وستهم?? بازی با استون ویلا بود:dنقل قول:
Sent from my MT25i using Tapatalk
Printable View
وستهم?? بازی با استون ویلا بود:dنقل قول:
Sent from my MT25i using Tapatalk
مطالعه شود واژه بولد شده در نقل قول :n02::n11:نقل قول:
نقل قول:
تبریک:n01:
آستون رو توی خونه خودش زدن واقعا سخته
این تیم یه سقفی داره که وقتی به اون میرسه بیرون از خونه هم حریفای چغر و سخت کوش رو گلبارون میکنه
اما وقتی ازش دور میشه توی خونه هم شکست میخوریم
اینکه چرا نمیتونیم آمادگی خودمون رو حفظ کنیم و خودمون رو نزدیک به سقف بازی تیم نگه داریم سوالیه که برای من هنوز جوابش به طور مشخص روش نشده
اما فکر میکنم یکی از جواباش این باشه که مویس هنوز با روح باشگاه منچستر هماهنگ نشده
به قول معروف هنوز نه نیمکت مویس رو میشناسه نه مویس نیمکت منچستر رو
که انشاالله اینم هر چه زودتر درست بشه
تبریک برای 3 امتیاز.
خوب اون معجزه ای که درباره اش گفتم رو لااقل امروز در ولبک دیدم بر خلاف دو بازی اخیرش امروز خوب بازی کرد ، هر چند من یکی که میدونم فرم سینوسیش همینجوری ادامه داره.
کلورلی و یانوزای جز خوب های تیم بودن ، تقریبا یه جورایی عدنان در بازی های کوچک تر تیم ، شرایط رمزی در آرسنال رو داره و میل به گلزنیش به شدت افزایش پیدا میکنه و خیلی خوب به مهاجمین اضافه میشه
علی جان به نظرم این بازی یکی از اسون ترین بازی های فصلمون بود ، استون فرم خوبی نداره و حسابی در بحران قرار داره ، واقعا نمیشه از رو این بازی نظر داد که تیم روند صعودیش آغاز شده یا نه من ترجیح میدم تا دوبازی پیش رو صبر کنم ببینم آیا واقعا تحول مثبتی در تیم رخ خواهد داد و یا نه .نقل قول:
هر چند این چیزی از ارزش این بردمون توی این شرایط سختی که برا مویس به وجود اومده(سوای اینکه سزاوارش هست یا نیس) کم نمیکنه.
ایمان عزیز منم منظورم این نبود که تیم روند صعودی دارهنقل قول:
تیم فعلا همون روند سینوسی گذشته رو داره اشاره کردم که گاهی به سقف خودش نزدیک میشه و گاهی دور میشه
اما باز هم معتقدم آستون ویلا رو بردن سخته اونم توی خونه خودش
به نظرم بر اساس یک بازی نباید در مورد تیمی که شکست میخوره قضاوت کرد
مثلا لورکوزن هم توی خونه خودش 5 تا از ما خورد اما لورکوزن رو هم توی خونه خودش بردن همیشه سخته
......
میگم این لیورپول انگار بازیا رو جدی گرفته:n02:
مثل اینکه تصمیم نداره بیاد پایین باید خودمون دست به کار بشیم:n02:
تبریک بابت برد و کسب 3 امتیاز بازی- امیدوارم در 2بازی آیندمون مقابل وستهام و هال سیتی بتونیم 3امتیاز کامل از این 2بازی بگیریم کمی به وضعیتمون در جدول سر و سامان بدیم:n16:درباره لیست خریدهای احتمالی منچستریونایتد که در سایتا منتشر شده بازیکنایی قرار دارن که جذبشون خیلی سخته مثل همین کوکه بازیکن اتلتیکو مادرید که با شرایط ایده الی که امسال اتلتیکو مادرید در لیگ اسپانیا و چمپیونز لیگ داره خیلی سخت بشه جذبش کرد:n29:مویس که مصاحبه ای ازش منتشر شده که باشگاه در آستانه جذب بازیکنی بزرگه -باید دید چه بازیکنایی به تیم تزریق میشن:n01:
سلام
تبریک بابت برد،ام باید میبردیم،هم این بازی و هم دو بازی آینده مقابل وستهام و هال سیتی که بمراتب آسانتر از بازی امروز خواهند بود
در هفته های قبل زیاد امتیاز از دست دادیم و چون همه مدعیان خوب دارن امتیاز میگیرن تیم نباید در چنین بازیهایی راحت امتیاز از دست بده
اختلاف یکم زیاده،باقی مدعیان اختلاف 1 امتیازی با هم دارن اما با صبر میشه رسید به بالای جدول و بعد صدر
خبر خوب اینکه در هفته هفدهم آرسنال - چلسی و در هفته هجدهم من سیتی - لیورپول با هم بازی دارن و با هر نتیجه ای اختلاف با اونها کمتر میشه
تیم باید هفته نوزدهم و نیم فصل دوم رو با دست پر شروع کنه اما مهمتر از اون نقل و انتقالات زمستانی خواهد بود که امیدواریم خبرهای خوبی بشنویم
مویز تو مصاحبش گفته بود تو تابستون یه خرید خیلی بزرگ تقریبا انجام شده بود که خود بازیکن تصمیم گرفت بره یه تیم دیگهنقل قول:
مویس که مصاحبه ای ازش منتشر شده که باشگاه در آستانه جذب بازیکنی بزرگه -باید دید چه بازیکنایی به تیم تزریق میشن
خیلی از منابع معتبر از جمله اسکای گفتن منظور مویز بیل بوده که یونایتد پیشنهاد 100 میلیون پوندی داده بوده :n04:
---------------------------------------------------------
برد رو هم تبریک می گم این 2 هفته بهترین فرصت برای کم کردن اختلاف هست بازی های سخت رقبا بهترین موقعیته واسه ما
قرعه کشی مرحله 1/8 نهایی،لیگ قهرمانان اروپا
المپیاکوس -- منچستر یونایتد :n20:
حریف متوسطیه اما اصلا نباید دست کم گرفته بشه،وضعیت دفاعی بسیار خوبی هم در مرحله گروهی داشت
در کل تیمی نیست که منچسر رو اون هم در این مرحله بخواد متوقف کنه
فقط زنیت حریف آسانتری بود که قسمت نشد :n02:
المپیاکوس همونجور که از اسمش مشخصه در حد و اندازه های رقابت با یونایتد کبیر نیست من که از همین الان منچستریونایتد در 8 تیم برتر اروپا میبینم:n06: