منم همینطور آرش جان .نقل قول:
راستش تنها ایراد رحمتی اینه که پاس موثر کم میده . البته میبینیم که الان نکونام هم همینطوره ! روی پاسهاشون کار کنن جفتشون بازیکنای خوبین و جانشین همدیگه میتونن باشن که دیگه غصه ی هافبک دفاعی نخوریم .
================================================== ======
من درباره ی نکونام بعد از زیر نظر گرفتن چند تا بازیش به یه نکته ای رسیدم میخوام ببینم نظر شماها چیه .
من این چند هفته بازیه نکونام رو زیر نظر گرفتم توی آزادی و بیرون آزادی . نکونام بیرون آزادی خیلی بهتر بازی میکنه . یعنی ترسی از چیزی نداره استرس کمتر داره . بارها و بارها دیدم حتی روی کاغذ نوشتم تا به این یقیین رسیدم ...
نکونام توی بازیهای بیرون از خونه پاسهای توی عمق و رو به جلو خیلی میده . نمیگم خوب یا بد . بعضیاش خوبه بعضیاش بده اما بلاخره پاسش رو به جلوئه و هجومیه .شوت بیشتر میزنه سانترهای رو به جلو زیاد میکنه. پا به توپ تره و بیشتر روحیه داره . اما توی آزادی ...
پاسهاش همه روبه عقبه . سعی میکنه کوتاه ترین پاس رو بده تا کمترین درصد اشتباه رو داشته باشه . توپو زیاد حمل نمیکنه تا میاد زیر پاش میخواد بده بره ...
راستش من فکر میکنم تحت تاثیر هوادارا قرار گرفته این بازیکن لالیگایی ! یعنی توی آزادی نمیخواد توپ لو بده . نمیخواد صدای هوادار ها رو در بیاره و سعی میکنه طوری بازی کنه که بگن نکونام که نه توپی لو داد نه پاسی خراب کرد پس خوب بود . به همین دلیله پاسهای کوتاه و رو به عقب میده . به همین دلیله که توپو حمل نمیکنه و شوت کمتر میزنه و فقط میخواد توپو رد کنه بره ...
اما توی بیرون از خانه اینطور نیست . من این موضوع رو که بهش یقین دارم دوستانی هم که توجه نکرده بودن الان بدونن واقعا اینجوریه . اما دلیلش فقط حدسیاتمه . شاید بر دلیل اتفاقات و شانس باشه و اصلا ربطی به روحیه و هوادار و این حرفها نداشته باشه . شاید دلایل دیگه ای داشته باشه اما این قضیه رو به یقین من بررسی کردم که اینطور هست !