نه عزیز.اصلا اینطور نیست.بازی قراره مانع جنگ بشه.اصلا اونطوری نیست.نقل قول:
بفرما (لطفا دیگه اینجا تقاضای رمز نکن فقط در تاپبک خودش)نقل قول:
کد:http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=24063
Printable View
نه عزیز.اصلا اینطور نیست.بازی قراره مانع جنگ بشه.اصلا اونطوری نیست.نقل قول:
بفرما (لطفا دیگه اینجا تقاضای رمز نکن فقط در تاپبک خودش)نقل قول:
کد:http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=24063
من اومدم از این ترینر استفاده کنم ولی همین که فعالش می کنم بازی بسته می شه!!!
به نظر شما مشکل از کجاست؟
اینو امتحان کن:3 تا ترینرنقل قول:
کد:http://www.justupit.com/get.php?id=24ab2d183012e2412022567081e2c5e3
من رسیدم به مموری4 ولی نمیدونم چیکار باید کرد اگه میشه لطف کنید بگید چیکار باید کرد؟
عزیز کاری نمی کنی مثل همیشه ماموریت میری پیش یه رئیس پر میگیری میری یه رئیس میکشینقل قول:
شما بعد از اتمام صحبت المعلم و خروج از پایگاه میتونین انتخاب کنین که مستقیما به کدوم شهر برین (یا در قلمرو پادشاهی) و بعد انتخاب کنین که از بیرون شهر (Suburb) یا دفتر آدمکشان (Bureau) در شهر بازی رو شروع کنین... ادامه کار دیگه همون روند همیشگی بازیه که تا به حال انجام دادین.نقل قول:
رفتم هیچ اتفاقی رخ نداد نه پری نه ماموریتی
شما برو تو نقشه یه جاهایی عکس عقاب هست از اونا برو بالا E رو بزن یک قسمت نقشه باز میشه.نقل قول:
دکمه x360 نمیدونی؟
سلام
من دو تا سوال دارم
اول اینکه سیو بازی تو ویستا کجا ذخیره میشه
دوم آیا سیو هایی که تو xp داشتم رو میتونم تو ویستا اجرا کنم
ممنون
- سیوهای بازی به این آدرس:نقل قول:
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> یوزر خودتون
- بله. میشه.
تمام لینک ها خراب هستن ، اگر لطف کنید ولینک جدید بدین ممنون میشمنقل قول:
اگه همه پرچمهارو بگيريم و همه تمپلار هارو هم بكشيم... ، اتفاق خاصي خواهد افتاد؟؟
اون اديشنال مموري فقط براي نشان دادن آمار هست؟؟
شما واسه گذروندن مراحل احتیاج نداری همه پرچمارو بگیری
آره
تو xp چی کجا هستند؟نقل قول:
سیوهای بازی به این آدرس:نقل قول:
C:/Documents and Settings/xxxxx/Application Data/Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> یوزر خودتون
ما آخر بازی رو سر در نیاوردیم!
وقتی که تیتراژ بازی در آخرهای بازی میاد بعد دوباره میشه بازی کرد... آیا بازی بعد از تیتراژ تموم میشه!
سكرت هاي جالبي هست ، اگر نفهميدي بگيم . بازي تموم ميشه ولي دوباره ميتوني برگردي به شهرها و پرچم ها رو بگيري و بگردي و ...
از نظر داستان تموم میشه.ولی میتونی تو بازی بچرخی مثل GTA iv البته خیلی هم مثل اون نیست.نقل قول:
این پرچمها ای که تو شهر هست رو بگیری چی میشه.
فکر کنم بازیو سیو میکنه.شایدم اگه همشو جمع کنی نوار جان رو بالا میبره.تو روند داستانی بازی تاثیری نداره.نقل قول:
جمع کردن پرچمها و کشتن معبدیون (Templar) و یک سری کارهای مشخص دیگه فقط اچیومنت (Achievement) ها که مربوط به X360 هست رو باز می کنه و تاثیری در PC نداره.نقل قول:
ببخشید من شنیدم یه راهی برای این هست که دیالوگها نمایش داده نشوند یا اینکه سریع تموم بشن.درسته؟
خیر... هیچ راهی برای رد کردن دیالوگ ها وجود نداره.نقل قول:
وقتی چند نفر می ریزند سرت باید چه کار کنی اونا که می کشنت!
شما با پیشروی در بازی مهارت کسب میکنی.میتونی با ترکیب کلیک راست و چپ بکشیشوننقل قول:
یا خیلی راحت به کمک مهارت هاتون *, حساب همه رو میرسین یا فرار رو ترجیح میدین. برای فرار هم دو راه دارین:نقل قول:
- فورا یه نیمکت پیدا میکنین (که فقط جای وسطش خالیه) که دشمنا شما رو گم میکنن.
- یا به سرعت خودتون رو به نزدیکترین جایی که حامیان شما هستن برسونین تا اونجا از دشمنانتون پذیرایی بشه.
با این وضع خیلی راحت میتونین دشمنانتون رو شکست بدین.
* مهارتهایی که در محوطه تمرین شهر مصیاف یاد میگیرین:
Practice Fight (تمرین نبرد) شامل:
Strong Attack (حمله قوی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارید.
Fast Attack (حمله سریع) - دکمه چپ ماوس رو بزنید.
Combo Attack (حمله ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع, به نفر اول حمله برده و فورا تغیر جهت داده نفر دوم رو بزنید.
Deflect (کج کردن یا دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید.
Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
در پایان میتونید تمرین نبرد آزاد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.
Combo Kill (کشتن ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع پشت سر هم و منظم حمله کنید.
Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه چپ ماوس رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Throwing Knives (پرتاب چاقو) - کلید 1 رو بزنید و دکمه چپ ماوس رو بزنید در حالیکه با حریف فاصله دارید.
Grab Breaks (شکست گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید وقتی که حریف شما رو میگیرد.
Dodging (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و کلید Space رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Defance Breaks (شکست دفاع) - در حالی که به طرف حریف میروید کلید Space رو بزنید تا به سمت حریف خیز بردارید و کلید راست ماوس رو بزنید.
تو یک شهر رسیدم برای ماموریت اصلی باید سه تا ماموریت فرعی انجام بدم اما رو نقشه نشون داده نمی شن از برج هم بالا میرم حالا باید چه کار کنم؟
باید از اون برجهای مثل عقاب بری بالا E رو بزنی.بعد نقشه نشون داده میشه.نقل قول:
همین کارو میکنم اما تو نقشه چیز خاصی نمی ادنقل قول:
از اونا چنتا هست.اون یکی هارو برونقل قول:
سلام.من بازی اساسین رو تقریبا تموم کردم.اما آخرش از روی دستگاهی که میبره به گذشته بلند شدم.قدرتی داشتم که میتونست نوشته های عجیبی رو روی زمین و در ودیوار ببینه.کارت دختره رو هم برداشتم اما دیگه گیر کردم و نمیدونم چیکار چیکار بایدبکنم.لطفا راهنمایی کنید
خوب بازی تموم شده دیگه چیکار میخوای بکنی ؟؟؟
البته هنوز میتونی بری دنبال پرچمها بگردی ولی دیگه فایده نداره
منتظر شماره 2 باش
منم امروز تمومش کردم خداییش بهترین بازی بود ببخشید کسی میدونه در آخر بازی وقتی که رئیسمون رو می کشیم اون به ما میگه شاگرد نمی تونه معلم رو بکشه بعد الطیر به عربی یه چیزی میگه هیچکس میدونه معنیش یعنی چی و بعد تو اون آزمایشات یه شکلایی روی زمین و دیوار می بینیم معنیشون چیه چون یه جا رو دیوار نوشته بود الزلزله
دوست عزیز اگه به صفحه اول این تایپیک برید به جواب سوالتون میرسین.نقل قول:
بنظرمن بازی تموم نشده آخه درآخر کارت دختره رو پیدا میکنه و وارد کامپیوتر میشه حتی یکی از درها باز میشه ولی کار دیگه ای نمیشه کرد
مطمئن باش تموم شده و این ها اماده سازی بازیکن برای شماره 2 هستشنقل قول:
من پیشنهاد میدم اونایی که برای بار اول تموم کردن باز برای بار دوم بازی کنن!
چون بار دوم خیلی چیزارو بهتر میفهمین!
مثلا خود اون مکانی که ما در زمان حال توشیم رمز و راز داره!...بشینین email های اون دختره با دکی رو چک کنین و اینا!
بازی بزرگی بود!تنها مشکلش این بود که یکم تکراری بود مرحله هاش!
من تا حالا این ایمیل رو ندیده بودم.کجا باید برم؟نقل قول:
از همون ابتدای بازی سعی کنین زیاد با دختره حرف بزنین،تو یکی از مرحله های بهتون میگه برای اطلاعات بیشتر email اون چک کنین.
بعد از اون باید از جیب دکتره و میز دختره یک id card هایی (اگه اسمش این باشه!)رو بلند کنین : د ی
برای برداشتن id دکتر،وقتی شما میخواین رو دستگاه بشینین،معمولا دکتر میره لب پنجره،پشت شما وا میسه،اینطوری میتونین جیبشو بزنین...یعنی اول جیبشو بزنین و بعد برین رو دستگاه و ادامه بازی!حتما این صحنه ای که میگم رو دیدین!
بعد اون گاهی وقتا شما وقتی میرین تو اتاقتون در خود به خود روتون بسته میشه!و شما اگه برین طرف در میتونین با همون ID دکتر در رو باز کنین...و بعد از روی میز ID دختره رو هم بردارین.
حالا هروفت اونا تو اتاق نبودن،شما میتونین برین پای pc اونا و ...
یا اگر بودن هم کافیه شما برین تو اتاقتون و بزارین در رو شما بسته بشه،و بعد در رو وا کنین و میبینین که دیگه اونا نیستن و...
خیلی آسونه!کافیه هدفتونو بزارین جیب بری دکی : د ی