چطوری میتونم ترتیب تاریخ لاتین را در اکسل به صورت روز/ماه/ سال بنویسم؟
Printable View
چطوری میتونم ترتیب تاریخ لاتین را در اکسل به صورت روز/ماه/ سال بنویسم؟
سلام دوستان تو اکسل چطور میتونیم رتبه بندی کنیم،یعنی فرضا چند نمره داریم و میخوایم رتبه های اول تا... رو بدت بیاریم؟
سلام.
خواهشا اگه میتونید زود جواب بدین.
من 10 تا فایل اکسل دارم، اطلاعات مربوط به یه سری شرکته.
اسامی شرکتها توی این فایلها مثل همه اما توی هر کدوم اطلاعات آماری مربوط به 1 سال هست.
من میخوام از بین اینها 100 تا شرکت انتخاب کنم و فقط روی اطلاعات این 100 تا کار کنم.
راهی هست که بشه همزمان روی همه این 10 تا فایل فیلتر اعمال کرد که فقط همون 100 تا شرکت مد نظرم رو نشون بده و بقیه رو نشون نده؟
روی سلول مورد نظرتون برید به این قسمت :نقل قول:
کد:Right Click > Format Cells > Number tab > Date > Type
در اکسل 2007 :نقل قول:
بعد از انتخاب سلول های مورد نظر :
کد:Home Tab > Sort & Filter > Sort A to Z
نقل قول:
سلام خسته نباشید؟میخواستم بپرسم ماگزیمم تعداد SHEETها در اکسل 2007چند تا میتونه باشه؟؟؟؟؟
مشکل من اینکه توی اکسل وقتی (عدد) را تایپ میکنم بعد اینتر میکنم اتوماتیک عوض میشه و میشه عدد-
مثلا عدد 122 را داخل پرانتر تایپ میکنم ولی بعد اینتر پرانتز را حذف میکنه و - میزاره
(122) = 122-
چیکار کنم سلول خاصیت عددی را حفظ کند و پرانز را حذف نکند
البته من میخاهم یک عدد را داخل پرانتز بنویسم و داخل سلولهای دیگر (کنترل دراگ) کنم به طوری که عداد داخل پرانتز افزایش داشته باشند یعنی (122) (123) (124) و غیره
نقل قول:
ّرای حل مشکل پرانتز ها باید خاصیت Text رو به ستون ها بدی و در این حالت نمیتونی اعداد داخل پرانتز رو افزایشی اعمال کنی چون Text این قابلیت رو نداره
تو مثلا A1 بنویس 123 و تو B1 این فرمولو بنویس و بعد جفتشو با هم درگ کننقل قول:
کد:="("&A1&")"
تعداد شیتها در 2007 (و کلا اکسل) محدودیتی نداره و فقط میزان رم سیستم اونو محدود میکنهنقل قول:
محدودیت فقط در تعداد سطرها ( 1,048,576 ) و ستونهاست ( 16,384 )
نبود؟؟؟نقل قول:
بزار یه جوری ساده تر توضیح بدم شاید بد گفتم.
یه سری فایل دارم با اطلاعات شبیه به هم، میخوام یه فیلتر بذارم روی هر 10 تای این فایلها که فقط یه سری خاصی از رکوردها رو نشون بده.
ممنون.
سلامنقل قول:
شما ستون نمرات و اسامی (و ستونهای دیگر مربوطه ) را انتخاب کنید در ریبون home از قسمت Styles و قسمت format as table یکی از فرمت ها رو انتخاب کنید بالای ستون ها یک سطر اضافه می شود شما بالای ستوت نمرات بروید روی سطر اضافه شده یک مثلث رو به پایین هست روی آن کلیلک کنید و sort largest to smallest را بزنید.
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
سلول های شامل تاریخ را انتخاب کنید در format cell(ctrl + 1 از قسمت date فرمت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
در اکسل 2007 یک ستون دارم که سلولها شامل عدد و حرف هستند
چطور میتونم سلولهایی رو انتخاب کنم که فقط به طور مثال 6 کارکتر داشته باشند؟
سطح آشناییم به اکسل خوبِ
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما میتونید برای این کار روی سلول مورد نظر کلیلک راست کنید و گزینه format cell رو انتخاب کنید و توی تب number گزینه custom رو انتخاب کنید و اسکرول کنید تا به فرمت های تاریخ برسید و اگه منظورتون اینه که جای روز ماه و سال رو هرجا خاستید تو فرمت تعیین کنید میتونید از توابع
=day(a1)&"/"&mounth(a1)&"/"&year(a1)
استفاده کنید
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای انجام این کار میتونید روی هر سلولی که میخاید کلید میانبر CTRL+k رو بزنید توی پنجره باز شده در سمت چپ گزینه plase in this document رو انتخاب کنید و شیت مورد نظر که میخاید بهش برید رو کلیک و ok رو بزنید
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام و با تشکر از جواب شما . فقط در تکمیل جواب شما باید گفت ماکزیمم شیت 53 تا هست. :20:نقل قول:
من یه سوالی دارم
من یه فایل اکس دارم که اولی ملاک هستش.یعنی یه جدولی هست که 25 تا ردیف داره.وقتی از اون جدول مثلا شماره یک پر بشه تو شیتهای بعدی هم برای اون ردیف باید یه سری فرم پر بشه.
تعداد ستونهای جدول شاید بعضی وقتها خیلی زیاد بشه.مثلا 50 شماره که وقتی مشخصات هر کدوم پر بشه باید تو شیتهای بعدی برای هر ردیف یه فرم خاص پر بشه.در اخر این اطلاعات پرینت باید بشه و برای بایگانی لازم نیست.خوب میخوام بدونم به چه شکلی باید این کار رو انجام بدم ؟
ایا برای هر ردیف باید تو شیتهای بعدی یه فرم مخصوصش درست بکنم بعد طوری تنظیمش بکنم که اطلاعات ردیفهای جدول بره اونجا و موقع پرینت گرفتن پرینت گرفته بشه؟
یه مسئله مهمه اینکه برای هر ردیف اطلاعات تو جدول باید چند فرم که هر کدوم یه برگ a4 هست پر بشه و بعد از پر شدن جدول شیت اول اون فرمها برای همه ردیفهای جدول اتوماتیک پر بشه و پرینت گرفته بشه
سلام دوستان من از دو سایت مختلف اطلاعات میگیرم میخوام تو شیت جدید این اطلاعاتو 2 سایتو جمع اوری کنم ولی چون فونت 2 سایت مثل هم نیست فرمول ها جواب نمیدن میخوام بدونم راهی هست؟
یه سوال دیگه چطوری میشه واسه ایف شرایط درصد تعریف کرد یه مثال میزنم
اگر این عدد 26% کاهش داشت عملیات بعدی رو انجام بده
یا اگر این عدد نسبت به روز قبل افزایش و کاهش داشت عملیاتی رو انجام بده
با تشکر
سلام
سوالم اینکه که یک لیست از دانش آموزان داریم15 نفر هستن
نمره کتبی،عملی،کل دارند.
3نفر غایب هستند که در نمره کتبی و عملی حرف "غ"گذاشته شده است.
وقتی نمره کل را از جمع کتبی وعملی بدست میاریم.باید قبول ومردود بودن و عدم حضور را مشخض کنیم.
من با =IF(G3>=10;"قبول";"مردود") فبول ومردود بودنو مشخص کردم وای اونایی که غایبن (به خاطر 0 بودن نمره کتبی و عملیشان )مردود حساب شدن
چه کار کنم که اونارو عدم حضور بزنه؟
سلام
من میخوام توی اکسل 2007 وقتی زبان سیستم فارسی هست اعداد بصورت فارسی تایپ بشه و وقتی زبان انگلیسیس میشه بصورت لاتین..توی وورد میرفتم توی اپشن و نامریکال را میزاشتم روی context درست میشد اما توی اکسل این گزینه رو پیدا نمیکنم..
پرسش بعدی:
توی اکسل سایز فونت رو تعیین میکنم مثلا 16..اما وقتی وارد سل دیگری میشم دوباره سایز فونت برمیگرده به 11..چه کنم؟
نقل قول:
با سلام مجدد.
دوستان راهنمایی میفرمایند؟
متشکرم
سلام.
يه سول دارم.
دو تا workbook دارم. در هر كدام دو ستون نام و قيمت دارم.
هر وقت در workbook شماره يك قيمتي تغيير كند (توسط شخص ديگري) من مجبورم تك تك تغييرات را در workbook شماره 2 وارد كنم با ctrl+f ابتدا نام را پيدا و سپس قيمت را تغيير مي دهم. مي خواهم بدانم ميتوانم اين كار را به عهده اكسل قرار بدم. يعني خود نرم افزار تغييرات را پيدا كرده و در workbook شماره 2 اعمال كند؟
با تشكر ...
با سلامنقل قول:
اول دوتا فایل رو باز کن بعد در اون فایلی که میخوای قیمت به صورت اتوماتیک تغییر کن به صورت زیر فرمول بنویس
در اون سلول که میخوای قیمت اتوماتیک درج بشه مساوی (=) بزن بعد با موس تو فایل دومی اون سلولی که قیمت رو وارد میکنی انتخاب کن خودش فرمول رو میزنه
مثال
من دوتا فایل به اسم ( وام ) و (ارزیابی سه ماهه ) باز کردم با کار بالا این فرمول رو بهم داد
[HTML]='[ارزيابي 3 ماهه.xls]مقایسه عملکرد '!$D$13[/HTML]
نقل قول:امیدوارم مشکلتون با این فرمول حل بشه
موفق باشید
فایل عکس:
سلام و تشکر . میشه بهتر توضیح بدید.....نقل قول:
اپر در یک workbook و در دو شیت جداگانه بود چی ؟؟؟:20:
سلام من چطور می تونم این دو نمودار را در اکسل رسم کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک workbook و دو شیت متفاوت هم همین طور فقط کافیه در همون سلول مورد نظر یک مساوی بزنیم و به شیت دوم بریم و سلول مورد نظر رو انتخاب کنیک بعد اینتر بزنیم با این کار دیگه نیازی به فرمول نویسی نیست و خود اکسل فرمول مورد نظر رو مینویسهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من می خوام توی اکسل چند تا جدول داشته باشم به شکل زیر که
header هر صفحه متنی مثل زیر باشه
لیست کارمندان .......
بعد در هر صفحه ردیف اول عنوان یک جدول رو داشته باشم
مثل
ردیف - نام و نام خانوادگی - شماره شناسنامه و ....
حالا چطور باید تنظیمات بدم که این عنوان جدول به طور خودکار در تمامی صفحات اکسل در ردیف اول جدول وجود داشته باشه ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
در قسمت paeg setup سربرگ sheet گزینه rows to repeat at top رو انتخاب و اون سطرهایی رو که میخوایی تو همه صفحات ثابت باشه رو انتخاب کن مثلاٍ برای سطر 1 تا3 این فرمول رو بهت میده $1:$3 البته لازم نیست فرمول بنویسی فقط رو فلش قرمز جلوی گزینه کلیک کن بعد با موس سطرهای مورد نظر رو انتخاب کن
البته توی خود اکسل این رو فقط تو صفحه اول نشون میده ولی تو پرینت تو کلیه صفحات هست
برای هدر نویسی هم از همون page setup گزینه هدر ان فودر میتونی هر چی میخوایی بنویسی
با سلام و تشکرنقل قول:
اون قسمتی که فرمودین رو من خودم هم قبلا رفتم ولی نمی دونم چرا برای من غیر فعال هست
بعید می دونم غیر فعال باشه من فکر کردم شاید فایلت رمز داشته باشه ولی امتحان کردم اگه رمز هم داشته باشه غیر فعال نمی شه نباید مشکلی داشته باشه اگه خواستید فایل بذارید تا چک کنمنقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
دوست عزیز این مورد رو دیروز یکی از همکاران از من پرسید که این قسمت توی اکسل 2003 براش فعال هست ولی توی ورژن 2007 این قسمت غیر فعال هست براش . و چون باید یک فرم رو درست می کردیم امروز اومدم روی سیستم خودم با افیس 2010 چک کردم می بینم برای من هم غیر فعال هست
فایل خاصی ندارم تازه می خوام طراحیش کنم ولی از قسمت rows to repeat at top هیچ ستون یا سطری قابل انتخاب نیست چون غیرفعال هست . حتی سط جدول رو هم نوشتم بعد اون طر رو انتخاب کردم و به این قسمت rows to repeat at top رفتم بازهم غیر فعال بود
شاید توی ورژنهای 2007 و 2010 گزینه ای برای فعال کردن داشته باشه
با تشکر
من با 2003و 2007و 2010 چک کردم درست بود تیک یا گزینه خاصی هم نداشت شاید از آفیس باشه پاک کن و مجدد یکی دیگه نصب کن حتی الامکان اونی که قبلا نصب کردی نباشهنقل قول:
نقل قول:
دوسنان سوال من هم بی پاسخ نزارید
سلام کسی از دوستان آموزش فرمول های مالی اکسل رو داره منظورم اینه که توابع های مالی در اکسل رو آموزش داده باشه
کتاب که زیادهنقل قول:
کد:http://www.learning-excel.blogfa.com/cat-6.aspx?p=4
توی اکسل باید فونت فارسی برای سلولها بذاری هرجا فونت فارسی بود فارسی می نویسه هر جا فونت انگلیسی بود انگلیسی می نویسهنقل قول:
باید هر تعداد سلول رو که میخوایی انتخاب کنی بعد فونت رو تغییر بدی مثل ورد نیست که تا فونت رو تغییر ندی همون بمونه چون توی اکسل می تونی برای سلول تنظیمات خاص خودش رو اعمال کنی
نکته : وقتی اکسل رو باز می کنی به صورت پیش فرض یک فونت با سایز مشخص وجود داره حالا شما می تونید این پیش فرض رو به صورت دلخواه عوض کنید از مسیر زیر :
2007 :
روی آرم آفیس گوشه بالا سمت چپ کلیک کنید از فرم باز شده گوشه سمت راست پایین اکسل آپشن رو باز کنید در قسمت دوم use this font رو روی فونت مورد علاقه بذارید در قسمت زیر هم سایز مورد علاقه و دو قسمت بعدی هم میگه صفحه به چه حالتی باشه و تعداد شیت های اولیه چند تا باشه
با سلام دوستان من ميخام يه فرمولي رو تو اكسل پياده سازي كنم منتها با فرمول نويسي تو اكسل زياد اشنايي ندارم مشكلم اينه كه من ميخام قيمت نهايي كار انجام شده كه مبناي محاسباتيش تعدادنقاط هستش رو بدست بيارم چطور به اين صورت كه اگر تعداد نقاط199عدد شد قيمت نهايي بشه199*1000+275000 ولي اگه تعداد نقاط بيشتر از 200 تا شد مثلا شد210 قيمت نهايي بشه اين 10*750+275000 لپ مطلب اين كه اكسل توسط فرمولي بفهمه كه اين عددي كه من طي مراحلي بدست اوردم مقدارش از 200كمتره يا بيشتر كه بتونه از يكي از اون فرمول بالا استفده كنه مرسي:10:
برای اینکار شاید روشهای زیادی باشه ولی من این یکی به نظرم رسیدنقل قول:
شما تعداد نقاط رو باید در سلول بیارید حالا با فرمول یا به صورت دستی مثلا در A1 مقدار نقاط به دست آمده است و در A2 فرمول زیر رو می نویسیم
[HTML]=IF(A1<=199;(275000+1000)*199;(275000+750)*10)[/HTML]
سلام
آقا من يه فرمولي ميخوام كه اين كارو واسم انجام بده
عدد 25859 درسته كه يه جا پايين موقع توضيح نوشتم 2589
ميواخم يه فرمولي باشه كه مقداري كه در سلول a1 مثل عد 25859 ، از ستون دوم جستجو كه يه متني قرار داره كه عدد 25859 بين اون قرار داره وقتي اينون پيدا كرد كل سلول را در سلول a3 بياره
ممنون ميشم كمك كنيد
سلام
چطوری میتونم تو اکسل چند تا نمودار رو در یگ گراف بیارم به طوری که محور x یکسان داشته باشند اما محور y اونا متفاوت باشه و نمودارها بالای سر هم رسم بشن و روی هم نیفتن