با رام رسمی باطل نمیشه دوست عزیز:n11:نقل قول:
Printable View
با رام رسمی باطل نمیشه دوست عزیز:n11:نقل قول:
سلام من میخوام رام ایران رو بریزم طبق آموزش گفته :
- زمانيكه به محيط دانلودينگ وارد شد گوشي رو به PC وصل كنيد و صبر كنيد تا قسمت ID.COM زرد بشه و در قسمت Message نيز پيغام Added ظاهر بشه سپس بر روي Start كليك كنيد و تا پايان نصب و ريبوت گوشيتون به هيچ عنوان كابل رو از كامپيوتر جدا نكنيد.
اما برای من آبی هست و زرد نشده وقتی آبی بود اما Added نوشته شده چه کار کنم استارت زدم اما fail نوشت چقدر طول میکشه زد بشه ؟ ( من 3 مین موندم نشد )
( فایلی هم که دانلود کردم شامل : I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_I9500XXUBMEA_HOME.tar و SS_DL هست
SS_DL رو نباید جایی وارد کنم ؟ )
ممنون میشم یه راهنمایی دقیق بفرمایید
نقل قول:
مال منم ابی بود و به صورت کامل مراحل رو تمام کرد ولی یه ارور داد برای سریال که نمیدونم چی بود، اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
امروز رفتم بازار تهران قیمت دو و صدو پنجاه بود ....اصلا با اس 3 حال نکردم .
برای من هم آبی شد و کاملاً هم درست کار کرد دقت کنید دوستان باید Odin حتماً ورژن 3.07 باشه، احتمالاً در ورژن جدید رنگ از زرد به آبی تغییر پیدا کرده. برای من که بدون مشکل کار کرد و رام I9500XXUBMEA هم مثل هلو کار میکنه.:n02:نقل قول:
مگه هلو کار میکنه:n02:نقل قول:
این نکته رو حتما توجه داشته باشید. odin 3.07نقل قول:
رام ایران رو ریختم هنوز همون لگ صفحه ی هوم اسکرین رو داره چکار کنم ؟ اس 3 این مشکل رو نداشت .
دوستان بازی هایی که دیتا دارن رو باید کجا ریخت؟
رام من xwubmf8 هنده که آخرین تغییرات رو بهمراه داره و باگ های رام ایرانو نداره،من تا حالا لگی ندیدم توش.نقل قول: