اگه محدود بشم ماه بعد وقتی دوباره تمدید میکنم محدودیت برداشته میشه؟نقل قول:
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
Printable View
اگه محدود بشم ماه بعد وقتی دوباره تمدید میکنم محدودیت برداشته میشه؟نقل قول:
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
هم آره هم نهنقل قول:
ماه های اول اره ولی به مدت سیستم تورو به عنوان پرمصرف شناسایی می کنه و حتی با تمدید سرویس ها سرعتت درست نمیشه:n02:
باور کنید اینقدری که ما روی سرویس های شاتل مهندسی معکوس زدیم سپاه روی پهباد آمریکایی نزده :n09::n09:
بابا اییییول :n02::n02: حالا سرعتش چنده؟! (مخابراتتو میگم)نقل قول:
تو روز 500 کیلو بایت تو شب هم اکثرا 200 کیلو داخلیو خارجیشم فرقی نداره فقط گه گاهی حال میده شبی 10 گیگ میزنه البته بازم من زیاد استفاده نمیکنم در حد دانلود فیلم و سریال یا یک فایل ضروری یا مگه پروژه ای باشه واجب باشه دانلود کردنش :Dنقل قول:
طی بررسی های که از بروبچ های وب کردم دیدم اونجا گنده فک کنم شاتل دلش نمیخاد ازش دل بکنم :دی
ارت 1 نزدیگ 50 گیگ توی 23 روز دانلود داشتم فعلا محدود نشدم :n04:
امروز روز آخر شاتل
با حالیش اینه سرعتمو دوباره بردن رو 250 که ما خر شیم باز بگیریم ازش ماهم نامردی نکردیم تو این 24 ساعت پایانی که سرعت بالاست فقط دانلود کردیم حدود 18 گیگابایت:n09:
برو حالشو ببر :n02::n02:نقل قول:
من که داتک گرفتم،خیلی راضیم؛ سرعتش شب و روز یکیه و پینگشم خیلی خوبه،اصن پکت لاست و تایم اوت اینا هم نداره،یعنی 1ساعتم بذاری پینگ بگیره یه تایم اوت نمیده،خیلی stable عه...
اینقد که من الان چش زدم،1ساعت دیگه نتم میترکه :n02::n02:
ماشالا به تو:n02:نقل قول:
من ارت 1 دارم سرعت دانلودم روی 100 بود ولی بعد از 25 روز و دانلود 15 گیگ محدود شدم وسرعتم امده روی 16 !!!!!:n15:
به پیشتبانی زنگ زدم گفتم میگه ما کلا سرویس پرسرعت اولیه رو از رو مرکز برداشتیم!!! (پیشتیبانی تهران زنگ زدم)
بعد من میگم سرعتم روی 16 شده میگه درسته دیگه باید از همون اول که گرفتی 16 باشه.:n13:
نمیدونم اینا خودشونو به خنگی میزنند یا واقعا . . .:n13:
رفیقم 30 گیگ دان کرد بعد محدود شد سرعتش امد 50 !!!!! والا ما شانس نداریم!!!!!!!
بهتره بریم همون مخابرات یکساله بگیریم. قطعی داره ولی خب از این بهتره
پشتیبانای شاتل یه مشت احمقن داداش..حرف از قانون و سرعت استاندارد میزنن..جالبش اینجاس که یه بار محدود شدم میگفتم سرعتم از 100 اومده رو 16 همین حرفی که به شما زدو به منم گفت که طبیعی و قانونی!نقل قول:
نزدیک 1ماهه تز ارت 1 محدود شدم درواست سرویس بالا بدم اوکی میشه؟