منم به نظرم n46jv گزینه خوبیه واسه ما که نمیخوایم 3800 بدیم واسه لپ تاپ.ولی n550jv واقعا بالاتره بخاطر باتریش که لیتیوم پلیمره.وصفحه ips.با 4تا اسپیکر .و خودش 64g هارد ssd داره.وچیزای دیگه که چنتاشونو خودتون گفتیدنقل قول:
منم به نظرم n46jv گزینه خوبیه واسه ما که نمیخوایم 3800 بدیم واسه لپ تاپ.ولی n550jv واقعا بالاتره بخاطر باتریش که لیتیوم پلیمره.وصفحه ips.با 4تا اسپیکر .و خودش 64g هارد ssd داره.وچیزای دیگه که چنتاشونو خودتون گفتیدنقل قول:
عزیزم خواهش میکنم..کاری که از دستم بر بیاد رو میکنم ..الان صبح شرکتم تا بعد از ظهر ..رفتم خونه خبرتون میدم...نقل قول:
من دیشب وقت نداشتم و داشتم نرم افزار نصب میکردم و انتی ویروس..نقل قول:
ببنید مشخصات همانی هست که در سایت دی جی کالا زده ..به مشخصات سایت هاسی دیگر که میزنند 64 ssd داره و مثلا بک لایت ناداره توجه نکنید..
بنده دیروز قبل خرید به یکی از همین سایت ها زنگ زدم گفت به دروغ دستگاه رو باز کزده و بک لایت نداره :n04:
وقتی رفتم تو بازار همه n550 ها بک لایت داشتند و من هر چی اینجا به دوستان گفتم داره..یکی میگه اون فلان سایت پس چرا زده نداره....عزیزان به گواه اینکه خودتون دیدید این سایت بدون حواس برخی مشخصات رو میزنند مثلا یکی زده بود n550 صفحه نمایشش 14 هست:n09:
نه عزیزم هیچ n550 هارد ssd بصورت اورجینال نداره...نقل قول:
و در اخر فکر میکنم اون عکسی که از کارتون گرفتم در پست شماره 753 این نوید رو به شما دوستان بده که مشخصات اصلی همین هست... + بکلایت و صفحه نمایش IPS و گرافیک 750
فقط دوستان کسی هست بدونه این 4 GB بودن گرافیک کجا میزنه..اخه این دستگاه 2 تا گرافیک داره ..یکی اینتل و دیگری جیفرس..
سلام . یه GPU-Z اجرا کن (exe هست) تمام مشخصات گرافیکتو میده. CPU-Z هم مشخصات CPU رو.نقل قول:
خوب دوستان یه چیزی متوجه شدم یه مزیت بسار خوبی که 550 نسبن به بقیه لپ تاپ ها داره اینه که فن هاش در زیرش نیشت که در اثر گذاشتن رو پا یا فرشی داغ کنه و اسیب بزنه به دستگاه در عکسی که گذاشتم متوجه میشید که کجاست...بین صفحه نمایش و بدنه دستگاه..روبرو اون لولای lcd هست...پشت اون خط خطی ها هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چند سوال دارم...
1- در قسمت زیر دستگاه چند دریچه هوا هست ولی داغ نمیشه ..اون ها برای چی هست ؟
2- چرا در در اون جا که علامت زدم که دریچه فن هست وقتی دستگاه در مقابل شماست..در سمت راست پاییین صفحهخ نمایش بیشتر نسبت به سمت چپ داغ میشه ؟
3- این سابش رو وصل کردم ولی عکس العملی انجام نمیده...
4-کسی هست بدونه این 4 GB بودن گرافیک کجا میزنه..اخه این دستگاه 2 تا گرافیک داره ..یکی اینتل و دیگری جیفورس..
5- فقط ایسوس یدیش اینه که نمیفهمی NUM LOCK کیبوردت روشنه یا نه /// چراغ نداره
6- کسی نمیدونه دکمه سمت چپ ماله چیه ؟
دوستان ممکنه کمیاب بشه تو بازار ..هر کی میخواد بره بخره
1: محل مکش هوا هست (اون جایی که علامت زدی محل خروج هوای گرم هست)نقل قول:
2: چون محل cpu و barهای مسی هست که گرما رو به فن می رسونن
3: lمطمئنی درایور صدا رو نصب کردی؟
4: اینو دانلود کن اجرا کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5: اگه درایورهای ایسوس رو نصب کرده باشی با زدن اون دکمه «ایسوس کنسول» باز میشه:
و می تونی تنظیمات لپتاپتو انجام بدی.
البته قابلیت customize داره..
دوست من ولی اگه دقت کرده باشی لپ تاپ های قدیمی زیرش هم داغ میشد و در حد کوره...احتمالا خروجی هواکش هم زیر دستگاه بوده..نقل قول:
دریاور صدا رو هم نصب کرد ولی باز رفتم خونه امتحان میکنم..
فقط ایسوس یدیش اینه که نمیفهمی NUM LOCK کیبوردت روشنه یا نه /// چراغ نداره
دوست عزیز ، حتما برو Manualش رو از سایت ASUS بگیر و به طور کامل مطالعه کن ، همه چی رو گفته.
درسته. حدود یه ماهی میشه معرفی کرده اما تازه به بازار ارائه شده.نقل قول:
فعلا باریکترین و سبکترین لب تاپ گیمینگ 17 اینچی دنیاست. با وزن کمی کمتر از 2.700 گرم و ضخامت 22 میلیمتر. و کارت گرافیک حرفه ای 765 که 20 درصد از 760 سریعتره. اگه زیر 4.5 تو ایران قیمت بخوره خوراک...
من خودم ge70 سال 2012 دارم و خیلی از وزن و اندازهش راضی هستم. تقریبا 2.800 گرم وزنشه و تصویر فول اچدی ماتش معرکه ست. با اینکه کارت 660 روش نصبه اما از پس اکثر بازی ها با جزئیات بالا برمیاد . حالا میشه تصور کرد که 765 چکار میکنه.
سلام این asus n750 چی شد؟نمیاد به بازار ایران؟