همینکارو میخوام بکنم خب من که الان دانشجوام کدوم کد نظام وظیفه رو باید بزنم؟نقل قول:
Printable View
همینکارو میخوام بکنم خب من که الان دانشجوام کدوم کد نظام وظیفه رو باید بزنم؟نقل قول:
بچه ها توجه شما رو به یه موضوع خیلی مهم جلب میکنم :نقل قول:
هیچ اهمیتی نداره که برای ثبت نام کنکور چه کدی بزنین؛ چون این کد در هیچ جایی ثبت نمیشه و فقط برای این هست که شما از وضعیت خودتون ارزیابی داشته باشین. در هنگام ثبت نام دانشگاه؛ معاونت آموزشی دانشگاهتون وضعیت شما رو بررسی میکنن و اونها هستن که براتون درخواست معافیت تحصیلی میدن نه سازمان سنجش. هر کدی دلتون میخواد بزنین اینقدر وقت و تمرکزتون رو برای کد هدر ندین
ببین دوست عزیز این درصدا خوبه و نشون میده که شما رو اون بودجه بندی درس که برا ازمون اومده تسلط خوبی داریننقل قول:
اما تستای کنکور زیست رو که دیدین بیشترش ترکیبی شده و این کار رو کمی مشکل کرده که تنها راهش هم این اول رو مطالب کتاب درسی مسلط بشین بعد بتونین ارتباط برقرار کنین بین بخش های مختلف کتاب
راستی یه نکته ای رو در مورد کد ره گیری سوابق خدمتتون عرض کنم :
کد ره گیر معمولا این هست :
ناحیه اخذ دیپلم سپس یه دونه 0 سپس کد دانش آموزی
مثلا اگر کسی از ناحیه 1901 اردبیل دیپلم گرفته باشه و کد دانش آموزیش هم 1255555 باشه کد ره گیری سوابقش میشه :
190101255555
نه نیست اگر هم باشه عوارض جانبی دارهنقل قول:
این بیت اغراق نداره که...فقط حسن تعلیل داره....ابر گریه کنه(یعنی از ابر باران بیاد) اغراقه؟هیچ بزرگ نمایی در این بیت دیده نمیشه....چون باریدن باران امری طبیعیه....نقل قول:
حسن تعلیل یعنی اینکه یک پدیده علته علمی داشته باشه اما اون حادثه رو به یک چیزه دیگه نسبت بدیم.
علت باریدن ابر تجمع بخارات و سپس سرد شدنش هست(این دلیل علمی) اما شاعر در شعرش تاکید میکنه علت باریدن بازان از ابر به خاطره امام زمانه....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط در یک مورد دو تا آرایه با هم صد در صد هم پوشانی دارن ....اونم اینه که هر تشخیصی استعاره هم هست.(تشخیص یعنی صفت انسانی دادن به غیر انسان).اما هر استعاره ای تشخیص نیست.
اسمش اینه:نقل قول:
گواهي مربوط به عنوان رشته تحصيلي دو سال آخر دوره دبيرستان يا هنرستان و سا ل اخذ مدرك پيش دانشگاهي براي فار غالتحصيلانو يا دانش آموزان نظام جديد آموزش متوسطه براي شركت در آزمون سراسري سال1392 و همچنين سه سال آخردوره متوسطه براي ديپلمه هاي سنوات قبل نظام قديم آموزش متوسطه
سلام دوستان . من الان توي سايت سازمان سنجش بودم و هنوز ثبت نامي در كار نيست ؟
از ساعت چند شروع ميشه ؟
با تشكر . . . .
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، با یادآوری اینکه ثبت نام آزمون سراسری 92 از ساعت 14 امروز پنجشنبه 16 آذرماه آغاز میشود ، گفت: فرایند ثبت نام تا 25 آذرماه در سامانه سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه دارد و بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده، آزمون سراسری سال 92 در صبح و عصر روزهای پنجشنبه و جمعه 30 و 31 خردادماه همچنین شنبه اول تیرماه در حوزه های امتحانی برگزار خواهد شد.نقل قول:
ثبت نام شروع شد
نقل قول:
نه ببین من حرفم این که تو این بیت تو دلیل بارش باران اغراق کرده که بخاطر دلتنگی ابرا میبارن
من این منظورم هست که ایا باید این بعنوان ارایه اغراق در نظر بگیریم یا نه ؟