كمتره هم راحتر درايو ميشه. كه من بيشتر گزينه دوم منظورم بود و به شما پيشنهاد دادم.
فقط خريدن يه ساب گرون و قوي كار صحيحي نيست،مهم درايو كدن كامل اون هستش.
فركانس تيون يعني اينكه ما باكسمون رو روي يه فركانس خاصي كه بيشتر توسط نرم افزار و بر اساس توانائيها و پارامترهاي ساب خصوصا پارامتر FS كه فركانس طبيعي ساب ووفر هست،براي بدست آوردن بهترين بازده تو فركانسهاي پائين تنظيم ميكنيم.
هرچقدر حجم باكسمون بيشتر و بزرگتر باشه و در مقابل فركانس تيون باكس پائين انتخاب بشه،باعث تقويت فركانسهاي پائين و توليد Low Bass هاي قوي ميگردد.
اگر فركانس تيون بالا انتخاب گردد و حجم باكس هم كوچك باشه،بيشتر فركانسهاي بالا تقويت شده و صداي باس به سمت باس كوبشي . كيك باس سير ميكنه.
اگر حجم باكس رو ثابت بگيريم،هرچقدر فركانس تيون كاهش پيدا كنه ،طول پورت با قطر يكسان افزايش پيدا ميكنه.
در مقابل با افزايش فركانس تيون، طول پرت نيز كاهش ميابد.
به طور كلي پيك فركانسي حدود 5-10 هرتز بالاتر از فركانس تيون اتفاق مي افته.
البته شكل دهانه پورت هم موثره،مثلا محاسبه طول پورتهائي كه در لبه هاي انتهائي آنها فلنج داره مشكل تر از پورتهاي يه تيكه هستش.
اميدوارم مفيد باشه.
به نظر من مشكل از باكس بوده.
كلا باكسهاي سيلد كارشون SQ هستش. البته اگر حجم صحيحي داشته باشند و خوب خوب اببندي شده باشند.
اون باكس پرتد هم احتمالا رو فركانس بالا تيون شده.البته به ساب هم مربوط ميشه.سابهائي كه فركانس پائين رو خوب ميتونن اجرا كنن ،اولين پارامترشون Xmax بالا هستش.
رضا جان،به نظر من كمي ضعيفه،ولي با توجه به قيمتش بد نيست.4تا 60 ميده رو 4 اهم.نقل قول:
آمپ ساند دوكانله ولي امپ بوشمن 4 كانلنقل قول:
با توجه به مشخصات كاتالوگي امپ بوشمن قويتره ولي در عمل:41:بايد تست بشه.
نقل قول:
ممنون ، توضیحات خوبی بود .:11:
در مورد این آمپ ها هم الان دستم هستن ، ولی فعلا" ساب ندارم تست کنم ! بدون ساب کلا" نمیشه تست کرد ؟
برای راه انداختن یه ساب کدوم قوی تره ؟
در ضمن کیفیت ساختشون کدوم بهتره ، چون شنیدم بوشمن ها زیاد حرفه ای ساز نیستن ، یعنی وسایل داخلیشون جنس درجه یک نیستن !
بين اين دو ساند بهتره جون متريال مصرفيش نصبت به بوش من بهتره.يه ساب 10 اينچ رو ميتونه درايو كنه.340 واته بريجش:46:نقل قول:
ای بابا من فتم الان جوابا سرازیر میشن ! تورو خدا یکی کمک کنه!:41:نقل قول:
سلام
دوستان يه آمپ 4 كانال مارشال هست كه روش 1200 وات نوشته
از توان خروجيش كسي خبري داره؟؟؟ رنگش آبيه و وسطش هم شبيه آينه هست
چند ميارزه؟ نوش چنده؟
خيلي ضروري!!!
رضا پیشنهاد میکنم سمت اینطور آمپ هایی نرینقل قول:
سعی کن از برند های معتبر استفاده کنی :46:
تا سوند و JBL و کنوود و.... میونده
چرا مارشال؟
سلام دوست مننقل قول:
به نظر شما دقيق مطالبي كه مينويسيد رو مطالعه نميكنيد!!
بنده هم اينجا:
و هم تو صفحه قبل در پست شماره 3073 پاسخ شما رو به اين شكل دادم:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=416813
نقل قول:
نوشته شده توسط amirata71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4250dvd بهتره یا 325dvd
تو تاپيكي كه بازنموديد پاسخ دادم
سلام
يعني ارزش نداره آدم بگيرش 40 تومن؟تميز تميز هم هستش
ميشه ازش برا ساب 3012 استفاده كرد؟؟؟
سلام آقا رضاي گل،خوبي؟نقل قول:
مثل اينكه چشت گرفتش ها:31:برو بگير:46:
سلام
نه چشم نگرفتش فقط ميخوام بدونم روي 4 اهم چند وات آر ام اس توليد ميكنه
كسي نميدونه؟؟؟؟؟
عكسشو بذارم؟؟؟
دوستان نظرتون در مورد ساب ارت db12 چیه ؟ :5:
معمولا وات های روی اینطور آمپ ها به صورت دقیق و درست نوشته نمیشهنقل قول:
یه روشی هست که میشه فهمید آمپ چند وات میده
البته در عمل و هنگام استفاده
سلامنقل قول:
اگه منظورت DBXI هستش،جون ميده براي Low Bass يعني اصلا ساخته شده براي اينكار ولي تو كيفيت به نظرم زياد تعريفي نداره.
البته من مدلهاي جديد رو نديدم و نشنيدم.
حقیقت pw-15 گیر نیاوردم ، فقط یجا 12 اینچیش رو داشت که اون هم میگن خوب نیست ، دنبال یه ساب دیگه می گردم ، تو همون قیمت ها ، که خوب بلرزونه و البته تو کوبش هم کم نیاره ! زود هم راه بیوفته ، نمی دونم چی کار کنم !؟ :13:نقل قول:
راستی این pw-15 تو کوبش هم حرفی واسه گفتن داره ؟
12 اینچیش چی ؟
سلام دوستان من يك هديونيت 7150 دارم. مي خواستم براي ماشين ريو يك سيستم كيفيتي قدرتي راه اندازي كنم و يك باند و آمپلي بدون ساب تا سقف 400000 تومان بگيرم. لطفا" بهترين پيشنهادي كه مي تونين بهم بدين چيه و آيا باندي هست كه بدون آمپلي در ولوم بالا كيفيت صداي عالي داشته باشه و يا با آمپلي ببندم بهتره. با تشكر
سلامنقل قول:
بالاخره سیستم توصیه شده رو نصبیدم!:
hu:pioneer 7150
amp for spk and comp: infinity7541a
amp for sub : kenwood 8105d
spk: kenwood 718 hq
comp: alpin sps 600c
sub: swe 1242
هر چند هنوز نتونستم با تنظیماتش ورر برم ( تنظیماتش خیلی با پخش قبلیم (جی وی سی ) فرق میکنه ) ولی در کل راضیم
چند نکته
1. نصابه با این که چند ساله داره کار میکنه با دیدن سیم گیج 2 کپ کرده بود (اگه گیج صفر رو ببینه چی مگه )
2. با شنیدن صدای این سیستم ادم به گفته دوستان پی مببره<<<< 718 =قدرت و بیس ( در حد خودش )
کامپوننت=تفکیک صدا
3. همین امر باعث میشه برای این که تو ماشین صدا یکنواخت باشه (از عقب به گوش نرسه ) fader رو باید 6 درجه به سمت جلو تنظیم کرد
و در اخر یک سوال
برای در اوردن صدای سیستم (در حدی که ساب خودشو نشون بده ولی صدا از بیرون ماشین با پنجره بسته شنیده نشه ) نیازه که ولوم رو به 27-28 رسوند
ایا این حالت جزو خصوصیات این سیستم هست یا از تنظیم گین امپ هست
راستی در مورد نصب توییترها هم اونا رو با نوار چسب دوطرفه به پایین ستونهای جلو وصل کرد ( اخر شب شده بود و دیگه حوصله نداشت )
با ت
با سلام
این aux
در ضبط pioneer چیست و چه کارهای میشه باهاش کرد .
با تشکر
ااا شما هنوز دنبال ساب میگردی؟؟:31:نقل قول:
با بودجه شما میشه rfw12 گرفت 80 تومنه 600 واتی هم هست! با باکس بزرگ میشه ویبره ی خوبی ازش گرفت.
راستی یه چیزی بگم تو رنج قیمت یعنی 80 تا 120 هر سابی بگیری بعد از یه مدت دلتو میزنه! پس با یه ساب ارزونتر شروع کن بعد به فکر ارتقاع باش.:46:
اقا باند کدنس کجا گیر میات ؟
بهترین مدلاشو با قیمت اعلام کنید
آقا یه آمپلی خوب پیشنهادبدید برای باند آلپاین یک جفت باندSPR-69C
100وات RMS
300وات PEAK
4 اهم-60هرتز-27 کیلو هرتز
می بینی !نقل قول:
یه ماه شد !:31:
البته تو این مدت خیلی تحقیق کردم و کلی صدای ساب ها رو گوش کردم !
به این نتیجه رسیدم ساب هایی که خیلی می لرزونن و تو کوبش ضعیف هستن ، تو بلند مدت واقعا" فاجعه هستن ! :41:
حالا موندم ، یه ساب که تو کوبش هم خوب باشه ولی صداهای پائین رو هم خوب جواب بده ، چی بگیرم ! اگر 12 باشه که بهتر ، ضمنا" زود هم راه بیوفته ، از اونجائی که یه آمپ ارزون به دستم رسید ، یه مقدار می تونم بیشتر رو ساب هزینه کنم ! پیشنهاد جدید چیه ؟ :11:
سلام
قیمت الان و به روز
718EX
SPS600C
INFINITY 7541
SUB T4 12
PCX 1000D
ممنون میشم.
نظرتون رو هم راجع به 6975 V2 بگید آیا از 718 بهتره؟
چراکسی جواب نمیده یه آمپلی برای باند آلپاین SPR-69C پیشنهادبدید مشخصات درسایت پاپ استریوترجیحا برند آلپاین و سانداستریمکد:http://www.popstereo.ir/Products/properties-973.aspx
آیا این آمپلی جواب میده MRP-T222 مشخصات درسایت پاپ استریوکد:http://www.popstereo.ir/Products/properties-1053.aspx
سلام
برای پژو206 تیپ 2 با ظبط usb و mp3 میخواستم باند روی طاغچه عقب ببندم .
میخواستم دوستان راهنماییم کنن که چه نوع باندی و چه مدلی تا قیمت زیر 100 تومان میتونم بخرم که کیفیت بهتری داشته باشه .
مرسی
آقا ما یه 141 داریم . بانداش خوبه ولی ضبطش سونیه قدیمیم هست . ازینا که چنجر داره . یه ضبط میخواستم پیشنهاد بدید حدود قیمت تا 150 تومن کیفیت صداش خوب بشه .
سلام دوستان
دو سال پیش رو پخش پایونیر 3050ub باند p953بستم . وقتی نصاب باندا رو امتحان کرد اصلا بیس نداشت وگفت باید آمپ ببندی تا صداش در بیاد .الان که آمپ ساند استریم pcx 2/350بستم باز باندها بیس و ویبره ندارند وفقط صدا قویتر شده است . من تنظیمات آمپ و پخش را دقیقا طبق راهنمای دوستان دیگری که همین سوال را داشته اند انجام دادم وکاملا مطمین هستم که تنظیمات درسته. با این وجود باندها رو باز کردم و روی ماشین دوستم که باند 718کنوود و آمپ5203 بسته بود امتحان کردم اما باز باس نداشت وصدایش معمولی بود در صورتی که صدای باند 718نسبت به باندهای من خیلی عالی بود .با توجه به اینکه یه نصاب دیگه فقط با شنیدن صدای باندها گفت باندا خرابند آیا ممکنه حرفش درست باشه ودر این صورت من چه کاری میتونم بکنم. اینم میدونم که دیگه نمیتونم این باندارو تو بازار شهرستان پیدا کنم
سلامنقل قول:
به نظر من يه جفت DLS 1073 و آمپ اينفينيتي 7541ميتونه هم كيفيت و هم باس خوبي رو بهتون تحويل بده. البته بگ برق و هزينه نصب رو هم بايد در نظر بگيري.قيمت دقيق ندارم و لي شايد كمي بيشتر از 400 بشه ولي ارزش داره.
مبارك باشه،صدا راضي كننده هست؟نقل قول:
در مورد تنظيم سيستم آخرين پست اين تاپيك رو مطالعه كن:
محل نصب تيوترها مناسبه.
Aux يعني كمكي. يه آپشن هست براي استفاده از دستگاههاي خارجي.مثلا قديمها پخشهائي كه كاست پلير بودند رو از طريق جك AUX و اتصال يه ديسك من ،ميتونستيد موزيك با كيفيك CD تو ماشين گوش بديد.الان با توجه به امكانات داخلي پخشها زياد استفاده نداره.نقل قول:
به اينجا مراجعه نمائيد:نقل قول:
خير ،اين آمپي كه انتخاب كرديد براي درايو كردن اسپيكرتون ضعيفه.نقل قول:
ميتوني كن وود مدل Kac-6203 يا جي وي سي مدل KS-AX4302 بگيري.من توصيه ميكنم بيشتر هزينه كني و يه امپ بهتر مثلا اينفينيتي 7541 بگيري
4250SDاز برند پايونيرنقل قول:
اسپيكر بدون امپليفاير كه صداي خوبي هم بتوني ازش بگيري چيز گوش گيري نميشه پيشنهاد داد. في رو بيار بالا:46:نقل قول:
به نظر من يه جاي كار ميلنگه!از اول كه خريدي اينطور بود؟آك گرفتي؟شايد از كراس اوورش باشه كه البته بعيد ميدونم!نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست مرا یاری دهد؟
سلامنقل قول:
718 كه خيلي كم شده،و گير نمياد
SPS600C قيمت 110،000 تومن
INFINITY 7541 قيمت حدود 220-30
PCX 1000D اگر آمپ PDX 1.1000 آلپاين منظورت هست،780،000 تومن
ساب رو نميدونم
داش حمید به اون سوال من هم جواب میدادی ، دیگه هیچی نمیگم !نقل قول:
همونطور که گفتم از کف لرزش زیاد اومدم بیرون ، دوست دارم ، خوب بکوبه و لرزش هم در مواقع لزوم ( آهنگ های بیس پائین ) داشته باشه ، اگه 12 اینچی هم باشه بهتر ، فقط چیزی که مهمه ، اینکه زود راه بیوفته ، چی بگیرم ؟ از 100 تومن هم یه ذره بیشتر اشکال نداره ! :11:
آلپاین سری s یا mtx تو این مایه ها هست ؟
راستی pw12 چجوریه ؟
سلامنقل قول:
تايپ S رو من تو باكس پورتد 66 ليتري شنيدم،به نظرم گزينه مناسبي هستش.
سلام
از راهنماییتون ممنونم اما الان نمیتونم بیشتر از 100 تومان واسه خرید باند هزینه کنم
میخواستم بدونم چه مدلی الان پیشنهاد میکنید که کیفیت خوبی داشته باشه.مدل ضبطم mcd-206
مرسی
سلامنقل قول:
این پست رو قبلا دیده بودم اما یادم رفته بود ( انشاالله ببرم یه جای خلوت طبق توصیه ها تنظیمش می کنم )
در مورد ساب هم می تونید نحوه تنظیمش رو بگید (و امپ مربوطش )
من قبلا ساب jvc 12 اینچ ضعیف روی طاقچه داشتم ویبره ها رو اجرا می کرد (در حد خودش ) اما حالا این ساب رو که تو باکس (دست ساز -مربعی-حدود40*40*40 ) ویبره ها رو اجرا نمیکنه و یه صدای بم مبهم ازش بیرون میاد
یه سری فایل صوتی هم دوستان گذاشتن برای تست که دارای فرکانسهای مختلف هست خیلی هاشون رو وقتی تو کامپیوتر اجرا میکنم (با اسپیکر معمولی ) اصلا چیزی شنیده نمیشه میشه بگید نحوه استفاده از اینها چگونه هست
با تشکر
نقل قول:
آهنگ های ویژه تست ساب ، اکثرا" دارای فرکانس های پائینی هستند و باند های معمولی قادر به اجرای اونها نیستند ، و هیچ اتفاقی نمی افته !
اما من یه چیز جالب دیدم ، اون هم اینکه با یه باند نیمه حرفه ای ، یه آهنگ تست حرفه ای رو گذاشتم ، بعضی مواقع باند می لرزید ولی هیچگونه صدایی به گوش نمی خورد ، واقعا" برام جالب بود ! :20:
سلامنقل قول:
اگر بيس زياد نميخواهي و بيشتر دنبال كيفيتي،كامپوننت آلپاين تايپ E مدل SPE-17CS ميتوني بگيري،پاپ استريو الان تخفيف هم روش گذاشته از 101،000 تومن آورده روي 91،000 تومن.
درمورد تنظيم دقيق امپلي فاير ساب ووفر،نياز به مولتي متر ديجيتال هستش. شما داري؟نقل قول:
اگر نداري بايد با گوش تنظيم كني.دقيقا مثل تنظيم امپ كلاس A/B ميمونه با چند تفاوت:
1-از CD با فركانس 50HZ براي پخش سيگنال بايد استفاده كنيد
2-ف ي ل ت ر LPF رو روي بالاترين عدد كات قرار دهيد
3-براي اينكه صداي وكال تو ساب شنيده نشه،انقدر لول LPF رو كاهش دهيد تا به منظور مورد نظر برسيد.
4-گين رو هم انقدر كم كنيد تا صداي Distort از ساب شنيده نشه.
در مورد اون فركانسها هم ،چون اسپيكرهاي كامپيوتر و كلا خونگي (پورتدها بيشتر مورد نظرم هست)رو فركانسهاي 50Hz به بالا تيون ميشن و شما فركانس پائينتر از اون فركانسها مثلا 30HZ رو اجرا كردي ،بنابراين صدائي شنيده نميشه.البته حواستون باشه اين فركانسهائي كه زير فركانس تيون ساب مورد استفاده قرار ميگره رو نبايد زياد استفاده كرد،چون بشدت به اسپيكرصدمه ميزنه:41:.
اين همون مطلب هست كه بالا توضيح دادم.نقل قول:
رو فركانسهاي خيلي پائين(مثل 20Hzو پائينتر)ووفر ساب Excursion بالائي رو اجرا ميكنه،ولي صدائي شنيده نميشه.:46:
بله دوست من اینارو آک خریدم وازهمون اول اینجوری بود ضمن اینکه بدون کراس اوورم امتحان کردم وفرقی نکردنقل قول:
سلام دوستان
یک یا بهتر بگم چند راهنمایی میخواستم.ممنون میشم کمکم کنید
من خودم روی 206 ام پخش فابریک دارم
امروز که بابام ماشینشو تحویل گرفت دیدم پخشش باز نشده تو صندوقه. مدلش اینه Sony CDX-GT285S گفتم حالا که این باز نشده است، بفروشمش برای 206 خودم یه پخش تا 150 تومن بگیرم و پخش 206 رو بببندم به ماشین بابا :D
من کلا دنبال بیس زیاد و لرزوندن و ... نیستم. میخوام یه پخش با صدای خوب داشته باشم که USB هم بخوره.حالا به نظر شما :
1- پخش سونی باز نشده که گفتم رو چقدر میتونم بفروشم
2- برای ماشین خودم چه پخشی بگیرم که کیفیت صدای مناسب داشته باشه؟
3- برای صدای خوب لازمه باند عوض کنم؟ اگر لازمه لطفا یه پیشنهاد بدید با قیمت لطفا
پیشاپیش ممنونم
سلام
دوستان کسی میدونه آمپ 7541 infinity رو کجا میفروشه تو تهران من هر چی میگردم ندارن
البته به جز اونی که تو جمهوری هست
کلا اگه امکان داره یه چند جا تو تهران که مرکز سیستم ماشین هست معرفی کنید
ممنون
نقل قول:
خیابون سورنا رفتی ؟
اونجا فکر کنم یجا ، اینفینیتی دیدم .
خیابان بهشتی - خیابان حسینی .