آره دقیقن. اون خط سفید چیزی نیس.نقل قول:
Printable View
آره دقیقن. اون خط سفید چیزی نیس.نقل قول:
آره منم تازه یکم دقت کردم دیدم رفلکس نوره
اون لبه ی گوشی هم که ترک نیست
داداش گوشیت سالمه
با تشكر از همه دوستان كه جوابمو دادن. جهت اطلاعتون بگم كه اون خط سفيد رو نميگم. اره اون رفلكس نوره. منظورم اون خط مشكي روي گوشه قاب فلزيه. براي اينكه بهتر ببينين روي عكس كليك راست كنين و view image رو بزنين. با تشكر
خیالت راحت داداش اون ترک نیست
مقایسه نمایشگر Xperia S با Galaxy S3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، در یکی از فروم ها یکی از بچه ها اس3 داره
میگه که دستم بود ناخواسته گوشش کشیده شد به دیوار. این تصاویرش هست:
اینو گذاشتم اینجا اگه کسی 1 میلیون پای این گوشی میده درنگ نکنه برای خرید یه کاور یا کیف خوب
هدف اطلاع رسانی بود
یاحق
من اگه جای این آقا بودم الان تو بخش ccu بیمارستان به دلیل سکته ی مغزی و قلبی بستری میشدم:31:
همینه
کاور گوشی منم یه خرده بد جا میره دو بار در آوردم جا زدم یه چیزی اندازه همین پرید البته لبه کناری هست زیر کاور رفته معلوم نیست ولی موقع فروش بدجوری می زنن تو سر مال
کیفیت ساخت تعطیله
من ریزر دستم بود داشتم وارد یه سالنی میشدم شتلق با کله گوشی رفت تو دیوار آجری!
اون زمان یه کیف سنسیشن بود فک کنم خریده بودم ولی سر گوشی به خاطر قد و بالای ریزر (بگو ماشالله :دی) بیرون بود
شدت ضربه خدایی بالا بود حرکت دست چطوری عقب جلو میشه تو حین راه رفتن سریع؟... اونجوری
وقتی خورد هُرّی دلم ریخت!
سریع تمیز کردم و نگاش کردم دیدم چیزیش نشده! :دی
فرصت شه یه عکس ازش میذارم ببینید چقدر صدمه دیده
یعنی این عکسو که خودم دیدم گفتم اگه اس3 دستم بود دیگه واویلا
ولی یه کیف و یه کاور خوب هم براش گرفتم
آره خدایی سامسونگ اگر یه خرده رو کیفیت ساخت کار کنه گوشیهاش جزو کم عیب ترین هاست
از لحاظ نرم افزاری و باطری و کیفیت صفحه و داغ کردن و دوربین و...... ضعفی تا امروز ندیدم ولی این گوشی نیست که بشه 2 یا 3 سال یا بیشتر نگه داشت از حق نباید گذشت سر یه سال نشده می ترکه :دی