سلام. بچه ها کسی میدونه واسه رشته نفت دانشگاه دولتی رتبه چند به پایین میخواد؟؟؟؟؟؟
سلام. بچه ها کسی میدونه واسه رشته نفت دانشگاه دولتی رتبه چند به پایین میخواد؟؟؟؟؟؟
پایین ترین رشته ی نفت مال تربیت معلم سبزوار باشه که چارک پایین رتبه ی کشوریش 28,837 هستش... بعد از این پیام نور ...
سلام
میخواستم بدونم که امسال قبول شدن در علوم کامپیوتر سختتر از پارسال شده؟
ک مقام مسئول سازمان سنجش از زمان دقیق اعلام نتایج کنکورهای دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته خبر داد.به گزارش جهان به نقل از مهر، حسین توکلی درباره اعلام نتایج کنکور دکتری گفت: اسامی پذیرفته شدگان نهایی در کنکور دکتری سال جاری، ۲۰ شهریورماه اعلام خواهد شد.
وی با اشاره به زمان اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد نیز اعلام کرد که یکشنبه ۱۲ شهریورماه نتایج این آزمون نیز اعلام خواهد شد.
به گفته سخنگوی سازمان سنجش، داوطلبانی که در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسری شرکت کرده بودند باید در روزهای ۲۱ تا ۲۳ شهریورماه منتظر اعلام نتایج خود باشند.
توکلی خاطرنشان کرد که نتایج کنکور کارشناسی ناپیوسته نیز پایان شهریورماه اعلام می شود.
این مقام مسئول در سازمان سنجش گفت: نتایج تمام این آزمونها در سامانه سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام می شود.
چه وضعیه حتما به خاطر اینکه 5 روز تعطیل بودن گفتیم یه هفته مونده خلاص میشیم کار این مملکت حساب کتاب سرش نمی شه:19:نقل قول:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بابا مردیم از استرس!!!!!!!!!
دوستان یه سوال دارم،
من غیرانتفاعی ICT میخونم،یه ترم دیگه دارم تا کاردانی بگیرم،میخوام واسه تکمیل ظرفیت انتخاب رشته کنم. حالا الان من باید چیکار کنم؟
سلام دوستان.
لطفا این جا رو ببینید مهمه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
معاون سازمان سنجش آموزش کشور زمان دقيق ثبت نام از پذيرفته شدگان کنکورهاي سراسري و کارشناسي ارشد 91 در دانشگاهها را اعلام کرد.جلال طباطبايي در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: پس از اعلام نتايج کنکور کارشناسي ارشد در 12 شهريورماه، ثبت نام از پذيرفته شدگان 18 شهريورماه در دانشگاهها آغاز خواهد شد که ممکن است اين زمان در برخي دانشگاهها تغيير کند.وي درباره زمان قطعي نام نويسي از قبوليهاي آزمون سراسري اظهار داشت: نتايج اين کنکور بين روزهاي 21 تا 23 شهريورماه اعلام مي شود و دانشگاهها مي توانند از 26 شهريورماه نام نويسي از پذيرفته شدگان را آغاز کنند.به گفته معاون سازمان سنجش، تاکنون زمان ثبت نام پذيرفته شدگان در آزمون دکتري مشخص نشده است.
دوستان کسی مصاحبه فرهنگیان شرکت کرده در مرود چی میپرسن ؟؟؟ من فردا مصاحبه دارم هیچی ام از احکام و اینا بلد نیستم