جفتش از یه فیلم بود :31:.نقل قول:
اون هم یک وسیله ی پخش کننده ی مولتی مدیاست که برای این تی وی که یو اس بیش هیچی پخش نمیکنه مناسب است.
Printable View
جفتش از یه فیلم بود :31:.نقل قول:
اون هم یک وسیله ی پخش کننده ی مولتی مدیاست که برای این تی وی که یو اس بیش هیچی پخش نمیکنه مناسب است.
Artam جان به نکته خوبی اشاره کردی چندی قبل من خونه یکی از دوستام در ال سی دی ایشون فیلمی میدیدم که خانومی زیر تابلو یک مغازه ایستاده بود تابلو قرمز رنگ بود و رنگ ماتیک لب اون خانوم دقیقا قرمز رنگ به رنگ تابلوی بالا سرش بود و رنگ پوست صورتشم کمی نارنجی رنگ شده بود وقتی این فیلمو تو v20 دیدم رنگ قرمز تابلو با رنگ قرمز ماتیک این خانوم کاملا فرق داشت و رنگ پوست صورتش واقعا طبیعی بود همین قضیه تو رنگ برگای درخت هم بود داخل ال سی دی برگ درختا به رنگ سبز فسفری دیده میشه ولی داخل v20 رنگ برگا خیلی خیلی طبیعی هست من فکر کنم این از نقطه قوتای اصلی v20 هست که هر رنگیو درست سر جاش نشون میده و مثل بیشتر ال سی دیا که من تا به حال دیدم رنگاش فسفری نیست البته v20 جایی که باید رنگ فسفری نشون بده دقیقا فسفری نشون میده و مثل ال سی دی نیست که بیشتر جاها رنگارو فسفری نشون میده فیلمای hd تو ال سی دی مثل کارتون میشه و کاملا حالت طبیعی خودشو از دست میده و کمیم به نظر کاغذی میاد یعنی انگار آدمارو با کاغذ روی زمینه فیلم چسبوندن انگار که تصویر اصلا عمقی نداره اوایل من با اینجور رنگبندی خیلی حال میکردم ولی بعد از گذشت یک مدت کوتاه این نوع رنگبندی کاملا دل آدمو میزنه توی v20 میشه با زیاد کردن رنگا و یکم دستکاری و یا مد دینامیک کاری کرد که تصویر دقیقا مثل ال سی دی بشه و رنگا فسفری و براق پلاستیکی به نظر بیان البته اینم اضافه کنم که ال ای دی از نظر رنگ بهتر از ال سی دی هست و رنگا کمی طبیعیتر هستن ولی بازم به v20 نمیرسه.
ال سی دی های قدیمی رو بی خیال، ولی ال ای دی های مدل بالای برندهای سامسونگ و سونی و فیلیپس و یا شارپ واقعن رنگ های خوب و طبیعی و همچنین شادابی رو ارائه میدن.
من دو ماه پیش که می خواستم تی وی بخرم خیلی با دقت به تی وی های مختلف نگاه کردم. کمبود بودجه باعث شد بسنده کنم به پلاسما.
نقل قول:
از نظر شما چه مدلهایی از ال ای دی سونی و سامسونگ میتونه با وی 20 برابری و یا حتی بهتر باشه.میشه نام ببرید
ممنون
اتفاقا ال سی دی که من دیدم سونی nx700 بود شما اگه رنگای براق میخوای پلاسماتو بزار روی دینامیک البته اگه واقعا این پنلو خریدی!!!نقل قول:
مدل های دو تومنی و بالاتر سامسونگ و سونی و ال جی و سه به بالا فیلیپس.نقل قول:
رو دینامیک تصنعی براق میشود.نقل قول:
امروز با یه پلیر جدید امتحان کردم تصویر بهتر بود ولی به ال ای دی نمیرسید هنوز.
--------------
راستی کسی کلید میانبر برای تغییر مودها سراغ داره؟
یعنی بدون رفتن تو منو چطوری میشه مود رو از دینامیک به سینما و یا مودهای دیگر برد؟
LOL تصنعی براق میشود یعنی چی میشه ترجمه بفرمائید!!؟؟ چون نور پلاسماها native هست و هر رنگی توسط خود پیکسل تولید میشود بر عکس ال ای دی و ال سی دی که نور سفید بک لایت باید فیلتر شود و نور واقعی وجود ندارد اصطلاح تصنعی برای ال سی دی و ال ای دی بیشتر قیاس دارد.
نقل قول:
میشه دقیقا یکی دومدل رو نام ببرید از سام و سونی
ممننون
قصد جسارت ندارم ولی باید خدمتتون بگم که تمام سایتای بررسی کننده پنلها تو دنیا به اتفاق V20 رو بهترین پنل دنیا تو سال 2010 اعلام کردند و تنها پنلی که از ابتدای خلقت عالم :31: از این پنل یه مقداری برتر هستش KURO پایونیره و لاغیر که البته اون هم پلاسماس . حالا اینکه شما از یه سری ال ای دی ها بیشتر خوشتون اومده فقط و فقط نظر شخصی شماست (و البته قابل احترام ) ولی به هیچ وجه ملاک نیست .نقل قول:
سپاس :10: