اخرين قيمتي كه تو چند تا پست قبل بود مربوط به هفته پيش هست كه قيمت اين برد محدوده 190 بودنقل قول:
Printable View
اخرين قيمتي كه تو چند تا پست قبل بود مربوط به هفته پيش هست كه قيمت اين برد محدوده 190 بودنقل قول:
الان دارم از بازار رضا و ايرانيان ميام
هردو رو در حد جويدن گشتم ولي از p5q خبري نبود حتي p5q-e هم نبود
از مغازه الماس (گارانتي asus) پرسيدم گفت دو هفته ديگه مياد
سلام دوستان
این طور که معلومه ما دم دریا هم بریم خشک میشه
آقا من رفتم پیش یه فروشنده گفت اگه بخوای می تونم برات بیارم ولی فکر نکنم این طور که شما میگین بتونه پیدا کنه
ولی یه مدل ASUS دیگه بهم معرفی کرد گفت خوبه و قیمتشم مناسبه و الآن هم داره کاتالوگشو نشونم داد نوشته بود Core 2Q ساپورت می کنه
مدلش این بود ASUS P5K/epu بود
آیا این بهتر از P5Q یا صبر کنیم تا این پیدا بشه؟؟؟
ممنون
asus m3a با پردازنده 5000 athlon 64 x2 برای کارای گرافیکی چطوره؟
P5Q از چيپ P45 استفاده ميكنه و چيپ ديگشم ICH10R هست كه هر 2 چيپش از چيپ هاي اون مادربورد قويتره و با اين تفاوت قيمت P5Q بهترين انتخاب هست و اينكه اين مادربورد امكانات خوبيم دارهنقل قول:
به نظر من صبر كني تا اين بياد بهتره
دوست عزیز ممنون واقعا که اینم از شانس گل مانقل قول:
من هر بار که سیستممو عوض کنم این مشکل پیش میاد هر بار باید الاف یکی از قطعات باشم الان هم باید منتظر برد باشم (من هم دوستان هفت ماهه هستم و تاب منتظر بودن رو ندارم:21::27:)
واقعا اگه این جوریه که اصلا P5q پیدا نمیشه، من که میخوام یه ماه دیگه بخرم، همین الان بایدسفارش بدم. به نظرم اگه ایسوس از این چیپ های P45 بیشتر می زد خیلی بهتر بود.
سلام
با تشکر از شهاب جان
آقا سایت رایانه این P5q رو برای فروش داره! / یعنی جزو لیست تازه اضافه شده هاشه با قیمت 180
یعنی میشه خرید ازش؟
P5Q ساده بیشتر از 150 هزار ارزش خرید نداره.نقل قول:
سلام
با تشکر از شهاب جان
آقا سایت رایانه این P5q رو برای فروش داره! / یعنی جزو لیست تازه اضافه شده هاشه با قیمت 180
یعنی میشه خرید ازش؟
احتمالا موردی که شما دیده اید دولکس هم داشت.
سلام . این چند روزه این مادر برد تو بازار کم شده ، برای همین قیمتش بالا رفته.نقل قول:
چند روز صبر کنی، می تونی حدود 150 بخریش. عجله نکن.
بنظرتون p5q تا شنبه مياد تو بازار
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک سیستم خانگی برا ی 1- بازی 2- اینترنت 3- صوتی وتصویری 4- یه مقدار هم فتوشاپ و میکس
حدود 800 تومان می خوام هزینه کنم لطفاً راهنمائی کنید که بعداً مشکل پیدا نکنم وسرعت و خنک کنندگی خوبی داشته باشد
( البته بیشتر به مادر برد و پردازنده و گرافیک و رم اهمیت میدم )
باتشکر
مادربورد رو ميتوني ASUS P5Q بگيري حدود 150 و CPU هم E7200 الان قيمت مناسبي دارهنقل قول:
البته من پيشنهاد مي كنم ASUS M3A بگيري با يه فنوم 3 هسته اي
انتخاب با خودته و پيشنهاد هاي اينجا همه سليقه اي هست
بجز مادربورد بقيه رو برو تو تاپيك هاي خودشون بپرس
قیمت ASUS M3A که گفتی چنده در ضمن مگه این مینAMD نیست میگن که intel بهتره :21:چه فرقی با p5Q داره ؟ من اطلاع چندانی ندارم؟:11:نقل قول:
سلام
من میخوام یه سیستم ارزونقیمت برا یه بنده خدایی جمع کنم
مادربرد ارزون برای سی پی یو اینتل چی بگیرم؟
cpu رو میخوام pentium 4 3ghz بگیرم
چه مادربردی بهش میخوره که ارزون باشه و موجود؟
آره اين AMD سوكت هست كه فرق هاي زيادي بين اينتل و AMD وجود داره قيمتشم 105 تومان هستنقل قول:
نميشه اينارو با هم مقايسه كرد اينكه ميگن اينتل سر هست حرف غير منطقي هست چون اين 2 تا از همه نظر با هم متفاوتند
ولي من خودم الان AMD دارم و كاملا راضيم و اينكه عملا بعد از استفاده شاهد سرعت اين پردازنده ها هستيم و كاملا نتايج با بنچمارك ها متفاوت هست
نميگم اينتل بد هست هر كسي يه نظري داره
ASROCK WOLFDALE 1333-D667 قيمت حدودي 45نقل قول:
ساتا هم میخوره؟نقل قول:
گیگا چیزی تو این رنج قیمت نداره؟
همون Asrock wolfdale 1333 d667 خيلي خوبه حدود 45 تومن گرافيك آنبورد هم داره ساتا هم ميخوره PCi-Express هم داره خيلي بهتر از گيگا و ايسوز هم هستنقل قول:
اگر هم بتوني تا 60 تومن هزينه كني Biostar GF7100P-M7S رو بخر كه گرافيك آنبورد قويتري داره تازه پردازنده هاي 4 هسته اي و رم باس 800 رو هم ساپورت ميكنه
با 100 تومن چه مادربوردی میشه خرید که 4 گیگ رم و یه سی پی یو قوی رو ساپورت کنه؟
ميدونستي آواژنگ با كارخونه هاي درجه 2-3 قرارداد ميبنده واسه اينكه جنسهاي ارزونتر بخر و به ملت گرون قالب كنهنقل قول:
ميدونستي چقدر خرابي تو همين مادبردهاي معروف گيگا هست.
پس گيگا رو بيخيال شو.
منبع:يكي از دوستاني كه با بسياري از وارد كننده ها ارتباط داره
DFI Blood Iron T2Lنقل قول:
حالا با همون 100 تومن یه مادر برد معرفی کنید که یه پردازنده 4 هسته ای رو ساپورت کنه. (و البته 4 گیگ رم). در ضمن این مارکی که شما معرفی کردی معروف هست؟
MicroSystem جان همینطوری نمیشه یک برند معتبر مثل گیگابایت رو زیر سوال برد.نقل قول:
اين مادبرد هم معروف هست هم قيمتش مناسبه هم 4 هسته اي رو ساپورت ميكنه هم پردازهده هاي باس 1333 هم خوراك اوركلاك روي Q6600 هست هم خرابيش بسيار كمه هم به قول يكي از دوستان برد كلفتي داره و اگر هم سعي كني بشكني به اين آسوني نميشكني.نقل قول:
دو مدل داره T2L و T2RL دومي فرقش اينه كه رايد و رم باس 1066 هم ساپورت ميكنه منتها يه 10-15 تومني گرونتره.کد:http://us.dfi.com.tw:80/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=5496&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US
والا اگه بشناسي اينا حرفهاي وحيد RAX هستنقل قول:
من كه حرفش رو سند ميدونم
منم از چند نفر شنیدم که مادر بردشون کمتر از اون چیزی که توی فروم ها یا article ها یا جاهای دیگه مینویسن و یا عکس میزارن و.... اوورکلاک میشه.نقل قول:
نظرتون راجع به مادربورد asus max formula ix3 شرکت Asus چیه ؟
سلام دوستان!
من یه سیستمی دارم که مال 5 سال پیشه ... به یه سری مشکلات سخت افزاری برخورد کردم (بگذریم) که مجبورم قید ارتقا رو بزنم و یه سیستم دیگه دست و پا کنم ...
در ابتدا این رو بگم که در مورد سخت افزار کام صفر کیلومترم پس اگه اسمی از یه سخت افزار رو اشتباه گفتم خواهشا" نخندین! خوب بریم سر اصل مطلب ...
من یه سیستم میخوام بخرم ( بدون مونیتور و سخت افزارهای جانبی مثل اسپیکر و کیبورد و ... یعنی فقط کیس) حول و حوش450-500 تومن تو این رنج چه مادربوردی با یه قیمت ایده آل مناسب هست که در مجموع سیستم خریداری شده جوابگوی نیازهای زیر باشه :
1- کارهای گرافیکی کنم
2- کارهایی مثل طراحی وب رو بتونم باهاش انجام بدم
3- ویستا رو بتونه پشتیبانی کنه
4- تا حدودی هم بازی ها رو بتونه اجرا کنه ( ولش کن مهم نیست )
5- سرعت خیلی برام مهمه (هم در مورد کام و هم در مورد اینترنت)
مادربورد فعلی من : Gigabyte Pentium 4 Titan Series GA-8TR2003 Intel 845 chipset (همین مادربورده بود که به دلیل مشکلات سخت افزاریش مجبورم کرد که کامپیوترم رو بندازم گوشه اتاق!)
این طور که به نظر میرسه باید برای این بورد 100 تومن بزارم ... این رو هم اضافه کنم که میخوام این مادربورد بتونه حداقل 4گیگ رم رو ساپورت کنه و هم چنین پردازنده E7200 یا Phenom x3 8450 (فعلا" معلوم نیست که کدومش رو میگیرم ... به کمک دوستان بزودی مشخص میشه ...)
با تشکر:11:
ميكرو جان امروز رفتم بگيرم پاساژ ايرانBIOSTAR TP7100 نمايندگيش نداشت گفتم چرا گفت گرونه نمياريم چند مغازه گشتم نبود همون طبقه اول ظاهراًً نمايندگي eltigrop بود ecs گفت نداريم ecs G31T_m رو معرفي كرد گفت از ecs 7100 بالاتره(من فكر نكنم راست ميگفت) وگفت بهترين مادر بردآمبوردمون اينه در هر صورت حوصله نبود گرفتمش 46(همونو تاءييد ميكنين يا عوضش كنم ...با چي؟ لطفاً زودتر جواب بدين)نقل قول:
Asrock conre1333-D667را ميداد41
ازهمونجا e2180 70 گرفتم البته تراي بود فنش جدا بود
ميدونم جا نيست ولي هارد 320 سامسونگ f1 گرفتم (57 وسترن320 قيمت 57/5 بود) اشتباه كه نكردم
مرسي از راهنماييتون
نه مادبرد خوبيه چيپش اينتل هست كه از جيفورس بهترهنقل قول:
ولي از لحاظ قدت گرافيك آنبورد بعيد ميدونم GMA 3100 به پاي Geforce 7100 برسه
سلام.نقل قول:
من maximus formulla , maximus 2formula, maximus extrem شنیده بدوم. ولی این مدلی رو که شما میگی رو جایی ندیدم، می شه یک مقدار در موردش توضیح بدین؟
دوستان مادربورد خوب تا قیمت 80 تومان ترجیحا giga یا msi میخوام انبورد باشه.
دوست عزیز این تاپیک مربوط به مادربورد می شه اما با این حال من سیستم زیر رو بنا به تجربه و با توجه به قطعاتی که به تازگی گرفتم و با توجه به اطلاعاتی که خودم از جاهای مختلف و تاپیکهای مختلف P30World به دست آوردم ، پیشنهاد می کنم :نقل قول:
MB : Asus P5K SE /EPU
CPU : Q6600
VGA : Geforce 8600 GT
Ram : Corsair 4 Gig Dual CL4
اما باید بگم که مادربورد رو به این دلیل انتخاب کردم که اولا از چیپ P35 استفاده می کنه ، ثانیا ارزونه با توجه به کیفیت خوبش و ثالثا جدیده و با توجه به تکنولوژی استفاده شده در اون یعنی EPU می تونه کارایی رو بالاببره و انرژی رو حفظ کنه .
سی پی یو رو با توجه به کارهای گرافیکی که می خواهید انجام بدید و با توجه به اینکه قیمتش هم پایین اومده یک 4 هسته ای انتخاب کردم اما می تونید شما همون E7200 رو هم استفاده کنید .
در مورد کارت گرافیم باید بگم که با توجه به اینکه در کارهای گرافیکی سرعت حافظه و سی پی یو خیلی مهمه و گرافیک در اولویت بعدی قرار داره و با توجه به بودجتون من این مدل رو انتخاب کردم .
رم هم که کورسیر برند بسیار خوبیه و 4 گیگ اون می تونه شما رو بسیار کمک کنه .
موفق باشید .
مادربورد 945pl s3p انبورد هستش یا نه؟
نقل قول:
با سلام.
1) مادربوردAsrock conre1333-D667را ميداد41 ؟! یعنی ارزون شده ؟ آخه یه هفته پیش همونجا میدادن 46 !
2) E2180 رو باکسشو چند میداد ؟ تری شو ، چند گرفتی ؟
چند سوال برام پیش اومد ؟
1) چرا مادربورد BIOSTAR TP7100 گرونتر از G31T-M (V1.0) ه ؟ اینطور که فهمیدم اولی 60 تومان و دومی رو دوستمون 46 خریده ؟!
2) مادربورد Asrock conre1333-D667 - 41 و Asrock Wolfdale1333-D667 -46 تومنی ؛ فرقشون با bIOSTAR فقط تو ساپورت رم با باس 800 شونه ؟
3)با لاخره نفهمیدم گرافیک آنبورد 7100 ماله شرکت biostar بود یا elite ? اگه هردوشون دادن کدوم بهتره ؟
1-كلا محصولات ECS ارزون هستند منتها تنها ضعفشون اينه كه زياد اوركلاك نميشند. ECS دو تا مزيت داره نسبت به بايو استار 7100 يكي اينكه رم دوال چنل ساپورت ميكنه دومي اينكه چيپش اينتل هست و قويترنقل قول:
2- 41 تومني و 46 تومني دقيقا مثل هم هستند هر چند كه دوال چنل هستند اما فرقشون با بالائيها اينه كه 1- رم DDR800 ساپورت نميكنند 2 - باس 1333 رو بصورت اوركلاك ساپورت ميكنند 3- چيپشون اينتل 945 هست كه ديگه قديمي شده 4- پردازنده هاي 4 هسته اي رو ساپورت نميكنند.
3- گرافيك آنبورد 7100 مال NVIDIA هست و فرقي نداره كه رو مادبرد بايو استار باشه يا اليت.
صداش آنبورد و گرافيك غير آنبوردنقل قول:
كارت شبكه آنبورد هم داره
بین مادربرد gigabyte 945pl s3p و gigabyte ga g31m s2l کدوم بهتره؟
اگه میشه ممنون میشم تا 80 تومان یه مادربورد انبورد خوب معرفی کنید.