میتونی view رو بزنی و ببینی . اونجا ساعت و تاریخ تماسو نشون میده.نقل قول:
نوشته شده توسط sheytoonake shiraz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی view رو بزنی و ببینی . اونجا ساعت و تاریخ تماسو نشون میده.نقل قول:
نوشته شده توسط sheytoonake shiraz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ین لینک درایور واسه HITLER_fashist
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam rename darim to ghesmate manageنقل قول:
bad akharish rename hastesh
HITLER_fashist جان دوستم برات گذاشت!! امید وارم به دردت بخوره!!!
سلام مهران جاننقل قول:
کدوم فایل ها رو ریختی!!! مال من یا خودت!!!! اگه مال من هم نشد !!!
برو اینجا درخواست بده اصلیش برات بزارن!!
اگه بتز هم نشد با ید فکر فلش باشی!!!!
ye chand vaghtie amozeshi dar kar nist hala ma pishdasti mikonim shayad baghie ham shoro konand
seem shomareye 0032_0001
offset 86
blue filter for camera:bit 2 ro tik bezanid
red filter for camera :bit 4 ro tik bezanid
green filter for camera:bit 5 ro tik bezanid
inam ye site vase eshghe baziha mesle khodam albate ghablesh tosh sabte nam konid bad haelsho bebardi
inam ye site makhsose down skin vase v3x
rasputin007.co.uk
Rmv3x جان!!! من خودم تاحالا 10 بار seem رو توضیح دادم!!! نمیدونم حالا منظور شما چی بوده!!!!نقل قول:
باز م خواستم اگه بچه های مشکلی دارن بگن !!!!
اما این که هر سیم به درد چی می خوره !! ما اصلی هاش گفتیم!!! اما خودت دیدهی که بسیار زیاده!!! نمیشه تک تک توضیح داد!!
من چند بار مطلب های اینجا گذاشتم که خودم ماه ها دنبالش بودم!!!! اما استقبالی نشد!!!
موفق باشی!!!
سلام دوست مننقل قول:
مرسي از جوابت اما مشكل اينجاست كه من گزينه Data Connectionرواز دست دادم و الان فقط گزينه bluetooth Link و ُSyncو يكي هم كه جديدا پيدا شده Active Calls توي connection هاي من هست ! آيا روشي هست كه من بتونم به حالت Data Connection برم ؟ فعلا با اين وضعيت فقط ميتونم روي حالت Memory Card وارد شم!
دز ضمن من محض احتياط هم كه شده اول فايل خودم رو تست كردم جواب نداد بعد فايل شما رو گذاشتم اينجور شد ! بعد Master reset كردم قفل كرد و بعد Master Clear كردم كه انجام داد ولي رفت روي حالت Memory و ديگه ارتباطم به فولدر System قطع شد!
فكر كنم رسيدم به مرحله فلش ! اما 3 تا سوال دارم
1- آيا بااين وضعيت كه نميتونم برم روي حالت Data بايد همون سه كليد كه ميره روي حالت فلش و (و من الان يادم نيست چي هستند) رو بزنم ؟
2- اگر بدم بيرون برام انجان بدن چند ميگيرند ؟ (كسي هست اينجا بتونه با پرداخت هزينه برام انجام بده ؟)
3- من با مشخصات گوشي خودم فلش پيدا نميكنم آيا من در پيدا كردن شماره فلش اشتباه ميكنم يا اينكه مشكل جاي ديگست و اگر كسي ميتونه يه لينك از فايل فلش به من بده ؟! مشخصات گوشي اينه :
Phone model:
RAZRV3x
Flex number:
USRAZRV3XT677ASR25221009
s/w version:
AS_U_85.9B.D0R
به هر حال مرسي
:sad: