پژمان جان منظور من رو متوجه نشدید من قبلا چیزی وصل نمیکردم مودم اداپتور و با برق شهر کار میکنه حالا میخوام این مودم جوری کار کنه که با یک باطری 12 ولت هم کار کنه اوکی من هر وقت شارژ باطری تموم شد با اداپتور شارژَ کنیم گرفتین چی شد.نقل قول:
Printable View
پژمان جان منظور من رو متوجه نشدید من قبلا چیزی وصل نمیکردم مودم اداپتور و با برق شهر کار میکنه حالا میخوام این مودم جوری کار کنه که با یک باطری 12 ولت هم کار کنه اوکی من هر وقت شارژ باطری تموم شد با اداپتور شارژَ کنیم گرفتین چی شد.نقل قول:
اگه منظورتون اینه که به جای آداپتور باتری شارژی بذارید که جواب من همونه.در غیر این صورت من که حسابی گیج شدم:wac:
سلام بر همه ی دوستان p30world
ببخشید من یه مدار ساده و کم حجم می خوام،که...
1-پس از زدن کلید on،بعد یک ساعت دو تا LED شروع به چشمک زدن بکنه.
2-اگر زحمتی نیست خیلی خیلی کم حجم(کوچک) باشه.
3-در زمینه ی پروگرام میکروکنترولر مشکلی ندارم ولی اگر بدون اون بشه ،بهتره.
4-اگر زحمتی نیست در برنامه ی Proteus،شماتیک مدار را بدید.
5-دستتون درد نکنه.
6-چاکرم.
7-خدا حافظ.
LED ها با چه سرعتی چشمک بزنن؟ منظور از کلید on چیه؟ کلید قطع و وصل کل مداره؟؟هر دو LED باهم چشمک بزنن(همزمان باهم روشن و همزما ن خموش شن) یا اینکه وقتی اولی روشنه دومی خاموش باشه و برعکس؟؟نقل قول:
این مودم قراره جایی قرار بگیره که برق نیست خب و این مودم هم فقط با اداپتوری که برق 220 ولت وصل میشه روشن میشه
تا اینجا که مشکلی ندارید حالا میخوام طوری بشه مدار طراحی بشه برد دستکاری بشه حالا هر کاری که خودتون بهتر میدونید که این مودم با باطری 12 ولت روشن بشه گرفتید؟؟
یه سوال! مودم شما ورودی برای فیش آداپتورداره وشما فیش آداپتور 12 ولت رو به اونجا وصل میکنید یا اینکه مدار آداپتور داخل مودم طراحی شده و فقط یک دوشاخه از مودم بیرون اومده که به پریز وصل میشه؟؟
سلامنقل قول:
1- LED ها در هر ثانیه دو بار چشمک بزنن.
2- کلید on کلید قطع و وصل مدار است.
3-هر دو LED با هم پشمک بزنن.
4-ممنون.
5-دستتون درد نکنه.
6-ببخشید اطلاعاتم نا مفهوم بود.
7- خدا حافظ.
مودم دارای اداپتور خارجی هست که اداپتور برق رو به 12 تبدیل و به مودم وصل میکنه
خوب اینکه دیگه تغییر مدار نمیخاد. شما به جای اون آداپتور باتری وصل کن.همین! دوتاسیم باتری رو لحیم کن به یه فیش نری آداپتور بعد اون فیشو بزن به مودم .نقل قول:
مودم دارای اداپتور خارجی هست که اداپتور برق رو به 12 تبدیل و به مودم وصل میکن
این مدارشه به همراه فایل پروتئوس :نقل قول:
سلام بر همه ی دوستان p30world
ببخشید من یه مدار ساده و کم حجم می خوام،که...
بدون میکروکنترلر دیگه از این کم حجمتر نشد:31: فقط کافیه یک بار اون کلیدی که تو مدار هست رو فشار بدید تا به مدت 1 ساعت LED ها خاموش بشن و بعد شروع کنن به پشمک زدن!کد:http://dc197.4shared.com/download/294470372/9bab601a/TMR555.rar?tsid=20100520-145612-726a4114
سلامنقل قول:
ببخشید اگر با میکرو باشه،فکر کنم هم هزینه اش کمتره هم کم حجم تره.
فقط یه مشکل دارم برای پروگرام کردنش،من پورت سریال ندارم،همه USB هست.
بنظرتون میشه کاریش کرد.
ممنون برای زحمتی که کشیدید.
خدا حافظ