شما تو گیم و بخصوص فوتبال مشکل کثیفی پنل نداری ؟ البته این ایراد هم جزء ایرادهای بسیار شایع تو اکثر تیویهاست البته شدتش متفاوته .نقل قول:
Printable View
شما تو گیم و بخصوص فوتبال مشکل کثیفی پنل نداری ؟ البته این ایراد هم جزء ایرادهای بسیار شایع تو اکثر تیویهاست البته شدتش متفاوته .نقل قول:
چرا متاسفانه منم اندکی دارم و از قبلم میدونستم این مشکل هستنقل قول:
زیاد نگران نباش این مورد تو اکثر پنلها و برندهای مختلف کم و زیاد وجود داره ، من فقط تو تلویزیونهای oled دیدم که این مورد بهیچ وجه وجود نداره .نقل قول:
نقل قول:
به خاطر پول بیشتر گفتن جا نمیشه من خودم این مدل و از نارمک تهران هفت حوض خریدم چهار میلیون به راحتی صندلی عقب سمندم جا شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
به خاطر پول بیشتر گفتن جا نمیشه من خودم این مدل و از نارمک تهران هفت حوض خریدم چهار میلیون به راحتی صندلی عقب سمندم جا شد
خودمون با ماشین بانه بریم نمیزارن بیاریم؟نقل قول:
سلام.هم سایت rtings و هم یک نمونه خودم از نزدیک دیدم.ببینید برای ست کردن بکلایت برای پنل موضوعات مختلفی مطرح میشه.یکیش قدرت درایو بکلایته.یکیش قدرت خود ledها هست ویکیش هم که کمتر دیده میشه قدرت پنل برای شکستن نور بکلایت هست.مثلا برای همین مدل 58 اینچ خود شرکت اینولوکس روشنایی 350 معرفی کرده و اکثرا هم در همین رنج میسازن!.حتی پاناسونیک هم از 400 بیشترش نمیکنه چون نشت نور و برهم ریختگی کالیبراسیون رنگ ها و داره.حالا شما درنظر بگیرید که روشنایی 100 و کنتراست هم بالا باشه تا تصویر روشنتر بشه.به نظر من جزئیات با این تنظیمات از بین میره.مشکلی که بعضی از دوستان برای همین ست w800c داشتن همین عمق مشکی زیاد بود!.نه اینکه کنتراست مثلا 20000 باشه نه! چون پنل در بالاترن حالت کاری ست شده مثلا نمیتونه تک تک تارهای مو سر و نشون بده و کلا همرو مشکی نشون میده یا مثلا چروک چادر مشکی و.......!. این حالت ها معمولا در مواقعی که شما بصورت کاذب نور و کنتراست و بالا می برید و پنل هم ناچارا نور بیشتری و عبور میده پیش میاد!.ضمن اینکه به درایور led هم فشار میاد(گرچه کیفیت ساخت سونی مناسبه).حالا باز خود دانی.w800 تلویزیون خوبیه.هم طراحیش هم کیفیتش.نقل قول:
به به مبارکه. خوب چطوره؟ راضی هستین؟!.صدا تصویر؟زاویه دید؟ قدرت پردازش؟دقیقا 58uf830t هست؟؟نقل قول:
3ماه و اندی گذشت و هنوز مین برد گیر نیاوردم یا قیمتهای خیلی بالا میگن یا نیست . ثواب داره اگه جایی میشناسید معرفی کنید تو پیغام خصوصی.تو عمرم اینقد حالم گرفته نشده.
- - - Updated - - -
3ماه و اندی گذشت و هنوز مین برد گیر نیاوردم یا قیمتهای خیلی بالا میگن یا نیست . ثواب داره اگه جایی میشناسید معرفی کنید تو پیغام خصوصی.تو عمرم اینقد حالم گرفته نشده.
سلامنقل قول:
آقا حالت رو خوب درک میکنم چون قبل عید خودم گرفتار این شرایط بودم.
زنگ زدم یه شرکت تو تهران داشت باهاشون صحبت کردم، شماره اش رو برات تو خصوصی میزارم تماس بگیر و باهاشون هماهنگ کن.
فقط تا میتونی باهاشون چونه بزن.
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
آقا ممنون خیلی لطف کردی خدا رو شکر مشکل شما حل شد. راستی دیگه از داخلیش استفاده نمیکنی؟؟نقل قول: