نمیشه بارسا هم یه جورایی برای دنی آلوز فرجام خواهی کنه خداییش حیفه فینال نباشه...
نمیشه بارسا هم یه جورایی برای دنی آلوز فرجام خواهی کنه خداییش حیفه فینال نباشه...
البته با اون بازی که والدز کرد مقابل چلسی من که خیلی بهش امیدوار شدمنقل قول:
گلی که اسین زد فن در سار هم نمیتونست بگیره
اون گل essien که کاملا شانسی بود ، چجوری یه بازیکن میاد می زنه زیر توپ و اینجوری گل میشه ؟ اگه یه سانت بالاتر بود با برخورد به دیرک بر می گشت و اگه چند سانت هم پایین تر بود والدز می گرفت ، اونوقت این چنین شوتی رو شما می گی هاف بک چلسی با مهارت خودش زده ؟نقل قول:
قبول کنید که محاجم های چلسی خیلی بد بازی میکردن. 2 3 تا موقعت رو به جایی شوت میزدن که والدز ایستاده بود. والدز استاد سوتی دادن و گل قشنگ خوردنه مانن گل اسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکن های بارسا هم خوب کار نمی کردند ... آلوز حد اقل 5 سانتر رو فرستاد تو تماشاگرا ، پیکه 3 تا فرصت شوت زنی پشت محوطه داشت منتها چون مهاجم نبود شوت نکرد ، اینیستا هم فرصت شوت زنی داشت ولی سانتر می کرد وسط اون همه مدافع چلسی و مشخص بود خطری واسه حریف نداشت .
اگر هم بخوایم دروازه بان ها رو مقایسه کنیم خودت می فهمی که بارسلونا کلا یه شوت داخل چارچوب داشت اونم چک گل خورد ، خوب این یعنی چک خیلی دروازه بان بی خودیه ؟؟ حرف شما اشتباه است ... کریستیانو رونالدو هم من در بیشتر بازی های منچستر می بینم که تک روی می کنه و با بازی نمایشی توپ رو از دست می ده ... من که می گم مسی خیلی تو بازی از رونالدو بهتره .
از انجا که منچستر با سیستم 1 10 بازی نمیکنه
بازی فینال بسیار جذاب خواهد شد
ولی برنده ما هستیم
مثل اینکه فراموش کردی پارسالو؟کلا هیچکس نمیتونه با تاکتیکه غیر دفاعی جلو بارسا دوام بیاره.نقل قول:
دوستان فینال چه روزیه؟
1- فلچر برای من مهم نیست. چون کلیت خبر در مورد بارسا منچستر بود قرار دادم. بخاطر حساسیت های فعلی و اینکه منچستر حریف بارساست خبر رو در این تاپیک قرار دادم.نقل قول:
2- راستش هوادارن هر تیمی قبل از باختشون جلوی بارسا گفتن تیمشون با قبیلی ها فرق داره.
برای این بازی بهتره منتظر بشیم ببینیم منچستر با چه شیوه ای بازی میکنه. الان نمیشه نظر داد.
پارسال هم منچستر آماده بود. نتونست در رفت به بارسا گل بزنه. تازه بارسا آشفته بود.نقل قول:
در برگشت هم با شیوه دفاعی یک گل تونست بزنه.
6 خرداد . ورزشگاه رم
فعلا که ما یهترین تیم جهان هستیم و شما نمیتونید ما رو شکست بدید زیاد خودتون رو امیدوار نکنیدنقل قول:
1- من طرفدار مسی نیستم ولی به نظرم بیشتر موثر بازی میکنه تا نمایشی. بازیش زیبایی حرکات نرم رونالدینهو رو نداره اما حرکات ریز و تکنیکیش وحشتناکه.نقل قول:
2- در بازی با چلسی هم هر بدی در بازی بازیکنان بارسا دیدید از دفاع متراکم چلسی بود.
همون صحنه گل بارسا, تا مسی صاحب توپ شد 3 4 نفر رفتن طرفش که مشخص بود وظیفه شون چیه. همین باعث شد طرف راست کمی خلوت بشه و اینییستا شوتشو رو بزنه. همین خطر فوق العاده بارسا رو نشون میده. فقط در یک صحنه تراکم دفاع چلسی کم شد (فقط 3 مدافع در محوطه جلوی اینییستا) که منجر به گل بارسا شد.
در بازی بارسلونا-چلسی تبانی ای نبود!
منبع: Goal.com
مترجم: رامین باشی زاده
داور بازی بارسلونا و چلسی بد قضاوت کرد، اما مرموز نبود. و این امر این واقعیت را که هیدینک، با توجه به جام جهانی 2002، همواره خود را مورد تهاجم می داند پنهان می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیدینک در 23 جون 2002: "وقتی مردم می گویند تمام این ماجرا مشکوک بود، من بیشتر عصبانی می شوم"...
"ایتالیا و اسپانیا باید به خودشان و کمبودهایشان نگاه کنند، نه اشتباهات داور"
"بسیار راحت است که داور و کمک داور را مقصر بدانیم. البته که آنها اشتباه می کنند، اما مربیان اشتباه می کنند، بازیکنان اشتباه می کنند و مطبوعات هم اشتباه می کنند. آنها به نفع شما یا علیه شما موضع می گیرند"
اگر هنوز متوجه نشده اید، این صحبت های پرخاشگرایانه مربی کره ی جنوبی، گاس هیدینک، در پاسخ به شایعات مربوط به تبانی برای پیروزی تیمش در مقابل اسپانیا، ایتالیا و تا حدی پرتغال در جام جهانی 2002 بود.
جام جهانی 2002 به یک رسوایی فوتبالی تبدیل شد و در واقع اکثریت هواداران در ایتالیا و اسپانیا قانونی بودن این مسابقات را به رسمیت نشناختند. ایتالیا 5 گل سالم در 3 بازی به ثمر رسانده بود که به دلیل آفسایدهایی که رخ نداد به رسمیت شناخته نشدند و در پایان در دور دوم حذفی توسط کره ی هیدینک با گل طلایی حذف شد. در طول آن بازی داور اکوادوری، بایرون مورنو، یک پنلتی بحث برانگیز برای کره اعلام کرد، در تصمیمی سختگیرانه توتی را به دلیل تمارض اخراج کرد و گل طلایی دامیانو تومازی را مردود اعلام کرد. اسپانیا قربانی بعدی کره جنوبی در یک چهارم نهایی بود، که با به ثمر رساندن دو گل سالم که مردود اعلام شد، در ضربات پنالتی بازی را واگذار کردند.
7 سال به جلو می رویم، 6 می 2009. هیدینگ، مربی موقت چلسی، با گل دقایق پایانی آندرس اینیستا در لندن از حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا باز می ماند.
در مصاحبه پس از بازی هیدینک به پنج پنالتی اشاره می کند که به وسیله داور تام هنینگ اوره بو، اعلام نشد، و تلویحاً در هر دو تلویزیون انگلیسی و اینالیایی اعلام می کند که ممکن است این دسیسه ای از جانب اشخاصی باشد که قدرت را در دست دارند.
مربی هلندی در مصاحبه با Sky Sports گله می کند:"من آنچه که احساس واقعی ما است را بیان نخواهم کرد، اما این واقعاً بی عدالتی بود. این فقط یک تصمیم بحث برانگیز نبود. از آنها که داور را برای این بازی انتخاب کرده اند سوال کنید."
او در صحبت با Sky Italia اضافه می کند:"وقتی تمامی این اتفاقات رخ می دهد، شما به فکر فرو می روید."
من می دانم که به چه چیزی فکر می کنم گاس، این توطئه نیست بلکه دورویی است. نظم و وقاحت رویدادهای جام جهانی 2002 بسیار بیش از آن بود که یک تئوری توطئه را تشکیل دهد، در حالی که هیدینک نسبت به اعتراض های اسپانیایی ها و ایتالیایی ها اظهار بی تفاوتی می کرد. چیزی که دیشب در استمفورد بریج رخ داد تنها یک قضاوت بد بود که به یک میزان به ضرر هر دو تیم بود.
از پنج صحنه ای که چلسی به پنالتی اعتقاد داشت، تنها یکی پنالتی بود، هند واضح پیکه. شاید خطای سد دنی آلوز روی فلورنت مالودا داخل محوطه جریمه بود، اما خطای سد تنها هنگامی پنالتی اعلام می شود که موقعیت جدی باشد اما در این صحنه نبود. همین دلیل برای صحنه ای که قبل از پایان نیمه آبیدال به آرامی پیراهن دیدیه دروگبا را کشید و موجب شد تا او با یک ثانیه تاخیر خود را به زمین بزند، طوری که گویی روی او خطایی انجام شده، صادق است.
در دقیقه ی 56 یحیی توره و دروگبا هر دو با یکدیگر کشتی می گرفتند و حتی اگر برادر کوچکتر کولو توره خطایی مرتکب شده باشد به وضوح بیرون محوطه ی جریمه بوده است. زمانی که دو بازیکن به محوطه ی جریمه رسیدند توره با تکلی سالم توپ را از آن خود کرد. و سرانجام درباره ی صحنه ی اعتراض لحظات پایانی میشائیل بالاک نسبت به اتوئو، شاید دست این بازیکن کامرونی بیش از حد بالا بود، اما این صحنه به وضوح برخورد توپ به دست بود (توپ با قسمت بالایی دست و پشت او برخورد کرد) و همچنین او کاملاً پشت به توپ بود. "قوانین مسابقه" فیفا درباره این مسئله کاملاً واضح است".
این شگفت آور است که چلسی به راحتی اخراج نادرست آبیدال را به دلیل یک "خطای حرفه ای" در دقیقه ی 65 نادیده می گیرد، در صورتی که آنلکا خود زمین خورد. این تصمیم بارسا را وادار کرد تا در 25 دقیقه ی باقی مانده ده نفره با کار خود ادامه دهد. در نتیجه فضا برای ضدحمله ی چلسی باز شد و پس از این اخراج بود که پنالتی پیکه روی دفع توپ رخ داد. همچنین بسیار عجیب است که چگونه چلسی قضاوت ولفگانگ اشتارک را در بازی رفت در کمپ نو نادیده می گیرد. در طول آن بازی اشتارک یک پنالتی واضح را روی هانری اعلام نکرد، به اشتباه میشائیل بالاک را از زمین اخراج نکرد و در تصمیمی سختگیرانه به پویول کارت زرد داد تا بارسا را مجبور کند در بازی برگشت یک مدافع چپ را در پست دفاع وسط، و یک هافبک وسط را در پست دفاع چپ بازی دهد.
در طول دو بازی رفت و برگشت تصمیمات اشتباه داوری همدیگر را خنثی کردند. اگر اینیستا گل دقایق پایانی را نمی زد، این بارسلونا بود که اعتراض می کرد، مثل بازی رفت که این کار را کردند و گواردیولا گفت:"داورها احتیاج دارند نگاهی به خود بیندازند" و اتوئو به طعنه گفت:"شما باید از داور درباره ی نمایش بحث برانگیزش بپرسید".
کارت قرمز آبیدال می توانست بسیاری از تیم های ضعیف تر را نابود کند، اما بارسلونا را نه، تیمی که با وجود یک یار کمتر به تملک توپ ادامه داد. شاید هیدینک در هر دو بازی رفت و برگشت تاکتیک های مناسبی برای مقابله با بارسلونا انتخاب کرده باشد و بدون شک هم چلسی بدشانس بود که پیروز نشد، اما باید این را هم در نظر گرفت که آبی ها تا چه حد در هر دو بازی منفی بودند. این دفاع بتونی آنها بود که بدن هلنیو هررا را در گور به لرزه در می آورد.
زمانی که استرالیا به هدایت هیدینک در دور دوم جام جهانی 2006 به وسیله ی ایتالیا حذف شد این مرد هلندی عنوان کرد:"ما تلاش کردیم به سبک دیگری بازی کنیم، سبکی که برای تماشاگران جذاب تر است. ایتالیایی ها می خواستند دفاعی بازی کنند، آنها عاشق ایجاد یک دیوار در بازی هستند. آنها به بازی زیبا فکر نمی کنند، آنها تنها به نتیجه می اندیشند."
مانند تیم چلسی شما در دو بازی رفت و برگشت مقابل بارسا، منظور شما همین است؟ گاس دیشب تبانی در کار نبود، بلکه به طور قطع میزان زیادی دورویی و تزویر پوچ و بی معنی بود.
آخرین اخبار تا این لحظه به نقل از Goal.com بدون گزینش.
تیری آنری در مسابقه با زمان برای رسیدن به بازی با منچستر.
20 هزار بلیط برای بارسایی ها در فینال.
Manchester United Hitting Form For The Big Games - Alex Ferguson این خبر رو دقیقا متوجه نشدم که فرگوسن منظورش اینه که منچستر آماده فینال هست و کسب چند جام یا اینکه ابراز رضایت کرده از اینکه بازیکنانش دارن حسابی بازی های بزرگی رو به خودشون می بینن.
کاکا ستاره میلان مشتاق دیدن فینال فهرمانان هست.
یوفا هفته آینده تصمیم میگیره که با چلسی چیکار کنه.
هیدینگ: به شخصیت چلسی خدشه ای وارد نشده.
خبر آخر هم در مورد آرسنال بود و ربطی نداشت.
100 درصد تایید میشه.نقل قول:
جناب بردیا بفرمایید... دیگه مارو که قبول نداشته باشه یوهان کرویف رو که قبول داری ؟ همون چیزی که منظور من بود رو گفت.نقل قول:
چنقل قول:
اینش خوبه ولی برای منچستر خوبه نه برای بارسا!!!!!!!!!!!!!!!
چون تو خط دفاعی و دروازبان منچستر از بارسا خیلی بهتر و توخط حمله هم اگه بازیکنهای منچستر اماده باشن هیچ تیمی مقابل منچستر نمیتونه گل نخوره
تو خط هافبک و حمله چی ؟ هر چند تو خط دفاع هم قبول ندارم با حضور کارلوس پویول دقاع بارسا قدرتمند میشه.
در هر صورت یکی از زیباترین فینالها رو شاهد هستیم...
من میترسم منچستر هم به همین شیوه رو بیاره. بعید نیست.نقل قول:
از انجا که منچستر با سیستم 1 10 بازی نمیکنه
بازی فینال بسیار جذاب خواهد شد
وای من عاشق اینم. خدا کنه همینی که تو میگی بشه یعنی منچستر سعی کنه با حمله جلوی حمله بارسا رو بگیره. اونوقته که باید بگم منچستر کاملا نابود میشه....نقل قول:
حالا روز فینال میبینید که منچستر با حمله جلوی حمله بارسا رو میگیره و اونوقت بارسا باید با دفاع کردن حمله های منچستر رو تحمل کنه
با اون بازی ضدفوتبال چلسی هیچکس نمیتونست خوب بازی کنه.نقل قول:
به نظر من مسی بیشتر کارای نمایشی انجام میده حداقل رونالد اگر کارای نمایشی انجام میده گل هم میزنه ولی مسی تو بازی با چلسی تو زمین گم بود و هیچ کار خاصی نکرد
بازیکن شما نتونستن به دروازه چلسی برسن که بخوان کار خاصی انجام بدن با نه ولی بازیکنهای چلسی تک به تک رو خراب کردن و خیلی بد شوت میزدن
شوت اینستا هم شانسی بود واگه یه کم اونورتر بود به تیرک میخورد
من گفتم که فندرسار از والدز خیلی قوی تره و هنوز گلهای بسیار بدی که والدز میخورد رو کسی یادش نرفته
اگر بازیکنای چلسی به دروازه بارسا میرسیدن واسه این بود که بارسا 8 نفره دفاع نمیکرد برعکس همه تو حمله بودن ولی چلسی....
در ضمن شوت اسین برای این شانسی بود که رو تاکتیک توپ بهش نرسید. توپ خورد به یکی از بازیکنهای بارسا و دقیق اومد روی پاش و اونم شوت زد. این یعنی یه توپ شانسی میرسه زیر پات و تو هم سرضرب شوت میزنی و میره تو گل... ولی گل بارسا رو تاکتیک بود. اینیستا توپو از مسی گرفت و شوتو زد و رفت تو گل...
بسیار مطلب زیبایی بود. از همون جام جهانی 2002 از این هیدینگ خوشم نمیومد. مربی خوبیه ولی میزان زیادی دورویی و تزویر داره : دینقل قول:
در بازی بارسلونا-چلسی تبانی ای نبود!
منبع: Goal.com
مترجم: رامین باشی زاده
داور بازی بارسلونا و چلسی بد قضاوت کرد، اما مرموز نبود. و این امر این واقعیت را که هیدینک، با توجه به جام جهانی 2002، همواره خود را مورد تهاجم می داند پنهان می کند.
دیگه همه می دونن کارای نمایشی رونالدو هیچ وقت به نتیجه نمی رسه نه مسی...خیلی جاها که لازم نیست کار خاصی انجام بده اونقدر با توپ الکی بازی می کنه تا بالاخره از دستش می ده.نقل قول:
چی؟!هیچکاری نکرد؟!بازی رو خوب دیدی؟!کی به اینیستا پاس گل رو داد؟!نقل قول:
اون بعله ، 100%!اگه شوت اینیستا شانسی بود پس شوت مایکل اسین دیگه از شانس رد شده...نقل قول:
یه جورایی پرده ی تخیل رو پاره کرد با این شوت فوق شانسیش ، عمرا اگه بتونه دوباره یکی مثل این بزنه:21:.ضمن اینکه توپ کاملا شانسی به اسین رسید و اصلا اسین هدف پاس نبود.توپ به بازیکن بارسا برخورد کرد و بعدش رسید به اسین.
البته فن در سار سنش بالاست ، والدز توو چند بازی اخیر پیشرفت فوق العاده ای داشته!کاملا واضحه...نقل قول:
بابا طرفدارای چلسی چرا اینقدر بحث میکنن؟؟؟؟آقا بازی رفت و تموم شد.بارسا رفت فینال.دیگه حالا شما چه یک بار بگید با داوری رفت(که نرفت)چه هزار و سیصد بار بگید.هیچ فرقی نداره.شما حذف شدید.
منبع: fcbarcelona.ir
مترجم: احسان مهرابی / FCBarcelona.ir
تیری آنری در بازی فینال جام حذفی، مقابل بیلبائو غایب خواهد بود و پزشکان باشگاه در تلاش هستند تا او را به بازی فینال لیگ قهرمانان، مقابل منچستر یونایتد برسانند.
مهاجم ملی پوش فرانسوی، در بازی با رئال مادرید، مصدومیتی در زانوی پای راستش ایجاد شد و نتوانست بارسا را در بازی مقابل چلسی همراهی کند. پزشکان باشگاه اعلام کردند که آنری در زانوی پایش دچار کشیدگی شده است و تمرینات مخصوصی را سپری می کند تا بتواند در رم، مقابل منچستر یونایتد به میدان برود.
چهار بازی
آنری در بازی مقابل بیلبائو، غایب خواهد بود و همچنین در سه بازی لیگ، مقابل تیم های ویارئال، مایورکا و اوساسونا، حضور نخواهد داشت.
الان اخبار گفت هانری به فینال نمی رسه
نقل قول:
الان اخبار گفت هانری به فینال نمی رسه
خدا کنه دروغ باشه....
یعنی این بار هم نمیشه بارسا رو با تمام قدرت بینیم؟ اون هم در فینال قهرمانان. واقعا حیفه.
حمله که اینجوری. خط دفاع هم که پویول هست اما بقیه نیستند.
این بازی های طاقت فرسایی که برای بارسا شکل میگیره باعث میشه همچین دیدار حساسی محروم و مصدوم داشته باشه.
ه...هه.....
تور تابستاني بارسا در امريكا برگزار مي شود
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه بارسلونا تور تابستاني خود را در امريكا برگزار مي كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا مديرعامل باشگاه بارسلونا پس از مذاكره نهايي هفته گذشته خود با مسئولان يك كمپ مجهز در سان فرانسيسكو امريكا تصميم گرفت تور تابستاني تيمش را در ايالات متحده برگزار كند.
به اين ترتيب احتمال برگزاري تور تابستاني بارسلونا در چين با وجود اصرار فراوان مقامات پكن به صفر نزديك شده است.
مردم امريكا رابطه خوبي با فوتبال ندارند اما برگزاري اين تورها مي تواند سود سرشاري براي امريكا داشته باشد.
به عنوان مثال تنها به خاطر سفر بارسلونا به سان فرانسيسكو بيش از 4 هزار هوادار رسمي بارسلونا تعطيلات تابستاني خود را به عنوان گردشگر در همين شهر سپري مي كنند.
اتوئو: گوارديولا رئيس همه ما است
خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا گفت: روزنامههاي اسپانيا علاقه خاصي به تخريب سرمربي تيم دارند اما براي ما هيچ اهميتي ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ساموئل اتوئو تصريح كرد: پپ گوارديولا رئيس همه ما است و بدون اجازه او حتي يك جمله هم با روزنامه ها حرف نمي زنيم. او براي ما يك الگو است و همه؛ او را دوست داريم.
اتوئو در مورد رفتار گوارديولا پس از صعود بارسلونا اظهار داشت: قبول دارم گوارديولا تا حدودي كنترل خود را از دست داده بود اما طبيعي است اگر چلسي صعود مي كرد گاس هيدينك هم همين كار را مي كرد. دنياي فوتبال با اين رفتارهاي خاص و مودبانه رابطه اي ندارد.
روز گذشته اكثر روزنامه هاي اسپانيايي رفتار گوارديولا را مورد نقد قرار داده و او را با كودكي كه از دريافت هديه تولدش خوشحال شده است؛ مقايسه كردند.
در حمايت از تيم سابق
مارادونا: دوست دارم بارسلونا قهرمان شود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين براي بارسلونا در ليگ قهرمانان اروپا آرزوي موفقيت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ديه گو آرماندو مارادونا گفت: نه به اين خاطر كه روزي بازيكن بارسلونا بودم بلكه به خاطر فوتبال و حفظ هيجان و اعتبار آن معتقدم كه بارسلونا بايد قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شود.
وي افزود: امسال، سال بارسلونا است و بهتر است در هر 3 جام حذفي، لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا قهرمان شود.
مارادونا در مورد بازي بارسلونا برابر چلسي عنوان كرد: وقتي اينيستا گل زد از شدت خوشحالي فرياد كشيدم و به ياد روزهايي افتادم كه در لباس بارسلونا تا آخرين لحظه بازي مي كردم، مي دويدم و هرگز نااميد نمي شدم. اميدوارم بارسلونا به آنچه كه استحقاقش را دارد برسد.
ديدار بارسا و منچستر 6 خرداد در ورزشگاه المپيك رم برگزار مي شود.
هانری به بازی منچستر نمیرسه اگه هم میرسید کار خاصی نمیتونست بکنه
[قبول دارم که رونالدو کارهای نمایشی بیشتر انجام میده ولی به نظر من مفید تر از مسی بازی میکنهنقل قول:
1- من طرفدار مسی نیستم ولی به نظرم بیشتر موثر بازی میکنه تا نمایشی. بازیش زیبایی حرکات نرم رونالدینهو رو نداره اما حرکات ریز و تکنیکیش وحشتناکه.
2- در بازی با چلسی هم هر بدی در بازی بازیکنان بارسا دیدید از دفاع متراکم چلسی بود.
تو خط حمله که منچستر با بازیکنای مانند رونی و توز و برباتف و رونالد به نظر شما از بارسا ضعیفتره؟؟؟؟نقل قول:
تو خط هافبک و حمله چی ؟ هر چند تو خط دفاع هم قبول ندارم با حضور کارلوس پویول دقاع بارسا قدرتمند میشه.
مگه شما خط حمله شما چیه ه دفاع قدرتمند منچستر نابود میشهنقل قول:
وای من عاشق اینم. خدا کنه همینی که تو میگی بشه یعنی منچستر سعی کنه با حمله جلوی حمله بارسا رو بگیره. اونوقته که باید بگم منچستر کاملا نابود میشه....
نقل قول:
تو خط حمله که منچستر با بازیکنای مانند رونی و توز و برباتف و رونالد به نظر شما از بارسا ضعیفتره؟؟؟؟
آمار و ارقام خودشون نشون دهنده این هستن که کدوم خط حمله قوی تره.نقل قول:
مگه شما خط حمله شما چیه ه دفاع قدرتمند منچستر نابود میشه
بارسلونا در تعداد گل های زده داره به یه عدد نجومی می رسه ... فکر کنم در پایان فصل رکورد بزنه :10:نقل قول:
آمار و ارقام خودشون نشون دهنده این هستن که کدوم خط حمله قوی تره.
در شرايط فعلي يکم مقايسه کار نادرستي به نظر مياد همه چي از قديم فرق کرده شرايط بارسا مث قديم نيست چون بعضي از بازيکناش رو نداره
در واكنش انتقاد رسانهها
اتوئو: گوارديولا رئيس همه ما است
خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا گفت: روزنامههاي اسپانيا علاقه خاصي به تخريب سرمربي تيم دارند اما براي ما هيچ اهميتي ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ساموئل اتوئو تصريح كرد: پپ گوارديولا رئيس همه ما است و بدون اجازه او حتي يك جمله هم با روزنامه ها حرف نمي زنيم. او براي ما يك الگو است و همه؛ او را دوست داريم.
اتوئو در مورد رفتار گوارديولا پس از صعود بارسلونا اظهار داشت: قبول دارم گوارديولا تا حدودي كنترل خود را از دست داده بود اما طبيعي است اگر چلسي صعود مي كرد گاس هيدينك هم همين كار را مي كرد. دنياي فوتبال با اين رفتارهاي خاص و مودبانه رابطه اي ندارد.
روز گذشته اكثر روزنامه هاي اسپانيايي رفتار گوارديولا را مورد نقد قرار داده و او را با كودكي كه از دريافت هديه تولدش خوشحال شده است؛ مقايسه كردند
مقامات ميلان ايتاليا خبر دادند
پويول به جاي مالديني
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا مي كوشند كاپيتان اول بارسلونا را با مدافع كهنه كار خود معاوضه كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ميلان مي كوشد كارلس پويول مدافع ملي پوش بارسلونا را به خدمت بگيرد. پويول مي تواند جانشين خوبي براي پائولو مالديني باشد.
مالديني كه بازيكني پا به سن گذاشته محسوب مي شود خيال ماندن در ميلان را ندارد و از چند تيم بزرگ نيز پيشنهاد رسمي دريافت كرده است.
مالديني چندي پيش اعلام كرده كه ديگر خيال حضور در تيم ملي ايتاليا را ندارد و منتظر بازي خداحافظي خود است.
يك روزنامه مادريدي پيشنهاد داد:
آرم مادريد 2016 روي پيراهن بارسلونا
خبرگزاري فارس: با اينكه باشگاه بارسلونا از بدو تاسيس هرگز روي پيراهنش آرم تبليغاتي نداشته شايد المپيك 2016 مادريد را در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا تبليغ كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ايدهآل چاپ مادريد، پس از المپيك سال 1992 بارسلونا اين بار المپيك 2016 مادريد مي تواند بسياري از مشكلات مالي اسپانيا را حل كند اما آيا بارسلونا دشمن ورزشي مادريد چنين لطفي را در حق رقيب سلطنتي خود، شهر مادريد مي كند؟ آيا آرم المپيك 2016 مادريد را در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا روي پيراهن خود حك خواهد كرد؟
قطعا خوان لاپورتا مي تواند پول زيادي از اين بابت درخواست كند اما هواداران بارسلونا اجازه نخواهند داد تا روي قلب بازيكنانشان آرمي حك شود.
در حال حاضر تنها نوشته روي پيراهن بارسلونا نام سازمان خيريه يونيسف است كه حتي به خاطر آن از بارسلونا پول هم مي گيرد.
روزنامه ايدهآل چاپ مادريد اين پيشنهاد را مطرح كرده كه آرم مادريد 2016 روي پيراهن بارسلونا حك شود.
نقل قول:اصلا امکان نداره (هر دو خبر)نقل قول:
پویول رو که اصلا امکان نداره چو خودتون بهتر از من می دونید
اون آرم هم که من اصلا با یونیسفش هم مخالفم حالا این هم مطمئنم که نمیزارن
خبرگزاري فارس، گندترين و دروغگو ترين خبرگزاري تاريخ فوتبال جهان ...
با اين امضات اينجا نيانقل قول:
لعنت بر بارسا و داوري كه خريده بود
..
والنسیا 2
رئال 0
تا آخر نیمه اول
====
با این نتیجه در صورت برد بارسا جلوی ویارئال بارسا همین هفته قهرمان میشه !
تاپيک مجاور هم که کسي نيست: انگاري اونها هم دارن برا تبريک به بارسا آماده ميشن
سومي رو از کجا آوردن که نخوردن ؟؟
سومی رو هم خوردن !نقل قول:
قهرمانی بارسلونا فردا در ورزشگاه نیوکمپ جشن گرفته میشود.
مردم دوباره به خیابون میریزن در کاتالان
دون آندرس!
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: آذر فرحی
آندرس اینیستا موضوع برنامه ای در بارسا تی وی به نام "Don Andrés, el crac discret" بود. از او در مورد احساساتش درباره این هفته تاریخی بارسا که با شکست رئال مادرید و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا همراه بود، سئوال شد.
یک روز پس از به ثمر رساندن گلی که هرگز فراموش نخواهد کرد، اینیستا افکارش در مورد این گل خارق العاده که باعث صعود بارسا به ششمین فینال اروپایی شد، را بیان کرد. پس از تلاش بسیار زیاد بارسا در طول 90 دقیقه، به نظر می رسید که چلسی به آنچه می خواهد رسیده است اما اینیستا با گلی خارق العاده، امیدهای سه گانه بارسا را زنده نگه داشت.
او گفت: "این به یاد ماندنی ترین لحظه زندگی من بود. من نمی توانم توضیح دهم پس از زدن گل چقدر شاد بودم. تکرار گل را چندین بار دیده ام و تاکنون هیچ وقت احساساتی مانند آن لحظه نداشته ام."
"من احساسی مانند هواداران داشتم."
اینیستا توضیح داد که بهترین احساس، لذت عمیقی بود که به میلیونها هوادار بارسا در همه جای دنیا داده است. او ادامه داد: "اینکه ببینی این همه آدم، اینقدر خوشحال هستند، باورنکردنی است. اینکه بتوانم به آنها اینقدر شادی بدهم، حس فول العاده ای به من می دهد. من از کاری که کرده ام احساس فخر می کنم و احساسی مانند همه هواداران بارسلونا دارم." پس از دریافت هزاران پیام روی موبایلش و همچنین اینترنت، اینیستا بسیار شاد بود و از این خونگرمی و حمایت، احساس تواضع می کرد: "به همه کسانی که می گویند من لیاقتش را داشتم، من فقط می خواهم بگویم که این پاداش به سختی کار کردن بود."
"همه ما گل را به ثمر رساندیم."
با فروتنی همیشگی اش، اینیستا حاضر نبود همه تحسین ها را به تنهایی داشته باشد. به جای آن، او تصمیم گرفت هم تیمی هاش را برای نقششان در صعود بارسلونا به فینال لیگ قهرمانان ستایش کند: "سرنوشت ما را به این لحظه رساند. سرنوشت خواست که والدس با پایش توپ را برگرداند و جلوی گلزنی دروگبا را بگیرد، سرنوشت همچنین به این معنی بود که توره یایا بازی خیلی خوبی داشت و اینکه تیم اخراج آبیدال را پشت سر گذاشت، در حالی که ما 20 دقیقه 10 نفره بازی کردیم. این گل، مجموع همه اینها بود."
بهترین در راه است
در فاصله تنها چند روز، بارسلونا در سانتیاگوبرنابئو رئال مادرید را 6-2 شکست داد. در بازی ای که برای سرنوشت لیگ بسیار مهم بود. و سپس به فینال لیگ قهرمانان در رم صعود کرد. اینیستا گفت که هفته بسیار خوبی بوده اما توضیح داد که هنوز هیچ چیز به دست نیامده است: "بهترین هنوز در راه است. ما فصل فوق العاده ای داریم که باید باعث فخر مردم باشد. ما در فینال کوپا دل ری و لیگ قهرمانان هستیم و قهرمانی لیگ بسیار نزدیک است. اما باید این فصل را با عناوین به پایان ببریم. بردن لیگ در یکشنبه؟ این فقط به ما بستگی ندارد، مادرید هم باید در مستایا ببازد. اگر ما این هفته آن را نبریم، هفته بعد باید ببریم. مهمترین موضوع این است که آن را به دست آوریم."
خوشحال در کاتالونیا
اینیستا سپس خواست این موضوع را به وضوح توضیح دهد که چقدر در بارسلونا و کاتالونیا شاد است و هیچ علاقه ای ندارد به پیشنهاد سایر باشگاه ها گوش کند: "امیدوارم اکنون همه گوش می کنند، گرچه بارها این موضوع را گفته ام. من 12 ساله بودم که به اینجا آمدم. بارسا و کاتالونیا به من و خوانواده ام همه چیز داده است. تنها کاری که می خواهم انجام دهم، این است که زندگی ورزشی ام را وقف بارسا کنم. این خواسته من است و می خواهم تا پایان دوران بازی ام، اینجا بمانم."