با شتابان کوچه مشکی من چندین بار دعوام شد . خدا ازشون نگذره مشتی بی سواد نشستن اونجا هیچی هم بلد نیستن .نقل قول:
من از مخابرات حدود 4 سالی نت دارم و راضی هستم
Printable View
با شتابان کوچه مشکی من چندین بار دعوام شد . خدا ازشون نگذره مشتی بی سواد نشستن اونجا هیچی هم بلد نیستن .نقل قول:
من از مخابرات حدود 4 سالی نت دارم و راضی هستم
نقل قول:نقل قول:بستگی داره . من 128 نامحدود گرفته بودم . حدود 70 گیگ با سرعت 290 دانلود می کردم . یه نکته : سرعت که پایین میومد مودم رو از طریق وب ری استارت می کردم درست می شد . فک کنم باگ پارس افلاین بود . بعد اینکه دیگه جواب نداد فسخ کردم .:n24:نقل قول:
اقا انقد داد و بیداد کردم بهم زنگ زدن گفتن ساعت چهار نصف شب باهات تماس میگیرم
بهش گفتم یوقت تعارف نکنیا !!!
اخرش قرار شد ساعت شیش زنگ بزنن ببینن چه مرگشه
سرویساش خوبه اما همه جارو پشتیبانی نمیکنه و این یه عیب محسوب میشه
با سلام
خوب بعد از 3 سال مجبور شدم پارس آفلاین رو کلا بزارم کنار
متاسفانه مشکل من قطع و وصلی بسیار زیاد بود جوری که هر 5 مین یه بار قطع میشد و دوباره وصل میشد
حدود 1 ماه با نویز و ... مارو سر دوندن بعد خودم پیدا کردم که مشکل سخت افزاری توی مخابرات این قسمت داشتن بهشونم گفتم قول دادن درست بشه بعد از 10 روز هی میگفتن منتظر باشید منتظر باشید
دیدم مثل اینکه فرستادنم دنبال نخود سیاه منم کنسل کردم
آفرین بر شما . کاری بس پسندیده رو انجام داده اید . :n12:نقل قول:
دوستان بنظرتون اگه بهم زنگ زد بهش بگم ازتون شکایت کردم؟شاید اینطورییکم پیگیری کنه
خواهشا راهنمایی کنید
راستش من تو شهر خودمون که زنجان باشه یه مدتی از آسیا شت اینترنت گرفته بودم در حد افتضاح . هر چی زنگ می زدم به پشتیبانی فایده نداشت . آخرش زنگ زدم تهران دفتر اصلی حسابی از نمایندگی زنجان شکایت کردم . 2 ساعت نشد از زنجان زنگ زدن کلی معذرت و چرا شما زنگ زدی تهران . بعد یکم نتم درست شد .نقل قول:
خودت داری میگی نمایندگی زنجان. یه عده دهاتی نشستن اونجا دارن واسه خودشون پدر مارو در میارن. من الان واقعا نمیدونم چیکار کنم، حتی یه شرکت درست و حسابیم نداریم.نقل قول:
واسه تهران هستنقل قول:
ولی شما برو تو سایتش یه شکایت بنویس
خودشون بلدن چیکار کنن