نقل قول:
از کمر به پایین استفاده کرد برای بار انداز . چرا دوست عزیز خطا هست یعنی شما میگی اگه تو فرنگی طرف پای حریفشو بگیره خطا نیست؟
اصلا فرنگی از کمر به پایین فول
آقا خواهشا بحث عبدولي رو ديگه ول نكنيد،من نميدونم اون موقع كه كشتي گرفت كجا بوديد كه الان داريد بحثشو ميكنيد.ما كه بيش از اينكه از دست داور و ناداوري و فيلا ناراحت شيم بايد به هموطنامون جواب پس بديم.بحث يه كشتي و دوكشتي نيست كه،همينو بگم كه فيلا ميخواد كه مدالا بين كشورا پخش شه،توي بازيهاي آسيايي هم همين اتفاق افتاد،ايران تو آسيا هم اين بلاها سرش مياد ديگه چه برسه به جهاني.(كامنت واسه اين نذاريد لطفا)
نقل قول:
بازیکنا تو باشگاه ها ساخته میشن مربی تیم ملی فقط نقش هماهنگ کردنشون رو داره به نظر من درست نیست بگیم نسل طلایی پرتقال رو کیروش درست کرده بهتره بگیم کیروش توی دوره ی طلایی پرتقال مربی این تیم بوده
اين نظرو راجع به يواخين لوو و شاگرداش هم داري؟(اين بحث ربطي به تاپيك نداره ولي نتونستم جلو خودمو بگيرم.)
نقل قول:
چهارسال پیش که تکواندو روی کارکرد فردی هادی ساعی و سخت کوشی فردی طلا گرفت. 12 سال پیش توی کشتی آزاد علیرضا دبیر خودش با کار خودش طلا گرفت. الان احسان حدادی نتیجه ای رو که گرفت به خاطر تلاش و برنامه ریزی خودش بود
اين ديگه از اون حرفا بود،حداقل راجع به حدادي تا اون جايي كه من خبر دارم،اردو توي كشورهاي مختلف داشته+شركت در تمام مسابقات سطح يك دوميداني،اردوي قبل المپيكشم تو آلمان بوده.
اين شكي درش نيست كه ما هيچ زيرساختي و برنامه مدوني در ورزش نداريم،ولي نبايد يه طرفه به قاضي بريم.نكته جالب در همين باب اينه كه خيلي از ورزشكاراي المپيكي مربيشون پدر يا خانوادشون بوده(مثه صادق گودرزي و الهه احمدي)كه نشون ميده بدون تلاش و حمايت خانواده جامعه ورزشي و مسيولين نميتونن يه ورزشكار المپيكي رو از پايه بسازن.اين نكته خودش گوياي همه چيزه.
نقل قول:
در عوض 4 طلا، 5 نقره، 3 برنز و جمعي از فوتباليستهاي گرانقيمت و بيهنر، دهها طلا و نقره و برنز و فوتبالي پويا و زاينده داشته باشيم.
به نظرم نبايد اينقدر به فوتباليستها فشار بياريم،توي اين موضوع مردم و مسيولين و اسپانسرها و همه نقش دارن.
نقل قول:
من فقط یه نکته رو بگمتون هم اینکه تقریبا محال بود که کشتی گیر ما بتونه تایمازف رو ببره اگه کلینچ ها هردو هم برای ما در میومد بازم تایمازف خاک نمیشد
شما از تايمازوف يه غول ساختي واسه خودت
نقل قول:
به نظرم این دوره نتایج ما علاوه بر تلاش زیاد بچه ها کمی هم روی دور شانس بودیم....شما حمید سوریان رو ببینید با اینکه بسیار کشتی گیر خوبی هست اما تا فینال کار سختی نداشت.... نمیخوام ارزش مدالشو زیر سوال ببرم اما دوست ندارم 4 سال دیگه دوباره با این تفکر بریم روی تشک ویهو یه روس بهش بخوره همون یک چهارم حذف بشه
تازه خيلي هم بدشانس بوديم توي آزاد،وزنه برداري،پرتاب ديسك.بنا رو هم خوب نشناختي اگه شناخته بودي نميگفتي شانس.حميدسوريان هم تا الان 5تا طلاي جهاني داره واينكه بگي حريفاش ضعيف بودن غيرمنطقيه،روسها خيلي قويند ولي شكست ناپذير كه نيستن.