من نگفتم بده !! ما که از خدامونه همچین کاری کنن ...نقل قول:
ولی خیلی چیزای مهم که کوچکترین خرجی واسه فروم نداشته، تو پیسی در حد حسرت مونده !! این که از نظر اهمیت عددی محسوب نمیشه ...
Printable View
من نگفتم بده !! ما که از خدامونه همچین کاری کنن ...نقل قول:
ولی خیلی چیزای مهم که کوچکترین خرجی واسه فروم نداشته، تو پیسی در حد حسرت مونده !! این که از نظر اهمیت عددی محسوب نمیشه ...
من هم همینو میگم...این فروم بااین همه کاربر ولی با کلی محدودیت...! شاید بشه گفت دلیلش هزینه هستش ولی اندکی ازاین هزینه با این حجم وسیع تبلیغات و آگهی پوشش داده نمیشه...؟
سلام
جریان اینا چیه؟امروز اومدم دیدم اینطوریه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه باگه که واسه خیلی کاربرا پیش اومده ...نقل قول:
لام
جریان اینا چیه؟امروز اومدم دیدم اینطوریه :
رفع میشه بعد از یکی دو روز (شاید هم کمتر)
بچه ها راهی وجود داره که وقتی مطلبی رو از سایتهایی مثل ویکی پدیا کپی میکنیم این URL ها نیوفته؟
و متن عادی باشه؟
ببینید اینو از ویکی پدیا کپی میکنم:
سامانه کروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Cruise missile) نوعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیسرنشین هدایت شونده است که مسیر آن تا رسیدن به هدف قابل تغییر و هدایت است. در اغلب سامانههای کروز از نوعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میشود و به همین دلیل معمولا از اصطلاح «موشک» برای آن استفاده نمیشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موشکهای کروز میتوانند تا ۴۵۰ کیلوگرم مواد منفجره حمل کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام اتوماتیک این url های اضافه حذف بشن.
چه جوری اینکارو کنم؟
سلام. ببخشید من یه سوالی دارم. تو خود سایت P30world می خوام یه کلکسیون برنامه های CS5.5 بخرم-زیر خرید پستی نوشته یه dvd9 . چجوری می تونم 2 تا dvd سفارش بدم؟
اگه با کروم بیای این مشکل نیست.نقل قول:
برای اینترنت اکسپلوره باید از سمت چپ بالا اون دکمه هرو بزنی...(توی باکسی که مینویسی). تو کروم اون دکمه هه اصلا نیست!
ساده ترین راه:نقل قول:
کپی پیست داخل نوت پد و بعد اون کپی پیست از نوت پد به ادیتور پی سی.:20:
ضمن اینکه از این آیکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میشه استفاده کرد... ولی تا اون جایی که من میدونم برای لینک ها جواب نمیده...
شاید دکمه هه تو باکس در حالت پیشرفته باشه.یادم نیست.فکر کنم در همین جواب سریع هم باشه
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
فاصله افتاد:دی
وگرنه میافتاد تو پست قبلیم!
سلام ،نقل قول:
سلام. ببخشید من یه سوالی دارم. تو خود سایت P30world می خوام یه کلکسیون برنامه های CS5.5 بخرم-زیر خرید پستی نوشته یه dvd9 . چجوری می تونم 2 تا dvd سفارش بدم؟
با بخش فروشگاه پی سی میتونید تماس بگیرید تا دوستان به صورت کامل راهنمایی کنند :
کد:http://shop.p30world.com/page/contact.php
نقل قول:
تلفن : 01313240886 - 01313246358شنبه تا چهارشنبه : 9 صبح الی 6 بعد از ظهر
پنج شنبه ها : 9 صبح الی 12 ظهر
نمابر : 01313245397آدرس ایمیل :
نه با فایر فاکس 4 هم این مشکل هست.
اون راه حل نت پد جالبه مرسی.
گوگل کروم هم که جای خودش و داره.
مرسی دوستان از راهنمایی تون.
