ممنوننقل قول:
فکر کنم همین مناسب باشه
Printable View
ممنوننقل قول:
فکر کنم همین مناسب باشه
اگه خیلی سیم بلند می خوای یه کابل افزایش جدا از هدفون بخر، مثلا یه کابل 3 متری!نقل قول:
مشکل اینه که مدلشو نمیدونم چیه فقط دیدم پشته ویترین همین قیمتم زده بود 90
منم یه هدفون میخوام حالا نمیدونم خوبه یا بد این AKG
گفتم که AKG یکی از برند های مطرح هست در ضمینه ی هدفون و وقتی میگم کارای حرفه ای داره یعنی به طور کلی از سونی و کریتیو سطح کاراش قوی تر و حرفه ای تر هست مثل سنهایزر ...
من یه هدست یا هدفون خوب برای بازی و موسقی می خاستم بخرم
از این مدل تعریف زیاد شنیدم مثل 5 کانالس ، دلبی ، سارند وx-fi هم ساپورت میکنه (کریتیو hs-1000)
دوستان اگه کسی مدل بهتری میشناسه تا 60 تومن لطفا معرفی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز رفتم مدل های AKG رو دیدم من این مدل هارو از نظره قیمتی میتونم بخرم
k518 dj 120 toman
k514
k512 90 ta 95 t
به نظره اساتید خوبه این مدل ها ایون مدله dj خیلی طراحیش عالی بود
هدفون خیلی خوبیه ... به اسم fatality هم معروفه .. اساساً به قصد استفاده بلند مدت در نظر گرفته شده در نتیجه به طراحی اش خیلی اهمیت داده شده تا کاربر احساس راحتی کنه ... از فن آوری Xfi هم برای افزایش کیفیت صوتی استفاده شده ... البته طراحی اش یه مقدار هم باعث ایجاد "ظرافت" شده در نتیجه باید مواظبش باشی؛ بخصوص اگه از اونایی هستی که قطعات رو اینور و اونور پرت می کنن! ...نقل قول:
لاجیتک هم در همین حدود باید یکی دو مدل داشته باشه که به قصد استفاده بازی-موسیقی طراحی شده ان .. ولی مدل خاصی در ذهنم نیست .
بالاتر از اون کارای AKG هستش که دقیقاً "به قصد" بازی طراحی نشده ان .. اما حتماً کیفیت صدای بسیار خوبی دارن ...
به نظر من اگه دنبال راحتی-استفاده برای بازی و طولانی مدت هستی همین Fatal1ty انتخاب خوبیه.
در مورد k512 من پاراگراف آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست چند خطی توضیح دادم... البته دوستمون گرفته بود 75 تومن ، شما حدود 20 تومن گرونتر قیمت گرفتی؟!نقل قول:
k514 به نظر بهتر میاد... ضمنا اینکه نیمه باز هستش (در مقایسه با k512 که بسته هستش) ... به نظر من کیفیت صدای این دوتا برای قریب به اتفاق کاربرها خوب و خیلی خوب باشه... بخصوص به نسبت قیمت شون (البته قیمتی که من در پاساژ ایران دیدم که حدود 10-15 تومن پایین تر از اعدادیه که گفتی)
k518 که از نظر طراحی جذاب به نظر میاد و برای حمل و نقل هم مناسب تره (جمع میشه) ... در ریویوها اشاره شده بود که شاید برای سرهای بزرگتر قدری تنگ باشه .. که خب این دیگه مساله شخصیه. کیفیت صداش هم برای قیمت (اصلی اش) خیلی خوبه... طبق معمول در نظر بگیر که akg بیشتر برای سبک های راک و متال توصیه میشه و اگه یه نفر بخواد بالای 100 تومن خرج کنه و عمومی تر گوش کنه سن هایزر هم گزینه خیلی خوبیه (که البته می دونم ظاهراً یه مقدار برات خاطره بد ایجاد شده در زمینه سن هایزر)
مرسی محمد خان
راستش منم از اون مدله 518 خوشم امد سرمم نه بزرگه نه کوچیکه :31: استاندارده
ولی منم فقط R&B با HIPHOP گوش میدم :5:
ولی اگه میشد تستش کرد خیلی خوب میشد
دیروز یه AKG in ear داد با واکمنم تست کردم قیمتشم 120 تومن بود خندم گرفته بود چون فابریکه خوده واکمنم خیلی بهتر بود تازه دادم پسر عمم تست کنه گفتم شاید من تشخیص نمیدم
نمیدونم ولی فکر کنم سونی از همه بهتره
من که میخوام 120 تومن بدم یه مدله سونی بگیرم
یا زینهایسر px100 اخه زینهایسرم میترسم عینه cx300 بشه الان cx300 رو انداختم کنار فقط از کیفش استفاده میکنم برای earphone های دیگه
اصلا نمیدونم چی کار کنم
پولشم کم نیست که بگم عیب نداره ولی اون مدله dj فکر کنم ردیف باشه :20:
من خودم PX100 دارم بهتم گفتم مشکلی نیست حالا چون یه مدل باهاش مشکل داشتی نمیتونی تمام محصولات یک برند رو ببری زیر سوال !!! ...