ببين دوست عزيز من از شما خواهش دارم يه ويندوز ديگه رو سيستمت وصل کني... و باياس رو هم اپديت کن. اخه اين مشکلها با اپديت باياس حل ميشه.
من خودمم ترغيب شدم برا خريدن اين لپتاپ ولي اين مشکلهايي که شما عنوان کردي باعث شد اول صبر کنم ببينم نرم افزاري هست يا سخت افزاري.
من خودم نزديک 1 سال از اپديت اجتناب ميکردم و واقعا سيستم گرم ميشد و يجورايي صداي فنش اذيتم ميکرد به محض اينکه اپديت کردم باياس رو ميشه گفت که صداي فن کم شد و دما هم ثابت ماند... ممکنه بگي چه ربطي داشت.. ولي منظورم اين بود که باياس تاثير مستقيم روي عملکرد سخت افزار داره. مطمعنم مشکلش حل ميشه با اپديت باياس
راستي صفحه نمايشش رو با چه مدلي ميشه مقايسه کرد؟ اذيت ميکنه؟
راستي اين هاردهاي روي لپتاپ نهايت 70 80 سرعتشون هست... لاگه شما دنبال سرعت بالاتري بايد هارد با دور بالا 7200 بندازي روش... بنظر من اگه بودجشو داشته باشي برا همچين لپتاپي بايد ssd گذاشت.... فکر کنم اون کانفيگي که 64 گيگ ssd داره بهترين کانفيگ باشه براش
اون 250 مگ هم برا اين بوده که هارد خام بوده و وقتي شما فايلي رو ميريختي روش فقط روي هارد مينوشته... ولي وقتي روي هارد 1 يا چند بار فايل ميريزي و پاک ميکني ... دفعات بعد وقتي ميخواي فايلي بريزي روش هارد مياد فايل رو روي فايل قبلي مينويسه.... که باعث ميشه سرعت هاردتون نسبت به اولش کم بشه... ,وقتي هارد رو low level فرمت ميکنن دوباره ميشه مثل روز اول! که البته بازم سرعتش کم ميشه!