من هنوز منتظر جوابم....نقل قول:
فکر نکنم شدنی باشه... بهترین راه بوک مارک کردن اون انجمن به وسیله مرورگر هستش یا آبونمان کردن (همون اشتراک!:31:) یک تالار از طریق "تنظیمات انجمن" که گزینش تو هر انجمنی به صورت اختصاصی موجوده.:20:نقل قول:
میگم پی سی ورلد با اینهمه کاربر چرا واسه زیبایی فروم هیچ کاری نمیکنه؟!:13:
در این که پی سی ورلد یکی از بهترین فرومای ایرانه هیچ شکی نیست ولی اگه یه فکر به حال ظاهرشم بکنه خیلی خوب میشه:46:
ویرایش: مدیرا عکس فروم خوشگلرو پاکیدن ترسیدن کاربرا از پی30 خداحافظی کنن:31:
اون عکسا ثابتننقل قول:
اما توجه کرده باشی اینجا دو مدله
میتونی ازش به عنوان علامت گذاری استفاده کرد.من تا حالا استفاده نکردم.میشه بگین چین؟
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
این که الانه بهتره اصلا.سنگین تر و قشنگتره
خوب مثلا دوتاست چیکار میکنن؟!نقل قول:
اون عکسا ثابتن
اما توجه کرده باشی اینجا دو مدله
میتونی ازش به عنوان علامت گذاری استفاده کرد.من تا حالا استفاده نکردم.میشه بگین چین؟
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
این که الانه بهتره اصلا.سنگین تر و قشنگتره __________________
فکر کنم روی اونی که مایل به زرده دابل کلیک کنی همه پستارو خوانده شده علامت میذاره فقط همین:46:
ولی اونی که من گفتم آیکن ها مربوط به انجمنن و خیلی جلوه زیبایی به انجمن میده:20:
غیر از اینه؟!:13:
اون دوتا ایکون به خاطر اینه که ببینی تو اون انجمن ارسال جدیدی هست یا نه و لی اینو میشه از تو زیر انجمن ها هم تشخیص داد و کاربرد چندانی نداره. تازه کاربرا بیشتر از جستجوی پست های جدید استفاده میکنن.
برو تا اخطار امروزتو نگرفتی:دینقل قول:
به فروم توهین نکن!
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
:دی:دی/////////////////
بابا توهین کجا بود چرا چرت میگی:13:نقل قول:
برو تا اخطار امروزتو نگرفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به فروم توهین نکن!
نقد سازنده موجب پیشرفت می شود مگه غیر از اینه؟!:31:
دوستان کسی میدونه یه کلمه رو چطوری میتونیم بصورت کشیده توی فروم بنویسیم؟
مثلا
کش_____________یده.
اون خطی که گزاشتم بین ش و ی بچسبه بهشون و انگار که حرف ش کشیده نوشته شده.
کشیــــــــــــــده
بنویس "کشی" بعد SHIFT + J بزن...
ممنون دوســــــــــــــت عزیز...:40:.....
از کجا میشه فهمید کدوم یکی از پست هام حذف شده؟؟؟
همین الان یه جا 10 تا از پست هام پاک شد بدون این که بدونم دلیلش چیه:2:
خواهش میکنم دوست عزیز:10:نقل قول:
ممنون دوســــــــــــــت عزیز... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
متاسفانه بعضی از ناظرا وضع مالیشون انقدر خوب نیست که جناب آکوا استخدام کنن بخاطر همین این اتفاق میفته: دینقل قول:
همین الان یه جا 10 تا از پست هام پاک شد بدون این که بدونم دلیلش چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهر شیرین خودتونو ناراحت نکنید اگر پستاتون تکراری بوده که هیچ ولی اگر پست تکراری نبوده و بدرد کسی خورده باشه حتما ثواب اخروی در انتظارتونه:40::31:
نقل قول:سلامنقل قول:
من نمیدونم این ماجرا رو اولین بار چه کسی مطرح کرد.
حتی من که سرپرست ناظر هستم هم دسترسی برای غیر فعال کردن ارسال پیام توسط آکوا ندارم.
وقتی پستی حذف میشه از طرف آکوآ اطلاع رسانی میشه .
وقتی تاپیکی حذف میشه ( یا ترش میشه) از طرف اکوآ پیام میره به ایجاد کننده تاپیک.
یعنی کسانی که پست دارن داخل تاپیک هیچ پیامی دریافت نمیکنن جز ایجاد کننده . در حالی که پست هاشون کم شده.
آخه فقط با معجزه میشه یه دفعه 10 تاپست یه جا پاک بشه یه رفرش کردم دیدم از 527 رسید به 517:2:نقل قول:
خواهر شیرین خودتونو ناراحت نکنید اگر پستاتون تکراری بوده که هیچ ولی اگر پست تکراری نبوده و بدرد کسی خورده باشه حتما ثواب اخروی در انتظارتونه:40::31:
بابک جان ناظر انجمن ادبیات هر پستی پاک میکنن هیچ پیغامی نمیاد (Ghorbat22) از خودشون بپرسید:20:نقل قول:
البته من وضع مالی ایشون نمیدونم یه حرفی همینجوری واسه خنده زدم!!!:31:
ولی مطمئنم آکوا با ایشون همکاری نمیکنه همین امروز هم 3تا از پستام پاک شد ولی جناب آکوا خواب تشریف داشتن!!!:31:
ویرایش:
یادم رفت بگم تو این مورد پست پاک شد تاپیک سرجاش مونده(حالات و احوالات کنکونی خود را با شعر بیان کنید):46:
یعنی شما به معجزه اعتقاد ندارید؟؟؟:18:نقل قول:
آخه فقط با معجزه میشه یه دفعه 10 تاپست یه جا پاک بشه یه رفرش کردم دیدم از 527 رسید به 517 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استغفرالله خواهر نفرمایید از این حرفا:46::31:
ولی خودمونیم به چه عددی هم رسیده 17(:2:)
نقل قول:
من تاپیک هایی که توش پست داده بودم چک کردم سر جاشون بودن ... هنوز هم هستن
با احترام فراوان به بابک عزیزنقل قول:
حتی من که سرپرست ناظر هستم هم دسترسی برای غیر فعال کردن ارسال پیام توسط آکوا ندارم.
ولی جسارتا شما دسترسی به چی رو دارید؟!!(این که من رو بن کنید بعد از خوندن این کامنت: )) )
شما که بیشتر از ادمین ها به اینجا سر میزنی
لااقل یه سری دسترسی به شما بدن که کارای فروم رو که به دست ادمین ها انجام میشه رو انجام بدی وقتی که اون ها سرشون شلوغ هست!
نمونه ش همین انجمن علمی و ادبیات...
و تغییر کردن نظرسنجی های مربوط به بخش تلویزیون و...
الان شما میگی ادمین ها کارهای مهم تری دارن
درسته ولی خب این ها هم کار حساب میشه دیگه
از بین کارهای مهمی که انجام میدن یکی از همین کارای راحت و دم ِ دستی رو انجام بدن :دی
خداوکیلی انتقاد بی جا به بابک خان خیلیییییییییییی ضایعست:46:
درسته من زیاد شوخی میکنم ولی از حق نگذریم بابک خان هروقت هر سوالی که پرسیدم کامل جواب دادن و تا جایی که من خبر دارم هر شخصی که از بابک خان سوال پرسیده جواب کامل گرفته خیلی از سوالاتی که پرسیدم مربوط به حوزه فعالیت ایشون نبوده ولی صادقانه میگم همیشه گفتن باید چیکار کنم تا جواب سوالمو بگیرم:11:
برای مثال همین موردی که شما میگید انجمن ادبیات من با بابک خان حرف زدم که اجازه هست رمان بذاریم ایشون گفتن با مدیرانجمن حرف بزنید و از ایشون بپرسید ولی این در صورتی که من هیچ جوابی از مدیر نگرفتم و بعدش هم ....!!!
درسته چندتا از اخطارامو از بابک خان گرفتم:31: ولی از حق نگذریم ایشون واسه انجمن خیلی زحمت کشیدن:40:
این در صورتیه که ایشون سرپرست ناظرین انجمن هستن و خیلی راحت میتونن جواب سربالا بدن ولی انصافا همیشه تا جایی که تونستن به انجمن کمک کردن:20:
من که به نوبه خودم یه خسته نباشید جانانه به بابک خان میگم:11:
ما به پست شما میگیم...:دی
پیغام خصوصی؟!
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
البته پیغام خصوصیا امن نیست!
عجب گیری کردیما بابا اومدم واقعیت گفتم شرمنده اصن دیگه واقعیت نمیگم:13:نقل قول:
دوستمون از بابک خان گفت منم دیدم انصاف نیست واقعیت نگم!!!
اگه پستم درست نبوده واقعا شرمنده:11:
-------------------------------
ویرایش:من واقعا تازگیا از اسپم متنفرم!!!
بخاطر همین چون پستم جنبه اسپم نداشته باشه یکی از ویژگی های پروفایل میگم که خیلیلا ازش استفاده نمیکنن!!!
100% تا به حال شده به پروفایل یکی از دوستای قدیمی یا جدیدتون برید که بخواید گفتگوهای قدیمیتون با اونا مشاهده کنید اکثر کاربرا در چنین مواقعی یا یه پیغام میذارن بعد مشاهده گفتگورو میزنن یا چند صفحه پروفایل دوستشون میگردن تا یه پیغام از خودشون پیدا کنن بعد "مشاهده گفتگو" بزنن ولی یه راه خیلی ساده اینه که وقتی پروفایل دوستتون باز میکنید بالای کادری که پیغام مینویسید سمت چپ یه نوشته آبی هست " View Conversation with XXXXX" روی این کلیک کنید گفتگوهای بین شما و دوستتون به نمایش در میاد!
salam man taze omadam balad nistam
سلام، تو "حریم شخصی پروفایل" منظور از Profile Picture چیه!؟ ممنون.:)
خب دقیقا بگید چیارو بلد نیستید و مشکل دارید تا توضیح بدن:46:نقل قول:
salam man taze omadam balad nistam
سلام یه دوستان یه مقاله در مورد روشهای ساخت انیمیشن می خوام اگه دارید ممنون میشم ازتون (فقط خیلی سریع می خوام مرسی)
سلام...نقل قول:
سلام، تو "حریم شخصی پروفایل" منظور از Profile Picture چیه!؟ ممنون.:)
تا جایی که میدونم بعضی از فروم ها این قابلیت رو دارن که غیر از آواتار شما از یه عکس توی پروفایل استفاده کنی که توی پروفایل بالای نام کابریتون نشون میده...که کاربرهای پی سی ورلد این قابلیت رو ندارن پس تنظیماتش چیز مهمی نیست....البته تو پروفایل سینا(ادمین) برید عکس پروفایل رو میبینید....
البته فکر کنم شاید اصلا یه چیز دیگه باشه..
نه همونهنقل قول:
روش وایستی نوشته:
نوشته:sina's profile picture
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=962
راستی یه سوال....توی پروفایل...قسمت آمار و ارقام.....قسمت آخر....خط اخر.....نوشته معرف....چرا عدد اش هی تغییر میکنه....؟؟؟ من 1 دیدم...2 دیدم.....الان برام زده 6...
سلام...نقل قول:
راستی یه سوال....توی پروفایل...قسمت آمار و ارقام.....قسمت آخر....خط اخر.....نوشته معرف....چرا عدد اش هی تغییر میکنه....؟؟؟ من 1 دیدم...2 دیدم.....الان برام زده 6...
یعنی شما معرف 6نفر بودید برای ثبت نام تو انجمن!
مثلا اگه الان کسی ثبت نام کنه و تو قسمت معرف بزنه alone_boy عدد معرف شما 7 میشه!:5: