modern warfare 2 رو میشه همزمان 2 نفره بازی کرد؟
لطفا لیست بازیهایی که میشه 2 نفره با هم بازی کرد و جلو رفت حالت مرحله ای رو بزاری
آیا رزیدنا اویل 5 هم همینطور هست؟
ممنون
Printable View
modern warfare 2 رو میشه همزمان 2 نفره بازی کرد؟
لطفا لیست بازیهایی که میشه 2 نفره با هم بازی کرد و جلو رفت حالت مرحله ای رو بزاری
آیا رزیدنا اویل 5 هم همینطور هست؟
ممنون
بله من که جواب شما رو دادم Mofern War Fear 2 رو میشه ولی Resident Evil رو نمیشهنقل قول:
یک راهنمایی من الان بازی Stronghold Crusader_Extremeرا بازی می کن آیا بازی جدید تر از بازی آمده واسمش چییه ممنون؟
نه دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط : havas_1980
نقل قول:
سری Stronghold
Stronghold - 2001
Stronghold: Crusader - 2002 - نسخه تکمیلی مستقل
Stronghold 2 - 2005
Stronghold: Legends - 2006
Stronghold: Crusader - Extreme - 2008 - نسخه به روز شده Stronghold: Crusade
سلام
میگم این بازی god of war جدید همون نسخه سوم نه و برا پی سی هم اومده؟
هیچ کدوم از بازیهای God of War برای پی سی موجود نیستن. بلکه فقط پلی استیشن.نقل قول:
سلام من چند تا بازی می خوام که به سبک
Bionic Commando و Crysis و batel field باشه و سیستم من هم اینه اگه میشه چندتا بازی خوب معرفی کنید فقط نوع بازی که انجام میدم جدید باشه یعنی بازی تو زمان حال یا آینده باشه.
Windows 7
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
4.00 GB
ATI Radeon HD 4800 Series
1919 MB Total available graphics memory
واینم بگم که من قبلا crysis رو بازی کردم خیلی راحت نشون میداد اما سر بعضی مرحله ها یهو هنگ می کرد
بنظر شما مشکل چی بوده؟
و بگین این بازی ها رو از کجا بگیرم که بهتر باشه
سلام دوستان
لطفا چند تا بازی اکشن برای کامپیوتر با سبک اول شخص معرفی کنید مانند will rock, Sam serious, Doom, ...
توی این سبک بازی خیلی زیاد هستش. ولی اگر این بازی ها رو بازی نکردین پیشنهاد می کنم حتما اونو بازی کنین:نقل قول:
سلام دوستان
لطفا چند تا بازی اکشن برای کامپیوتر با سبک اول شخص معرفی کنید مانند will rock, Sam serious, Doom, ...
Far cry2
Bioshock1
Bioshock2
Call of duty:mw2
شما سیستم خوب داری و فکر کنم هر بازیو راحت بتونی بری و در این مورد مشکلی نداری. در مورد معرفی بازی که گفتین همونایی که بالا گفتم خوبه..ولی شما بگی دقیقا چه جور بازیی می خوای شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.شما بازی اکشن اول شخص با گرافیک خیلی بالا می خوای؟ اگه اینجوری بازیی می خوای همون 4 تا بازی که گفتم این شرایط رو دارند.نقل قول:
سلام من چند تا بازی می خوام که به سبک
Bionic Commando و Crysis و batel field باشه و سیستم من هم اینه اگه میشه چندتا بازی خوب معرفی کنید فقط نوع بازی که انجام میدم جدید باشه یعنی بازی تو زمان حال یا آینده باشه.
Windows 7
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
4.00 GB
ATI Radeon HD 4800 Series
1919 MB Total available graphics memory
واینم بگم که من قبلا crysis رو بازی کردم خیلی راحت نشون میداد اما سر بعضی مرحله ها یهو هنگ می کرد
بنظر شما مشکل چی بوده؟
و بگین این بازی ها رو از کجا بگیرم که بهتر باشه
به تازگی بازی خدای جنگ برای کامپیوتر در شهر ما آمده بخرمش؟
سلام ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من بازی اولی و دومی رو بازی کردم خیلی عالی بود
من بیشتر به بازی اکشن علاقه دارم با کیفیت بالا و اول شخص باشه که علایه اما سوم شخص چه بازی های سراغ دارین بجز این 4تا بازی که گفتین؟
اکشن سوم شخص که بازی خیلی زیاد هست ولی با شرایط که شما گفتین بازی mass effect بهترین گزینه هست مخصوصا شماره دومش که از الان کاندید بهترین بازی سال 2010 هستش.البته سبک این بازی اکشن نقش آفرینی هست.ولی مولفه های نقش آفرینی توی اون کمه ولی بازی فوق العاده ای هستش فقط یکمی زبان انگلیسی خوبی داشته باشید بیشتر لذت می برید.میانگین امتیاز این بازی از سایتهای مختلف 9.5 هستش.نقل قول:
من بیشتر به بازی اکشن علاقه دارم با کیفیت بالا و اول شخص باشه که علایه اما سوم شخص چه بازی های سراغ دارین بجز این 4تا بازی که گفتین؟
GOW يا همون خداي جنگ در اصل فقط براي پلي استيشن عرضه شده و خواهد شد و ايني كه شما ميبيني براي كامپيوتر هم آوردند با استفاده از برنامه ي Pcsx2 هست وگرنه بازي توسط سازنده و ناشر فقط براي PS عرضه و ساخته شده ....نقل قول:
کسی بازی the thing pcرو نداره09375029773یاmail:reza.soltani.ir@gmai l.com ایمیل کند ممنون
سلام به همگی .دیگه امروز امتحان ارشد رو دادیم .حالا قبول شیم یا نه امید به خدا ... دنبال یه بازی می گردم که خستگی این چند وقت رو از تنم در بیاره بازی اول شخص رو ترجیح می دم و از این بازیهای استراتژیکی حالم بهم می خوره ممنون می شم چند تا بازی معرفی کنید راستی Operation Flashpoint Dragon Rising خوبه ؟ ارزش داره بگیرمش یا نه ؟ سیستم هم رو زیر نوشتم :
cpu e7400 2.8
VGA 4670
ram 4G
سلام. یک بازی به سبک رانندگی (با ماشین، اتوبوس، ماشینهای سنگین و ...) میخوام. نقشه راه داشته باشه و رانندگی آزاد باشه. خیلی طبیعی هم باشه. احساس کنم پشت فرمونم.
ممنون
اگه اکشن اول شخص جدید می خوای بازی bioshock2 خیلی خوب هست.نقل قول:
سلام به همگی .دیگه امروز امتحان ارشد رو دادیم .حالا قبول شیم یا نه امید به خدا ... دنبال یه بازی می گردم که خستگی این چند وقت رو از تنم در بیاره بازی اول شخص رو ترجیح می دم و از این بازیهای استراتژیکی حالم بهم می خوره ممنون می شم چند تا بازی معرفی کنید راستی Operation Flashpoint Dragon Rising خوبه ؟ ارزش داره بگیرمش یا نه ؟ سیستم هم رو زیر نوشتم :
cpu e7400 2.8
VGA 4670
ram 4G
ببینم چطور بازی ای هستش کشت و کشتار داره اونم با تفنگ یا نه میشه یکم توضیح بدیدنقل قول:
بله دوست من بازی کشت و کشتار هستش ولی به نظر من Assasin Creed II و یا Fear 2 و یاFarcry 2 نمی رسه اینا آخرت بازی هستش:18::18:نقل قول:
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
سلام یه بازی ساده مثل Harvest moon برای کامپیوتر می خواستم کسی سراغ داره!
لطفا مزرعه داران و مزرعه کوچک ندید که خیلی بدم میاد!:2::2:
سلامنقل قول:
هیچ خبر جدیدی از این بازی نشده؟
باسلام اول توضیحی میدم بعد خواستمو میگم
من عاشق گیمم البته نه هر گیمی من دوست دارم گرافیک بازی خوب باشه مثلا خیلی ها بازی دارک سکتور رو
بازی باگرافیک معرفی میکنند اما به نظر من این بازی از لحاظ کیفیت وعمق تکسچرها خیلی ضعیفه اما درعوض بازی بتمن از لحاظ تکسچر وگرافیک فوق العادس
دوست دارم کاراکتر بازی تواناییهای زیادی داشته باشه بازم مثل بتمن
دوست دارم بازی اگه اکشنه الکی اکشن و بکش بکش نباشه ودر طولش اتفاقات و ماجراهای زیادی اتفاق بیفته
من از بازی های اول شخص خوشم نمیاد
از مخفیکاری توبازی نه در حد افراط لذت میبرم
بااین تفاسیر کسی میتونه به من چند بازی معرفی کنه اگه میشناسید لطفا بگید
ضمنا مشتاقانه منتظرم اسپلینترسل کانویکشن در چند روز آینده منتشر بشه
سلام.یه بازی هست که خیلی وقته دنبالش میگردم.اگه حتی اسمشم بفهمم ممنون میشم.یه بازیه که از یه بچه مراقبت میشه.تر و خشکش میکنه و حمامش میکنه و بهش غذا میده.بچه رو هم خودمون انتخاب کنیم.همین.تا این قسمتشوگفتن برام بقیشو نمیدونم چی میشه.ولی فک کنم همین جور تکرار بشه:31:
فعلا بازیهای زیر رو امتحان کنین: (به ترتیب علمی تخیلی - مدرن - تاریخی)نقل قول:
Crysis - 2007
Call of Duty 4: Modern Warfare - 2007
Call of Duty: World at War - 2008
Operation Flashpoint Dragon Rising توصیه نمیشه.
نمیدونم از سری Tom Clancy's Splinter Cell کدوم ها رو بازی کردین شاید هم همگی رو... به هر حال اینا پیشنهاد میشه:نقل قول:
Tom Clancy's Splinter Cell - 2003
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 2004
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory - 2005
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent - 2006
بازی زیر هم پیشنهاد میشه که شاید راضی کنه: (به خاطر توانایی های زیاد کاراکتر اصلی اینو پیشنهاد دادم)
Prototype - 2009
بازی برای نگهداری بچه که هست اما فقط برای Nintendo DS و Wii موجود هستن:نقل قول:
My Baby First Steps - 2009
My Baby Girl - 2008
My Baby Boy - 2008
آقا یه بازی معرفی کنین که این کام رو باهاش تست کنم یعنی بازی باشه که سیستمو باهاش محک بزنم - میخوام بازی آخرین سیستم روز رو بخواد هر چند مال من آخرین نیست ولی میخوام تست کنم
ممنون
corei7 920
4gb ddr3
ATI hd 5770
يه بازي گرافيكي خوبه فقط صبر زيادي مي خواد اگه ميخواي تست كني fallout3 بگيد چهار مدل براي گيرافيك هاي مختلف داره و حداقل گرافيكي كه مي خواي 1g هستش
2تا ديويديه ولي يكم بايد بازي رو رد كني تا به شهرش برسي
دوستان جدیدترین بازیهای استراتژیکی بعد از Civilization 4 چی هستند؟!!
قشنگترین بازی (تخیلی نباشه :31:)چه بازیهایی هستند؟!!(البته عرض این 4ماهی که گذشته)
سلام
شما چه بازیهایی رو تو سبک اکشن اول شخص،اکشن سوم شخص و ماجرایی با سیستم زیر پیشنهاد میکنید؟
CPU : AMD Athlon 64 +7850
RAM : 2GB
VGA : Geforce 9500 GT
واقعا موندم
بين بازي هايي كه ميشناسم
فكر كنم(مطمئن نيستم) كه Dark Sector خوب باشه (نه عالي)
کارت گرافیک شما شاید بعضی ها بگن ضعیف باشه ولی من میگم خوب هستش و شاید نشه با رزولشن بالا بازیهای امسال رو اجرا کرد ولی در کل میتونید هر بازیو راحت اجرا کنید.نقل قول:
شما باید بگی که مثلا بازیهای جدید میخوای یا برای هر موقعی باشه تا بشه کمکت کرد چون توی اون سبکهای که گفتی بازی خیلی خوب زیاد هستش.
از ابتدای سال 2009 به این ور.یعنی یه جوری باشه که دردسر خرید نداشته باشهنقل قول:
کارت گرافیک شما شاید بعضی ها بگن ضعیف باشه ولی من میگم خوب هستش و شاید نشه با رزولشن بالا بازیهای امسال رو اجرا کرد ولی در کل میتونید هر بازیو راحت اجرا کنید.
شما باید بگی که مثلا بازیهای جدید میخوای یا برای هر موقعی باشه تا بشه کمکت کرد چون توی اون سبکهای که گفتی بازی خیلی خوب زیاد هستش.
من یه سری بازی میگم خیلی خوب هستن.فعلا اینارو بازی کن تا به بازیهای امسال برسی(البته چنداش برای 2010 هستش):نقل قول:
اکشن اول شخص:
Call of duty:mw2
Left 4 Dead 2
Bioshock2
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
اکشن سوم شخص:
Batman: Arkham Asylum
Resident evill5
Prototype
در ضمن بازی mass effect2 که امسال منتشر شده عالی هست و از الان کاندید بهترین بازی سال هست ولی سبکش اکشن نقش آفرینی هست که البته بیشتر اکشن هستش.تاپیکش همین انجمن موجوده.
من الان mass effect2 رو دارم بازی می کنم اما من یک بازی می خوام تو سبک crysis که فقط کشت و کشتار داشته باشه و بره مرحله بعد و نقش آفرینی تئش نباشه و گرافیکش بالا باشه
بازی bioshock 2 رو هم زیاد خوشم نیومد لطفا اگر بازی دیگری سراغ دارین معرفی کنین
ممنون از معرفی بازی هانقل قول:
البته می خوام حجم این بازیها حداکثر 400 مگ باشه. بازی هایی که معرفی کردید حجمشان بالاست. لطفا بازیهای کم حجم تر معرفی کنید.
شما میتونی IGI 1 رو بازی کنی.با این حجم فقط بازیهای قدیمی جوابگو هستن.نقل قول:
دوست عزیز یه سوال دارم شما چند سال بازی نکردی؟ دیگه زمان این بازی ها با این حجم خیلی وقت هست که گذشته.الان دیگه اکثر بازی ها حداقل 2 تا دی وی دی هستش و تازه تعداد بازی های 4 تا دی وی دی هم داره زیاد میشه.هارد فکر کنم ارزون باشه یه هارد باید بخری:46:نقل قول:
ممنوم می شم اسم چند تا بازی استراتژی رو که می شه آنلاین بازی کرد رو معرفی کنید مثل warcraft
اصلا خود warcraft هم اگه می شه اسم چند تا از بهترین ورژن هاشو بزارید
یه چندتا بازی معمایی گرافیک بالا ( مثل resident evil . crysis ) بی زحمت به من معرفی کنید
cpu 5.2 . 4 core
vga: 1gig 9500
ram: 4 gig
راستی به نظرتون برای بهترین حالت هر بازی یعنی high که با بالاترین رزولیشن بخوام بازی کنم سیستمم مشکلی نداره؟
سلام من دنبال یه بازی میگردم که اسمشو نمیدونم ولی اینو میدونم که بازی در طول تاریخ اتفاق می افته وشما به عنوان شخصیت های معروف تاریخ بازی میکنید و مثلا یه جا با هفت تیر میجنگید و یه جا با اسلحه پیشرفته و تاریخ دنیا را عوض میکنید لطفا اسم این بازی را اعلام کنید
سلام
میشه یه بازی خوب معرفی کنید؟
سبکشم هرچی می خواد باشه...
mass effect
رو بازی کردم...
cpu=q6600
ram=4
vga= 9500 gt
بازی جدید فقط می خوای؟ بازیهای خوب سال 2009 همشون رو بازی کردی؟نقل قول: