yashar71 لطفا هر چه سریعتر مطلبی زیری که در مورد اعراب گذاشتی را پاک کن به امید اینکه مدیر انجمن من را اخراج نکنند
yashar71 لطفا هر چه سریعتر مطلبی زیری که در مورد اعراب گذاشتی را پاک کن به امید اینکه مدیر انجمن من را اخراج نکنند
نه ببین اون فایلی رو که دانلود کردی از زیپ خارج کن یه فولدر بساز اسمشو مثلا بزار سگا بعد اون فایل هایی که دانلود کردی بریز توش بعد بریز تو game150 حالا برنامه رو اجرا کن بعد از برنامه بیا بیرون psp رو به کامپیوتر وصل کن برو تو اون پوشه ای که ساختی یه فولدر به نام stauts داره بازی رو از حالت زیپ خارج کن و فرمتش رو به smd تغغیر بده و بریز توش اگه بازم مشکلی داشتی بگونقل قول:
اینم کرنل 2 برای 3.90
[html]http://exophase.com/files/psp/150k_addon390v2.rar[/html]
اموزشم که نمیخواد راحته
منم 3.90 رو استاد کردم!
توی 3.90 فقط برای slim برنامه ی skype هست؟چون مال من نداره
درستیش که درسته.مستقیم هم میشه.بریک هم نمیشه.منم همین کارو کردم.نقل قول:
راستش من چند وقت پیش این بحث "مواظب اون دهنت باش" رو با یکی دیگه هم داشتم.اون موقع گفتم،الآن هم میگم:من برام اینا به منزله ی شوخیه.به خودمم اگه بگین ناراحت نمیشم.دیگه نمیدونم...
یکی یه چند تا تم بزاره یا حداقل یه سایت معرفی کنه
sAsAn.K مینویسد:1.50kernel Version 2 for 3.90M33 Released
دانلود :
رمز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
Changes:کد:http://rapidshare.com/files/90625157/150k_installer.rar
کد:
Changes:- TA086: when being in 4th brightness level and recovering from sleep mode, the display was black. Fixed.- Added support in the 1.50 kernel for memory sticks greater than 4 GB. (I finally got my 8GB card! :D) Before, only the first 4 GB portion was recognized by the 1.5 kernel. Now, the theroetical limit is 4GB*512 = 2 Terabytes. ("only" 1 TB, if sony were using signed variables).
طریقه نصب :
پوشه ی 150k_installer رو به درون پوشه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید و از درون PSP برنامه رو اجرا کنید .
منبع:کد:http://irpsp.com/forums/showthread.php?t=579&page=2
[quote=Shadow of Destiny;2079344] اینجاها هیچ احد الناسی اسم پی اس پی به گوشش نخورده اگه این
وسط بخواد بریک شه من چیکار کنم ؟
quote]
ببخشید فضولی می کنم ولی شما کجا زندگی میکنید؟:11:
بابا AJ انقدر ناراحت نباش.این اهالی Malmo یه مقدار شوخی هاشون لطیف تره .بالاخره تهاجم فرهنگی یه جا خودشو نشون میده!:41:(شوخی یه!)نقل قول:
نه بابا ناراحتی کدومه؟من موقعی که 1 راهنمایی بودم یه همسرویسی احمق داشتم که هر روز از لحظه ای که مینشستیم تو ماشین شروع میکرد زر زدن و مزخرف گفتن.از همون موقع به این نتیجه رسیدم که حرف ملت زیاد مهم نیست.در دروازه رو میشه بست،اما دهن مردمو نه...
مرسی جنبه Aj
خواهشن بعضی ها یاد بگیرند. به نفعشونه!(شوخی)
علی جان فقط کافیه اینو تو گوگل سرچ کنی :نقل قول:
PSP Themes یا Theme For PSP
اگر هم فرم ویرت 3.80 به بالا هست فقط تمایی که دانلود میکنی رو توی پوشه ی تمز پی اس پی کپی کن
نقل قول:
dost aziz shoma niazi nist be man amozesh bedid...man chand bar zadam kasi dare ya na kasi javab nadad ...dost aziz AJ shoma ham age narahatid mitonid javab nadid ya post haye har kasio mikhayd filter konid...age ham kari anjam midid dige menato ghor ghor nkonid.....
ta bad bedrod
بابا چرا ناراحت میشی شوخی کردم بعدشم دوست عزیز شما یک مطلب رو نباید 50 بار بنویسی باور کن من اگه جای AJ بودم 2تا دیگه هم روش میذاشتم بهت میگفتمنقل قول:
ناراحت نشی ها:10:
سلام خواهش ميكنم قيمت پی اس پی استاندارد رو بهم بگین اونی که از همه ارزونتره
2-پی اس پی slimچنده
خواهشا جواب بدید
خداحافظ
مرررررسیییییی احسان جون خودم!کلی حال دادی!یه نوشابه طلبت!:46::46::46:
مضافا بر اینکه حداقل 2 بار دیگه هم اسم برنامه و هم آدرس سایتو داده بودم.اگه کسی بخواد ناراحت شه من واجب ترم.
تا جایی که من میدونم Fat در حدود 190 و Slim در حدود 210 باید باشه.ولی مدتیه قیمت نگرفتم،شاید قیمتا عوض شده باشه.
مرررررسیییییی احسان جون خودم!کلی حال دادی!یه نوشابه طلبت!:46::46::46:
مضافا بر اینکه حداقل 2 بار دیگه هم اسم برنامه و هم آدرس سایتو داده بودم.اگه کسی بخواد ناراحت شه من واجب ترم.علی الخصوص اینکه ali ranger گفته بود من نمیتونم سرچ کنم.نمیدونم خودم چی کار کردم؟
تا جایی که من میدونم Fat در حدود 190 و Slim در حدود 210 باید باشه.ولی مدتیه قیمت نگرفتم،شاید قیمتا عوض شده باشه.
خاک عالم به سرش چرا 2 تا شد؟؟؟
اقايون من فقط صفحه 1 را خوندم و بقيه رو نه.چندتا سوال داشتم:
1.اين alex كيه؟
2.چرا اپديت خود sony رو نريزيم؟
3.قصد خريد دارم.راهنمايى كنيد؟
4.اگه چيز مهمى درباره اش است تا بدونم بگيد.
ممنون
سلام ببخشید میخواستم ببینم ایا psp بازیهای زیادی دارد می ارزد به خریدنش یا همون wii
سلام
اقا من چند روز اینجا پرسیدم مدل فت استاندارد پک چنده کسی جواب درستی بهم نداد خواهشا جواب بدید
خدمت اقای Gamemaster
اقا تا جایی که من اطلاع دارم به سوالات شما پاسخ میدهم
1-AlexياDarkAlexهم بهش میگن کسی هست که ورژن ها یا فریمور های هک شده ی پی اس پی رو میده بیرون تا بازیهای کپی روش بیان بدونumd
2-چون همونطور که گفتم با اپدیت سونی باید دیسکUMDداشته باشی که گرونه و تو ایران کمیابه و نمیشه کپی شون کرد چون سونی رایتری واسه رایت این دیسک ها بازار نداده
3-دستگاه عالییه منم میخام بگیرم ولی قیمتش رو میخام بدونم
دو مدل دارهFatوSlim
که من میخام قیمت استاندارد پک که از همه ارزونتره جدیدترین قیمت ترجیحا فروشگاه غلامی تو رشت رو بدونم
ممنونم
خدانگهدار
حالا فرق اين دوتا در چيست؟نقل قول:
سلام
slimتقریبا تازه اومده و خیلی برتری مثل نازک بودن پرسرعت بودن و.....ولی تنها عیب ان اینه که مثلfatاینفرارد نداره
اینفرارد فایده ای ندارهنقل قول:
سلام لطفا قیمت ارزونترین مدلو بگین
هر چه سریعتر قیمت ارزون ترینشو بگینننننننننننننننننننننن نننننن
نقل قول:
man narahat nashodam badesham bazi vaght ha adam 1 post mide bad nafar badi 1 post mohem mide bad asan faram osh mishe man ham 50 ta nazadam..2 ya 3 bar zadam ke hishki javab nad dad!
ta bad bedrod
اپدیت 2 کرنال 1.5 برای کاستم فرمویر 3.90
کد:http://exophase.com/files/psp/150k_addon390v2.rar
1.آلکس قلب تپنده ی دنیای بازی های کپی و غیر مجازه(بگیر منو!!!).نقل قول:
2.چون باید هر بار حداقل 20 تومن پول بازی بدی!
3.Slim بگیر!
4.حتما کرک شده بگیر و رمی رو که بهت میده با GTA:VCS تست کن و مطمئن شو MagicGate داشته باشه.
IR بدرد نمیخوره.Slim پرسرعت تر نیست،فقط به ازای هر بار تو بازی رفتن 6 ثانیه صرفه جویی میکنه.باتری Slim دو سوم Fat زور داره.شارژش به وضوح زودتر تموم میشه.نقل قول:
slimتقریبا تازه اومده و خیلی برتری مثل نازک بودن پرسرعت بودن و.....ولی تنها عیب ان اینه که مثلfatاینفرارد نداره
شاهکار زدی!خوب برو بپرس!ما چه میدونیم؟!؟!:18::18::18:نقل قول:
که من میخام قیمت استاندارد پک که از همه ارزونتره جدیدترین قیمت ترجیحا فروشگاه غلامی تو رشت رو بدونم
ممنونم
اگه میخوای همیشه همراهت باشه PSP.بازی هاشم بیشتره.عنوان خوب هم تو راه داره.نقل قول:
سلام ببخشید میخواستم ببینم ایا psp بازیهای زیادی دارد می ارزد به خریدنش یا همون wii
سلام ارشیا جان چرا به ما میتوپی
م گفتم فقط قیمت من دوستمون رو راهنمایی کردم تا بی جواب نمونه میخاستی اول خودت جوابشو بدی
اگه داری قیمت بده
اين Slim پسوندي,پيشوندي نداره؟نقل قول:
چرا تو سايتا براى فروش قيمتا يكى نيست؟
يه شكل ازش ميزارين؟
ممنون
سلام.
ميخواستم بدونم كه اين فيشي كه psp slim را به تلويزيون وصل ميكنه و ميشه بازي كرد فيشش از نوع كامپوننت هست يا از نوع HDMI ?
قيمتش چنده؟
و اگه كسي ازش عكس داره ممنون ميشم اينجا بزاره يا بهم پ.خ بده.
اينم عكس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخريم همون PSP Fat چون باحال بود گزاشتم. پيشوند Slim همون PSP هستش.
فكر كنم شما منظورت PSP component AV Cable هستش.نقل قول:
این کابل برای مدل اسلیم ساخته شده که قابلیت نمایش AV, D-Digital, S-Video و Component AV را داراست .
اندازه ی این کابل 2.6 متر هست.
این کابل به قیمت 10$ در آمریکا فروخته میشود.
اينم عكس:
در psp بازیهای کپی رو کجا بریزم که اجرا بشن.خیلی ممنون
اگه دستگاهت كپى خور بود تو همون Memory Stick PSP يه Folder باز كن با نام ISO بعد بازي ها رو بريز داخل اون البته بازى هاى Copy با پسوند Cso OR Isoنقل قول:
psp معمولی چه فرمت های ویدئویی رو ساپورت میکنه ؟
mp4 مخصوص پی اس پینقل قول:
برادران! اگه كسي فرم وير 3.9 رو نصب كرد و تونست با اسكايپ كار كنه، يه ندايي هم اينجا بده لطفاً
يا حداقل اگه ميدونيد چجوري ميشه اين كارو كرد لطف كنيد به ما هم بگيد..
مرسي
علی جان واقعا دمت گرم.. کلی حال کردم با بازی های سگا...
ارشیا جان دست تو هم درد نکنه.. راستش الان به روز نمی کنم.. وقتی لازم شد.. مثلا بازی های جدید بیاد و غیره..:46:
خواهش می کنم عزیز.. راستش من مریخ زندگی می کنم.. اینجا ما تو فضا سیر و سفر می کنیم و بشقاب پرنده داریم اما واسه پی اس پی باید بیایم زمین. جالبه نه ؟:27:نقل قول:
ببخشید فضولی می کنم ولی شما کجا زندگی میکنید؟